NRMM
|
Daaaaaaaaan! Madonca pa me res že dolgo ni bilo tukaj,ko je bilo tako veeliko za prebrat . Je bilo potrebno včeraj vse zlikat,pa zopet malo popucat stanovanje,ker če me kaj preseneti,bi bila moja dva brez cot počasi,tašča in mama pa nista za likalsko akcijo . Sicer nič novega,Maruša zadnje dni neverjetno pridna,uboga zelo,lapika veeliko (toornjak-tovornjak,taktor-traktor,mama je postala mami ,teta Denka-Zdenka varuška,opata-lopata,ata,deda,baba,teta Nela,gan-tobogan,Lan-od sestrične 10mesečnik,Lara-sosedova 4 letnica,guga-gungalca,carto-cartala,ponavljati je začela vse živali in seveda vse besede,ki jih sliši).Se je včeraj moj ati malo spozabil in rekel ****ti mala pa že za njim-bemti ,tako da bo potrebno počasi paziti pri teh besedah. HIMH ni blema za odpisat,ker se itak zbujam nonstop ponoči,tak da ti lahk kamot kaj pošlješ,če ti ne bom pa jaz odpisala ti bo pa mož . Moj bo imel DM na Proleterskih tu kjer so not Poklicni gasilci in reševalna služba. Lonja upam,da se imaš lepo in,da je to služba,ki ti je pisana na kožo in se boš v njen fino počutila .Pri meni pa pucanje ne pali za it rodit. Še malo pa bo res,ampak tja nekje do srede,sem se odločila,da bom še vzela 1x Magnezij na dan,potem pa neham in lahko gremo na luštno,dopust v Rimu . Pajaca mi smo tudi bili lani na Djerbi in je bilo fenomenalno.Hotel Vincci Djerba Resort super urejen,prijazni ljudje.Imeli pa smo polni penzion in je bilo dosti preveč. En za pajaceka,da se čimprej pozdravi. Mml že dva dni nič spanja čez dan,včeraj čistilna akcija,danes pa je bila super noč brezskrbna ob mojem možeku in sem se zelo naspala,tako da samo počivam pred pc. Bino lepo,da tvoja druga razgrajačka tako razgraja,kar pa se kg tiče pa se ne sekiraj.Ma tile g sploh ne vedo kaj bi radi.Jaz bom sedaj imela cca 10kg manj,ko bom šla rodit,pa mi je g nazadnje pametoval,da se zna zgodit težek porod......ja haloooo a prvi pa ni bil kao zarad kg . Cuma čestitke za Eminih 18 mesecev .In tista prva slika mi je tudi pri nas doma zelo znana .Če Marušo kaj jezi v npseku si tudi s prstkom rova po njem .Sam čakam še,kdaj bo začela v uste dajat,pa smo kompletni . Midve bi naj danes imeli cepljenje,pošto sem pa dobila včeraj ,da naj jo pripeljem. Ampak ker je prehlajena ji grem potem kar po drugi datum.Ker je njen p že kar v letih in mu prehlad nekak ni vzrok,da se otroka ne bi cepilo,se bojim,da bi jo res,tako da bom to kar sama uredila,ker si ne želim nekih zapletov zaradi tega cepljenja. Pa en dan prej mi pošljejo pošto . Pri nas tako fino sonček sije tako,da upam,,da bo vzdržlo do večera. Lepo bodite in uživajte vikend. Mi ga verjetno bomo ozr.se obeta naporen vikend. Jutri gremo pogledat par avtov,kajti rabimo še enega,ker jaz brez avta ne morem bit,ko bo mož pričel s službo,pa še en avtosedež rabimo,mož se odločil,da mi za obletnico kupi nov notesnik in si ga grem izbrat,v nedeljo popoldne pa dobim obisk lapik-decemberk,očitno si pridejo lušte delat . l.p.