|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
31.5.2007 10:08:00   
JanJan
Lep sončen dan vsem!

Saj vem, obljubljamuser posted image , obljubljamuser posted image , potem me pa spet pet laških let ni na spregled. Ampak uspem vsaj prebrati, kaj čvekasteuser posted image , za pisanje pa zmanjka časa.

Jan tudi še ne govori kaj dosti, največkrat je dej, dej..., pa ata, ata, mama se mu samo kdaj pa kdaj posreči. Se tolažimo s tem, da je govorjenje pri fantkih pač kasneje na vrsti. Pokaže pa vse, kar hoče; knjigice pa so itak že vse predelane in obdelaneuser posted image . Mu rečeš kje so jajca (v knjigi) in jih takoj pokaže, ampak potem pokaže tudi na hladilnikuser posted image . Sicer pa je en vic na temo govorjenja:

Fantek pri petih letih še ni govoril. Vsi so gruntali, zakaj ne, preiskave niso nič pokazale. No, enkrat pri kosilu pa je slišati: "Mama, ta juha ni dovolj slana." Vsi začudeno pogledajo malčka: "Pa saj ti dosedaj nisi povedal še nič, sedaj pa kar prigovor." Malček odgovori: " No, dosedaj še ni bilo potrebe."user posted image

Cuma: Jan se dostikrat zbudi v joku in se meče po posteljiuser posted image , tako da ga komaj umirimo. Verjetno so to sanje in pa vtisi prejšnjega dne. Moj user posted image  je kot otrok imel podobne težave.

Jana: kako kaj user posted image lap-top? Tudi jaz hočem 30C user posted image in ne to user posted image zmrzal...
user posted image  za Elin čopek. Janu smo ga pa postrigliuser posted image user posted image , še malo pa bi res bil kot punčka, tok dolge laske je že imel.

Nič, user posted image  sem spila, sedaj pa nazaj na delo

user posted image  vsem skupaj.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
31.5.2007 10:23:08   
mml
Dan user posted image

Sem še doma, ker moram biti danes v službi od 12. do 20. user posted image . Manca me je vrgla pokonci že pred 7., tako da ni bilo nič z jutranjim poležavanjem in uživanjem. Trenutno čakam, da pride moja mama, da jo bo pazila, ker smo za danes odpovedali varstvo, ker se mi ne da na vsezgodaj še vozit Mance v varstvo, tako da rajši počneva neumnosti doma.

Pajaca in sonček balonček mi smo bili lani in gremo tudi letos na Djerbo, Hotel Iberostar Djerba Beach, ima 4 * in AI in smo bili lani super zadovoljni. Hotel je bil predlani čisto prenovljen, sobe so super, na plažo stopiš iz hotelske jedilnice. Pri vsakem obroku je na volju veliko svežega sadja in zelenjave. Hrana je sveža in okusna, nič postana in pregreta. Osebje zelo prijazno, sploh če imaš majhne otroke, ti ves čas poskušajo pomagati. Sonček balonček zadeva je definitivno varna in prijetna tudi v nosečnosti, jaz ne bi imela nobenih pomislekov, če bi se dobro počutila, bi definitvno šla. Polet je kratek, transfer od hotela do letališča traja 30 minut, tako da sploh ni paniek. Cena je pa za septembra: 630 evrov za prvi teden in 420 evrov za anslednji teden na osebu (no tu nekje, čisto točno ne vem). Pajaca kakšnega hudega nočnega življenja tukaj ni, malo ven iz hotela imaš nekaj lokalov in trgovinic, večje naselje s tržnico in več lokali je kakšnih 8 km stran (10 minut s taksijem, cena tam nekje okrog 2 evra v eno smer). V hotelu imaš zvečer vsak večer nekakšen program, ki je menda kar OK, samo mi lani nismo hodili, ker je Manca takrat že spala.

No vmes je prišla moja mama in sta šli z Manco na sprehod v mesto, malo z avtom, po tem pa z avtobusom, me prav zanima, kako se bo to izšlo user posted image

cuma najbrž Ema kaj sanja in po tem ne zna ločiti med sanjami in budnim stanjem, ko pa spremeni okolje, na sanje pozabi. Upam, da bo kmalu sanjala kaj lepšega in prijetnješega user posted image

ac super user posted image , da Sara uživa na Gorenjskem, držim pesti, da bo sedaj s prehaldi in pdobnimi nevšečnostmi konec.

