asso
|
Ojla punce kje ste vse... ja, sej vem, ali nimate časa, ali pa se vam ne da pisat, klasika ... Joj, kakšen "škifo" dan je danes. Nič se mi ne da... niti vstat se mi ni dalo in sem šla poležavat na kavč pol pa sem vstala gor ob 8-ih (šla sem 6.45) polomljena ko in tečna še bolj. Jezna sama nase... Potem pa namesto, da si kavo skuham in v miru spijem pred italijanskimi poročili grem za računalnik in itak mimo grede gre pol ure mimo Pol sem bila pa še bolj jezna... No, po tem sem se končno odlepla od računalnika in si skuhala kavo in kaj spet delam. Pijem kavo in zajtrkujem pred računalnikom ... Ha, ha... kako je danes moj post pozitiven. No, vsaj Tarin danes spi, ker ponavadi se zbudi okrog 7-7.30, sicer ob 9,30 že spi nazaj. Je še vedno zaspanček. No pri nas nič novega. Ja le to, da imam jaz takšno srečo. Če se kateri ne da brati naj kar preskoči ta odstavek, ker sem bila tokrat res doooolgaaaa. Včeraj sem v Italiji zapravljala kot ponavadi (v Torri d`Europa) in sem mojim dvem škratoma kupila za oblečt. Pa imajo tam z njihovo kartico neko nagradno igro. Več kot kupiš dobiš neke točke in te točke so število iger, ki lahko igraš tam na enem avtomatu. Dobila sem jih 8. Pol grem na avtomat, čakam enega pred mano in mi prijazen gospod odstopi avtomat (je končal igrat) in se pohvali, da je dobil 5€ v bonih, da pride neka ribica in bla, bla, bla... mi pomaga začet igrat (vstaviš kartico, pritisneš...) in mi zaželi srečno... Jaz igram 4x in nič. Potem si rečem. Valjda zdej ne bom nič dobila, če je on že pred mano, je kao avtomat tako narejen. In prekinem igo in grem naprej po trgovinah. Potem preden grem domov si rečem, nič grem še do konca igrat. Pred mano spet en gospod in čakam in čakam... on tudi kar prekine, ker zgleda se je naveličal. Potem igram prvo in glej ga, dobim 5€, kar ritka se mi je smejala igram še eno in norm,alno, da nič. Že sem hotela prekinit in pustit za naslednjič, pa sem si rekla, mah še to eno igram itak ne bom nič dobila... in igram in glej ga, dobim še 5€. Kako sem bila happy. Potem grem na informacije po bone in tista gospa mi tako bolj z začudenjem reče "Complimenti" - čestitam. Jaz samo nazaj hvala in študiram - ma da ni bilo tistih zadnjih 5€, kar 50€, ker nekaj se mi je že na avtomatu nahitro zazdelo. Nakar ugotovim, da sem res dobila 50€... šele sedaj se mi je ritka začela smejati ... In mogoče že danes grem zapravit teh 55€. Sem gledala ene japonke od Geoxa, ki sem jih skoraj kupila, ampak so mi bile malo drage (69€) - tako, da bom iskoristila bone in dala zanje le 14€. Še danes ne morem verjet kakšno srečo imam včasih. Sem bila dolga ja. Drugače moji škratki so OK. No Tarin se bi lahko navadla spati celo noč... se enkrat ponoči zbudi, tam okrog dveje ure, pol pa spet okrog šestih... pa pri treh mesecih je prespala že celo noč, sedaj pa nič Čakam ta dan, ko bo prespala celo noč, ampak verjetno bom čakala do njenega prvega leta (kot pri Nastii). Odselit z najine sobe jo bi morala, ampak kam jo dat K Nastii Pol pa ne bi nobena spala Bo že boljše. Tarin se že veselo plazi tako, da treba vse odmikat in pospravljat. Ja, tudi tla bi mogla malo spucat, ampak čas tako beži. Ta junij imam res poln. Pa okulista, pa nevrologa, pa poroko, pa rojstne dneve, pa vozniško moram it delat novo (mi velja samo še jutri)... skratka čas kar beži. Pa kje je kaj sončka. Jokala sem, da ga je preveč, kje je dež. Sedaj pa kje je sonček. Res, da moje rožice, zelenjava in sadje rastejo, ampak tudi trava okrog... joj koliko dela bo. Pa še zidarje imamo, ki nam delajo fasado že en mesec okrog hiše in s tem vremenom res ne vem kdaj bodo končali... Smo tudi tega razmetanega okrog hiše že naveličani... Dopust? Za kakšen vikend bomo že kam šli, za več pa ima poleti z delom gužvo in si skoraj ne more privoščiti celotedenskega dopusta. Aja, pa v Ljubljani sem za dobila prav lepo za ga oblečt in najpomembnejše zelo poceni. Hlače (lanene) za 29€, srajčka za 39€, obul pa bo kar ima že doma... Tako, da si še jaz japonke kupim in smo oblečeni. Pa še eno darilce smo dobili, lih tako za spomin itak zbirajo denar. Pa še je uspešno rešil pri doktorjih tako, da je pomirjen glede zdravstvenega stanja... Evo, zdej pa grem, ker Nastio ponavadi zbujam ob 9-ih (sedaj je že 9,10) in še flašo ji moram oprat in naštimat. Tarin pa je tudi pridna me uboga in še spi... Tako, da sedaj vas vse lepo pozdravljam in želim lep dan (kljub grdemu vremenu). Pa javite se kaj... pa-pa asso