NatašaC
|
Lep pozdrav vsem! Prav žalostna sem, ko berem vse te slabe novice. In me je potem kar strah. V prvi nosečnosti nisem bila skoraj nič na forumih in za vse, kar lahko gre narobe, niti vedela nisem. Sočustvujem z vsemi, pri katerih rezultati niso taki, kot bi morali biti. Včeraj sem imela prvi pregled in moram priznati, da me je bilo kar strah iti tja, po vsem kar sem prebrala. Pa je hvala bogu vse vredu. PDP imam po novem 25.12. (prej 28.12), čeprav sploh ne vem kako to računajo več. Jst sem razumela da se prvemu dnevu zadnje menstruacije prišteje 9 mesecev + 1 teden. In to je po moje 28.12. Tko da čist možno, da se bojo glede roka naslednjič spet premislili. Uglavnem konc decembra. Za praznike bomo drugič zibali. Oz. me bodo najbrž najprej drugič rezali. Ker se mi nekako zdi, da mi CR ne uide. Bomo videli. No včeraj na pregledu je bilo zelo ok. S pikico (oz. pikcem) je vse ok, vidna glavice, trebuh, roke, noge, srček, ki lepo bije. Celo pomagal(a) je :). Na NS pa ne grem. Bo kar bo. Jaz verjamem, da je vse ok in da bo vse v najlepšem redu, kot je bilo pri mojem prvem sončku, ki se zdaj carta pri mamici v naročju. Sinoči, ko sem spravljala mojega sončka Ninota spat, sem se tudi sama zelo umirila in najbrž začutila prve pozdrave iz trebuha. Vsaj občutek sem imela tak, kot da ena, sicer šele 3,8 cm velika pikica že zganja norčije. Zanimiv občutek, čeprav nisem prepričana, da je to že to, ker sem šele v 11 tednu (ok, je res, da je druga nosečnost). Dosedaj nisem še nikomur povedala, da v drugo pričakujem, zdej bova pa z mojim dragim počasi bleknila, ko bo nanesla kakšna prilika. Pa mi sploh ni problem biti tiho. Tako da v bistvu nihče ne še ne ve, čeprav moževa sestra nekaj sluti - ne vem zakaj, ker po kilah sem celo shujšala, pozna se mi pa tudi ne še - mogoče se je trebuh malo napihnil. Nelyoo, sonček, tejka, djukelca – kam pa greste ve rodit? A gre katera v Lj? Jst sem bila prvič v Lj in so z nama zelo lepo ravnali (A oddelek), pa bom šla tudi proti koncu leta kar tja jih obiskat. Skyline – če se ne motim sem nekje prebrala da si iz ajd. Potem se pa mogoče poznava. Jst sem bila tudi (do poroke). :) Ej smešno, kolk se zdej zanašamo na PDP, potem se pa vse to tako premakne in ena prehiteva drugo oz. ene zelo zaostajajo (jst sem pri prvem mela rok 9.4., na svet pa je po dolgem trudu prijokal 21.4. 06). Lep dan vsem! Nataša
|