|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
6.6.2007 16:13:48   
smeško
danes sem izvedela, da imam rok 28.12 po uz, tako, da se vam pridružujem.Doma pa imam eno žabico Saro, ki je stara 19m.
Naslednji teden 14 pa imam NS.

šE ENKRAT LEP POZDRAV VSEM user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 851
6.6.2007 16:36:12   
Anonimen
V PRIČAKOVANJU DECEMBRA 
                     2007

user posted image
SREČKE user posted image  po PDPju (32):

27.11. - Ajtak user posted image
02.12. - Lorch user posted image
03.12. - Kajča user posted image
              Vetrnica user posted image
04.12. - MT user posted image
05.12. - copatekuser posted image
              Medika13user posted image
06.12. - lilprincess user posted image
              Skaana user posted image
07.12. - Andreja2000 user posted image
              DANVARIuser posted image
09.12. - MojcaGuser posted image
10.12. - Anakarin user posted image
              Vrtnica79 user posted image
12.12. - Marakvauser posted image
15.12. - Ayouser posted image
              Coolbabeuser posted image
              raho user posted image
16.12. - SašaL user posted image
17.12. - Nana22 user posted image
18.12. - ElaM user posted image
19.12. - Matja user posted image
20.12. - Pikica07 user posted image
              Magi*user posted image
23.12. - hokejistka user posted image
              pikica* user posted image
24.12. - skyline user posted image
25.12. - NELY00 user posted image
27.12. - soncek.djukelica user posted image user posted image
28.12. - t*e*j*k*a*user posted image
              smeško user posted image
29.12. - lana38user posted image
30.12. - baukauser posted image

Prosim vse, ki še niso sporočile vsaj okvirnega PDP, da to storijo, da jih uvrstim na seznam. To je seznam, ki ga bom poslala Evii. Če še katera najde kakšno napako, prosim, da mi to sporoči.

Prosim, da mi PDPje javijo:
1. Tasi81
2. Maja127
3. loncica (jaz ga ne najdemuser posted image )
4. Karmen10
5. Ulla
6. NatašaC

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image

Smeško, dodana!

(odgovor članu smeško)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
6.6.2007 17:10:02   
lana38
medika 13!user posted image user posted image user posted image
Jaz osebno poznam eno, ki je imela slab rezultat NS in THT. Pa je bilo z user posted image  vse OK. Pa tudi z večimi puncami sem kontaktirala na ZS, ki so prav tako imele slab rezultat NS, potem pa je AC pokazala, da so user posted image  OK. Zdaj moraš biti predvsem pozitivna, čeprav vem, da je to zelo težko. Kdaj pa imaš AC? Si se mogoče že naročila? Mi smo s tabo in držimo pesti, da je tvoj user posted image  zdrav.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 853
6.6.2007 17:55:26   
loncica
Raho, moj pdp je 17.12.

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 854
6.6.2007 19:08:47   
Anonimen
V PRIČAKOVANJU DECEMBRA 
                     2007

user posted image
SREČKE user posted image  po PDPju (34):

27.11. - Ajtak user posted image
02.12. - Lorch user posted image
03.12. - Kajča user posted image
              Vetrnica user posted image
04.12. - MT user posted image
05.12. - copatekuser posted image
              Medika13user posted image
06.12. - lilprincess user posted image
              Skaana user posted image
07.12. - Andreja2000 user posted image
              DANVARIuser posted image
09.12. - MojcaGuser posted image
10.12. - Anakarin user posted image
              Vrtnica79 user posted image
12.12. - Marakvauser posted image
15.12. - Ayouser posted image
              Coolbabeuser posted image
              raho user posted image
16.12. - SašaL user posted image
17.12. - Nana22 user posted image
              loncicauser posted image
18.12. - ElaM user posted image
19.12. - Matja user posted image
20.12. - Pikica07 user posted image
              Magi*user posted image
23.12. - hokejistka user posted image
              pikica* user posted image
24.12. - skyline user posted image
25.12. - NELY00 user posted image
27.12. - soncek.djukelica user posted image user posted image
28.12. - t*e*j*k*a*user posted image
              smeško user posted image
29.12. - lana38user posted image
30.12. - baukauser posted image

Prosim vse, ki še niso sporočile vsaj okvirnega PDP, da to storijo, da jih uvrstim na seznam. To je seznam, ki ga bom poslala Evii. Če še katera najde kakšno napako, prosim, da mi to sporoči.

