|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  758 759 [760] 761 762   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.6.2007 19:30:54   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: nanica
ampak glede na frekvenco pikabujinih večernih javljanj v zadnjih časih tudi jaz sumim, da se tam nekaj dogajauser posted image

Samo vadimo, samo vadimo.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18976
5.6.2007 19:31:12   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu
A moram koga še omeniti? Vas omenjam: altati, muki, Maxica, lucika, moci, nanica, Lu, @lina, mis, piskot, pikapolona, anč. Sem katero pozabila? Se ji opravičujem. kaj pa jaz????user posted image

Tebe sem pa že zgoraj omenila, ko sem pohvalila slike. Saj tudi ostalih, ki sem jih zgoraj posebej omenjala, nisem še enkrat spodaj. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18977
5.6.2007 19:31:41   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23
Ja potem pa pomeni, da je že, ne? user posted image user posted image user posted image
Mi bomo pa izvedeli kaj naslednji teden kva se dogaja user posted image

O, ne, ne. Nič še ni. Naša ura še ni prišla. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18978
5.6.2007 19:32:56   
altati
Pikabu -  jaz pa mislim, da nas boš v naslednjih treh mesecih samo enkrat presenetila z novičkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18979
5.6.2007 19:39:06   
Pikabu
Jaz sem trenutno tudi tukaj. Maks že spi, Ema je pa za atijem na službenem pikniku. Smo bili v trgovini, pa kupit smo šli darilo za sobotno poroko, potem je bil pa Maks že tako tečkan. Danes je spal le dvakrat, pa manj časa, tako da je bil zelo zaspan in sva šla midva domov, onadva pa malo pokukat, kaj se dogaja, je tukaj blizu. Maks je pridno pojedel svojo kašico in je takoj zaspal.

A veste, da sva midva očitno že zaključila z dojenjem? Prejšnji teden sva ukinila večerno dojenje pred spanjem. Kašico je dobil kasneje in gre dokaj hitro po večerji spat, pa se sploh ni hotel več dojiti. Dvakrat potegnil, potem se pa smejal in gledal okoli. Zjutraj se je pa še vedno lepo dojil. Danes ga pa vzamem k sebi, pa ga hočem priklopiti, mu dam v usta, on pa kot da ne bi vedel, kaj naj počne z joško. Niti ni zagrabil, malo je z jezičkom probal, pa jok. Ga dam na drugo stran, se zgodba ponovi. Pa sva se šla igrat. Čez čas mi je začel vleči majico dol, sem mislila, da si je premislil, ga spet hočem priklopiti, pa se zgodba ponovi. Zdaj bom par juter še poskušala s priklaplanjem, če pa ne bo hotel, je pa to konec. Saj ne vem, ali naj bom žalostna ali ne. Po eni strani mi bo čisto fino, če pač ne bo več, po drugi pa čutim, kako se spet trga ena vez med nama, kako postaja vse bolj samostojen, neodvisen od mene.... user posted image Moj mali fantek bo čisto prehitro zrastel..... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18980
5.6.2007 19:40:33   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pikabu - jaz pa mislim, da nas boš v naslednjih treh mesecih samo enkrat presenetila z novičkouser posted image user posted image user posted image

Če bo po načrtih, potem sigurno ne. Je pa moj mož glede tega zelo prepričan vase, tako da.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18981
5.6.2007 19:42:37   
altati

A veste, da sva midva očitno že zaključila z dojenjem? Prejšnji teden sva ukinila večerno dojenje pred spanjem. Kašico je dobil kasneje in gre dokaj hitro po večerji spat, pa se sploh ni hotel več dojiti. Dvakrat potegnil, potem se pa smejal in gledal okoli. Zjutraj se je pa še vedno lepo dojil. Danes ga pa vzamem k sebi, pa ga hočem priklopiti, mu dam v usta, on pa kot da ne bi vedel, kaj naj počne z joško. Niti ni zagrabil, malo je z jezičkom probal, pa jok. Ga dam na drugo stran, se zgodba ponovi. Pa sva se šla igrat. Čez čas mi je začel vleči majico dol, sem mislila, da si je premislil, ga spet hočem priklopiti, pa se zgodba ponovi. Zdaj bom par juter še poskušala s priklaplanjem, če pa ne bo hotel, je pa to konec. Saj ne vem, ali naj bom žalostna ali ne. Po eni strani mi bo čisto fino, če pač ne bo več, po drugi pa čutim, kako se spet trga ena vez med nama, kako postaja vse bolj samostojen, neodvisen od mene.... user posted image Moj mali fantek bo čisto prehitro zrastel..... user posted image

jaz bi se zjokalauser posted image user posted image user posted image
Meni to fulll pomeni, res!
Ampak kot pri nas kaže naslednjih deset let še ne..........mi smo itak spet samo na dojenju, GH ne poznamo več!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18982
5.6.2007 19:50:36   
Pikabu
jaz bi se zjokala

Saj ravno razmišljam, kaj čem. Jaz pa po eni strani čutim kar malo olajšanja. Konec tiste gonje ali je mleko, ali ga ni, koliko je popil,... in podobne fore.

