NRMM
|
Daaaaaaaaaaaaaan! Danes pa mi zopet ni za niiiiiiiiiiiič .Noč je bila ubi bože,no pa sej so vse podobne,tam do nekje pol 3 se obračam kot ražnjič,potem mi le rata zaspat,no in danes je Maruša že ob 6 zasmrdela celo stanovanje ,to pa delajo češnje,katere poje za dva velika človeka . Cuma sej vam bo uspela selitev,če ste prišli do sem kot ste,boste še to uskladili.Mi že imamo tudi kupca za to stanovanje ,tako da ga drugi mesec odkupi,potem nas pa pusti še 3 mesece v njemu (še dobro da je kupec dober kolega). Torba še ni spakirana,so pa že na več mestih pripravljene stvari,sam v nahrbtik jih je potrebno zmetat. Rodila bom pa v Mb ja,sej si verjetno opazila,da imam velik VIP tam ,a ne HIMH.Kljub VIP-u bo treba rodit ,ampak da nekoga poznaš je pa še dodatna prednost,da te ne pustijo kot loleka tam . Pa se res zadnje čase govori samo o porodu,no sej me ne moti,ker bo tak kmalu konec. Mml vedno se obračam preko hrbta in tudi jaz imam cel postopek,da tole opravim.Se morem opret na noge in zagnat naokoli ,da mi uspe v prvo in,da krči ne vlečejo nog.Najboljše je vstajanje za na wc ,ko moram vzet z eno nogo zalet,da se lahko vstanem . Glede na to,da je Maša res čisto spuščena sem ravno ponoči razmišljala koliko ''težav'' mi povzroča.Dva dni se gospodična raztegne ponoči kolikor je možno,tako da se jaz komaj vsedem ,ker nogice potisne čisto v rebra in mi zablokira normalno sedenje . Nana Liza super,da slabosti pojenjajo . Zdej ti bo pa res zletel čas,kot je že rekla CUma. HIMH kaj se je pa s tabo zgodilo?Toliko delaš ali ti dedec ne da miru ?Kak je Hana? Blanka kak je Maja? Bino ku ku,kje pa se danes potepaš? Sonček kako si ti,počutje že boljše? Jah nič grem pogledat,če je katera spet rodila ali se stanje umirja? Uživajte maximalno