Prosim, da mi PDPje javijo:
1. Tasi81
2. Maja127
3. Karmen10
4. Ulla
5. NatašaC

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image

loncica - UREJENOuser posted image

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
7.6.2007 8:33:08   
pikica*
Ojla punce!

Medika13, držim pesti, da se izkaže, da je šlo samo za lažni alarm.

Jaz na NS še čakam (imam jo drug teden - 13.), ampak se zaenkrat s pregledom ne obremenjujem. Verjamem, da bo vse ok.
Sem pa danes fuuul veselauser posted image . Po dolgem času je bilo namreč danes prvo jutro brez slabosti in  bruhanjauser posted image . Skoraj neverjeten občutekuser posted image . Kar naenkrat sem spet polna energije. Še malo pa zopet zapasal jutranji kofetekuser posted image  (ponavadi sva z možem pred službo spila še eno kavico, naredila plane za čez dan (hčerka ponavadi takrat še pridno drnjoha), potem pa šla vsak svojim obveznostim naproti - ob mojih slabostih pa to ni bilo izvedljivo, ker mi je vonj po kavi kar želodec obrnil). Ko sem zjutraj vsa vesela povedala, da mi ni slabo, je user posted image  najprej vprašal, če mi ribe že pašejouser posted image (drugače sva oba usekana na morsko hrano, zadnji mesec pa za ribe sploh nisem smela slišat). No, na to bomo še malo počakali.

Kam pa kaj odrinete na morje? Mi moramo it letos na dopust že julija, ker gre takrat tudi naša varuška na morje. In se kar ne znajdemo. Ponavadi hodimo septembra, zdaj pa bomo rinili v tisto gužvo. Bljakuser posted image . Ampak smo včeraj končno rezervirali. Gremo v Sv. Filip i Jakov. Je katera že bila tam? Izgleda kar ok. No, bomo videli. Za backup gremo pa septembra še v Nerezine. Tisto bo potem tapravi dopustuser posted image .

No, v mislih na dopust grem naprej veselo na delo.

Čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 856
7.6.2007 8:41:25   
lana38
pikica*, tudi jaz imam 13.6. NS. Se ne obremenjujem, ampak komaj čakam.

Včeraj ni prvič ni bilo niti enkrat slabo cel dan. Uspelo mi je celo, da sem si pošteno umila zobe. S tem imam grozne težave. Mi gre na bruhanje, že ko vidim zobno ščetko. Uporabljam ustno vodo za ispiranje, ampak mi je tudi ta začela smrdeti. Ne vem, kaj bo iz tega. Vse kreme ipd. mi grozno smrdi. Da ne govorim o tem, če pride kdo k hiši, ki kadi. V stanovanju ne kadimo in tudi vsi to vedo in upoštevajo, ampak jaz zdaj že zavoham človeka  po cigataretih in mi je potem kar slabo. Ni mi jasno, kako nekatere lahko še v user posted image  same kadijo, ko pa tako grozno smrdi.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 857
7.6.2007 8:47:35   
hokejistka
hej pikica sem opazila da imava isti dan PDP. Meni tudi slabosti počasi minevajo. Le da so moje večerne in ne jutranje. Imam tudi občutno več energije in tudi pritisk se mi lepo popravlja. Tudi jaz sem včeraj spila svojo prvo kavo (jaz jo obvezno pijem popoldan) in mi je noro pasala.
Sem imela pa včeraj res en beden dan. Imela sem pregled pri G- je vse v redu user posted image , morala bi imeti tudi NS, ampak se mi je čudno zdelo, da so me naročili tako zgodaj. Potem je pa tudi moja G rekla, da je user posted image verjetno še premajhen za NS, tako da me je naročila 13.6 v Dravlje. Moj je zaradi tega vzel dopust in se je res veselil, da bo videl user posted image , ker nimam še nobene slikice, pa sem imela že 3 UZ.

