|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
1.6.2007 13:00:51   
kofetek2010
Pajaca - mi smo bili poleti (mislim, da konc julija/začetek avgusta) in ja, kopali smo se samo v bazenu, ker je po morju plavalo polno trave in sva bila oba z mulcem čist flekasta user posted image

bolančki čimprej se pozdravite! user posted image

lonja - upam, da si preživela prvi dan v novi službi user posted image

varuška mi še ni nič javila, da je z Elo kaj drugače... user posted image

grem še eno fakturo spisat in počasi domov!

lep vikend!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
1.6.2007 21:38:29   
cuma
Čau pupe!

A hočete vedet zadnjo novičko? Mislim, da ima Ema norice. user posted image
Danes zjutraj sem preklela "komarja", ki naj bi jo ponoči popikal po stegnu ... prej pred kopanjem, pa jo odvijem in ugotovim, da je teh pikov bistveno preveč, da bi lahko bili piki ... Potem pa seveda najprej v knjige, pol na telefon (itak, da ko koga rabiš, ni nikogar doma ali pa so nedosegljivi), pa še petek zvečer je ... user posted image . V glavnem: izpuščaji se sicer niso začeli na hrbtu in trebuhu ... ker jih zjutraj tam ni bilo. Največ jih ima na rokah in nogah, nekaj na trebuhu, ritki in hrbtu ... se pa kar množijo user posted image . Mehurčkov še ni. Vročine zaenkrat nima, apetit ok. , dobrovoljna! Ponoči spi ... no, je spala ... zdaj pa bomo videli kaj bo. user posted image Jutri zjutraj se gremo pokazat naši P ... se mi zdi, da je dežurna ... pa bomo zagotovo vedeli pri čem smo. Jaz sem jih prebolela pri par mesecih ... tako, da me vsaj za Tinkaro ne skrbi.

Pegica: Neli jih je imela pred kratkim a ne? A so bili takoj mehurčki? Ema se še nič ne praska .., a to začne potem srbet?

Grem še malo prebrskat potem pa na kavč, moj trebušon namreč pravi, da je bilo za danes vsega zadosti ...

Lahko noč!

Cuma

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
1.6.2007 21:59:48   
lonja
Čau,

Cuma tudi mi smo v aprilu preboleli norice. Vse viroze, ki smo jih tudi dali čez so bile glede počutja hujše. Z noricami pa je blo tko, da s eje začelo z nekaj pikicami, nakar jih je v dveh dneh fasala zihr ene 300 po celem telesu. Dve sta se ji na glavi grdo zagnojili, tako da smo nekaj dni kasneje fasali antibiotik Seporex, ki je mimogrede ogaben. Pa dobili smo še Claritin proti praskanju, a se Ajda ni čisto nič praskala, tako da ga sploh nismo rabili.

Aja, še to vročine praktično nismo imeli, tako da smo bili klju noricam velik zunaj, sam pazili smo, da dokler so bili mehurčki sveži nismo hodili v stik z drugimi otroci.user posted image  Pa pozdravta se !!!

Aja, EMI VSE NAJBOLJŠE!user posted image

Jaz sem prvi dan v novi službi preživela, sem že nardila dve uri minusa, ker sem šla ob dveh domov. Je bilo tolk vsega, da sem imela čist polno glavo. Kaj šele bo... So pa sodelavke in en (!!!) sodelavec full OK.

Lahko noč!

lonja user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
2.6.2007 7:44:30   
sonček balonček
Jutro!

Cuma, sočustvujem s tvojo Emo!

Jaz sem pa mislila, da se pri noricah takoj naredijo mehurčki. Včeraj je namreč Lara zvečer imela po desni polovici zgornjega dela trupa, rokici, hrbtu nekaj spuščajčkov (2-3 mm veliki), vsega skupaj enih 15-20. Ne vem kaj bi to bilo. Pa nimajo meurčka. Morem takoj, ko se zbudi pogledat kaj je!

Lep dan vsem, moj tudi upam, da bo za silo. SKozi mi je slabo in trebuh imam boleč in trd, vrti se mi, vsa hrana se mi gabi... Cuma, kje si dobila tisto zapestnico proti slabosti. A ti je kaj pomgaala?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
2.6.2007 11:19:37   
cuma
Čau punce!

