cuma
|
Čau punce! Se javljam, čeprav to ni moja običajna ura za RR ... Sem vse prebrala ... pa tudi že malo sproti pozabila ... v glavnem: dobrodošla Taja! srček: za Žana, da je vse ok! Glede nekaterih ženščin na CSD pa imam tudi jaz včasih občutek, da so naravni talenti za dviganje pritiska . Ne se sekirat! sandra: za nakupe oz. naročila! duskamb: za oblekico! dorotea: za uspešen "klepet" preko trebuha! lemavrica: kako je bilo na izpitu? nefretiti: sreeeeečno za jutri!!! Bom mislila nate ... ! Jaz sem danes kar ok, spet imam nekaj za delat in ker je časa bolj malo, dela pa veliko, sem kar pridno v slovarjih in za rač. Sem si priredila delovno sobo kar v spalnici na postelji in očitno Tinkari paše, ker ni danes nič otrdevala . Jutri zjutraj grem v laboratorij, drugi teden pa že spet pregled!! Me prav zanima, če se je stanje kej poboljšalo ... upajmo, da ja! Zdaj pa za lahko noč, eno Pušenjakovo "cvetko" - odgovor nosečnici, ki je navajena spati na trebuhu oz. hrbtu ... zdaj pa tega "ne sme": Spoštovani, ko se nosečnica znajde pred takim vprašanjem, vedno priporočam, da se v mislih prestavi za 200 let nazaj in se vpraša, kaj so takrat počele nosečnice. Ali so njihovi plodovi in one same takrat "cepale kot muhe" ker so morda spontano počele reči, ki jih menda po sodobnem prepričanju ni primerno početi??? Na srečo ni tako in tudi ležanje na trebuhu in na hrbtu je takšna reč, s katero po nepotrebnem strašijo nosečnice po svetu. To je tako kot bi vas opozarjali, da se pazite vode, ker zna biti mokra ali da ne dvigujte reči, ki so težje od 300kg, ker so pretežke za vas. Povsem nepotrebno opozarjanje, saj se telo na neprimerno lego odzove refleksno in če vam kaj ne bo po godu, se bsote sami obrnili, ne da bi to pisalo v "navodilih za uporabo nosečnosti".
|