Na morje pa odhajam konec julija, začetek avgusta v Istro. Sem bolj panične narave in želim biti blizu SLO.
lp

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 858
7.6.2007 8:52:33   
andreja2000
Dobro jutro user posted image

Tudi jaz zelo težko prenašam razne vonjave,še posebno cigaretni vonj.Če kdo kadi na sosedovem balkonu,mi v stanovanje tako grozno prismrdi ,uh in potem letam in zapiram balkon.

medika13 kot smo ti že napisale,vedi,da NS ne da popolnega rezultata in je lahko le lažen preplah,stiskam pesti,da je tako.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imejte se lepo user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 859
7.6.2007 10:56:58   
lana38
Tudi moje slabosti so bile bolj omejene na večerne ure, čeprav so včasih trajale tudi cel dan. Mislim, da je zdaj čas slabosti že proti koncu, ker niso več tako pogoste in intenzivne.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 860
7.6.2007 11:05:58   
copatek
Jaz imam pa čisto eno nevmesno vprašanje. Videla sem namreč, da ste nekatere pisale o majici Pridem decembra. Ali jo katera že ima oziroma ali katera ve kje se jo da kupit? Tudi jaz bi jo imela.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 861
7.6.2007 11:13:04   
ElaM
Ojla, jaz jo imam. Pusti me meil, pa ti pošljem podatke od gospe, ki jih dela. Sem v službi, pa nimam tu njenega naslova.

:)

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 862
7.6.2007 11:33:29   
Ayo
raho moj PDP je prestavljen na 18.12.

Kar se tice vonjav pa gre tudi meni vse na bruhanje, ce sem se 2 meseca nazaj zjutraj za v sluzbo uporabljala parfum je sedaj to najvecji strup blehhhhhh, ze samo deodorand mi smrdi in tudi ko naletim na koga, ki je profumiran - groza!
Sva tudi kupila nov avto in sploh ne zdrzim notri, ker "smrdi" po novem, tako da kar rajsi uporabljava mojga s katerim hodim v sluzbo user posted image
Pa se bi se znalo nasteti seveda poleg kave, rib in mesa user posted image  

Glede dopusta smo pa ravno vceraj rezervirali 1 teden hribov konec julija (se ze tako veselim!!) in potem septembra morje! user posted image

Medika 13 drzimo pesti user posted image

Lep dan

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 863
7.6.2007 13:45:48   
Magi*
hojla punce!  danes je pa tako len dan, samo neke administrativne stvari sem uredila, sploh ne morem gruntat. popoldne imam prve govorilne ure v vrtcu. jutri pa v Ikeo in šoping za cuneuser posted image

včeraj sem imela malo prebavne motjne, danes sem v redu. smrdi mi pa nič več ne, ni mi več slabo. edino na dekolteju se pozna pomembna sprememba - je tak, kot od Eve Herzigoveuser posted image  no ja, trebuh pa je že tudi zelo velik, čerpav dvomim, da sem ujela rahouser posted image

sinoči z možem gledava knjigo o nosečnosti in na sliki je nosečnica konec 12. tedna. komentar zraven slike: "trebuh je še tak, kot ponavadi" ... in midva oba v smeh. no, v službi so že sami pogruntali, da sem noseča. čeprav menda menijo, da bom šla rodit septembrauser posted image user posted image user posted image

bodite dobro in ostanite nasmejane!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 864
7.6.2007 14:02:43   
hokejistka
copatek meni se zdi, da lahko tako majčko kupiš v trgovini Popek v LJ. Poglej si njihovo spletno stran. Imajo take brez rokavov, s kratkimi in dolgimi v različnih barvah.
Da se jih pa tudi naročiti pri neki drugi gospe- so tudi cenejše. Mislim pa, da nimajo kroja za nosečnice. Nisem pa prepričana.

