|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.6.2007 16:27:46
|
|
|
|
Mijavček
|
Oj, ma kok ste ve prjazne. Hvala za vse lepe besede. Me pa ne ki skrbi, a mi lahko kera pomaga? Prejle, ko sem šla na WC sem na papirju vidla, med običajnimi menstrualnimi koščki-jetrci tud dva, ki nista bla rdeča, ampak taka belkasto-rumenkasta, pa bolj kompaktna. Če je kera že mela IVF, kakšna je vaša M potem? Moja se je začćela s tri dnevnim rjavim izcedkom, ki se je po prenehanju utrogestana pordečil in okrepil in je nastala običajna M, danes pa nenavadno velik jetrc, pa še te beli koščki A mislite, da je to pač neprekrvavljena sluz, al čem it raj do G? Al je pa kej blo, pa ni več Sem Pušenjaku pisala, pa odgovora verjetno ne bo do jutri. Svašta, še to se je mankal. Drugač pa martinščica, jest sem bla tud po ET doma, oz. sem še zdej. Se mal razvajam. Naredila sem si cel plan, kaj bom počela, pa sem bolj mal uresničla; pucanje stanovanja, presajanje rož, šoping pohištva... V prvem IVF sem povedala preveč ljudem. V službi, kolegicam... Ker sem si mislila, pa kaj, sej to ni nobena sramota, če bi mela kero drugo bolezen bi tud povedala, ane? Pa se ni izkazalo za najbolj pametno, ker te potem vsi sprašujejo kako je blo, pa razne podorbnosti in ja, vprašanja tipa kaj je folikel, al pa še hujš. In se mi res ni dal vsakmu razlagat. Zdej drugič sem povedala samo res najbližjim, ostali si pa itak mislijo, saj sem že 3. teden na bolniški. Kako bo z vprašanji pa še ne vem, zaenkrat še ne odgovarjam na telefone. Staša1, za magistrsko ne vem, jaz sem diplomsko začela tko pisat, da sem najprej prebrala vso literaturo in si delala izpiske, in označevala odseke, ki so pomembni zame. Potem sem pa nekak v glavi izoblikovala ogrodje, kaj bi rada povedala in poskusal dat to na papir, ko sem pa enkrat začela, je pa steklo. Pa ni nujno, da začneš na začetku, jest sem najprej delala jedro pol pa okol. Ne vem, če sem ti kej pomagala, ker je čist odvisno kaj študiraš, pa kakšno temo maš... naravoslovno... družboslovno.... Pri men so priprave trajale ene 3 mesece, ampak to je bla diplomska. Za magisterij ni blo motivacije. No evo, cel roman, se vid da mam preveč časa.
|
|
|