|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
2.6.2007 10:38:51   
ElaM
Nanna, vse besede so odveč, drži se in bodita močna.user posted image user posted image

:)

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 801
2.6.2007 10:43:20   
copatek
Nanaa user posted image user posted image . En ogromen user posted image  zate. Drži se in veliko veliko sreče pri spočetju novega. Boš videla, da bo naslednjič vse v redu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 802
2.6.2007 10:46:26   
hokejistka
nanaa  ti pošiljam ti en tolpel user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image za srečo.

Drži se!

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 803
2.6.2007 11:47:49   
andreja2000
nanna  user posted image  ojoj,žal mi je, poznam to bolečino in strah,kako bo naslednjič,vendar bodi močna in iz srca ti želim za naprej vse dobro.user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 804
2.6.2007 12:22:28   
Anonimen
nanna, tudi od mene en velik user posted image . Bodita močna !

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
2.6.2007 16:07:23   
lana38
nannauser posted image , zelo mi je žal za tvojega user posted image . Če se to zgodi, verjetno ni bilo vse v redu. Zelo je hudo, je pa vsekakor bolje, da je tako, kot da se moraš sama odločiti za UPN, ko ti povedo, da user posted image  ni zdrav. Verjemi, vem kako je iz lastnih izkušenj in kako sem si želela, da bi moja punčka sama od sebe nehala brcati in migati, pa ni. Moja punčka je imela DS, kar so ugotovili na AC. Ves čas od takrat, ko sem izvedela pa do samega UPN sem želela, da bi sama umrla, da se ne bi jaz rabila odločiti za to. Pa ni in odločitev je bila vendarle moja. Še danes ne vem, kako sem to sploh lahko prebolela. Pozabila pa tako ne bom nikoli. Še vedno pa razmišljam, da je bolje, da se to zgodi samo od sebe v začetku user posted image , kot pa da moraš sam odločati o tem v 20. tednu user posted image . Bodi močna in naslednjič boš tudi ti imela zdravega user posted image . Tudi jaz nisem obupala, zato pa sem danes tukaj user posted image . Resnično upam, da tokrat nosim zdravega user posted image  in mi ne bo treba še enkrat čez vso kalvarijo. Res ne vem, kaj bom naredila, če zdaj ni vse OK. O tem nočem niti razmišljati.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 806
2.6.2007 21:24:02   
Magi*
nanaa, zelo mi je hudo zate.user posted image user posted image user posted image nimam kaj reči, samo en objemček ti pošljem.user posted image user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 807
2.6.2007 22:10:52   
Skaana
user posted image user posted image user posted image  nanaa... tvoja pikica je dobila krilca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za naslednjič.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 808
3.6.2007 11:25:12   
nanaa
Hvala vam punceuser posted image , saj vem da je bolje tako, samo boli...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 809
3.6.2007 14:48:14   
MT
nanaa žal mi je user posted image user posted image

Držim pesti, da vama čimprej zopet rata !!

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 810
3.6.2007 16:17:06   
lana38
nanaa, saj bo bolje. Ko boš prebolela, boš spet user posted image  in takrat bo vse kot mora biti.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu MT)
Neposredna povezava do sporočila: 811
3.6.2007 16:18:14   
Vrtnica79
nanaa zelo mi je žal zateuser posted image . Upam DA NE BOŠ IZGUBILA UPANJA ,veš v vsem slabem je nekaj dobregauser posted image user posted image user posted image .   Tudi jaz se vam pridružujem decemberkam. Rok imam 10.12. 2007 . To je moja drugauser posted image . Vidim da ste zelo zgovorneuser posted image . Ali bo katera rodila v Mbuser posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 812
3.6.2007 21:02:28   
matja
user posted image Sožalje nanaa. Vem kako ti je težko, zdaj bo le čas ozdravil bolečino. Ne izgubi volje!user posted image

Medika, držim pesti zate. Tudi jaz imam v petek NS. Ampak me nekaj zanima. Meni je v obeh prejšnjih nosečnostih delal moj osebni g., zdaj pa vidim na tem seznamu, ki je objavljen tu na ringaraji, da ga ni med zdravniki z licenco. Pa se mi zdi, kolikor se spominjam, da ni bilo tako natančnih podatkov o vseh organih, pa o tem, kako se možgani razvijajo. Kaj mislite, ali naj se raje naročim nekam drugam? Zdaj je toliko informacij, da sem ob tem čisto zbegana.lep pozdrav!

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 813
3.6.2007 21:50:12   
MojcaG
nanaa, tudi meni je zelo žal...user posted image  user posted image  user posted image

pozdravljena vrtnica! sva zelo blizu - jaz imam rok le den pred tabo.

matja, ne vem. moja g ima licenco, ji pa tudi zaupam. kako pa ti zaupaš svojemu g? sicer je namen nuhalne ravno to - da se ta izmeri in potem določi tveganje za ds. meni je sicer povedala, katere organe je vse videla, ampak mislim, da se organi podrobno gledajo na morfologiji. če ti je že dvakrat meril ns..