Grem še za eno uro lenarit, preden moram v službo user posted image , me danes čakajo same zoprne stvari user posted image . No ja se tolažim, da bo jutri petek in bo malo bolje. V poendeljek imam pa napovedane bolj prijetne stvari, no vsaj upam, da se bodo izkazale za prijetneuser posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
31.5.2007 10:35:06   
cuma
Daaaaan!

Z Emo sva že opravili obhod vasi, nahranili sosedovega user posted image  z rožicami in kamenčki, preganjali milne mehurčke po vrtu ... potem pa je dete začelo prazno gledati in sem sklepala, da se bilža 10 ura user posted image . Ni mogla počakati niti toliko, da bi ji naredila sadni shake ... dobesedno prosila je za v posteljo. Včeraj je potem celo popoldan pohajala s tatijem in se zabavala na igrišču, medtem ko sem jaz likala, moja mama pa sesala user posted image . Ko pa sta se ob 19ih pripeljala pred hišo, je pogledala ven in 2x rekla mama, mama user posted image . Tako pravi moj user posted image .  Ponoči se nama je potem spet uštulila že ob 2h ... zdaj pa upam, da se bo normalno zbudila, brez histerije user posted image .

Jan jan: user posted image  ti kar pridi večkrat na kafe ... user posted image  Moja mama mi vedno pravi, da sem se jaz vsako popoldan tako zbujala user posted image user posted image user posted image user posted image . No, pa ima Ema še nekaj po mami user posted image .

Ac: verjamem, da pogrešaš Saro ... Jaz bi Emo tudi ... sploh ne vem kaj bi počela, brez moje šefice user posted image  za vratom ! V službo s kolesom? To pa je res fajn!

Pajaca: Jaz imam ful slabe izkušnje s šolskimi psihologi in psihologinjami, tako da se prav nič ne veselim Eminih obiskov .. ko bodo. Kdaj pa se pelje otroka k psih.? Pred vstopom v vrtec/šolo al kako?

mml: a veš, da je ena naša septemberka že rodila prejšnji teden in to dvojčke!!! Baje sta vredu in lepo napredujeta. Potem pa slišiš probleme in zaplete pri rojstvu v osmem mesecu ... user posted image  Sicer pa se pri teh stvareh itak ne da posploševati. Moja mama mi je včeraj razlagala, da so jih na faksu učili pri patologiji, da je osmi mesec nevarnejši od npr. sedmega ..? Mi znaš ti razložiti zakaj?

No, račune sem plačala, skočim še nosečke pozdravit, potem pa v ležečki dokler se Ema ne zbudi.

Pa pa!

Cuma

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
31.5.2007 12:21:49   
Pajaca
Cuma pregled je pri 3 letih. Imaš pa še pediatra in zobozdravnika. Samo te doktrji ne znajo vse to spravt na en dan in rabiš 3 dni dopusta, da pelješ otroka na vse te preglede. No nam ostaja še pediater.

mml hotelček zgleda super, bom še malo pokukala. Bi pa mi šli julija, čeprav ne vem če ne bo prevroče. Pa mogoče bi rabili malo večjo sobo.

Danes se mi popolnoma nič ne da, ma sem lena ko ****s. Pa še dva dni jem pasulj, tako da na srečo moje nove sodelavke ni v pisarni...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
31.5.2007 12:27:08   
kofetek2010
daaaaaaaan!

danes pa sva mi2 z Elo spali do onemoglosti user posted image  šele ob 10:20 sva se zvalili iz postelje, tako, da šele sedaj pijem svojo jutranjo službeno kavo user posted image  seveda, če pa sem šele pred dobre pol ure prišla v službo user posted image  

kar se dopusta tiče... pri nas še pojma nimamo KAM user posted image  na Kosu smo bili lani, na Djerbi pred 4 leti, v Egiptu pred 2 letoma (ko sem bila noseča z Elo), na Mallorci pred 11.leti (ko sem bila noseča z Galom), vmes smo bili 3x v Dubaju user posted image , pa eno leto smo se potepali po Italiji (Gardsko jezero in Lignano), na Hrvaškem nazadnje pred 6 leti ---> Turčija mi sploh ne diši user posted image  , na Siciliji je bil moj z bivšo ž. (jasno, da si ne dovolim, da bi mene tja spravil user posted image ), Kanarski so mi mal daleč oz. za tolk ur leta sem skoraj že kje drugje (npr. v ZDA) user posted image  ... tako, da se spogledujem z Ibizo, Menorco in Malago user posted image   ampak pri nas se nikoli ne ve user posted image   mogoče pa jo res mahnemo čez lužo, ker Gal navija za: http://www.sixflags.com/national/index.aspx na Floridi user posted image

