|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
7.6.2007 12:04:20   
Anonimen
Punce, mene pa zanima, če katera ve, v kolikem času te iz GK obvestijo, koliko zarodkov so ti zmrznili? Meni jih je po transferju ostalo 5, rekli so, da bodo do naslednjega dne še v laboratoriju na opazovanju, potem bodo pa videli, koliko jih bodo zamrznili in da me bodo o tem obvestili po pošti. Transfer sem imela v nedeljo, sedaj pa čakam pošto.
Hvala za odgovore!

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 1326
7.6.2007 12:11:18   
soncek.djukelica
Anonimna, po pošti domov dobiš pismo, v katerem ti piše koliko zamrzjenčkov imaš! Če pa ni noben ratal, te nič ne obvestijo! Žal! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
7.6.2007 12:13:38   
Anonimen
Ja, to so mi rekli, da dobiš po pošti, ampak ne vem, v kolikem času?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
7.6.2007 12:23:36   
pika74
Po mojih izračunih bi morala dobit danes pošto. Razen, če ni poštar al pa kakšen drug kaj zamočil.

Držim pesti.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
7.6.2007 13:16:55   
MARTINŠČICA
Hojla,
jaz sem imela ET 30. 5., pošto z obvestilom, da ne bo nobenega zamrznjenčka pa sem dobila 2.6.

LP Martinščica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
7.6.2007 13:37:58   
MARTINŠČICA
Hojla, tudi midva z mojim user posted image  stanujeva skupaj že več kot 5 let in kljub temu, da vsi neki nabijajo, kdaj bo, pa kdaj bo ... skrivava sedaj že 4. postopek. Vsi vedo da delava user posted image .  Kako, je pa najina stvar, a ne. Po vseh razsikavah pri naju obeh niso našli ničesar. Pogovarjava se veliko in se mi zdi, da sva se v tem času še bolj zbližala in tudi precej novega spoznala o svojih reproduktivnih organih. Ne rabiva nobenih pametnih ugotovitev in naslajanja ostalih pametnjakovičev, ki še o svojih spolnih celicah pojma nimajo. Otroke so dobil "na silo" in s tem se še hvalijo, sedaj pa še user posted image  ne več!!!! Katastrofa! In od takih "prijateljev" dobiš pod nos same pametne.  Vedno me razkurijo, ko težijo ali pa nekaj sikajo o tem, če bi poskusila kakšno alternativno varianto, pa da se je treba sprostit, pa noge dat gor ... Potem jim pa zabrusim: "Kaj pa tiste, ki jih posilijo, pa zanosijo. Verjetno so ful noge v luft molelel, a ne!" in imam nekaj časa mir.  Z mano je vse v redu, dokler mi nekdo ne začne nabijat, pa neki v brezzveze tolažit. Potem šele začnem misliti o tem, kako mi je hudo in me spravijo na rob joka. Folk sploh nima občutka, kdaj mora nehat vrtat vate.

Pa ta je tud dobra. Po enem letu neuspeha mi je kar nekaj bližnjih reklo, zakaj pa ne greš na umetno? Kakor da se kar prijaviš tja, kot da bi šel v kino! Valjda morajo prej vse pregledat in raziskat. Ampak folk je tko zaplankan. Pa vsi kar mislijo, da če greš na IVF ET, tudi obvezno zanosiš!?!

Tako da ... skušava pogovore o najini "produkciji" otrok zmanjšati na minimum. Kaj ima pa v končni fazi kdorkoli od tega, da razlaga svoje zdravstvene zadeve drugim? Itak nihče ne razume, dokler ni v tej koži. Sicer sva pa ta mesec (tako kot že vse druge doslej) prepričana, da se je prijelo. Še nekaj dni, pa bo 15. 6. tu. in bova zagledala user posted image .

LP Martinščica

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
7.6.2007 13:53:31   
macka27
No, pa se spet malo oglašam...
me pa nekaj zanima in bi vas prosila če mi lahko pomagate...seveda ste tukaj vse bolj izkušene user posted image user posted image user posted image kot jaz...

