|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
11.6.2007 7:56:06   
Pikica pokica
... nekaj mi je zaštekalo in kar poslalo nedokončano sporočilo user posted image

Pa nadaljujem.. Vsi 3 ( oz. 4, če štejem še user posted image ) smo se tako kopali v Laškem, kjer sva se poročila, potem pa smo šli še na super kosilo. Na koncu mi je dal še bon, da se lahko grem razvajat malo v kozmetični salon user posted image . Ves čas jamram, kako bi se mi prilegla ena profi masaža, rada bi tudi šla na pedikuro, saj si sama lahko le še postrižem nohte.. Zdaj si bom pa malo privoščila user posted image .

Tako smo preživeli lep dan, zvečer pa me je presenetil še s super masažo... kar je sledilo, pa naj ostane skrivnost user posted image  user posted image  user posted image .


(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
   RE: Septembrke
11.6.2007 8:15:45   
Anonimen
Najprej Srček čestitke in hvalabogu da je vse OK!

PA Pikica Pokica čestitke za nazaj za obletnico!....


Najina se tudi približuje! Na začetku julija bo, pa še OKROOGLA - takšna kot sem jaz (pa možek tudi) - 10.! Včasih me kar presune ko pomislim kako je šel hitro ta čas mimo! Po eni strani se mi zdi da sva se ravnokar poročila (da sva še frišna poročenca, ko sva včasih prav neumna), po drugi strani pa sva že tako utečen par, ko stara zakonca, ker se res poznava do obisti in se mi zdi 10 le kar premalo! No pa važno je da se spoštujeva, in imava rada vsak dan bolj, ker, roko na srce velikokrat ni lahko eden z drugim - saj vse dobro vemo, kompromisi pa to - Mislim da je to bistvo dolgotrajne zveze - spoštovanje drugega in sebe...

Tole je eno jutranje filozofsko bluzenje _ grem si rajši sok stisnit, da malo k sebi pridem!

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4277
   RE: Septembrke
11.6.2007 9:41:14   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: misska
No pa važno je da se spoštujeva, in imava rada vsak dan bolj, ker, roko na srce velikokrat ni lahko eden z drugim - saj vse dobro vemo, kompromisi pa to - Mislim da je to bistvo dolgotrajne zveze - spoštovanje drugega in sebe...

user posted image  user posted image  user posted image  JOj, kok lepo napisano!

lemavrica, držim pesti za izpit ob 15h!!!

Pikica Pokica, lepo, da si se mal pustila razvajat. Čestitke ob obletnici!

nora, kak mali plišasti medvedek pomaga - preverjeno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
   RE: Septembrke
11.6.2007 9:59:56   
helenav
Čiaooo

na pregledu v petek vse ok......oziroma še vedno ne vem zakaj in od kje krvavitve:-((((( booo..očitno je to pri meni normalno..saj že od začetka vsake toliko malo zakrvavim......

Pregledala me je ginekološko in sem b.p. Tako da boooo..upam, da bo pikica ostala še kar nekaj časa na toplem....

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
   RE: Septembrke
11.6.2007 10:17:39   
dorotea
Pozdrav!
Srček, sem vesela zate, da je vse ok s tvojim korenjakom...in res fajn da si si lohko ogledala porodnišnico...jaz počakam še 2 dni pol pa imamo tud mi 3d v Postojni..končno.
Nora, brez strahu danes na pregledu! Ja moje orhidejce pa mi super cvetijo in rastejo običajno, imam super klimo zanje , sam očitno mladičkov še ne znam poštimat...so izgleda full občutljivi na vodo al pa jih nisem ob pravem času presadila- tud kar možno...ah, se bom že navadla.
Lemavrica, držim pesti ob 15h!Drži se!
Pikica pokica, to sta se lepo razvajala. Super! Midva sva tud včeraj neko romantiko zganjala, pol pa sem ugotovila, kako sem nerodna ratala za "telovadbo"...nekaj časa nazaj me ni še nič motlo, zdaj pa se ne morem zvijat in poskakovatuser posted image , da ne govorim kako grozno je na hrbtu ležat, ko se ne moreš sam dvignit gor s trebušnimi mišicami...user posted image ...Res si ne moreš mislit, kakšne brezvezne ovire se ti pojavijo v spolnem življenju. Dobro, da je moj možek potrpežljivuser posted image , ker jaz sem malo manj.
Misska, to je pa zavidljiva obletnica! Kako lepo slišat take besede...je prav čutit tisto ljubezen in toplino med vama. Super!
Helenav čestitam, da je bilo vse v redu na pregledu, probaj se ne sekirat zaradi tistih krvavitev...saj že ve ginekolog, če pravi da je vse ok.
Jaz sem danes slabo spala, tud pri nas so bile borbe s komarji, pa tako vroče mi je ponoči(mona imam še vedno kovter), ampak zdaj sem se potolažila z domačo jagodno marmelado za zajtrk in se grem malo učit. Punce, ki se učite, še malo zdržte! Pa, pa.

