|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 7.6.2007 13:37:58
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Hojla, tudi midva z mojim stanujeva skupaj že več kot 5 let in kljub temu, da vsi neki nabijajo, kdaj bo, pa kdaj bo ... skrivava sedaj že 4. postopek. Vsi vedo da delava . Kako, je pa najina stvar, a ne. Po vseh razsikavah pri naju obeh niso našli ničesar. Pogovarjava se veliko in se mi zdi, da sva se v tem času še bolj zbližala in tudi precej novega spoznala o svojih reproduktivnih organih. Ne rabiva nobenih pametnih ugotovitev in naslajanja ostalih pametnjakovičev, ki še o svojih spolnih celicah pojma nimajo. Otroke so dobil "na silo" in s tem se še hvalijo, sedaj pa še ne več!!!! Katastrofa! In od takih "prijateljev" dobiš pod nos same pametne. Vedno me razkurijo, ko težijo ali pa nekaj sikajo o tem, če bi poskusila kakšno alternativno varianto, pa da se je treba sprostit, pa noge dat gor ... Potem jim pa zabrusim: "Kaj pa tiste, ki jih posilijo, pa zanosijo. Verjetno so ful noge v luft molelel, a ne!" in imam nekaj časa mir. Z mano je vse v redu, dokler mi nekdo ne začne nabijat, pa neki v brezzveze tolažit. Potem šele začnem misliti o tem, kako mi je hudo in me spravijo na rob joka. Folk sploh nima občutka, kdaj mora nehat vrtat vate. Pa ta je tud dobra. Po enem letu neuspeha mi je kar nekaj bližnjih reklo, zakaj pa ne greš na umetno? Kakor da se kar prijaviš tja, kot da bi šel v kino! Valjda morajo prej vse pregledat in raziskat. Ampak folk je tko zaplankan. Pa vsi kar mislijo, da če greš na IVF ET, tudi obvezno zanosiš!?! Tako da ... skušava pogovore o najini "produkciji" otrok zmanjšati na minimum. Kaj ima pa v končni fazi kdorkoli od tega, da razlaga svoje zdravstvene zadeve drugim? Itak nihče ne razume, dokler ni v tej koži. Sicer sva pa ta mesec (tako kot že vse druge doslej) prepričana, da se je prijelo. Še nekaj dni, pa bo 15. 6. tu. in bova zagledala . LP Martinščica
|
|
|