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 865
7.6.2007 17:02:56   
Vrtnica79
Čao user posted image ! Mene pa zanima kako je z slabostjo v 4 mes. Meni namreč do zdaj ni bilo nič slabo , sedaj pa še v trgovino ne upam! Pred 3 dnevi se mi je začelo ful vrteti in zvoniti v ušesih pa nič nisem videla pred sabo. To se mi je še parkrat ponovilo. Doma pa se mi to ne dogaja. Ima katera kakšne izkašnje z tem? Imam pa nizki pritisk. Lp vsem in uživajte z svojimiuser posted image !

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 866
7.6.2007 17:46:31   
andreja2000
Vrtnica79 nekaj podobnega se meni dogaja zadnje tri dni.Včeraj ko sem bila v MB sem mislila,da se bom kar onesvestila,taka sila mi je bila.Doma pa mi je čisto vredu,je pa res ,da doma veliko počivam.Morda je res kriv pritisk,ki je tudi moj malo nižji.user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 867
7.6.2007 17:50:19   
Vrtnica79
Sem že mislila da je kaj narobe z manouser posted image . Upam da je krivo vreme in ta čudni pritisk.

Neposredna povezava do sporočila: 868
7.6.2007 17:52:44   
andreja2000
Tudi jaz upam enako!user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 869
7.6.2007 22:16:18   
Anonimen
Ojla!

Da se na hitro javim še jaz. Včeraj sva bila z mojim v Dravljah na NS in rezultati so super. Slišala sva srček, videla rokice, nogice, prstke, nosek.... Dobila sva CD z slikicami in 3D filmčkom. V glavnem sva ful vesela da je vse ok.user posted image user posted image Dobri rezultati so mi včeraj res polepšali dan saj je bil začetek dneva nekoliko naporen in stresen zato je imel user posted image rahlo povišan utrip srčka (173) ampak je Dr. rekla da je vseeno v mejah normale.

Danes je pa obupen dan kar se počutja tiče. Vreme ful niha in posledično tudi moji glavoboli- za znoret. Upam da se bo vreme končno malo izboljšalo in da bo vsaj vikend lep.  Tako, toliko z moje strani. Želim vam lep preostanek večera in jutri lep začetek dneva! Ostanite nasmejane in pozitivne user posted image !

LP

Neposredna povezava do sporočila: 870
8.6.2007 9:09:30   
medika 13
user posted image dobro juto!

Najprej vsem, ki stiskate pesti za mene in mojega user posted image HVALA! user posted image

Sem pravkar od ginekologinje. Moja ocena tveganja NS in hormonskega testa je res katastrofalna 1:29 user posted image Tako, da me sedaj čaka AC. Vendar kljub slabemu rezultatu še nisem obupala. Z mano je bil moj user posted image . Si je g vzela čas za naju in smo se pogovorili. Je povedala, da ko je računala tveganje samo na podlagi NS je bilo to 1:1500, in da so hormoni vse pokvarili. Rekla je da gre dostikrat tudi za lažno pozitivne rezultate. Sem pomrjena, ker grem na AC in bom potem bolj zanesljivo vedela kako in kaj. Na AC grem v LJ verjetno okoli 20. Vse mi ureja g in me bo poklicala, ko se bo dogovorila za točen datum.
Sem se odločila, da ne bom več razmišljala o slabih stvareh. Verjamen, da je z mojim user posted image vse ok. V kolikor je pa kaj narobe se pa tako ali tako ne da več spremenit in zakaj bi se sekirala!?!?

Punce razmišljajte pozitivno in lep sončen dan!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 871
8.6.2007 10:14:41   
Anonimen
Medika - ti samo glej na vse skupaj pozitivno. Boš videla, da bo vse OK. Mi je všeč, da tako pozitivno gledaš na vse. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Evo, pošiljam ti kup pikapok za srečo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene je ravnokar klical Miglar in mi povedal, da se je na podlagi krvnih raziskav moje tveganje še zmanjšalo, in sicer iz 1:1536 na 1: (mislim, da 3000).

