|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
11.6.2007 14:20:51   
sonček75
kaj naj napišem???
sem user posted image ,vendar je test krvi pokazal le 138,tako da moram v sredo še enkrat dati kri da bomo videli če se bo podvojilo

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
11.6.2007 14:25:12   
blanč
Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
11.6.2007 14:38:21   
pika74
ooooooooo čestitke srečka nosečka  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti, da se vrednost podvoji user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
11.6.2007 14:42:54   
MARTINŠČICA
Toooooooooooooooo! Superca si! Čestitke in lepo user posted image !

200% MAMI

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
11.6.2007 15:01:51   
Mijavček
Perlica čestitamuser posted image

Soncek75 tudi tebi čestitke, pa ne skrbet preveč, čez dva dni bo vse kul! Bravo in držim pesti da je to to in čez 9 mesecev user posted image  al pa user posted image user posted image !

Tistim, ki vam ni tokrat ratalo pa en hug user posted image . borile se bomo naprej!

Koala, vse naj naj jutri! user posted image

Uživejte!

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
11.6.2007 15:10:14   
Sulfinija
user posted image +user posted image =obema želim lepo mirno in zdravo nosečnost in iskrene čestitke.

Koala tebi pa držim pesti za jutri.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
11.6.2007 15:31:14   
koala
Jejjjjjj perlica uživaj, maksimalno.

soncek75 tudi tebi čestitke, nič se bat v sredo bo številka veliko večja, boš videla, ti samo pobožaj bušija in pozitivno misli.

Punce, hvala za pestke!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
11.6.2007 15:37:46   
Staša1
Perlica in Sonček75, čestitke obema tudi z moje strani!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
11.6.2007 15:50:41   
alia
Bravo nove srečke nosečke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
11.6.2007 16:06:40   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  dajamaja (2. ICSI, PO, dr. Reš)
15.05 začetek špikanja Dipherine
04.06. UZ
08.06. predvidena punkcija user posted image
13.06. ET user posted image

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen
08.06. UZ + začetek špikanja Gonal

user posted image   macka27 (1.ICSI, PO dr. Reš)
  05.06. začetek snifanja Suprefacta

user posted image   ursi84 (IVI-IVF, LJ)
   06.06. UZ + STOP
   08.06. punkcija user posted image
   13.06. ET user posted image

user posted image   mandarinca (3.IVF, MB, dr. Gavrič)
   07.06. recepti + navodila

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)
user posted image   april30 (1.IVF, LJ)
user posted image   perlica (1.IVF, MB)
user posted image   sonček75  (1. IV, LJ)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image  user posted image

user posted image  ele (PO), 30.05 ET user posted image  user posted image  13.06. user posted image

user posted image   M007 (LJ),  13.06. user posted image

user posted image  Sayuri (1.ICSI, PO), 31.05. ET user posted image  user posted image  14.06 user posted image

user posted image   zalazoya (1. IVF, PO, dr. Reš-eskimčki), 14.06. user posted image

user posted image  Sanja70 (2.IVF, PO), 01.06. ET user posted image  user posted image  15.06. user posted image

user posted image   taša33 (2.ICSI, PO, dr. Reš), 15.06  user posted image

user posted image   MARTINŠČICA (4. IVI-IVF, LJ, dr. Tomaževič), 15.06 user posted image

user posted image   ija (5.ICSI, PO, dr. Reš), 04.06 ET user posted image   user posted image   18.06. user posted image

user posted image   Bety upa (5.ICSI, PO, dr. Reš), 05. 06. ET user posted image   user posted image  
  19.06 user posted image  

user posted image   Shuka ( PO, dr. Reš), 05.06. ET  user posted image   user posted image  19.06.user posted image

user posted image   Staša1 (2.ICSI, LJ), 08.06. ET user posted image  user posted image  25.06. user posted image

user posted image   alia (4.IVF,PO, dr. Reš), 11.06. ET user posted image  25.06. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka, ursi84, Mijavček user posted image , darcija user posted image , citrončica user posted image

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image   13.06.2007  user posted image

user posted image   ele - TEST  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image   M007 - TEST   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   ursi84 - ET  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   dajamaja - ET  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  koala - mislim nate in stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiskam pestke - jutri boš slišala najlepšo melodijo user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

< Sporočilo je popravil tosja -- 11.6.2007 16:10:55 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
11.6.2007 16:18:17   
ele
Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image srečke user posted image user posted image .
Čestitke obemauser posted image user posted image user posted image user posted image

ele

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
11.6.2007 16:18:22   
taša33
Čestitke srečke nosečke želim Vama lepo umirjeno in sproščeno  9 mesečno obdobje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
11.6.2007 16:46:42   
citrončica
Pozdravček vsem!!
Sem se malo odklopla,tako da sem imela zdaj kar veliko za prebrat,
čestitam novimauser posted image user posted image user posted image ,res super,
darcijauser posted image user posted image ,žal tudi jaz vem,kako je,ko se konča,
koala,jutri pestke,da vidiš sončka,
vsem ostalim še enkrat :
vsem in vsaki posebej hvala za tolažilne besede in vzpodbudouser posted image user posted image ,
zdaj bomo uživali čez poletje..če ne bo takole kislo skoz,
potem pa probamo znova....