Pajaca - za vse destinacije V Tunisu, Grčiji, Egiptu... velja, da morajo bit vsaj 4* - kar je manj je bolj tko tko user posted image  mi smo bili na Djerbi v tem: http://www.intelekta.eu/si/poletje/djerba/hotel-lti-djerba-holiday-beach.htm, v Egiptu v Red seas, ampak na brzino ne najdem linka, od Kosa pa se niti ne spomnim imena... zgleda, da me EMŠO daje user posted image

uživjte!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
31.5.2007 12:36:22   
kofetek2010
evo, našla tega v Hurgadi: http://www.redseahotels.com/index.php?id=94 user posted image

o Kosu pa še razmišljam, bil je 4* & ALL user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
31.5.2007 13:43:20   
arielca
Dan.

Kar se tiče dopusta, gremo mi v Terme Vivat in na Mali Lošinj. Čisto pošteno me tujina zaenkrat še ne mika, v času pred Brino mi je blo pa fajn.
Kar se tiče tujine in hotelov, je fajn vprašat, po katerem kriteriju je kategoriziran hotel; ali po našem ali po lokalnem. Ker  user posted image user posted image user posted image   zvezdice v Grčiji so približno tam, kot user posted image zvezdica pri nas.

Mi gremo pa ju3 za vikend v Terme Olimja, tako da upam, da se bom malo pregrela. Me pošteno zebe user posted image  in čakam poletje.

A mi lahko katera pove, če (in za kaj) je cepljnje pri 18 mesecih. Ker sva se danes pogovajali s sodelavko in se meni zdi, da so 'spet' cepljenji, ona pa trdi, da ne.

V našem koncu razsaja rota virus in samo upam, da ga ne staknemo. V vrtcu je ful otročkov zbolelo, poznam jih par, ki so končali v bolnišnici user posted image .

Zdajle grem obesit perilo, slišim pa, da Brina še ne spi in rogovili po postelji in se dere 'Lej jo' in ploska (sama sebi user posted image ).

Grem delat. Spet user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 4332
31.5.2007 14:02:03   
mml
Čisto na hitro, ker že zamujam na seminar....

pajaca kar se večje sobe tiče ni problema...mismo imeli lani 2 + 2, kar pomeni v eni sobi zakonska postelja, po tem pa še ena manjša soba z dvema posteljema, letos bomo menda imeli nekaj podobnega, pa še brezplačno posteljico za Manco so nam pripravili.

arielca pri 18 mesecih je cepljenje Di-Te-Per-Polio. HIB...skratko isto kot pri 3 mesecih. Po tem je pa s cepljenji mir do vstopa v šolo

cuma bom premislila in ti javim

Šibam

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
31.5.2007 14:04:58   
HIMH
Evo mene 1 nočna je za mano upam, da prestanem še drugo.Se mi pa sploh ni spalo in mi je ful hitro minlo.
Servisera za stroj sem odpravla sledi danes malo majn zdravo kosil PIŠČANČJI NAGECI Z SIROM IN POMFRI SICER VSE PEČENO V PEČICI A BO ŽE SE MI DRUGA NEDAAAAAA.Potem grem pa še malo ajo ajo dokler je mir v bajti.

Mi gremo pa letos kr na Brač ker moj ni za kako Djerbo, Turčijo itd. Ma saj ga bom že enkrat nahecala če ne pa grema same user posted image .

Jutri pa ma malo čistilno akcijo ko se naspim pridejo v nedeljo sorodniki na piknik pa da nebi koga slučajno kap.

NRMM ej hvala, da si se mi ponoči javla je blo prav fajn, da če že spat nemoraš pomagaš še drugim bedet user posted image  user posted image  user posted image .Malo še pa bo mimo no upam, da bosta princeski spali pa saj itak, da bo tvoj doma in bo malo prevzel nočne sprehode.
Aja kje pa bo mel delavno mesto ta vaš GASILEC ROBI ha al je kaka druga služba to?