Smo bili pri P, ki je takoj izključila norice. Misli, da gre pri Emi za urtikarijo - alergijo pač. user posted image  Predpisala ji je Fenistil kapljice in svetovala naj se izogibamo čokolade, konzervansov in beljaka oz. "tveganih živil" oz. naj ne uvajamo novih. Pravi, da bo kmalu bolje in naj me ne skrbi.
Spomnila sem se, da je v začetku pomladi Ema že enkart imela podoben izpuščaj na očesu in ličku (po divjanju s tatijem na nepokošenem travniku) ... Takrat so bili na sporedu še dolgi rokavi, zdaj pa so kratki in kratke hlače - Ema pa ima največ izpuščajev prav po nogah in rokah. Malo imam na sumu tudi sosedovega user posted image , ki se je že tako udomačil, da skače po njej, jo liže, gricka po nogicah in rokicah ko se igrata ...  user posted image  Sej najbrž ne bomo ugotovili za kaj gre brez testiranja, pa še s testiranjem vprašanje ... Kaj praviš ti Bino? Imaš kakšen nasvet?

Sonček? Kako je pri vas? Ste tudi vi še pikčasti? Zapestnice sem dobila v Italiji, če želiš, ti jih lahko nabavim in pošljem. Meni so pomagale.

Zdaj pa grem prvič na forum Alergije ... user posted image  ... se tipkamo!

Cuma 

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
2.6.2007 12:21:35   
HIMH
CUMA user posted image  za Emo da ni noric fasala.
Ja kaj se pa tiče alergi je pa sama veš kako vzrok je najt težko ko je možna 1001 kombinacija pri nas je isto sploh nevemo kaj bi ji lahko še povzročalo te težave. Jaz sem si pisala vse kaj je jedla, da bi pogruntala pa ni blo uspeha ker je včasih kriva tudi kombinacija skupaj.Sedaj čakamo izvide za trave, pelod, prah itd.
Skratka upam, da bodo testi če gresta na teste alergi kaj pokazali, da pol veš od česa prste stran.
Več pa ti ziher BINA pove oni2 sta itak že doktorat naredle iz tega.

Lep dan ostalim mi gremo okoli 15 na piknik upam, da vreme zdrži.

Lep vikend no zame bo jutri delaven pol mamo pa še doma piknik spet bomo samo žrli user posted image .

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
2.6.2007 13:18:27   
ac
No, tudi pri nas so norice izključili in danes Sara nima več pikic user posted image user posted image user posted imageCuma in Sonček - upam, da tudi pri vas čim prej izginejo!

Lonja, lepo, da si preživela 1. dan službe (saj kaj drugega ti itak ni preostalo user posted image ), sedaj bo pa vsakič lažje! Ko boš imela vsega zadosti, boš pa šla na porodniško (meni ta zamisel zadnje čase vedno bolj diši user posted image ).

Sedaj se mi pa mudi kuhat, potem pa moram zbudit Saro, ker gremo popoldne na en pogreb... Tole obdobje je res nekam turobno. No, ampak nimamo kaj, oz. moramo maksimalno uživat, ker nikoli ne veš kaj te čaka....

Tako, da - preživite lep dan in vikend!

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
2.6.2007 16:36:13   
sonček balonček
Joj, Cuma, držim pesti, da ni kakšna alergija! Pri nas se je čez noč nekaj pikic zmanjšalo, nekaj jih je pa dobilo čisto droben bel mehurček. Število se ni povečalo. Pa Lara je dobre volje. Itak pa pri nas ne dela noben pediater čez vikend, če greš pa v bolnišnico v SG na pregled (urgenca), pa otroke najmanj za eno noč obdržijo. Izgleda, da imajo premalo strank! Dokler Lara nič ne čuti, ne grem nikamor. Če bo pa v ponedeljek še kaj na vidiku, gremo pa k njeni pediatrinji. Jaz sem razmišljala, da bi tudi lahko bila laergija na kakšne marelice ali breskve, ki jih je v teh dneh jedla.

Glede zapestnice - se priporočam, če ti ni pretežko. Kako bova pa to izvedli? Ti pošljem denar in naslov na ZS? Sporoči mi prosim, koliko stanejo! Ker zdaj sem pa že čisto vse poskusila, pa se še vedno grozno počutim. Jutri bom že 10 t user posted image . Pri Lari mi je med 8 in 9 tednom že vse zginilo. Najhuje je, ko moram kaj skuhat. Sploh ne morem dobrega obeda pripravit, ker se mi vse gnusi in smrdi.

AC user posted image user posted image user posted image user posted image , super, da ste dobro! Kar v akcijo za novega user posted image . Škoda, da si zamudila decemberke 2007.

Dopoldne smo šli vsi trije na sprehod. Gospodična je celo sedela v vozičku. Po poti smo nabirali borovničke in jagode. Lara jih je papcala in govorila šeeee, šeee.

