|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  781 782 [783] 784 785   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.6.2007 17:01:52   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

a mate kako idejo kaj nej nardim s škrtanjem z zobmi??

Imam gužvo, se zvečer bolj na široko oglasim, samo na tole odgovorim.

Naša Ema je tudi tak čas zelo škrtala z zobmi. Je zelo grozno slišat in sem tudi spraševala, kako ji čem preprečiti, pa so mi rekli, da ko zrastejo kasneje ostali zobje, ne more več. In je bilo res tako. Ko je dobila še ostale zobe, ni mogla več tega početi in je zdaj mir. Včasih zavestno "drgne", da škrta, ampak to zelo redko, jo moti. Pomojem ni nič narobe in niti nič ne moreš narediti zdaj, počakaj, da zrastejo še drugi zobje, pa bo boljše.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19551
8.6.2007 17:51:09   
piskot
dan.

zdaj je pa soncek, ko bo konec dneva. ati in martin sta na sprehodu.

zobje tudi mi smo po spodnjih enkah dobili zgornje dvojke. se en specialec.

mene pa pisker boli za znoret. pa iz nosa tece, pa nc ne pomaga ...user posted image  

mamica ej pri nas tudi ne deluje nobena metoda, se dojimo vsevprek ponoci. vceraj sem jaz spala v drugi sobi, ker sem skoz smrkala, pa je bilo isto. vsaki 2 uri, vcasih tudi manj, sem morala vstat in it dojit. ni druge. enkrat ga bo ze minilo. ce pa najdes kaksno uspesno metodo (ki ne vkljucuje tistega da ga pustimo jokat), se pa priporocam.

altatija a ste vi ze kej boljse?

frrr kaj pa vas jasa?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19552
8.6.2007 18:05:08   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

altati to sm glih mislilda če bi mi posodla.....evo v takih nalivih pa ne maram bit na morju pa v šotoru!

evo jst sm pol urce odpala...Brina še spi.....ati prihaja iz službe...

Barby jst ji od 6 meseca več ne prekuhavam.....sm pa prašala pediatrinjo ...pa je rekla da je naš Žegnan studenec zelo dobr in da ni treba prekuhavat razen mogoče poleti če bo suša ...pa odsvetovala mi je ustekleničene vode.

jaz dam vodo iz pipe. neprekuhano.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19553
8.6.2007 18:25:34   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

zobje tudi mi smo po spodnjih enkah dobili zgornje dvojke. se en specialec.

saj sem vedela, da nismo ediniuser posted image  Me veseliuser posted image !

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19554
8.6.2007 18:30:53   
mis
Kdaj lahko naši malčki jejo čebulo? Če npr. prepražim meso ali riž na čebuli?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19555
8.6.2007 18:35:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Kdaj lahko naši malčki jejo čebulo? Če npr. prepražim meso ali riž na čebuli?

mislim, da lahko enostavno poskusiš, kako bo Tina prenesla

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19556
8.6.2007 18:56:29   
frrrr
danes nič driskali, temperatura konstantno 37.8... trenutno leži na kavču in gleda moža, ki mu na kitaro igra, pa zraven poje user posted image

mesa še nisva poskusila, bova drug teden
vodo mu še prekuham, na morju mu dam ustekleničeno kdaj, na Koroškem je pa včasih ne prekuham... no, čaj mu skuham v mikrovalovki, kjer voda ne zavre...

punce, lep vikend! ne bit bolane! izkoristite lepo vreme, ki se nam obeta!
papa...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19557
8.6.2007 19:01:05   
frrrr
altati, tale Tiinin prijatelj je pa res pogumen, da upa takšni lepotički povedat kolk je lepa... zihr dobil nekaj točk pri njej user posted image je pa res prava princeska, o tem ni dvoma... čit po mamici user posted image tut Tara je lepotica na kvadrat... kak lomilec src bo šele Jaša, joj, uboge Sara, Zarja, Brina, Eva, Zoja in vse ostale male Gorenjke user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19558
8.6.2007 19:03:43   
*anč*
eno vprašanje... sm postala ilegalka in sm kao skos odsotna ... ampak kdo ali kaj in zakaj je stalno prijavljen kot *anč* zgoraj? vse ostale ste napisane normalno, moje ime pa poševno in se ga sploh ne bi smel videtuser posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19559
8.6.2007 19:06:32   
*anč*
pikabu, maxica hvala za škrtalne nasvete oz. odgovore user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19560
8.6.2007 19:07:58   
piskot
anc tisto vidis samo ti. mi te ne vidimo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19561
8.6.2007 19:18:19   
nanica
anč, dobrodošla ilegalkauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19562
8.6.2007 19:37:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati, tale Tiinin prijatelj je pa res pogumen, da upa takšni lepotički povedat kolk je lepa... zihr dobil nekaj točk pri njej user posted image je pa res prava princeska, o tem ni dvoma... čit po mamici user posted image tut Tara je lepotica na kvadrat... kak lomilec src bo šele Jaša, joj, uboge Sara, Zarja, Brina, Eva, Zoja in vse ostale male Gorenjke user posted image

frrrr -  Jaša bo počakal, da vaš Jaša dobi kakšno mlajšo sestrico in se bo prišel ženituser posted image