(odgovor članu taša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
11.6.2007 18:02:48   
dajamaja
Citroničica, lepo, da si se oglasila. Sem danes razmišljala, kako mi manjkaš tule gor. A ne, da se boš potolažila in nam delal družbo še naprej v teh borbahuser posted image . Mojca je tudi zlata in nam vsake toliko kaj lepega napiše. Pa itak same fejst babe smo tlele zbrane, a ne? user posted image

Perlica in Sonček iskrene čestitke za uspeh user posted image !!!

Koala,  uživaj jutri ob sladkih zvokih user posted image  (če se ne motim je eden user posted image  v tvojem trebuščku)!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
11.6.2007 18:52:37   
*medica*
čestitke nosečkam...želim si da bi nas bilo čim prej več...
tudi jest sem na seznmu junijčic...
s špikanjem sem začela 9.6. 1.UZ imam 15.6. sem pa pri dr.Drobniču

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
11.6.2007 19:20:06   
GoYa
Tudi jaz čestitam novima nosečkama user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
11.6.2007 19:24:05   
blanč
Punce, dejte se potrudit, da rata še keri pri dr.Rešu, ker jaz že nekaj časa spremljam tale seznam pa pri Rešu ni nobenga uspeha vodita lj in mb.
Držim pesti čisto za vse junčice, da vam ratauser posted image .

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
11.6.2007 19:45:49   
koala
dajamaja, prav imaš, grejem enega sončka, razen če se je narava poigrala in se je ta razdelil, se bom pustila presenetiti.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
11.6.2007 20:49:14   
soncek.djukelica
dober večer,

perlica, sonček iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image  Da bi vajina user posted image  minila brez težav!

koala,sem se danes spomnila nate,vem da je jutri zate pomemben dan! Tudi jaz sem veselim z teboj! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
11.6.2007 21:32:11   
Anonimen
Najprej čestitke user posted image

Tosja od mene že ni prišla hvala mariborske ekipe, saj veš: "Ne hvali dneva pred nočjo!"user posted image

Jaz sem tudi bila takrat tam kot tistvi dve Prekmurki, ki si ju opisala. Mogoče me nisi opazila, ker nisem "gučala". user posted image

Drugače pa za statistiko: 2. UZ je 14. 6., doza Gonala je 5 dni 225 ml, nato en dan 150 ml, dalje bomo pa videli.

Lep dan jutri vsem

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1520
11.6.2007 23:16:39   
Sanja70
Drage punce, evo prihajam z žalostno user posted image user posted image  novico,da mi tudi tokrat ni uspelo.
Že včeraj zvečer me je bolelo okrog jajčnikov sem takoj vedela kolk je ura.,zjutraj se je pa začelo,popoldan se pa vlilo.Tudi zjokala sem že,pa mi je bilo takoj lažje.
Sayuri,Taši33,Bety upa,Shuki,Dajamaji,in Zalazoyi,hvala za vzpodbudne besede,stiskam močne pestke za vas in za vse ostale punce,ki še čakate na teste.Tistim,ki pa je uspelo pa lepo in zdravo nosečnost.
Brala vas bom vsak dan.Jaz pa jutri začnem z ločevalno dieto,možgančke na of,dopust,morje in pa redno slončkanje.Mogoče pa rata po naravni poti.Nikoli se ne ve.Če ne,pa se vam pridružim septembra.
Tosja kar daj me med navijačice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
11.6.2007 23:18:42   
Sanja70
DARCIJA ža mi je zateuser posted image ,da tudi tebi ni uspelo.

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
12.6.2007 5:39:42   
Bety upa
Perlica in Sonček 75...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Čestitam!!!! In navijam še naprej za rast hormonov in srčni utrip. Ena soborka (Julci) je imela na krvnem testu nekje okrog 80 in je v začetku tega meseca rodila fanta, težkega skoraj 4 kg. Ne obupavaj. To ni slab izvid. Njej so do punkcije vsi folikli popokali in dobili so le eno, nezrelo celico. Le to so poskušali malo še vzgojiti in je imela trensfer ene počasno raastoče morule. Bila je jezna in prav nič ni upala. Ko je pojamrala, da ji kava smrdi, sem skakala do stropa. Ker tudi čudeži se dogajajo. To je samo za primerjavo, da ne mislite, da je vse izgubljeno in da ni vse možno.

Sayuri.....ti si tudi naša nova user posted image , samo skrivnost držiš zase...A, ne?..Čakamo do petka!!!