Bodite zdrave in pridne! Pa vaši user posted image  tudi!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
4.6.2007 6:48:12   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Mi2 sva pokonci od 5.30 user posted image . Viroza je odšla user posted image user posted image user posted image . Sitnoba še vztraja.user posted image

cuma, sonček balonček: pri nas imamo tudi pikice user posted image Ja alergija. Toliko možnih kombinacij, toliko različnih reakcij... Meni še vedno ni jasno od kod vse skupaj.

NRMM: a si ti tudi tako naveličana, nenaspana? Če bi se dalo, bi trebuh dala vsaj za pol ure v varstvo user posted image , pa kaj ko ne gre. Saj bo, še malo pa bo... A ne?

Je nekaj prismrdelo user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
4.6.2007 8:38:43   
cuma
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro!
Ponedeljkova kava pa ne sme manjkati, a ne? user posted image

Bom bolj kratka, ker dobiva z emo obisk ... nonota.
Emi so izpuščaji izginili ... že včeraj zjutraj jih ni več bilouser posted image . Očitno je alergija, ker ji je Fenistil takoj pomagal. Danes se bom še pogovorila s P in jo vprašala kako naprej ... če se ponovi ... na kaj moram paziti  ... je smiselna dieta?

Drugače sem ok. Ta vikend ni bil prav prijeten ... bo pa drugi boljši user posted image .
Bino: user posted image  da sta odgnali virozo! Pri Emi pa je sitnoba tudi kar ostala ...nič niso pomagale kapljice user posted image .

Moram zdaj kofetjero zalaufat, se še kaj tipkamo!
Čau pupe!

Cuma

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
4.6.2007 9:51:36   
NRMM
Daaaaaaaaaaaan user posted image user posted image .

Zelo zehav dan,ampak sem se fuul naspala,očitno je bilo preveč,kajti zaspala sem že malo pred 21.30 in spala do 6.30,ko je prišel glasek iz sobice ''MAMIIIIII''user posted image .Tak je zlata že par dni,da je to nekaj neverjetnega,take je sploh ne poznam,upam,da tako ostane.
Sicer smo imeli iz petka na soboto direndaj ob 2 ponoči,očitno jo je nosla luna in bila lačna,tak da sem ji dala flašo in jo pustila v postlci,kjer se je drla par minutk ko jesihar user posted image user posted image potem pa zaspalauser posted image user posted image .

Včeraj sta pa z atijem uživala popoldne,ko sem jaz dobila obisk štajerskih decemberk in ene junijke user posted image user posted image ,hvala punce za obisk user posted image user posted image ,res vas je bilo fino videt in poklepetat,pa tortice so bile tudi odličneeeee (pegica) user posted image .
HIMH ti si pa špilferderbrkauser posted image user posted image .

Lepo je bilo tudi tebe videt Jana73 user posted image ,prav ok občutek,ko srečaš žabarko na štajerskem koncu user posted image .

Bino tudi jaz sem naaaveličana tega trebuha,vstajanja za na wc in če bi bilo možno,bi kar z Marušo vred pustila trebuh pri varuški user posted image .
Še malo pa bo konec teh ''muk''in se bodo začele druge user posted image . Zdaj mi je Maša začela tiščat ritko ven na desni strani trebuha in mi ga pošteno pretegnila,kajti dobila sem v dveh dneh take grde strije,da je groza user posted image .Pa imam spet lepotne dodatke in kmalu bom kičasta user posted image user posted image .
user posted image user posted image za izginulo virozo,tečnoba bo pa že izzvenela.Moj mož pravi,da punčke/ženske itak morajo biti tečke,kajti baje jim je to prirojeno user posted image user posted image ,tak kot da fantkom/moškim ni user posted image .

Cuma počivaš dovolj?Ah sej veš,včasih so prijetni dnevi,včasih malo manj,glavno da je prvih več kot drugih.

Sonček še malo pa te bodo minile slabosti user posted image .

Danes so mi celo po 3 tednih dostavili voziček user posted image ,glede na to koliko sem čakala,sem mislila,da bo najmanj pozlačen user posted image user posted image .In frajerji so poslali v dveh paketih,tak da dobim en paket jutri,ki me tako fino ne bo doma,jupiiii švabaraj čudni tipi user posted image user posted image .

In ta teden je zadnji teden,ko user posted image  vozi tovornjaka,potem par dni dopusta in nova služba user posted image user posted image .Sem pa jezna nanj kot user posted image .Bebko je šel snoči za Anglijo,pa čeprav ve,da je v teh dneh prav dobrodošel blizu doma,ampak to njega ne prizadane,očitno se še more naužit zadnjega tedna svobode user posted image user posted image .Kdo bi razumel te moške user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo bodite in uživajte maximalno.

l.p

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
4.6.2007 13:13:21   
BlankaT
No najprej en lep pozdrav! Kaj naj rečem, končno sem uspela pokukati k vam. Da vas pogrešam klepeta z vami tak ne rabim govoriti, ampak ... ni časa user posted image .