M moram dobiti danes ali jutri. potem moram pa iti po 1.injekcijo ( postopek ICSI )!! No me pa zanima sledeče; recimo če bi M dobila danes zvečer ali pozno ponoči, kdaj bi morala iti po 1.injekcijo, takoj zjutraj ali bi morala počakati en dan? Joj, upam da mi bo katera od vas znala pomagati...

papa
zlate ste punce
močno držim pestke da letos zagledamo te magične user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
7.6.2007 14:17:54   
soncek.djukelica
Martinščica, tale tvoj post je pa resnično fantasičen in ti čestitam za njega!user posted image user posted image user posted image user posted image  Nasmejala si me...user posted image user posted image user posted image  in vidim,da sva si podobnega mnenja!user posted image user posted image user posted image  Ja, enim pač rata po naravni poti in taki so ponavadi izredno pametni in cel kup pametnih nasvetov ti dajo, kljub temu, da jih ni noben prosil za njih!user posted image user posted image user posted image  Se spomnem pred leti,ko je moja sestrična rekla meni, ko je imela ss, "kaj pa ti veš, sej nisi bila nikoli noseča" me je prav potrlo in razžalostilo, ampak sedaj vsem tem ljudem gledam v brk! user posted image user posted image user posted image  V celem sorodstvu bom jaz prva,ki bo imela dve user posted image user posted image , sem doma prepovedala, da se razširi novica o moji user posted image , jih bo vse kap sunila,ko bodo zvedeli,da bom imela kar dva, prej pa dolga leta nič!
Mal sem zlobna..user posted image user posted image user posted image ..ampak življenje te tako naredi! Brani sebe,ker drugač te poteptajo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
7.6.2007 14:20:50   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Mal sem zlobna..user posted image user posted image user posted image ..ampak življenje te tako naredi! Brani sebe,ker drugač te poteptajo! user posted image user posted image user posted image

Glih zato se jest zdej šah učim igrat... in tam je poleg obrambe važen tudi napad user posted image ... predvsem pa taktika user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
7.6.2007 14:25:54   
citrončica
Ja,Martinščica,tudi jaz se čisto strinjam s tabo,res je tako,

soncek.dj.,s tvojim odgovorom pa tudiuser posted image ,še bolj pa se bom,če user posted image  zagledam!!user posted image user posted image

Pika,kje jih pobirašuser posted image user posted image user posted image ,šah!?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
7.6.2007 14:32:06   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

predvsem pa taktika user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......tudi mene si nasmejala!Citrončica,ti pa ne dvomi,da boš mamica!Ker tak brezupen primer,kot sem jaz....ne verjamem,da je še kakšen! user posted image user posted image user posted image

Pika, glede taktike! Borilne veščine ga tudi imajo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
7.6.2007 14:33:25   
Mijavček
user posted image user posted image user posted image

Vse je res, kar ste napisale. Lahko bi naredile seznam najbolj glupih komentarjev.

Jaz sem pravkar dobila enega:
Jaz: ni uspel IVF
Ona: kako??????
Jaz: ja sej je sam ene 30% možnosti?
Ona: ja zakaj pa tok mal?????
Jaz: no, sej to je več kot pri zdravih parih v normalnem ciklusu
Ona: Ja, kako?
Jaz: 25% tud če je vse ok
Ona: tišina od osuplosti... čez nekaj časa... a dej nehi??!!????

Pomojem si zdajle misli, da jaz nimam pojma in da se s tem samo tolažim.

Kok je enim luštn.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
7.6.2007 14:39:29   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Kok je enim luštn.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tole je tud original izjava!Blagor nevednim na duši! Mater punce, jaz sem danes pravi user posted image ! Pa klinc, pa nej me moji otroc tudi tako spoznajo!Sej nismo zmeraj user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
7.6.2007 14:41:05   
pika74
Ampak res je velik takih... k tko razmišljajo... jest ne vem... včasih mam filing, da me, k ne mormo met otrok, žvimo na drugem planetu...user posted image

p.s.
a vam je všeč moj nov podpisuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1339
7.6.2007 14:46:05   
Mijavček

Ampak res je velik takih... k tko razmišljajo... jest ne vem... včasih mam filing, da me, k ne mormo met otrok, žvimo na drugem planetu...user posted image

p.s.