Nič pečica piska grem dat mojo kosilo not.

Se javim kaj jutri  UŽIVAJTE NA SONČKU no jaz ne sem na hladnem v bajti tamala pa tak pri tašči uživa privilegije in se veselo šetata in raziskujeta.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
31.5.2007 14:07:05   
kofetek2010
arielca - Elo čaka cepljenje v petek; do sedaj ni imela kakih hudi reakcij, tako, da tud tokrat ne pričakujem nič hujšega user posted image

cuma - tole o 7. in 8. mesecu sem jaz tud slišala, a točno kaj zakaj kako pa se ne spomnim user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
31.5.2007 14:25:33   
HIMH
CUMA mislim, da je razlika v tem da ni fajn rodit v 8 mesecu zaradi pljučk ker se v tem mesecu razvijejo, da so sposobni sami dihat in če je nevarnost prezgodnjega poroda moraš dobit v roku 24 ur 2 inekciji ki pomagata plučkam, da se razvijejo do konca in se pripravijo za porod. Jaz sem dobila to v 28 tednu ker so se bali, da bom rodila ker je blo že vse tako daleč no in sem samo 14 dni čez predvidem PD.In ravno zaradi tega je ta 8 mesec kritičen.
A nič bat ti boš itak rodila šele septembra.
Upam, da sem ti napisala to kolko tolko točno tak po domače ker strokovno ni to moje poidročje ha ha ha.

Sedaj pa grem jest ker iz pečice že omamno diši.
No z spanjem bo pa bol tak ker se je en spravo zunaj razgrajat kosit, žagat in še kaj.

PA PA

Neposredna povezava do sporočila: 4336
31.5.2007 14:26:58   
HIMH
PODROČJE mi nagaja škrat Bolfenk.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
31.5.2007 14:31:26   
lonja
Evo, drage sotrpinke, ena popoldanska user posted image  za vas čisto vse...

Ja, jutri pa začnem zares. Namreč s službo. Sem bla dans še na totalni preobrazbi (beri pobarvala sem si že nedostojen narastek), pa vmes sem še na hitr mal v šoping skočila in so me nasral za dve majčki.

Jana73, zakaj pa pravociraš in zanima me koga? Si nam pa nardila luštov za dopust. Izbira je res precejšnja. Bo treba razmislit. Po lanskoletni Djerbi me letos v Egipt vleče. In termin novembra mi tudi full ustreza, ko tuki vsi na grobove hodijo, ti greš pa na 30 stopinj.

Ac, lepo ko se nam takole mal oglasiš. Sara pa verjetno full uživa na Gorenjskem, ko se ji tolk dogaja. Mi se samo peljemo na parcelo, k je en kmet v bližini in se ponavadi tam pasejo krave in Ajda že iz navade tam mu mu dela, tudi če je tema in krave že vse lepo spijo v hlevu.

Bino, user posted image  za prespano noč. Se je še ponovilo? Sem bla tako vesela, da sem jo tudi jaz naslednjo noč doživela. Ampak žal le v sanjah. Sem se zbudila ponoči ob dveh in si rekla presnet sej jaz imam pa tudi fajn otroka, ko tkole fajn noč prespi. Pol sem pa na uro pogledala....user posted image  Pobožaj bušija.

Pajaca, nam je bila tudi Djerba full všeč, bili smo v hotelu Vinci Alkantara Thalassa 4*, vse super, vključno s hrano, ki je je v izobilju, sam moram pa priznati, da izven hotela je pa tuga. Mogoče paše še izletek na bazar, vse kaj drugega pa je pač puščava. Ampak se pa zato res v teh hotelih full dogaja. Pa ljudje so ekstremno prijazni in ustrežljivi.

Cuma, tvoja Ema mi na teh krasnih fotkah, ki jih limaš zraven tako blazno odrasla. Moja Ajda je pravi špižek mižek proti njej. A že kej pokaš? PA morje, a ima res že 23 stopinj, no sedaj se je verjetno malo pohladilo...user posted image  Upam, da so slabosti odšle in že cvetiš. user posted image

Mml, tvoja napoved plezanja v višave se uresničuje. Zdej ji je največja fora, da spleza na pručko, vstane in da še roke v luft. Jest pa skoraj živčnga zraven fašem.

HIMH, lepo pančkaj in se spočij. A se kej pripravljate na stavko?