Shuka...Kje si? Kako je? Te zvija kaj v trebuhu? Ti kakšna hrana že smrdi?

ele, MOO7, Zalazoja..????? Kako je z vami??? Nosečke???

Sanja 70.....žal mi je.user posted image ...Ali si naredila test? Krvavitve še ne pomenijo konca.
Darcia...Nisem zasledila tvoje izpovedi....Če je ta žalostna, vedi, da mi je žal. user posted image
Žal mi je za vsak vaš neuspeh, ker je začeti znova vsakič težje in težje.....In prenašati poraze je vsakič bolj hudo, bolj globoko.......

Jaz pa ne vem, kaj naj napišem. user posted image  Čakam vsaj soboto, da se malo stestiram. Trenutno sem polna tujih hormonov in imam občutek nosečnosti. Samo vem, da to ni tisto resnično. Sem pa prav obupna videti. Napihnjena kot krof. Težko diham in utrudim se hitro. Pa od tabletk se mi še želodec obrača cel dan. Če bi mi nekdo napovedal, pošlogal, da bom vse to počela, kar počnem, bi mu v fris zabrusila, da je budala in da je to nemogoče. Nikoli ne reči nikoli...user posted image user posted image .
Pa, saj ni še vse izgubljeno. Jeseni bom šla v 6.postopek, ki bo na koncesijo. In če zberem vse to znanje do zdaj, mogoče zadenem sedmico. No.....ne prehitevajmo.....

Želim vam lep dan in čimveč horma ßhcg....

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
12.6.2007 6:15:16   
zalazoya
dobro jutro

drage moje sonček in perlica user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image user posted image .
sanja, ele, darcia žal mi je da vam ni uspelo user posted image .
Tudi sama sem naredila test včeraj in je bil en debel minus user posted image . Sem pričakovala ampak me je vseeno čisto zvilo, danes sem že bolje. Ostajam vaša zvesta navijačica in močno držim pestke za vse trepetalke in vse ostale v katerikoli fazi postoka ste. Avgusta pa naprej. Danes grem v Lj na predavanje o umetni, bomo vidli, če bojo kej novega povedal user posted image . Pa sej mam vas punce. Hvala ker ste mi stale ob strani. Prepričana sem, da nam bo vsem uspelo.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
12.6.2007 6:16:35   
Shuka
Perlica in Sonček75 -  user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image , pazita nase in na lepih 8 mesecevuser posted image

Citrončica -  lepo da si prišla nazaj, smo te pogrešale, zdej pa v nove boje user posted image

Koala -  naj se zvok srčka lepo in močno sliši user posted image

Sanja70 - pa sej ne morem verjeti, hudiča, zamujala nam je, ko smo bile nestrpne pred postopkom, zdej je pa pohitelauser posted image user posted image , žal mi je, res mi je žal, za vsako, ki ji postopek ne uspe user posted image , naj bo najslednji tisti, ki bo uspel
Navžij se svežih moči za september, morda in srčno upam pa, da naslednjega postopka ne bo, ker vama bo na morju ratalo.user posted image

Sayuri - naša super duper woman, a si se kaj umirila, kolikor vidim pišeš, da sploh nimaš časa delat test, no ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image , in še bolje je tako, vsaj ne misliš vsakih 5 minut na touser posted image . V četrtek vseeno pričakujem sms, če ti bo seveda uspelo iti kaj do lekarne po CBuser posted image user posted image user posted image . Naj bouser posted image user posted image

Bety upa - evo mene, isto napihnjena kot balon, joški me ne bole, no mogoče pri strani, spodnji del trebuha občutljiv na dotik in le kako ne bi bil če se mela pa punkcijouser posted image ,zvije me vsake tolk v trbuhu ampak to pripisujem PMS-ju, donat je pomagaluser posted image , včeraj sem šla na sprehod ma ni blo 50 metrov, kolk sem bla utrujenauser posted image user posted image , nič mi še ne smrdi, bi pa rada, da mi začne, vsaj jedla  ne bi toliko user posted image , jest prov nič ne mislim na znake in test (če verjamete) se pa gledam v špegu in vidm vse mogočeuser posted image user posted image user posted image , no očitno se bo celotna evforija zdej začela.

Želim si, čeprav si ne drznem preveč upati in moji načrti so podobni Sanjinim, ločevalna, morje, slončknje aja prej še kaka službauser posted image user posted image user posted image .

Zalazoya - ampak user posted image še vedno nimaš, ne? Upam, da se je tester zmotil!

Drage moje soborke, kokoške, fiksarke, snifarke, verjamem, da nam bo vsem enkrat uspelo, nekaterim prej, drugim kasneje ampak enkrat BO!

Mislim na vas in vas lepo pozdravljam.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 12.6.2007 6:17:47 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?