Pri nas je zadnje mesece full pestro. Maja je pravi mali user posted image in istočasno sladka kot cukrček user posted image . Najbolj uživa, ko lahko jezi svojega brateca in carta svojo sestrično. Govori bolj malo, ponavljati noče ničesar razen seveda, če ji kdo pokaže kakšno oslarijo, tisto pa takoj ponovi.  Bolani pa skoraj nič nismo, razen nenehnega prehlada in brisanja noseka. 

Sin zaključuje svoj 1. razred in že smo se pričeli ubatati kam z njim med počitnicami, pa bomo že nekako, sam mam veliko žlahto(sorodstvo, za tiste, ki ne veste kaj je to user posted image ).

Naša gradnja domeka napreduje, čeprav nama jo vreme pošteno fiksa in  nama meša štrene. Pa saj pravijo, da za dežjem vedno sonce posije, tako,da enkrat bo moralo nehati, ali ne?

NRMM, ja, prav pasal jeta naš klepet, upam, da ga kmalu ponovimo. Pegica tortice so pa bile zarez full dobre, tako, da še enkrat hvala, pa francoska se je že tudi pojela user posted image user posted image user posted image , se je niso prav nič branili.

Nič sedaj pa morem zašibati nazaj na delo, da ne bodo opazili, da ne delam pravega dela user posted image user posted image .

Nič lep pozdrav in upam, da se kmalu ponovno vidimo.

Blankauser posted image

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
4.6.2007 13:51:36   
mml
Lep deževen pozdrav,

vikend je za nami. V soboto smo imeli blokovski pikneik, ki smo ga iemli zaradi naliva kar v garaži user posted image . Je bilo pa prav super, razen da Manci nisem uspela dopovedati, da ne more skakati po dežju user posted image . Njej se zdi to namreč čisto OK in zabavno, prav tako tudi luže user posted image . V soboto smo šli v mesto, sva mislila, da bomo šli z nahrbtnikom samo na tržnico, ampak je po tem nehalo deževati in smo žli še na kavo. Manca je seveda takoj poskusila, če so superge vodoodprne  user posted image  in ko je bila enkrat mokra, sem ji pač dovolila še naprej čofotat po lužah in sva v miru spila kavo.
Včeraj me je v slabo voljo spravila tašča, ki je takoj ko sta prišla s tastom na obisk začela: "joj pazi, padla bo, joj, udarila se bo,..."user posted image Kot da drugače na Manco sploh ne pazimo in jo pustimo, da kar naprej pada....

Skratka želim, a se se vsi bolni kamlu pozdravite, da vas minejo vse alergije in tegobe in da še naprej pridno čvekate user posted image .

Moram še malo delat, je ponedeljek in je dvojna doza vsega (razen tistega kar potrebujem user posted image ). Sicer sem pa zaspana (ponoči sem morala 2x na WC, očitno se kaže pojemanje polne lune user posted image ) in tečna, malo bi se šla kam razvajat, pa kakšen ta prav dopust bi tudi pasal

Skratka želim vam en čudovit ponedeljek

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
4.6.2007 13:54:24   
arielca
Še moje hitro javljanje.

Vikend je bil res super. Brina je uživala, vreme pa je bilo prav luštno, čeprav so bile napovedi slabe user posted image , tako da smo se včeraj sončili in čofali kar v zunanjih bazenih.

Ponedeljkova kruta realnost je prinesla spet nov zalogaj delovnih obveznosti, naslednji vikend pa bo sploh pester, ker grem v nedeljo z devetošolci na končni izlet. So me lepo prosili in sem privolila, čeprav bi bila raje s svojo miško piško. Ampak imam potem prost ponedeljek, kar mi je zelo všeč user posted image .

Brino sem zdajle dala spat, pa me klič z milim glasom in očitno ji ni do spanja. Grem pogledat, kaj ustvarja. Se še oglasim.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
4.6.2007 16:08:47   
JanJan
Lep sončen (zaenkratuser posted image ) pozdrav,

Za nami pa je kar naporen vikenduser posted image . Smo nesli k krstu nečakinjo. Saj veste, kaj sledi.....požrtija user posted image na vse možne načine. Še danes me trebuh boli od gledanja vseh sladkarij user posted image  .

MML:  Jan je včeraj zjutraj tudi iskal luže, ker jih ni bilo dovoljuser posted image , je šel kar po mokri traviuser posted image . Rezultat: hlače in čeveljčki popolnoma mokriuser posted image .