Saza, zarja, Brina, Eva, Zoja in ostale so absolutno prestare zanjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19563
8.6.2007 19:51:42   
lucika
mi smo iz poregleda pri dermatologu ....in diagnoza: isto kot vedno, čiščenje kože. očitno je malo bolj nagnjen k temu..baje da lahko traja do enega leta ,naj se nič ne sekiramo. je zdravnica šla še po enega, za drugo mnenje...smo dobili eno antibiotično mazilo, če bodo mozolčki še kdaj gnojni, drugače pa naj pustimo pri miru.
sploh pa ne pacamo z hladilnimi mazili, ki mi jih je pediater veselo predpisoval.

mamo boli grlo, pa iz nosa teča, ata je naistem, mali pa samo iz nosa...v soboto pa na morje, upam, da zbolimo in se pozdravimo pred tem. če že moramo:(

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19564
8.6.2007 20:17:50   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

frrrr -  Jaša bo počakal, da vaš Jaša dobi kakšno mlajšo sestrico in se bo prišel ženituser posted image

Saza, zarja, Brina, Eva, Zoja in ostale so absolutno prestare zanjuser posted image user posted image user posted image

mislim kakšna zaščitniška mati....da ti nebo čez nekaj let še kakšne starejše prpeluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19565
8.6.2007 20:19:14   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

eno vprašanje... sm postala ilegalka in sm kao skos odsotna ... ampak kdo ali kaj in zakaj je stalno prijavljen kot *anč* zgoraj? vse ostale ste napisane normalno, moje ime pa poševno in se ga sploh ne bi smel videtuser posted image user posted image user posted image

anč ti ga pa pihneš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19566
8.6.2007 20:22:50   
pikapolona2
kolk je bil lepo popoldna......evo to je prednost če živiš v hiši se počiš pred bajto...pol pa mimo maček pride...pa Brina čist otrpne in začne vriskat od veselja..seveda če bi ji pustila bi ga scufala v momentu......potem se mal do vrta sprehodiš pa v usta daš kakšno češnjo...tud ribez je že zrel in maline....potem gremo do soseda pogledat koze in ovce Brina pa spet jucka in spušča krike

life is so beautifull and simpleuser posted image user posted image

v takih trenutkih mi pa ni prav nič žal da sm se preselila iz Ljubljane na vas!

Neposredna povezava do sporočila: 19567
8.6.2007 20:26:15   
pikapolona2
Popoldne ko sva jedli kašo sem ji pa dovolila da je packala in je z roko po hrani mazala in po mizi.....sam v uste pa potem ni dajala.....danes sm čist skulirana in sem ji vse pustila...ene pol ure po kosilu pa je z nogo po stolpu tacala in je skoz postaje naštimvala....ahhhhhhh kolk je fajn met otroke

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 8.6.2007 20:32:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 19568
8.6.2007 20:26:49   
pikapolona2
evo mam monolog......men že spi...brez jokanja in stokanja sam dol je padla

Neposredna povezava do sporočila: 19569
8.6.2007 20:29:20   
nanica
pri nas se je pa povečal obseg jedi, ki jih hoče jesti. se mi zdai, da je danes cel dan samo jedel. to bodo jutri polne plenice, saj je danes samo enkrat hvala. btw, moci hvala za luškan mail, ga poznam že iz cicibana.

pa še bratu čestitam za zmagouser posted image , 24-urno kolesarjenje ni mačji kašeljuser posted image

po kresi se dan obesi

Neposredna povezava do sporočila: 19570
8.6.2007 20:31:22   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

pri nas se je pa povečal obseg jedi, ki jih hoče jesti. se mi zdai, da je danes cel dan samo jedel. to bodo jutri polne plenice, saj je danes samo enkrat hvala. btw, moci hvala za luškan mail, ga poznam že iz cicibana.

pa še bratu čestitam za zmagouser posted image , 24-urno kolesarjenje ni mačji kašeljuser posted image

a jih je kej dež namočil?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19571
8.6.2007 20:34:05   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

mislim kakšna zaščitniška mati....da ti nebo čez nekaj let še kakšne starejše prpeluuser posted image user posted image user posted image

pikapolona- jaz lahko kar po pravici povem, da bom ena najbolj zajuser posted image  tašč! Priznam! Zato je bolje za sve te pupe, da bežijo pred mojim korenjakomuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19572
8.6.2007 20:36:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zame je junak!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19573
8.6.2007 20:41:44   
pikapolona2
če katera želi v ozadju poslušat glasbo po svojem izboru ....spodnji lik ti daje možnost...sorry k smetim temo ampak men je ful dobra stvar

http://musicovery.com/index.php?ct=us

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19574
8.6.2007 20:47:52   
nanica

a jih je kej dež namočil?

že ponoči jih je pralo, pa eno uro pred ciljem je bila v ljubljani spet nevihta, ampak niso nič jamrali, jankovič pa jim je za drugo leto obljubil sončekuser posted image

po kresi se dan obesi

Neposredna povezava do sporočila: 19575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  781 782 [783] 784 785   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  781 782 [783] 784 785   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.