< Sporočilo je popravil dorotea -- 11.6.2007 10:18:09 >

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
   RE: Septembrke
11.6.2007 11:46:16   
kaja__
Pozdravljene user posted image

Spremljam vas že kar dolgo, zdaj sem se pa odločila, da vam še pišem. Sem tudi septemberka. Upam da še sprejemate noveuser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
   RE: Septembrke
11.6.2007 11:51:03   
lumpa6
DOBRODOŠLA KAJA JA SEVEDA SI DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja__)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
   RE: Septembrke
11.6.2007 11:58:47   
Anonimen
Dobrodošla Kaja, seveda se nam lahko pridružiš, vsake nove smo veseleuser posted image .

Lemavrica , držim pesti da narediš izpituser posted image .

Pikica Pokica, čestitke za obletnico in za razvajanje od moža. Moj včasih še kar rad malo pozabi da semuser posted image  user posted image .

Hvala vsem za čestitke za 3Duser posted image .

Sem šla še ja danes na CSD, ker mi je moja svetovalka rekla, da lahko pridem uredit starševski dodatek in paket takoj ko dobim potrdilo. Ja, user posted image . Kar lepo 60 dni prej, potem pa še čakat na dnar, tako da bom ravno lahko lepo v 9 mesecu po trgovinah hodla.....Pol pa me teta vpraša če sem zaposlena, rečem da ne, da sem študentka. In ima "jajca" mi rečt, da naj prinesem potrdilo o šolanju (ki nima tu nobene vezeuser posted image ) in da lahko tudi takrat pride oče otroka podpisat očetovstvo in da se zmeniva kdo od naju bo uveljavljal starševski dodatek in da najboljše, da se čim prej dogovoriva o preživniniuser posted image , da se izogneva sodišču....haloooooooooo!!!!!! Pa kaj se poznamo, al kaj??? Ali pomeni to, da sem študentka da me je nekdo nafuser posted image  in mora sedaj očetovstvo podpisovatuser posted image . Jaz pa poročena, živiva na istem naslovu že 9 let itd. Ona pa meni tako. Morale bi videt kaj vse sem ji izrekla plus še to, da kakšna svinjarija je to, da dobiš starševskega dodatka manj kot socijalne pomoči. Grrrrrrr sem bla jezna, še sedaj nisem čisto pri sebi. Tako, da se nekatere kar pripravite na bitke na CSD, ker znajo ponekod iti čez vse meje okusa.


(odgovor članu kaja__)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
   RE: Septembrke
11.6.2007 12:19:34   
Pikica pokica
Srček.. razumem, da si jezna, Tudi mene bi to vrglo s tira in gotovo bi ji kaj "sočnega" povedala user posted image .

Kaja, dobrodošla. Pa napiši še kaj več podatkov, da te bo Guppy lahko dala na seznam -PDP, kraj, starost...
Lemavrica, bomo držale pesti. Pa čim bolje opraviuser posted image .

Helenav, čestitke, da je vse ok. Bo pa tvoja pikica na toplem tudi, če bo prišla na svet, saj je danes takooooo vroče in soparno user posted image . Saj se hecam.. Le naj zdrži do septembra v trebuščku; tako bo bolje zanjo user posted image .

Karin, napiši nam kaj, kako sta tvoji punčki, pa kako je kaj Duc in njegova Nike. To so prve septemberke, pa smo nalo firbčne :)) user posted image .

V PETEK SE VIDIMO??


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
   RE: Septembrke
11.6.2007 12:32:31   
lemavrica
Hvala punce da boste držale pesti.

Srček verjamem da te je razkurlo. Te socialke so ena posebna vrsta, ki misli da si lahko dovoli marsikaj oz. da lahko rečejo kar si zmislijo. Men bi nejbrž pokrovko odneslo da naletim na kaj takega. Upam da si ji povedala ta svoje. Jest bi pa nejbrž še uradno pritožbo napisala, da se je ženska nestrokovno in preveč domače obnašala.

Kaja dobrodošla na forumu user posted image

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
   RE: Septembrke
11.6.2007 12:34:18   
Anonimen
Kaja - dobrodošlauser posted image

Srček - verjamem, da te je razjezila. Mene bi tudi. Si pa tako dobro napisala, da sem se morala smejat - ne zamerit. Mene tako razburjenje še čaka ta teden...

Jaz lepo uživam bolniško. Sicer me iz službe še vsake toliko malo pognjavijo, ampak ni sile.

Vsem, ki se učite ali pa imate te dni izpite - SREČNOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4286
   RE: Septembrke
11.6.2007 12:36:10   
Anonimen
Lemavrica vso srečo jutri!