Glede na vse vaše fantastične rezultate je moj bil kar slab (ja, tudi glede na starost, neuser posted image )

(odgovor članu medika 13)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
8.6.2007 10:28:47   
andreja2000
 medika13  sem vesela ker si taka optimistka in te je prav lepo brati.S tem svojim optimizmom tudi mene močno spodbujaš k njemu.Jaz imam tudi AC v LJ in sicer 26.6 in srčno upam tako zate kot zame na dobre rezultate,seveda pa tudi za vse ostale ,ki še gredo na AC.user posted image user posted image user posted image
Raho ja to pa je res super,da se je tveganje še zmanjšalouser posted image

Nana22 bravo za dobro opravljeno NS user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 873
8.6.2007 10:42:46   
Anonimen
medika 13,oastani optimistka user posted image user posted image user posted image

raho, čestitam za dobre rezultateuser posted image user posted image user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 874
8.6.2007 11:28:42   
NatašaC
Lep pozdrav vsem! Prav žalostna sem, ko berem vse te slabe novice. In me je potem kar strah. V prvi nosečnosti nisem bila skoraj nič na forumih in za vse, kar lahko gre narobe, niti vedela nisem. Sočustvujem z vsemi, pri katerih rezultati niso taki, kot bi morali biti. Včeraj sem imela prvi pregled in moram priznati, da me je bilo kar strah iti tja, po vsem kar sem prebrala. Pa je hvala bogu vse vredu. PDP imam po novem 25.12. (prej 28.12), čeprav sploh ne vem kako to računajo več. Jst sem razumela da se prvemu dnevu zadnje menstruacije prišteje 9 mesecev + 1 teden. In to je po moje 28.12. Tko da čist možno, da se bojo glede roka naslednjič spet premislili. Uglavnem konc decembra. Za praznike bomo drugič zibali. Oz. me bodo najbrž najprej drugič rezali. Ker se mi nekako zdi, da mi CR ne uide. Bomo videli. No včeraj na pregledu je bilo zelo ok. S pikico (oz. pikcem) je vse ok, vidna glavice, trebuh, roke, noge, srček, ki lepo bije. Celo pomagal(a) je :). Na NS pa ne grem. Bo kar bo. Jaz verjamem, da je vse ok in da bo vse v najlepšem redu, kot je bilo pri mojem prvem sončku, ki se zdaj carta pri mamici v naročju. Sinoči, ko sem spravljala mojega sončka Ninota spat, sem se tudi sama zelo umirila in najbrž začutila prve pozdrave iz trebuha. Vsaj občutek sem imela tak, kot da ena, sicer šele 3,8 cm velika pikica že zganja norčije. Zanimiv občutek, čeprav nisem prepričana, da je to že to, ker sem šele v 11 tednu (ok, je res, da je druga nosečnost). Dosedaj nisem še nikomur povedala, da v drugo pričakujem, zdej bova pa z mojim dragim počasi bleknila, ko bo nanesla kakšna prilika. Pa mi sploh ni problem biti tiho. Tako da v bistvu nihče ne še ne ve, čeprav moževa sestra nekaj sluti - ne vem zakaj, ker po kilah sem celo shujšala, pozna se mi pa tudi ne še - mogoče se je trebuh malo napihnil.
Nelyoo, sonček, tejka, djukelca – kam pa greste ve rodit? A gre katera v Lj? Jst sem bila prvič v Lj in so z nama zelo lepo ravnali (A oddelek), pa bom šla tudi proti koncu leta kar tja jih obiskat. Skyline – če se ne motim sem nekje prebrala da si iz ajd. Potem se pa mogoče poznava. Jst sem bila tudi (do poroke). :) Ej smešno, kolk se zdej zanašamo na PDP, potem se pa vse to tako premakne in ena prehiteva drugo oz. ene zelo zaostajajo (jst sem pri prvem mela rok 9.4., na svet pa je po dolgem trudu prijokal 21.4. 06). Lep dan vsem! Nataša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?