No, toliko o lepem vremenu, je že pridirjaluser posted image črn oblakuser posted image . Grem hitro domov, dokler še ne pada.

Pa-pa...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
4.6.2007 17:52:48   
Kofi
Hej!

Naj še jaz napišem, da smo se štajerke mele super pri NRMM!!!! Punca bo zdaj zdaj šla v Rim! Tk štajerci rečejo za porod user posted image  Pa nismo mogli BlankeT ustavit pri čvekanju, zato pa mamo danes taki deževen dan...ona pa čaka na sonce, da bo lahko dalje zidala...ki je pa tu logika...torej Blanka,...malo manj lapat, pa bo! user posted image user posted image  Hehe...zdaj mi bo še zamerila... user posted image  malo heca pa  more bit.

Sicer pa pridite po Neli, ker rabi družbo...je tko sitna če ni po njenem, da bi jo jaz kdaj kr za 2 eura prodala user posted image  .... sej ne...sej bom zdržala...samo, ej, je pa res včasih nemogoča. Takoj naslednji trenutek pa fuul dobre volje in še naju z dragim nasmeji...vam je to kaj znano??????

Zdaj ji morem it dat za jest...pacinka....(t.j. palačinka!!) user posted image
Itak zganja tako paniko, da je ne morem pustit niti 5 min...zdej skupaj z očijem pečeta palačinke...pa se bom spet zredila...

Lp,Pegica

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
4.6.2007 21:21:43   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: pegica1

zdej skupaj z očijem pečeta palačinke...pa se bom spet zredila...

Lp,Pegica

user posted image user posted image user posted image user posted image Neli in oči, no sam ta citat ni bil namenjen temu,ampak odebeljenemu tisku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mal bi se v jezik,pa ne bi rabla dvigovat roke,ko si hotla včeraj kaj povedat user posted image user posted image .
Že itak nam je HIMH manjkala in glede na to,da sta Blanka in HIMH skupaj bile 10 dni na morju,se ni za čudit, da se je včeraj Blanka skoraj vžgala user posted image user posted image .

Grem pogledat na ''čvek v pričakovanju'',če sem že na vrsti za na potovanje user posted image .

Prijetno nooč!

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
5.6.2007 8:40:03   
BlankaT
Jutranja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je za mano in sedaj "pridno" delam.

NRMM in Pegica1, sedaj pa sem malo užaljena user posted image user posted image user posted image . Pa saj nisem toliko čvekala, pravzaprav sem bila zelo veliko tiho user posted image . Sicer ste pa same krive, kaj pa se dobivamo tak poredko, potem pa si imamo toliko za povedati, da 3 ure mine kot šus.

Kar pa se tiče luž, pa je pri nas popolnoma enako, nobena luža ji ne ugre. Pegica1 ti kr Neli k Maji pripelji, da si bosta delali družbo, ker je naša nekaj takega kot tvoja. Tečna kot driska, že naslednji trenutek pa drži družbo gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, da bo NRMM rodila, pa da mala zraste in da na naši parceli zraste trava in si naredimo en VELIK PIKNIK V NARAVI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Včeraj ko sem prišla domov je pridno spala, ko pa se je zbudila pa je zakuhala na 38,7, sem ji dala žlico Calpola in je bilo potem vredu.  Ponoči sem ji potem dala še eno žličko, sedaj pa morem poklicati kako je stanje, pa da vidimo, če bomo šli k zdravniku, ker v naših krajih razhaja škrlatinka user posted image .

Nič sedaj pa morem nazaj na delo.

Lp in želiim Vam čim več sončka (jaz pa bom sedaj čisto tiho, da ne bom kriva za dež user posted image ), Blanka.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
5.6.2007 8:45:14   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Izgleda, da polna luna res zelo vpliva na moji user posted image . Stanje se počasi umirja in Bina se je prvič zbudila ob 4huser posted image .

mml: upa, da kmalu dobiš dvojno dozo tistega kar si najbolj želiš user posted image . Kar pa se tiče nasvetov - pazi padla bo- user posted image se tudi meni kar kravžlajo živčki. Glede na to, da je Manca motorično zelo spretna in previdna res ne vidim smisla v pretirani skrbi.  Drugače pa tudi Bina obožuje luže user posted image . So nam včeraj z bagrom skopali nekaj dodatnih bazenčkov user posted image še ena skrb več. No,saj ko bo nadstrešek ne bom več v skrbeh.user posted image

lonja: kako kaj služba? Si polno zaposlena? Kako pa Ajda in rožice?user posted image

pajaca: a ti si že odpotovala al še študiraš prospekte? user posted image Mi bomo pa kar doma user posted image . No, vsaj do jeseni.