Altati,
a si mi ti poslala ZS ali ne? Sem na mail dobila sporočilo, da si mi ga, pa grem pogledat, pa nič ni. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18983
5.6.2007 19:54:10   
nanica

ampak glede na frekvenco pikabujinih večernih javljanj v zadnjih časih tudi jaz sumim, da se tam nekaj dogajauser posted image

Samo vadimo, samo vadimo.... user posted image user posted image user posted image

ali se samo meni zdi, da vi to nekam pogostouser posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18984
5.6.2007 19:57:45   
altati

jaz bi se zjokala

Saj ravno razmišljam, kaj čem. Jaz pa po eni strani čutim kar malo olajšanja. Konec tiste gonje ali je mleko, ali ga ni, koliko je popil,... in podobne fore.

imam srečo, da se s tem nisem nikoli obremenjevala, ker ni bilo potrebe, priznamuser posted image

Altati,
a si mi ti poslala ZS ali ne? Sem na mail dobila sporočilo, da si mi ga, pa grem pogledat, pa nič ni. user posted image

sem ja in to fejst dolgo..odgovor na tvoje vprašanje, ampak nima shranjenegauser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18985
5.6.2007 19:57:59   
Pikabu
ali se samo meni zdi, da vi to nekam pogostouser posted image user posted image user posted image

Ah, tako pogosto pa ni, kot jaz manjkam tukaj gor. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18986
5.6.2007 19:59:06   
Pikabu
sem ja in to fejst dolgo..odgovor na tvoje vprašanje, ampak nima shranjenegauser posted image

A tudi v predalu shranjenih sporočil nimaš? Joj. user posted image user posted image user posted image Pa kaj to nagaja. Res nisem nič dobila. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18987
5.6.2007 20:01:33   
altati

A tudi v predalu shranjenih sporočil nimaš? Joj. user posted image user posted image user posted image Pa kaj to nagaja. Res nisem nič dobila. user posted image user posted image user posted image

neeeeeeeee! res ne! nikoli ne arhiviram poslanih sporočil.......user posted image user posted image user posted image user posted image
na žalostuser posted image user posted image user posted image
takoj ko si mi pisala, sem ti odgovorilauser posted image ...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18988
5.6.2007 20:03:16   
altati
barby -kar napiši kaj, saj te ne bom kregala, nouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18989
5.6.2007 20:04:14   
nanica
kakšna je vremenska napoved za jutri? a bo spet dež?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18990
5.6.2007 20:05:39   
altati

kakšna je vremenska napoved za jutri? a bo spet dež?

itakuser posted image

nanica, ravno se bašem z vla-jem....mi je kar naenkrat postal doberuser posted image  boš malo????

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18991
5.6.2007 20:06:36   
Pikabu
neeeeeeeee! res ne! nikoli ne arhiviram poslanih sporočil.......user posted image user posted image user posted image user posted image
na žalostuser posted image user posted image user posted image
takoj ko si mi pisala, sem ti odgovorilauser posted image ...

Meni avtomasko sporočilo, ki ga pošljem, shrani v mapo poslanih sporočil. Grem gledat, če imam tako v nastavitvah.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18992
5.6.2007 20:08:22   
Arabela
Jutri ima moja sestrica rojstni dan..
Potrebujem en lep verz za v čestitko.... ve ziher kakšnega lepega poznate....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18993
5.6.2007 20:13:48   
Anonimen
Jao, babe, jaz vas ne dohajam...poleg tega sem pa ful prehlajena, vročina me kuha in sem totalno zanič...

Altati, saj se te ne bojim...user posted image

Par fotk sem pogledala, vsi ste lepi, bi pa še par fotk videla....od LU, Altati in ostalih...prosim...

Tasha23, vi imate pa res brzinske zobeke...mi se tudi že dva dni ful slinimo in smo rahlo sitni...upam, da bodo zobki...

Vam dam prednost pri user posted image ...se vpišem pod zadnjo...zaenkrat...user posted image

Vsi bolni se pozdravite čimprej...pa lepo spančkite...

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 18994
5.6.2007 20:15:14   
Anonimen
Tia, tebi želim za 6. rojstni dan vse najlepše....

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18995
5.6.2007 20:15:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

a bi se me morala, vešuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem strašna, grozna, najgroznejšauser posted image user posted image user posted image
kar vprašaj oktobrke, ki me poznajo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18996
5.6.2007 20:16:01   
Anonimen
Aha, pa še tole...shrani.si baje ne dela...pomagajte si s tem:

http://www.povej.net/forum/uploadpic.php

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18997
5.6.2007 20:17:36   
Anonimen

a bi se me morala, vešuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem strašna, grozna, najgroznejšauser posted image user posted image user posted image
kar vprašaj oktobrke, ki me poznajo.....

Ah, daj daj...jaz bi morala biti strašna...sem bodoča medvedka, mladička pa že imam medvedjega...user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 18998
5.6.2007 20:19:08   
altati

Tia, tebi želim za 6. rojstni dan vse najlepše....

user posted image

LP

najlepša hvala ti želi tiauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18999
5.6.2007 20:20:09   
altati
samo v vednost -  na čestitke odgovarja Tia osebno, zato ne odgovarjam za slovnične napakeuser posted image

Ji vsako posebej pokažem....in je navdušena!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  758 759 [760] 761 762   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  758 759 [760] 761 762   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.