Pikabu
|
Jaz sem trenutno tudi tukaj. Maks že spi, Ema je pa za atijem na službenem pikniku. Smo bili v trgovini, pa kupit smo šli darilo za sobotno poroko, potem je bil pa Maks že tako tečkan. Danes je spal le dvakrat, pa manj časa, tako da je bil zelo zaspan in sva šla midva domov, onadva pa malo pokukat, kaj se dogaja, je tukaj blizu. Maks je pridno pojedel svojo kašico in je takoj zaspal. A veste, da sva midva očitno že zaključila z dojenjem? Prejšnji teden sva ukinila večerno dojenje pred spanjem. Kašico je dobil kasneje in gre dokaj hitro po večerji spat, pa se sploh ni hotel več dojiti. Dvakrat potegnil, potem se pa smejal in gledal okoli. Zjutraj se je pa še vedno lepo dojil. Danes ga pa vzamem k sebi, pa ga hočem priklopiti, mu dam v usta, on pa kot da ne bi vedel, kaj naj počne z joško. Niti ni zagrabil, malo je z jezičkom probal, pa jok. Ga dam na drugo stran, se zgodba ponovi. Pa sva se šla igrat. Čez čas mi je začel vleči majico dol, sem mislila, da si je premislil, ga spet hočem priklopiti, pa se zgodba ponovi. Zdaj bom par juter še poskušala s priklaplanjem, če pa ne bo hotel, je pa to konec. Saj ne vem, ali naj bom žalostna ali ne. Po eni strani mi bo čisto fino, če pač ne bo več, po drugi pa čutim, kako se spet trga ena vez med nama, kako postaja vse bolj samostojen, neodvisen od mene.... Moj mali fantek bo čisto prehitro zrastel.....