NRMM
|
Daaaaaaaaaaan! O kak je fajn se vležt pred računalnik in videt,da ste bile pridne,da imam kaj prebrat ,le tako naprej. Vreme je spet neko čudno,ponoči je lilo kot iz škafa in zato sem bolj slabo spala.Marušo je nekaj preganjalo,je na čase pojokavala in se drla zraven ''neeee'' ,očitno sem jo še v sanjah preganjala .Je včeraj pri dediju vtrgala celi grozd iz brajde in sem jo mal pok pok po plenički...........kak se je jokala in mi zamerila ,sploh ni hotla k men,ampak očitno je pomagalo,ker ne gre več blizu brajdam.Ampak je bilo meni zaradi tega bolj hudo,kot njej,ni to delo zame,pa mala žleht gor al pa dol . Bino no evo pa gre spanje zopet na boljše ,do druge lune boste že navajeni spat,držim pesti. Jaz še moram tudi zase pripravit nahrbtnik,mi ga še ni uspelo.Marušina jajčka s stvarmi je pripravljena,moj nahrbtnik je pa še prazen,pa sej to bo v trenutku spravljeno. Cuma nekam dolgo mi spiš ob jutrih,kaj pa kavica .Sej prav tak,ti si le privošči. Blanka nič bit užaljena,mal se pa lahko hecamo,a ne? Čuj septembra bomo mi ziher že zreli za piknik,tak da glej,da bo travica do takrat že zunaj . Upam,da ni kaj resnega pri Maji in,da se izognete škrlatinki . Arielca lepo tebi,jaz bi tudi šla tak na izlet kot ti,pa kljub temu,da znajo biti taki veliki otroci že težavni,ampak ajde se jih da postrojit . Mml vidim,da ste skladni vi v bloku,da takole uživate ob skupnih piknikih ,to se pa malo kje zgodi.Da vam le vreme ne zagode danes. Dobila drugi del stvari za voziček,tako da je sedaj kompleten ,samo še na uporabnice čaka. Mal pa še res uživam te zadnje dneve,ko sem še samska ,sej bo potem še lepše in si bom samoto nardila za kakšno urco,če bo mož doma preveč težil . Gospa nič še nisem zrela za rodit,nea ga seri čuuuj .Malo,par dni še naj čaka,potem pa lahko. Sem te iz vljudnosti poklicala,ker vsi ne rabijo vedet kak ti je ime .Upam,da nisi zamerla . Bravo Ela za nove besede . Danes sem imela ctg,mala je razgrajala neverjetno,sestra je pozabila name in sem k dr nesla meterski izpis ctg-ja . Zdaj pa bo čas,da malo zadremam,ura bo kmalu toliko,da bo treba po Marušo in potem akcija do zvečer . Lepo bodite,pa ne preveč delat. l.p.