Srček... saj človek nima besed.... Najhuje je, ko ljudje VSE sprejemajo s stereotipi... Ti so jim glavno vodilo v življenju, in merilo...

mene to tudi pogreje... bi kar tepla, pa sem prelepo vzgojena...

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4287
   RE: Septembrke
11.6.2007 12:36:59   
Anonimen
In Kaja, dobrodošla! Vse sprejemamo, tam do septembra....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
   RE: Septembrke
11.6.2007 13:02:40   
Nikki24
Srček.. Jaz imam pa čist drugačno izkušnjo. Tudi sama sem bila danes na CSD in je bila ena ful prijazna gospa, ki mi je povedala vse kako in kaj. Sem imela vloge že izpoljnjene (sem imela izpolnjeno tisto za starševski dodatek in še tisto za pomoč), potrdilo o PDP tudi že imam. Me je pa vprašala, če sva poročena (mož je bil z mano zaradi vprašanj v zvezi z očetovskim dopustom), tako da ne rabiva tistega potrdila o očetovstvu. V glavnem pozitivno sem bila presenečena in to deset minut pred njihovo malico. Dala mi je še dve brošurce in to je bilo to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
   RE: Septembrke
11.6.2007 13:08:39   
dorotea
Dobrodošla Kaja! Povej nam kaj o sebi, tu smo full firbčne, user posted image user posted image kot si že vidla če si nas sledila..no, seveda če hočeš.user posted image
Srček, te čisto razumem...pa ne vem kaj imajo s tem podpisovanjem očetovstva...moja sestra je tudi poročena in je njen mož tud mogu podpisat očetovstvo...tud skupi živita, sam ne vem pa če imata tud uradno že skupni stalni naslov...ma ne vem kar nekaj težijo...pol bojo verjetno tud meni...k sem študentka, pa moj še nima spremenjenega stalnega naslova pr nas...Pač se bom še v drugo skregala z unimi kločami!user posted image
O Nikki, da bi ble povsod take prijazne...saj res ne smemo vse v isti koš metat, ni povsod tako...ma pri nas je.user posted image


< Sporočilo je popravil dorotea -- 11.6.2007 13:10:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
   RE: Septembrke
11.6.2007 13:17:49   
guppy
kaja__, dobrodošla!!! Zaupaj nam kak podatek za naš seznamček (lahko si ga ogledaš TUKAJ). Zbiramo predvsem podatke tipa (PDP, nick (leta), zaporedna št. nos., kraj bivanja --> kje bi rada rodila oz. porodnišnica, spol otročka)

srček, ojoj, tale tetica s CSD pa res nima okusa... user posted image  Upam, da je manj takih...

------------

Punce in Duc, bliža se naše SREČANJE, ne pozabit! Se še kdo pridruži?

< Sporočilo je popravil guppy -- 11.6.2007 13:24:22 >

(odgovor članu kaja__)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
   RE: Septembrke
11.6.2007 13:26:48   
Anonimen
Mene najbolj razkurit to, ko je treba potem PO PORODU hodit po pisarnah in urejat zavarovanje za user posted image , rojstnii list, starševski dodatek, na občino dat vlogo za denar od občine, jaz dobim denar iz življenjskega zavarovanja ob rojstvu otroka in seveda se to gre PO porodu......kot da bom lahko hodla z novorojenčkom po pisarnah okoli. Moj bo verjetno delal, tašča tudi dela, drugega pa nimam nikogar v bližini, da bi mu kar otroka zaupala za par uric. To bo še fino.
Saj tudi vloge za paket ne morem danes tam pustiti in da dajo pač naslednji mesec naprej. Neeeee. Treba prit spet čez en mesec nazaj. Grrrrrrrr.user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4292
   RE: Septembrke
11.6.2007 13:35:21   
viv_
Živjo punce!

Če kera čaka deklico, prodajam nekaj zelo lepih zimskih oblačil:
http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=18441&asortType=3&apage=1

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
   RE: Septembrke
11.6.2007 13:37:48   
guppy
srček, ne se še s tem obremenjevat. Zapiši si nekam datume, pa boš tisti dan z možkom skočila uredit še denar za paket. A ti lahko kdo posodi ta denar, da greš zdaj lahko vsaj nakupit potrebne reči?

Sicer je pa res hudo, da moramo po porodu skakat okoli. Mogoče se pa kaj da urediti s pooblastilom? Mislim, da denar od občine lahko dobi tudi očka, rojstni list (se mi zdi) lahko dobiš že v porodnišnici, ... samo se ne preveč sekirat v naprej, ker nagajaš sebi in svojemu user posted image .

En user posted image  zate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
   RE: Septembrke
11.6.2007 14:13:14   
kaja__
Še to za seznam: 20, 1.n, PDP 9.9.2007, Ljubljana, user posted image  

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
   RE: Septembrke
11.6.2007 14:32:41   
mony79
Ojla user posted image !!

