|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  760 761 [762] 763 764   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.6.2007 21:07:17   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

pikapolona, jaz samo upam, da te kosmate roke in noge na sliki poleg Brine niso tvoje, ker če so, bom v petek bežala pred tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ker mi nisi povedala, da si volkodlakuser posted image user posted image user posted image user posted image

vidim, da nisem edina žleht ...
soškorpijonka ... user posted image
user posted image

mocika moja draga, kako sva si podobniuser posted image user posted image

depilirani user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19026
5.6.2007 21:08:08   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ok no...sej se grem depilirat...jst sm bolj tako natur babnca no...kosmato je lepo a ne.user posted image user posted image user posted image

no... kot na komuser posted image
moj mačkon bi bil res čuden depiliranuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19027
5.6.2007 21:09:01   
frrrr

frrrr, kok lep jaša. cortek mali. ti je rožice nabiral, kajuser posted image

travo je božal... mu je blo tolk zanimivo, ko ga nazaj požgečka... pa poskusil jo je, ampak mu ni bila všeč... je še hujše grimase delal kot pri poskušanju GH user posted image

ko smo že pri GH - ali lahko otroček je rižoto s papriko... js na olju prepražim papriko, dodam riž in zalijem z juhico... tako izi rižotko sm začela delat, ko se je mali dojil, da nisem rabla čebule uporabljat in ga ni napenjalo... no, vglavnem zelena paprika? ja ali ne?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19028
5.6.2007 21:10:52   
altati
frrrrr - če se ne misliš it učit, te bom s papriko namazala in speklauser posted image user posted image user posted image user posted image  Itak, da lahko poskusiš papriko!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19029
5.6.2007 21:11:27   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ok no...sej se grem depilirat...jst sm bolj tako natur babnca no...kosmato je lepo a ne.user posted image user posted image user posted image
pol pa pr men sploh ni tk hudo... se ne vidi tolk daleč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19030
5.6.2007 21:11:32   
Anonimen
Altati, hvala, da sem si lahko vaše fotke ogledala...ste tako luštni...ne vem zakaj sem vedno mislila, da imaš dolge lase...user posted image

Punce, zdaj pa lepo spančkite...

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 19031
5.6.2007 21:13:11   
viv_
altati - dej ti odpri privat štarijo specialno za otročad in doječe matere user posted image  Da bi tko prišel tja pa rekel: "naš mulček že 3 tedne je gosto hrano" in ti bi potem rekla: "aha, rižek z bučkami". Pa na vsaki mizi bi mela en palični, da bi vsak po potrebi mal pasiral... Pa lahk še svetovalno službo user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19032
5.6.2007 21:13:58   
frrrr

frrrr -  skini se iz RR in se bejž učit Mramorja! TAKOJ!!!!!!!
razumem... me že ni več user posted image kr gori za mano user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19033
5.6.2007 21:14:58   
Lu
Tia vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19034
5.6.2007 21:15:41   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: viv

altati - dej ti odpri privat štarijo specialno za otročad in doječe matere user posted image  Da bi tko prišel tja pa rekel: "naš mulček že 3 tedne je gosto hrano" in ti bi potem rekla: "aha, rižek z bučkami". Pa na vsaki mizi bi mela en palični, da bi vsak po potrebi mal pasiral... Pa lahk še svetovalno službo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej se bom pa polulala. čist resno.
ajd, odpri no. viv in piškot bosta pa za kelnarce. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 19035
5.6.2007 21:15:55   
altati

ej, to me moj user posted image  nagovarja....lahko skupaj vložita kapital, pa začnem, ok?
nasveti bodo tudi na cenikuuser posted image user posted image user posted image user posted image
nasveti za dojenje -  5 eur
nasveti za spanje- 10 eur
nasveti za uvajanje- 15 eur

kolk bom jaz bogatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 19036
5.6.2007 21:16:00   
Lu
Hmmm slike ne znam pripetiuser posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 19037
5.6.2007 21:16:30   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

frrrr -  skini se iz RR in se bejž učit Mramorja! TAKOJ!!!!!!!
razumem... me že ni več user posted image kr gori za mano user posted image

le glej da mi narediš Mramorja vsaj s 7!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Drugače se PAZI!!!!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19038
5.6.2007 21:17:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Tia vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole ji bom pa jutri pokazala, ker že spi, ok?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 19039
5.6.2007 21:18:40   
viv_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ena bo mela svetlo moder, ena pa roza kostim, pa une ta ordopedske sandale, kot kelnarce v bivših Živila bifejih user posted image  Pa mrežco čez lase...