(odgovor članu matja)
Neposredna povezava do sporočila: 814
3.6.2007 22:24:39   
Ayo
nanna, tudi z moje strani en velik in mocan user posted image  in ti zelim da cimprej odsanjas te "sanje" in da vama spet kmalu posije soncek! user posted image user posted image user posted image

matja, tudi sama sem opravljala NS kar pri mojem g (in sem z njim zelo zadovoljna!) in tudi nismo pogledali organov in 3D in ne vem se kaj vse pase pod "sodobno tehnologijo", in sem sprasevala Pusenjaka (na ZS, ne za v javnost) kako je s tem in mi je potrdil, da fora je samo v meritvi NS (ki mora bit pod 3mm) in dolzini ploda, da je pac pomembno samo to razmerje med tema dvema velikostma (+ starost mamice), vse ostalo pa je upgrade! user posted image

lana38, si zadnijic pisala, da cutis v trebuhu neko razbijanje, no to se je dogajal tudi meni, po moje nic takega!
Vse, ki vas ta teden caka NS, veliko srece. user posted image
Oh, pa je spet ponedeljek!! user posted image  blehhhhhhhhhhhhhhhh

LP

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 815
3.6.2007 23:04:58   
Magi*
Ayo, sicer je res, da se NS opravlja tako, kot si opisala in se tveganje izračuna po formuli, v kateri se upošteva dolžina ploda, dolžina NS in starost matere. se pa z boljšimi UZ napravami lahko dodatno preveri še stanje drugih organov, ki ravno tako lahko kažejo na morebitne nepravilnosti: nepravilnosti v razvoju srčka so zelo pogosto povezane z DS, prav tako nosna kost in še druge reči. zato je Pušenjakovo dobr staro zavračanje sodobne tehnologije kot navadno zmišljevanje modernih zdravnikov in nosečnic res težko razumeti. v končni fazi tudi čisto klasični UZ v uporabi ni prav dolgo (le nekaj desetletij). in je velika razlika ali ti meritve opravi strokovnjak z licenco in dobrim UZ, ali pa kar G brez licence (vem, da nekateri to delajo) in s prastaro napravo.

seveda je odločitev vedno v naših rokah. jaz se tokrat nisem odločila za mojega G, ker v prejšnji N s tem pregledom pri njem nisem bila zadovoljna. niti z morfologijo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 816
4.6.2007 9:22:54   
Anonimen
Nanna, saj ne vem, kaj naj ti rečem. Žal mi je, da se je to zgodilo... Vendar verjemi, čas celi rane. Tudi meni se je to zgodilo v 2. user posted image , zato vem, kako se počutiš. Kmalu boš pripravljena an nove boje. Tkarat pa bo vse šolo OK. Boš videla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugače smo OK. No, malo sem med vikendom pretirala z delom in em mislila, da bom kar šla rodit, tako mi je otrdeval trebuhuser posted image  v petek. Zato sem malo usporila konje v soboto in nedeljo. Doma me nekaj zeza internet, zato se od doma težko javljam, bom videla, kako bo danes, če je siol kaj sproščenuser posted image

Jutri grem na NS. Globoko upam, da bodo rezultati v mejah normale. To je trenutno edina stvar, ki si jo želim.

Vrtnica79, pozdravljena med decemberkami.

Medika 13 - kako je? Se nisi nič javila.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
4.6.2007 9:26:02   
medika 13
nanaa zelo žal mi je zate user posted image user posted image user posted image bodi močna user posted image user posted image user posted image

drage souser posted image , vidi da se je razvila prava debata glede NS.
Jaz sem bila v petek še enkrat pri g. Naš user posted image je zelo, zelo trmast in se tudi v petek ni želel pokazati iz prave strani. Je merila NS in jo izmerila od 1,5 do 2,3mm. Rezultati so vsekakor boljši kot v torek 2,8 do 3,0mm. G ni bila čisto zadovoljna z meritvami zato sem odšla še na odvzem krvi. Sedaj moram počati do srede oz četrtka, da dobim še te izvide in nato oceno tveganja za DS. Joj se vleče.
Bolj  ko razmišljam o vsem tem bolj zmedena sem. Mislim, da vsaka user posted image , ki gre na pregled upa, na zelo dobre rezultate, da bo slišala da je z njenim user posted image vse ok. Jaz upam, da bom te vesele novice slišala ta teden.

Lana38 žal mi je za tvojo punčkouser posted image . Rezultati AC so 100% a ne?

