ElaM
|
Punce, ojla, da se malo javim. Sem v službi, pa kar ni časa, viseti na RR-ji. Najprej čestitke tistim, ki ste dala skozi Ns, tistim, ki čakate na izvide testov, pa želim, da bodo ok. Tudi za nami je NS, je bilo vse vidno, kar mora v tem času biti, baje obstaja velika možnost, da bo še ena punca. Ne bo lahka atiju, v tem češpljevem kompotu. Je pa spet en problem, ne vem, zakaj ne more biti enkrat vse ok, in sicer še vedno je vidna fiziološka kila. Sem danes klicala svojo G, kaj to sploh pomeni, pa je rekla, da je to faza razvoja, ko je del črevesja v popkovnici in se zdaj zarašča. Enako je povedala tudi dr. Premru na Ns, da je to pri tako majhnih zarodkih še velikokrat videno, in da ni nič neobičajnega. Vendar sem res prestrašena, ker me je Pušenjak s svojim odgovorom čisto spravil iz tira, da se mora zarasti do 12t, drugače se ne. Moja G pa je rekla, da se nekaterim zaraste pri 10t, drugim šele pri 13 in kasneje, pa ni nič narobe. Res me je strah, pa že 1000% sem si obljubila, da ne bom brskala po netu in iskala informacij, ki me samo zmedejo. Kontrolo imam danes teden in močno upam, da bo vse tako, kot mora biti, da končno začnem uživati in se veseliti te nosečnosti. Zdaj grem pa še malo delat, čeprav nimam energije, stalno nekaj tuhtam,.. Lepo bodite! Ps. Lončica, pričakujem kakšno Zs.