BlankaT:
lepo, da si si vzela čas in se javila. Pridna! Pri gradnji pa so male in velike radosti, predvsem z različnimi obrtniki user posted image . Še dobro, da s časom stvari tonejo v pozabo. user posted image Želim ti, da gre čim več in čim hitreje po planu.

sonček balonček: upam, da te slabosti kmalu minejo. Kako je z Larinimi pikicami? Gradnja lepo napredje? user posted image

arielca:
lepo se imej na izletu. Jaz sem šla vedno rada v bivanje v naravo in razne izlete. So me kar pogosto uporabili  za taka nadomeščanja user posted image . V šolskem letu pred  Bino sem bila na štirih bivanjih v naravi. Sedaj pa nekaj časa ne bom. user posted image Lepo, da ste uživali. Meni je kar malo žal, da Bina ne sme v bazen. Pa saj bomo prerasli user posted image .

NRMM: mislim nate in na Rim user posted image . user posted image user posted image user posted image za štajerski klepet. Moram ta teden naredit še večjo zalogo za Binino hrano in pripravit torbo za v porodnišnico user posted image .

pegica:
kako kaj gospa? Je kaj drugače? user posted image Si bila res zelo lepa nevesta user posted image .

ac: a danes še dišiuser posted image ? user posted image user posted image user posted image da niso norice. Jaz se jih zelo bojim. So mi rekli, da bi morala najbrž Bina, v primeru, da jih dobi, v bolnico na opazovanje user posted image

cuma: user posted image user posted image user posted image , da je Ema bolje. Dieta je smiselna, če izločiš alergen. Drugače res nima smisla. Sem se pozanimala kako naj se jaz prehranjujem zaradi možnosti alergije pri user posted image in so mi na alergološki kliniki svetovali naj vse jem, izogibam naj se le arašidom. Drugače pa imate dobro alergologinjo na Debelem rtiču. Sem slišala res same pohvale. Če se ne motim Ema pikic ni imela po trebuščku. Pri Bini opažam, da če je alergija povezana s hrano, dobi pikice tudi po trebuščku, drugače pa ne. user posted image Mogoče je bila kriva kakšna kombinacija in vam nikoli več ne bo "uspela".  Držim pesti, da se ne ponovi.

HIMH: kako je s Hano? A so ji delali krvne teste? Upam, da kmalu izločite alergene. Mislim, da naša Bina reagira tudi na drevesne pelodeuser posted image Sva zamenjali kremo in uporabljava od Mustele Stelatopio - res super krema.  Kako je bilo na pikniku?

jana73:
a si že na počitnicah al iščeš zemljo za sanjsko hiško? user posted image Upam, da najdeš destinacijo, ki bo dovolj topla zate. Mi2 bi pa težko počitnikovali skupaj saj vročina ni zame user posted image .  Kako kaj princeska Ela? Elastik preštete in na svojem mestu?

Barjanski pozdravček

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
5.6.2007 9:30:49   
cuma
Dober dan!

Danes pa sva z Emo spali do pol devetih ... user posted image . Je prav pasalo!
Sedaj sva pozajtrkovali in morava razmisliti, kaj bova zdaj. Ona razmišlja ob jutranji risanki, jaz pa tukaj ... ob user posted image . Zunaj je kislo vreme in kar precej piha.. pa dvomim, da je BlankaT to skuhala user posted image !

Bino: user posted image  jaz sem tudi vesela, da je mimo. Včeraj in predvčerajšnjim pa je Ema spet po malem božala kužija in ni nič videt, da bi se spet kaj pojavilo ... torej sklepam, da kuža ni krivec user posted image ! Pri hrani se bom držala tega, kar sem ji kuhala sedaj in bila malo bolj pozorna na tvegane reči ... potem pa, kot si rekla, upajmo, da se nam spet ne posreči kaka nesrečna kombinacija ... Lepo, da se spanje spet umirja ... user posted image ! A ima bina tudi rada luknje? Ema jih obožuje ... da ne govorimo o jarkih .. user posted image . Zaenkrat sicer še uspešno vse prepleza in ko to počne, njen tati kar žari od ponosa ... jaz pa se zraven kremžim, ker že vidim buške user posted image .

arielca: user posted image  za izlet, boš poročala kaj so ti kej ušpičili? user posted image

mml: Ko sem te brala, se mi je prikazala moja mati. Ona bi emo še vedno najraje imela kar v ležalniku oz. vozičku ... tako se boji, da bi se ji kaj naredilo. Da ne omenjam skakanja po kavčih, plezanja na okensko poličko ... Ema noni vse pokaže, ona pa kar otrpne od straha user posted image . Ne vem, kako bi jo malo "skulirala". Kako si danes? Imaš na urniku kaj prijetnega?