NRMM, ti pa verjetno že lepo odštevaš? A že kej pomivaš po tleh. Ko sem se jaz spravila pomivat tla, je moj zakurblal motor, da sedaj se pa očitno res že mudi. Lupčka za veliko sestrco Marušo user posted image .

Arielca, je rota virus razsaja tudi tu pri nas. Upam, da ga ne fašemo, ker zna bit kar zoprno. Brini reci nej se ga izogne!!!

Sonček Balonček, kak se počutiš? Upam, da bolje. user posted image user posted image  za prizidek. Mi vas počasi, ampak res zelo počasi lovimo. Ravno danes mi zidajo spalnico v mansardi. Jim nesem sok, da ne bodo žejni.

Lep dan, grem kavo do konca popit, pol pa po tamalo.

lonja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4338
31.5.2007 17:31:53   
mml
cuma sem malo brskala in nisem našla nobenih pametnih odgovorv na tvoje vprašanje. Edin kar sem našla je, da je pri porodu pred 34. tednov za otročka bistveno bolj nevarna nezreleost pljuč, med 34. in 36. tednom pa so bolj ogroženi zaradi okužb. Manj zapletov spljuči imajo tudi tisti prezgodaj rojeni otroci, pri katerih so mame vsaj 16 ure pred porodom dobile kortikosteroide, ki pospešujejo razvoj otrokovih pljuč. Sigurno pa je, da je za otročka boljše, da čim dalj časa lepo ostane v trebuhu, če se mu tam dobro godi.

Sicer se pa nikar ne obremenjuj s tem, ker bo Tinkara še lepo pridno pačakala te tri mesece in še malo v tvojem trebuhu in sploh ne bo panike.

A veš da sem pozabila...zakaj si imela ti pri Emi CR? A ga boš imela tudi pri Tinkari?

lonja in arielca rotavirusi so bolj problem v vrtcih, tako da če se malo izogibata otrok, ki so v vrtcih in poskušati preprečiti, da bi vajini princeski polizali vse možne skupne igrače v kakšni igralnici, je verjetnost, da se okužita precej majhna.

Sicer pa lonja saj sem ti rekla, da je plezanje zakon user posted image . Pri nas je zelo zabavno zlest v trip-trap, samo po tem je problem, ker se zatakne, ko hoče ven. Trenutno se Manca "uči" sonožnega skakanja user posted image , ampak še ni ravno uspešna, postavlja se na prste in se poskuša odgnati od tal, ampak trenutno še brez uspeha.

HIMH lepo, da je Hana boljša in da si brez težav preživela nočno, upam, da ti današnja tudi tako hitro mine user posted image

bino kje si???? Upam, da ste OK in da se Beti ne mudi preveč na ta svet user posted image .

Še dve uri pa grem domov, če bo vse po sreči user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
1.6.2007 8:16:25   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Bom bolj kratka. Binina viroza se bliža koncu user posted image user posted image user posted image . Spiva skupaj user posted image Je zelo slabe volje in kar nekaj user posted image za vsako malenkost. Veliko mislim na vas, preberem, o pa želim kaj napisat pa nekaj cmiha in pleza po meni...

Sem imela v sredo CTG - user posted image razgraja, jaz sem bila kregana ker sem se preveč zredila user posted image . Sem jim povedala, da sploh ni problema, ker sem že v štartu imela 5 kg manj user posted image ...

Ko bo kaj več časa napišem kaj več user posted image

Pozdravček vsem

Mislim na vas

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
1.6.2007 8:26:37   
Pajaca
HOJLA!

Evo dopust še ni določen, ampak po moje bo odločitev danes padla. Mora! Drgač bo kriza. Sam pregledam še tele hotelčke, pol pa šibnem do ene agencije in rezerviram en fajn dopustek (pa upam da nam do takrat še regres dajo). Hvala za vse nasvete glede hotelov. HIMH mi smo vedno hodili na Brač, na Bol, pa je men super, samo zadnje leto so nam ga tako srali, da se mi je kar mal zameril. Kaj vem gazdarca je bila katastrofa od ženske, pa vedno bolj neprijazni so bili tudi ostali. Tko da nekaj časa nas Bol ne vidi.