Jaz se že dolg časa počutm, k da bi z lune padla user posted image

Pika, a tole s podpisom je zdej že bolj filozofski pristop, čak se moram malj poglobit, pa bom pol komentirala

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
7.6.2007 14:47:40   
soncek.djukelica

Pa jaz bom kar krepnila od smeha!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glede podpisa..ja velik bolš je, kot prejšnji..ah,nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čeprav je tudi izredno originalen! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
7.6.2007 14:47:41   
pika74
Mijavček - sm ti dala še en link zraven... ma jest res zdej šah treniram... brez zajeuser posted image cije.

To človeku prou pride. Sploh pr takih marsovcih, k nas obkrožajo...user posted image .

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
7.6.2007 14:50:29   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Pa jaz bom kar krepnila od smeha!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glede podpisa..ja velik bolš je, kot prejšnji..ah,nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čeprav je tudi izredno originalen! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sm hotla bit koristna na RR user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1343
7.6.2007 14:52:58   
citrončica
Pika,dokler študiraš šah...ok,v praksi pa pazi,figure se žrejo,a ne dobesednouser posted image user posted image - se spomnite Piki-Jakobauser posted image user posted image ,joj,Pika,še po imenu sta si blizuuser posted image user posted image user posted image ...počasi prosim,in po pameti!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
7.6.2007 14:54:50   
soncek.djukelica
dobrodošla na Zemlji! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas ni marsovcev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
7.6.2007 14:56:37   
Mijavček
Jest nč ne štekamuser posted image . Sej veš, blond, pa še z lune.....

Sonček.djukelica, a ti štekaš?

Kdo je kralj, kdo ga napada in zakaj mu želi smrt?! user posted image user posted image user posted image  

Zdej pa moj podpis zgleda čist brezvezen.... pomen sam to, da jaz pa naš maček deliva isto lastnost... in tekmujeva kdo lahko več spi... zaenkrat je izenačenje

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
7.6.2007 14:58:09   
pika74
user posted image user posted image  sej bom zamenjala podpis... čakte bom najdla kej boljšga... kej bolj koristnga user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
7.6.2007 15:06:06   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Kdo je kralj, kdo ga napada in zakaj mu želi smrt?! user posted image user posted image user posted image   

šah-mat je izrah,ko kralja napade kraljica! pomeni,da ga ona matira..vsaj zdi se mi! a gremo v poglobljeno razlago! Pika, valda noče svojega user posted image  matirat,ker ga še rabi!user posted image user posted image user posted image  pomeni,da hoče marskovce matirat! Kdo so tile marsovci: sodelavci,ki šnifojo....user posted image  žlahta,ki deli pametne nasvete...user posted image morda kak frend,ki ima za celo Kosovo otrok...user posted image  ali pa sosedje...user posted image
Pika je kaj od tega?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
7.6.2007 15:11:28   
sonček75
anonimen jaz sem dobila pošto 6 dan po et in še vedno upam da mi po zmrznjenčka ne bo treba iti

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
7.6.2007 15:11:49   
Shuka
macka 27 - tudi jaz sem jo dobbila zvečer ampak če tkrat ne bi šla na wc ne bi vedela, tako da sem jo štela od naslednjega dne za 1. dan.

Ej čveke, a je kera za partijo šaha  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Plenice za enkratno uporabo
grahek85

Katere plenice uporabljate?

Müller (beauty baby) (18%)

DM (babylove) (14%)

Hoffer (mylove) (10%)

Sparky (1%)

Huggies (2%)

Pampers (55%)

Število vseh glasov: 129

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!