Štajerke: user posted image  za klepet in dobrote! Kaj se nisem kar na Štajersko preselila ...user posted image

Sonček: Bom našla link ... da vidiš kako izgledajo zapestnice in če ti bodo ok., ti jih lahko grem nabavit in ti jih pošljem. Cena je ok.

Jana: Kaj si pa ti postala tako vestna, da se še med kavico več ne oglasiš? A se ti obeta napredovanje? user posted image  Sej veš, da pogrešamo tvoje komentarje.

Zdaj pa imam še nekaj klicev in organizacije za selitev ... pa barvo bodoče otroške moram določit .. Imate kak predlog? Razmišljam o rumeni...
Potem pa se igrat z Emo in njeno novo gusarsko ladjo user posted image !

Lep dan!

Cuma

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
5.6.2007 10:08:47   
mml
Dan user posted image ,

tukaj so že spet oblaki in deževen kapljice.

Danes imam malo bolj normalen urnik in je življenej takoj lepše user posted image .

cuma jaz bi otroško sobo imela vkakšni kombinaciji rumene z oranžno, ker sta mi to takšni topči, veseli barvi user posted image .
Glede Eminih pikic...glede na to, da jih je imela pretežno po rokah in nogah, se meni bolj zdi, da je bilo v stiku s kakšnimi travami ali čim podobnim, sicer pa glavno da je boljše user posted image

bino lepo, da Bino zapušča tečnoba in spet boljše spi. Upam, da ti luknje kmalu zasujejo, da bo Bina lahko mirno tekala naokoli in preganjala krte user posted image . Kar se pa mojih želja tiče, so pa stvari premikajo (zaenkrat) v pravi smeri user posted image  (ampak bo enojna doza čisto zadosti user posted image )

arielca želim ti lep končni izlet z devetošolci, upam, da ti ne bodo preveč kravžljali živcev in te bodo vsaj malo ubogali user posted image

Blanka upam, da se bo vreme znormaliziralo in boste lepo po planu nadaljevali z gradnjo. Upam, da ni z Majo nič hujšega in je brez vročine user posted image

NRMM a uživaš še zadnje "samske" dneve, ko je user posted image  še na poti? A je drugi del vozička že prispel?

sonček balonček a ti je še vedno slabo? Upam, da je to že mimo user posted image .Kdaj imaš NS?

jan jan  a si prišla po suhem domov ali te je ujela kakšna ploha?

pegica lahko Neli še kdaj k Manci pripelješ, ker Manco tudi včasih zgrabi neznosna tečnoba in se sprašujem, kdaj so mi jo v porodnišnici zamenjali user posted image . Občasno je pa popoldan že tudi tako umazana, da se sprašujem, če ni mogoče to kakšen Strojanov otrok user posted image

jana a maš šefa doma, da nimaš nič časa za čvekanje user posted image ? A si se že odločila, kje boste dopustovali? A Sardinija ti pa ni všeč? Se mi zdi, da bi se spet lahko dobile na kakšenm kofetu in čveku in seveda rekreaciji zame ob tekanju za Manco user posted image

No to je to...dopoldansko javljanje je za mano user posted image , sedaj se pa lahko lotim še malo službenih zadev (no saj nekaj sem že naredila, ena mapa je že pripravljena za obdelavo)

Popoldan imamo pred blokom after piknik party (ker je od sobote ostalo še kup mesa, pa žara še nismo vrnili, samo za pijačo moramo poskrbeti v lastni režiji user posted image )

Komaj čakam, da bo spet bolj normalno vreme, da se bo dalo kam s kolesom

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
5.6.2007 11:26:46   
kofetek2010
daaaaaaaaaaaaaan!

pa gremo lepo po vrsti:

• sobota je minila v praznovanju 1.RD naše princeske Lane (pravzaprav ima danes točno 1.leto) user posted image
  • še prej pa sem dopoldan srečala NRMM, ki se je kar za menoj drla "gospa, gospa" user posted image   v bistvu je spoznala Elo, ne mene user posted image   in veste kaj... NRMM je čist zrela za rodit user posted image user posted image user posted image  
  • v nedeljo nas je gospod oče odpeljal na makedamske potke sred Barja, še dobro, da sva pravi čas menjala kolesi in me rit nič ne boli user posted image
  • včeraj pa se je naša varuška čist raznežla, ker jo Ela po novem kar po imenu pokliče, sicer spusti eno črko, a glavno, da vemo kaj misli user posted image  torej nova beseda je "Peta"
  • mml - meni se zdi, da vem za kakšno dozo gre v bininem postu user posted image  aja, Manca je po Elino Manka user posted image  in kava bi res pasala, povej kdaj in kje (ta teden za čuda nismo sami user posted image , pa saj bomo naslednji teden... pa Gal gre v šolo v naravi tako, da bova z Elo 3 dni kraljevali)
  • lonja - kako nova služba? user posted image

moram nehat, mi skoz neki gnjavijo... in če bom še čakala mi bo post kr ušel...

uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
5.6.2007 12:20:48   
NRMM
Daaaaaaaaaaan!

O kak je fajn se vležt pred računalnik in videt,da ste bile pridne,da imam kaj prebrat user posted image user posted image ,le tako naprej. Vreme je spet neko čudno,ponoči je lilo kot iz škafa user posted image  in zato sem bolj slabo spala.Marušo je nekaj preganjalo,je na čase pojokavala in se drla zraven ''neeee''user posted image ,očitno sem jo še v sanjah preganjala user posted image user posted image .Je včeraj pri dediju vtrgala celi grozd iz brajde in sem jo mal pok pok po plenički...........kak se je jokala in mi zamerila user posted image user posted image ,sploh ni hotla k men,ampak očitno je pomagalo,ker ne gre več blizu brajdam.Ampak je bilo meni zaradi tega bolj hudo,kot njej,ni to delo zame,pa mala žleht gor al pa dol user posted image .

Bino no evo pa gre spanje zopet na boljše user posted image user posted image ,do druge lune boste že navajeni spat,držim pesti.
Jaz še moram tudi zase pripravit nahrbtnik,mi ga še ni uspelo.Marušina jajčka s stvarmi je pripravljena,moj nahrbtnik je pa še prazen,pa sej to bo v trenutku spravljeno.

Cuma nekam dolgo mi spiš ob jutrih,kaj pa kavica user posted image .Sej prav tak,ti  si le privošči.

Blanka nič bit užaljena,mal se pa lahko hecamo,a ne? Čuj septembra bomo mi ziher že zreli za piknik,tak da glej,da bo travica do takrat že zunaj user posted image .
Upam,da ni kaj resnega pri Maji in,da se izognete škrlatinki user posted image .

Arielca lepo tebi,jaz bi tudi šla tak na izlet kot ti,pa kljub temu,da znajo biti taki veliki otroci že težavni,ampak ajde se jih da postrojituser posted image .

Mml vidim,da ste skladni vi v bloku,da takole uživate ob skupnih piknikih user posted image user posted image user posted image ,to se pa malo kje zgodi.Da vam le vreme ne zagode danes.
Dobila drugi del stvari za voziček,tako da je sedaj kompleten user posted image user posted image ,samo še na uporabnice čaka.
Mal pa še res uživam te zadnje dneve,ko sem še samska user posted image ,sej bo potem še lepše in si bom samoto nardila za kakšno urco,če bo mož doma preveč težil user posted image user posted image .

Gospa user posted image user posted image  nič še nisem zrela za rodit,nea ga seri čuuuj user posted image .Malo,par dni še naj čaka,potem pa lahko. Sem te iz vljudnosti poklicala,ker vsi ne rabijo vedet kak ti je ime user posted image .Upam,da nisi zamerlauser posted image .
Bravo Ela za nove besede user posted image user posted image .

Danes sem imela ctg,mala je razgrajala neverjetno,sestra je pozabila name in sem k dr nesla meterski izpis ctg-ja user posted image .

Zdaj pa bo čas,da malo zadremam,ura bo kmalu toliko,da bo treba po Marušo in potem akcija do zvečeruser posted image .

Lepo bodite,pa ne preveč delat.

l.p.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4373
5.6.2007 12:44:21   
mml
in kava bi res pasala, povej kdaj in kje (ta teden za čuda nismo sami , pa saj bomo naslednji teden... pa Gal gre v šolo v naravi tako, da bova z Elo 3 dni kraljevali)

Ta teden je že precej mimo in preden se kaj zmenimo, bo tako ali tako že naslednji teden user posted image , tako da nama z Manco bi čisto odgovarjalo naslednji teden v torek (v ponedeljek delam popoldan, v sredo moram peljat Manco cepit in po tem se zna zgodit, da bo neznosna tečka v četrtek user posted image )

Pride še katera ali bova z jano sami dirjali za otrokoma user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 4374
5.6.2007 12:47:13   
kofetek2010
ko je mimo ponedeljek je teden mimo? user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.