Naš Pajacek je še vedno čisto pikast, najbolje da ga kar k zdravniku peljemo. Očitno gre za kakšno alergijo, samo mi ni jasno na kaj, ker itak skoz isto hrano je, nič novega ni. Malo sumim jagode. Lahko pa je kaj v vrtcu. Bomo šli pa upam, da bo tega kmalu konec, ker sedaj je čisto rdeč po trebuhu, flek pri fleku in je prav smotano.

Drgač smo mu pa v sredo šli naročit taveliko posteljo in upam da jo dobimo čimprej, potem pa bomo videli kako bo on spal v nje. Po moje bo večkrat ušel z nje, pa zjutraj me je kar groza ko bo sam prišel v najino posteljo. Danes je bil spet ob pol 6 pokonci in potem bi on bajse gledal..... Dobr da se samo oblečem in grem v službo, moj pa se z njima naprej ukvarja.

Gremo delat, danes je petek, komaj čakam da grem domov.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
1.6.2007 9:18:33   
kofetek2010
juuuuutrooooo!

Ela je prestala cepljenje, najnovejše mere so 12,2 kg in 86 cm, ostalo sem preslišala, ker je tuuuuliiilaaa kot, da jo iz kože dajemo user posted image  
odpeljala sem jo k varuški z navodili kako postopat in upam, da bo brez reakcije user posted image
kljub tuljenju je uspela tud povedat mami, dudo, teta, ne ne, ni ni... tako, da je vsaj nekaj svojega znanja pokazala user posted image  

ju3 gremo na praznovanje 1.RD od naše tamale nečakinje - za darilo dobi gugalnico user posted image  škoda le, ker je napoved vremena bolj slaba user posted image  

bodi dovolj za enkrat, grem po Uradnih listih iskat en razpis user posted image  

uživajte!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
1.6.2007 9:45:50   
ac
No, pa je teden naokrog in spet bom videla svojo princesko. Je pa prejle klicala babi, da je Sara vsa pikasta in z malo povišano temperaturo in, da ima verjetno norice user posted image . Sta šli v ZD.

Zdej mam pa sestanek, šibam.

Neposredna povezava do sporočila: 4343
1.6.2007 9:51:37   
Pajaca
Klicali so nas z vrtca, da ima Pajacek vročino (37.3 pa vročinauser posted image ) pa da mu z nosa teče. Ampak ona to kliče s takim glasom, da sem misnla da je že na urgenci z razbito glavo. Ma dela paniko z ene mal povišane vročine. Se bosta pa doma z očkom igrala.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
1.6.2007 10:34:07   
Izabela_
Dobro jutro, najprej user posted image  Sari in Pajacku, da nista preveč hudo bolna, pa Bini, da se res pozdravi do konca in seveda Eli, da ne bo reakcij po cepljenju. Tu sem se spomnila, da moram prestaviti Matevževo cepljenje, ki bi ga imel 13. junija, ker gremo 15. že na morje, pa nočem tam kakšnih reakcij.

Ko smo pri dopustu... Junija gremo najprej za 10 dni v Istro v camp, septembra pa gremo za 1 teden na Rodos. Drugače smo mi vedno hodili na morje na Hrvaško, šele pred 3 leti sva šla poleti na Kreto in sva si privoščila "waterfront" bungalov - bilo je super! Tako da je letos na vrsti Rodos. Gremo pa sem: http://www.arakea.be/site/hotel_25152.htm.

Jana73 - kar 3x že Dubai! Očitno je res super, bomo morali sprobati... user posted image  Jaz sem bila pred leti na Tenerifi, vendar februarja, ne poleti, in je bilo zelo fajn, imam lepe spomine. Mene tudi blazno mika Amerika, rada bi videla vzhodno obalo, ali pa San Francisco... Upam, da bomo kdaj šli. Pri meni je edino problem, da ne maram kaj preveč leteti. Vedno, ko se vsedem na letalo, se sprašujem, kaj mi je bilo tega treba? No, saj potem preživim in pozabim, potem pa znova user posted image .

Ups, je že pol 11h! Delat!

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 1.6.2007 10:35:31 >

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
1.6.2007 10:36:22   
mml
Dan,

no pa je spet petek user posted image .