Aja, jaz bom svetovala še na temo pumpanja in umetnega mleka user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19040
5.6.2007 21:19:11   
nanica
saj ni čudno, da je non stop dež. vmes malo za službo naredim, ve pa že ziljon postov

oh, kje je sonce?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19041
5.6.2007 21:20:50   
altati

Ja, ena bo mela svetlo moder, ena pa roza kostim, pa une ta ordopedske sandale, kot kelnarce v bivših Živila bifejih user posted image  Pa mrežco čez lase...

Aja, jaz bom svetovala še na temo pumpanja in umetnega mleka user posted image

Piskot bo imela pa telovadbo za dojenčke in fitnes za mamice....

hm....lahko vključimo še kakpno podudbo za mlade očke....mogoče dojenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ali pa praznenje, ker bodo po vsej verjetnosti fejst polniuser posted image user posted image user posted image
aja, potem imamo pa lahko zraven še banko spermeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 19042
5.6.2007 21:21:02   
nanica
mi smo pa danes zlicitirali sedežno garnituro za na teraso na ebyau, uh, sem važnauser posted image user posted image

moci, mi smo bili tudi v kr v merkatorju, ampak sem zgubila bon za deset posto od prejšnjega tedna, pa zdaj ga tudi nismo dobili, ker nismo dost zapravili. a se mi že slabša, da še 50 evrov ne morem zapravit, a kaj

sonce, kje si???

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19043
5.6.2007 21:21:34   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

saj ni čudno, da je non stop dež. vmes malo za službo naredim, ve pa že ziljon postov

oh, kje je sonce?

nanica, ponoči ni sonca user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19044
5.6.2007 21:21:41   
Lu
Altati ta bi bila dobra, ja. Pomojem ne bi bila gostilnica prazna.

Sem bila pa danes na sestanku za vrtec.  Za Tiana.user posted image user posted image Men je tko hudo ko bo šel. Je res tak mazek, da je kaj. In si morte mislit da bo 11 user posted image in samo ena user posted image v skupiniuser posted image Joj se ji bo dogajal user posted image user posted image Je dal pa možek Tian spat. Mali pri meni samo malo popil ob 17.30 in potem pojedel 1/2 kašice in še vedno spi. Meni bo pa hmal cize razneslo.

Pikabu poznam tak občutek. Pri Maji. No, ampak vsaj do 11 meseca je šlo. Bom videla kaj bo pri Tianu. Upam,da bo nekje isto trajalo.

Evik jutri grem v nabavo po Malčka pa da preberem in te potem samo hvalimuser posted image

Punce vse vas omenjam user posted image user posted image user posted image

Tasha a imaš ti tudi album??? Bi geslo, če nisem kaj spregledala.

Zdaj grem pa v horizontalo.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 19045
5.6.2007 21:22:45   
viv_

sonce, kje si???

Mene bo pobral, če ga nau kmal...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19046
5.6.2007 21:23:02   
Lu

Aja, jaz bom svetovala še na temo pumpanja in umetnega mleka user posted image To bi pa mogoče lahko bile akkšne dojilje user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 19047
5.6.2007 21:23:35   
piskot
cer.

koncno sem prisla do konca. a sem vam ze povedala da ste ene cveke?user posted image

moci jest kelnarca? dej nehi, pol ne bo nic prometa, mene se vsi bojijo.

sicer pa viv podpiram idejo, samo upam da bo za znance kaj popusta.

no cips sem zmlatila, zdaj grem pa lahko spat.

jutri moram pa nujno pregledat ce mi je se kaksen kos kopalk prav. nanica a si jih ti ze nabavila?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19048
5.6.2007 21:24:03   
Lu

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

tole ji bom pa jutri pokazala, ker že spi, ok?

Upam, da mi bo katera še sporočila kako se slikca prilepi??? Da ji bo bolj fletno za pogledat user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19049
5.6.2007 21:24:30   
nanica

oh, kje je sonce?

nanica, ponoči ni sonca user posted image

ja pa jeuser posted image samo vidimo ga ne

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  760 761 [762] 763 764   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  760 761 [762] 763 764   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.