Vsem, ki še čakate na NS držim pesti za dobre rezultate! user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 818
4.6.2007 11:06:47   
DANVARI
Evo še ena pridružena.
Malo pozno kot vidim po številu postov na tejle temi user posted image

V glavnem rok imam baje 7.12. na NS sem bila in je vse ok user posted image  Se mi pa včasih dozdeva da že čutim premike, čeprav vem, da je še malo prekmalu, ampak mi je čist isto k pri taprvi nosečnosti.

Kako ste pa kaj z imeni, že kaj izbirate? Mi smo za našo prvorojenko imeli ime takoj, zdej pa malo šteka. No pa sej je še dovolj časauser posted image

Čestitke vsem na uspešni nosečnosti, vsem tistim, ki vam nažalost ni bilo usojeno pa en veeeeeeliiiik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 819
4.6.2007 11:18:30   
lana38
DANVARI, pozdravljena med nami.

medika13, no vidiš, da je bil naslednjič boljši rezultat NS. Ja, AC bi naj dala 99,99% pravilen rezultat, kaj dejansko je z user posted image . Napačni rezultati niso možni, so mi pojasnili strokovnjaki v LJ, ker dejansko analizirajo plodove celice. Iz plodovnice, ki so mi jo odvzeli, so naredili 20 manjših vzorcev in v vseh 20 je bil rezultat enak. Torej ni bilo dvoma. Če bi se samo v enem vzorcu pokazala drugačna struktura kromosomov, potem bi AC tudi ponovili. Tudi če bi samo en vzorec kazal na to, da je user posted image  zdrav. Žal pa je bil v vseh rezultat 47+xx. Moral pa bi biti 46+xx ali 46+****.
Jutri pa imam spet pregled pri G. Po eni strani komaj že čakam, po drugi pa me je strah, kaj bo. Prvi user posted image  sta bili tako brezskrbi, ko ni bilo v začetku nič narobe. No, prva user posted image  je bila cela super. Vsakič sem komaj čakala pregled, zdaj me je pa strah.
LP

lana38

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 820
4.6.2007 11:54:48   
medika 13
lana38 najlepša hvala za tvoj odgovor. Imam še eno vprašanje: kakšno pa si imela tveganje po NS?

Ti pa močno stiskam pestke za jutrišnji pregled in verjamem, da nam boš sporočila same vesele in dobre novice!user posted image

DANVARI lepo pozdravljene in dobrodošla med decemerkami!

Pozdravček!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 821
4.6.2007 12:04:28   
lana38
Nisem bila na NS, ker sem že bila stara 37 let in mi je avtomatično pripadala AC. Zdaj sem se sama odločila, da bom tokrat šla tudi na NS samoplačniško. Tako se lahko vsaj malo pripravim, da lahko gre kaj tudi narobe. Ker zadnjič sploh nisem hotela verjeti, da se mi to res dogaja. Na vse sem gledala zelo pozitivno, dokler me niso polkicali iz LJ.
LP

lana38

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 822
4.6.2007 12:04:39   
andreja2000
Vrtnica79 pozdravljena! Če bodo moji rezultati AC O.K, potem bom tudi jaz rodila v MB,.Konec junija imam AC in me je že kar malo strah,saj sem pred dvema letoma  na AC izvedela kako bolna je moja punčka,upam,da bo tokrat drugače in bo vse vredu.Drugače pa imam rok 7.12.

DANVARI Tudi ti lepo pozdravljena med nami.

Medika13 saj je z tvojim user posted image  vse vredu,boš videla,je pač zaspanček.

Lana38,tudi jaz imam jutri pregled pri G zaradi vnetja,ki sem ga imela in tistega rumenega izcedka,ki se od takrat ni več pojavil.
Vsem user posted image  lep dan!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 823
4.6.2007 13:51:08   
Vrtnica79
Pozdravljene ! andreja2000 mogoče se srečava v porodnišnici ?! Ali si je katera že kupila kakšne user posted image  hlače ? Opažam da mi moja stara garderoba postaja vse bolj tesna. Kje se dobijo kakšne elastične hlače ? Mi je malo noro da bi si zdaj vsaki mesec kupovala druge hlače. Pri prviuser posted image  sem skoraj do 5 mes. nosila običajne hlače . Prosim za kakšen nasvetuser posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 824
5.6.2007 10:25:06   
lana38
Vrtnica79, kupi si nosečniške hlače. Te potem prestavljaš, kolikor rabiš. Ni treba vsak mesec kupovati drugih.

Sem že nazaj s pregleda pri G. user posted image  pridno raste, srček mu utripa. Ima že roke in noge. user posted image Ta pogled na ekran je res nekaj čudovitega, ko opazuješ svojega otroka. 13.6. pa imam že NS. To mi je kar všeč, da bom že naslednji teden spet videla user posted image . Pa še verjetno malo bolje kot danes, kolikor sem lahko razbrala iz zgodb user posted image , ki so NS že opravile. Potem pa imam naseldnji pregled spet čez 3 tedne 26.6. Spet sem vesela, da je vse OK.
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?