Pri nas vse po starem, Manco je bilo seveda treba metat danes iz spanja in je prav čukasto gledala, zakaj je ne pustim spati. Po tem je pa ona zanalašč "zbudila" še oba medvedka, ki sta spala z njo...po principu, če moram jaz vstati, tudi vidva ne bosta spala user posted image . Po tem ju je prijazno polubčkala in odnesla v kopalnico, najbrže ju je hotela umiti user posted image . Je bila pa danes zjutraj plenica spet čisto suha in po tem v kahlici cel ocean user posted image . Menda je bila tudi včeraj popoldan ves čas suha, je pa res, da jo je moja mama devala na kahlico vsako uro in pol, jaz za to ravno nimam volje.
Za popoldan smo zmenjeni s prijatelji v kitajski restavraciji na kosilu, upam, da bo Manca koikor toiko potrpežljiva, ker lačna sigurno ne bo in se ji bo zdelo brez veze sedet za mizo user posted image

bino lepo, da je Binina viroza v izzvenevanju, po tem bo počasi izzvenela tudi tečnoba in bo spanje spet boljše user posted image . Zaradi kg se pa jaz na tvojem mestu tudi ne bi sekirala user posted image  

cuma kje pa je današnja kava user posted image ?

jana bi me Ela prav razočarala, če ne bi na ves glas protestirala pri zdravniku user posted image . Sicer pa user posted image  za nove manekenske mere. Glede na to, da sta z Manco približno enako veliki, mi je sedaj jasno, zakaj so ji hlače št. 80 prekratke user posted image  (jaz sem jo doma na uč zmerila na 83 cm). Držim pesti, da ne bo kakšne vročinske reakcije na cepljenej. Midve greva v posvetovalnico in na cepljenej 13. 6., ravno ko bo stara 18 mesecev

pajaca dobro rezerviraj dopust user posted image . Jaz na Hrvaško že nekaj časa ne hodim, ker smo tam Slovenci vredni manj kot nič in si pač na dopustu želim, da z mano ravnajo prijazno in predvsem enako kot z vsemi ostalimi. Upam, da s pajackom ni nič resnega in je samo viroza. jagode bi pa lahko bile razlog za pike.

HIMH a si dobro preživela nočno?

ac upam, da je s Saro vse OK in da če so norice, da bodo v blagi obliki

NRMM  a še spiš ali že spet spiš user posted image ?

Grem danes na obisk h kolegici v porodnišnico, da vidim punčico user posted image

Uživajte v dopoldanskem soncu, menda bo popldan spet dež user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
1.6.2007 10:41:20   
cuma
Jutro! Vidim, da se je za nekatere, ta dan začel kar pestro user posted image  .... držim pestke za vse tri user posted image Pajackauser posted image Sarouser posted image Elo!!!

Bino: user posted image  , lepo, da si se na hitro javila! Toliko, da vemo, da si ok! Upam, da bo tudi Bina kmalu zdrava! Pobožek razgrajački v bušiju!

mml: Hvala za odgovor! Mene je v bistvu bolj zanimalo kot pa skrbelo ... pasem se spomnila nate in da te lahko vprašam user posted image . Glede CR: čista zadnjična vstava. Za tokrat pa ne vem user posted image . Nisva se z g še nič kaj konkretnega pogovarjali o tem. Po eni strani si želim naravni porod, po drugi pa ne ... ker me je strah user posted image . CR sem pa že dala skozi in se ga ne bi bala.

Danes pa moja princeska praznuje eno leto in pol! Ko jo včasih pogledam, se mi res zazdi že taka "baba" ... moja zlata žabica user posted image

Par slikic, samo za vas user posted image :

Ema spoznava samo sebe user posted image

user posted image

Pozerka:
user posted image

Emina user posted image  - sosedov Tari:
user posted image

Tekanje po sosedovem vrtu s Tarijem user posted image :
user posted image

Lep petek vsem!

Cuma

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
1.6.2007 11:34:48   
kofetek2010
EMA - vse najboljše za 1,5 let! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
1.6.2007 11:45:45   
NRMM
Daaaaaaaaan!

Madonca pa me res že dolgo ni bilo tukaj,ko je bilo tako veeliko za prebrat user posted image .
Je bilo potrebno včeraj vse zlikat,pa zopet malo popucat stanovanje,ker če me kaj preseneti,bi bila moja dva brez cot počasi,tašča in mama pa nista za likalsko akcijo  user posted image user posted image .