SRČEK-jst te tolk štekam... Tile uradniki vedno zatežijo in zakomplicirajo zadeve, čeprav so jih po zakonu dolžni poenostavit in na poljuden (laičen) način predstavit stranki!!!

Tudi sama sem bila par let uradna oseba, tko da točno vem, kako tovrstne mašinerije funkcionirajo. Cel dan se preklada vloge z leve strani mize na desno stran, enkrat na mesec se kaj malega postori, sicer pa se srfa po netu, opravlja in pije kavo. Jebuser posted image prosilce, naj čakajo in se matrajo... Večino dela pa tko al tko opravijo praktikanti, pripravniki ali pa drugi nižji operativci.

Jaz sem vedno probala bit prijazna (tudi če sem imela slab dan) in so me sčasoma stranke vzljubile do te mere, da niso hotle več hodit k drugim mojim sodelavcem. user posted image user posted image  In potem so le-ti postali ljubosumni user posted image  in napumpali šefa iz LJ (ki me mimogrede še nikoli prej ni videl ali slišal), da mi je dal odpoved.user posted image user posted image

Nakar sem se dolgo časa sekirala in žrla kako in kaj: ali sem jaz čudna ali je sitem zafuuser posted image  al kaj...

Potem sem zanosila in svet je postal dosti lepši user posted image user posted image user posted image .


In sedaj ko imam opravka s kakim hudičevim uradnikom, mrtvohladno zahtevam njegovega nadrejenega, ga zatožim in naštejem vse kršitve zakonov, pravilnikov in etičnega kodeksa obnašanja javnih uslužbencev (ja tudi to obstaja!!!) ter zagrozim z inšpekcijo. Kar hitro postanejo vsi krotki in zelo ustrežljivi.

Sicer pa poskušam zadeve urejat preko e-maila... če se le da

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
   RE: Septembrke
11.6.2007 15:00:07   
nora
Zivjo!

Lemarvica, tudi jaz drzim pesti!
Kaja dobrodošlauser posted image user posted image
Na pregledu je bilo vse v redu. Presenetena sem bila, da je kri v redu, zadnje 3 tedne zelo slabo jem, vse hitro stoje...za kg je rekel da se super drzim, imam +6 kg. Potem sem rekla G, da imam zelo stresno sluzbo in me je dal na bolniško 1 mesec. V službi jih bo kap zadelo...Zdaj se bom v miru pripravljala za zagovor magisterija, ki ga imam 22.6. 

Grem zdaj malo noge dvignit v luftuser posted image se pozneje spet kaj javimuser posted image
papa


(odgovor članu mony79)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
   RE: Septembrke
11.6.2007 15:03:46   
guppy
SREČANJE SEPTEMBRK v Ljubljani
Kraj: Gostilna ŠTORKLJA  (http://storklja.amadej.si/)
Čas: 15. junij ob 17h

Okvirno prijavljeni (10user posted image , 12user posted image   in 1user posted image ):
CUKRČEK, Pikica pokica, lumpa6, lemavrica, nana 27, Tanja Lina, guppy, duc.20, Tatty, buškica, nora, Žabonka


user posted image

Štorklja ima svoje parkirišče, do katerega se pride po Šlajmerjevi - tam je rampa, se pozvoni in vas spustijo notri. Tiste, ki ne poznate okolice bodite pozorne, ker je Šlajmerjeva v tem delu enosmerna in je treba prit s prave strani. Drugače je s parkingom kar problem, a če nič drugega, je v nadaljevanju Zaloške ceste parkirna hiša Šempeter (draga, ampak redko kdaj polna).

Vabljene tudi ne-ljubljanske septembrke!!!

------------------------------------------------

SREČANJE SEPTEMBRK na Obali
prijave zbira cuma
Okvirno prijavljeni (5user posted image  in 5user posted image ):
cuma, sandra85, srček, tianna, helenav

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
   RE: Septembrke
11.6.2007 15:06:07   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image  
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Lj. user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)  
  
user posted image  user posted image  user posted image  nove nosečke: kaja__ !!!
------------------------------------------------------------
 
"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)

------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SREČANJE SEPTEMBRK v Ljubljani in na Obali
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1600874

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
   RE: Septembrke
11.6.2007 15:57:45   
lemavrica
Evo mene nazaj iz izpita. Sploh nimam nobenih pravih občutkov, tko da bomo vidli naslednji teden ko bodo rezultati. Če je šlo me čaka pa še ustni izpituser posted image .
Tko za dones sem fertik s knjigami, jutri pa naprej za naslednjega ki me čaka naslednji teden.

Spet ful dol tišči, sem mislila da bom v avtu kar zaspala. pa zdele mi tud kar oči skupi vleče.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?