Sicer nič novega,Maruša zadnje dni neverjetno pridna,uboga zelo,lapika veeliko (toornjak-tovornjak,taktor-traktor,mama je postala mami user posted image ,teta Denka-Zdenka varuška,opata-lopata,ata,deda,baba,teta Nela,gan-tobogan,Lan-od sestrične 10mesečnik,Lara-sosedova 4 letnica,guga-gungalca,carto-cartala,ponavljati je začela vse živali in seveda vse besede,ki jih sliši).Se je včeraj moj ati malo spozabil in rekel ****ti mala pa že za njim-bemti user posted image ,tako da bo potrebno počasi paziti pri teh besedah.

HIMH ni blema za odpisat,ker se itak zbujam nonstop ponoči,tak da ti lahk kamot kaj pošlješ,če ti ne bom pa jaz odpisala ti bo pa mož user posted image . Moj bo imel DM na Proleterskih tu kjer so not Poklicni gasilci in reševalna služba.

Lonja upam,da se imaš lepo in,da je to služba,ki ti je pisana na kožo in se boš v njen fino počutila user posted image .Pri meni pa pucanje ne pali za it rodit. Še malo pa bo res,ampak tja nekje do srede,sem se odločila,da bom še vzela 1x Magnezij na dan,potem pa neham in lahko gremo na luštno,dopust v Rimu user posted image .

Pajaca mi smo tudi bili lani na Djerbi in je bilo fenomenalno.Hotel Vincci Djerba Resort super urejen,prijazni ljudje.Imeli pa smo polni penzion in je bilo dosti preveč. En user posted image za pajaceka,da se čimprej pozdravi.

Mml že dva dni nič spanja čez dan,včeraj čistilna akcija,danes pa je bila super noč brezskrbna ob mojem možeku in sem se zelo naspala,tako da samo počivam pred pc.

Bino lepo,da tvoja druga razgrajačka tako razgraja,kar pa se kg tiče pa se ne sekiraj.Ma tile g sploh ne vedo kaj bi radi.Jaz bom sedaj imela cca 10kg manj,ko bom šla rodit,pa mi je g nazadnje pametoval,da se zna zgodit težek porod......ja haloooo a prvi pa ni bil kao zarad kg user posted image .

Cuma čestitke za Eminih 18 mesecev user posted image .In tista prva slika mi je tudi pri nas doma zelo znana user posted image .Če Marušo kaj jezi v npseku si tudi s prstkom rova po njem user posted image .Sam čakam še,kdaj bo začela v uste dajat,pa smo kompletni user posted image .

Midve bi naj danes imeli cepljenje,pošto sem pa dobila včeraj user posted image ,da naj jo pripeljem. Ampak ker je prehlajena ji grem potem kar po drugi datum.Ker je njen p že kar v letih in mu prehlad nekak ni vzrok,da se otroka ne bi cepilo,se bojim,da bi jo res,tako da bom to kar sama uredila,ker si ne želim nekih zapletov zaradi tega cepljenja. Pa en dan prej mi pošljejo pošto user posted image .

Pri nas tako fino sonček sije tako,da upam,,da bo vzdržlo do večera. Lepo bodite in uživajte vikend.

Mi ga verjetno bomo ozr.se obeta naporen vikend. Jutri gremo pogledat par avtov,kajti rabimo še enega,ker jaz brez avta ne morem bit,ko bo mož pričel s službo,pa še en avtosedež rabimo,mož se odločil,da mi za obletnico kupi nov notesnik user posted image user posted image user posted image  in si ga grem izbrat,v nedeljo popoldne pa dobim obisk lapik-decemberk,očitno si pridejo lušte delat user posted image .

l.p.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
1.6.2007 12:49:44   
Pajaca
Evo moj je šel po Pajacka in pravi, da je čist ok, da mu sam z nosa teče, da pa je bil čist moker in umazan do vratu, da ga prav zanima če se ni prehladil ko ga po igri niso preoblekli. No sedaj doma spi. Tako da očitno so tile objemčki, ki ste jih poslale že ful pomagale! Hvala! Naj se še ostali bolančki takole hitro opomorejo (no ja bomo vidl kaj bo z našim čez vikend)

Ceplenje imamo mi šele jeseni, malo mi je čudno a tako imamo napisano v rumeni knižici.

Še eno vprašanje o Djerbi. Zdele me je en fino strašil, da je baje na Djerbi v morju polno trave, da se potem ljudje ne kopajo v morju ampak le v bazenih. Ali je to res??? Vem da ste bolj počitnikovale jeseni in da mogoče to samo poleti pride????

No še mal pa šibam domov. Komaj čakam.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.