|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  759 760 [761] 762 763   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.6.2007 20:20:28   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: altati
neeeeeeeee! res ne! nikoli ne arhiviram poslanih sporočil.......user posted image user posted image user posted image user posted image
na žalostuser posted image user posted image user posted image
takoj ko si mi pisala, sem ti odgovorilauser posted image ...

Meni avtomasko sporočilo, ki ga pošljem, shrani v mapo poslanih sporočil. Grem gledat, če imam tako v nastavitvah.

Jaz imam v mojem profilu obkljukano, da mi vsa sporočila shrani v to mapo. user posted image Sem mislila, da je to avtomatsko pri vseh. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19001
5.6.2007 20:20:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Altati, saj se te ne bojim...user posted image

a bi se me morala, vešuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem strašna, grozna, najgroznejšauser posted image user posted image user posted image
kar vprašaj oktobrke, ki me poznajo.....

Ah, daj daj...jaz bi morala biti strašna...sem bodoča medvedka, mladička pa že imam medvedjega...user posted image

LP

hm, olupim te, pojem te, medvedek mali.....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19002
5.6.2007 20:23:34   
Anonimen

Altati, saj se te ne bojim...user posted image

a bi se me morala, vešuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem strašna, grozna, najgroznejšauser posted image user posted image user posted image
kar vprašaj oktobrke, ki me poznajo.....

Ah, daj daj...jaz bi morala biti strašna...sem bodoča medvedka, mladička pa že imam medvedjega...user posted image

LP

hm, olupim te, pojem te, medvedek mali.....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

A zdaj pa že malo muki jezimo...user posted image

Imaš pa prisrčno hčerko...user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 19003
5.6.2007 20:24:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Tia vse najboljše za 6. rojstni dan, pa da te bo mamica ubogalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za lepe čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19004
5.6.2007 20:26:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

PA SEVEDA VSE NAJBOLJŠE JI ŽELIM ZA 6. ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala lepa zelo si me razveselila tiauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 19005
5.6.2007 20:34:20   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

A veste, da sva midva očitno že zaključila z dojenjem? Prejšnji teden sva ukinila večerno dojenje pred spanjem. Kašico je dobil kasneje in gre dokaj hitro po večerji spat, pa se sploh ni hotel več dojiti. Dvakrat potegnil, potem se pa smejal in gledal okoli. Zjutraj se je pa še vedno lepo dojil. Danes ga pa vzamem k sebi, pa ga hočem priklopiti, mu dam v usta, on pa kot da ne bi vedel, kaj naj počne z joško. Niti ni zagrabil, malo je z jezičkom probal, pa jok. Ga dam na drugo stran, se zgodba ponovi. Pa sva se šla igrat. Čez čas mi je začel vleči majico dol, sem mislila, da si je premislil, ga spet hočem priklopiti, pa se zgodba ponovi. Zdaj bom par juter še poskušala s priklaplanjem, če pa ne bo hotel, je pa to konec. Saj ne vem, ali naj bom žalostna ali ne. Po eni strani mi bo čisto fino, če pač ne bo več, po drugi pa čutim, kako se spet trga ena vez med nama, kako postaja vse bolj samostojen, neodvisen od mene.... user posted image Moj mali fantek bo čisto prehitro zrastel..... user posted image

user posted image user posted image user posted image  Kar smiliš se mi, jaz tudi ne bi še nehala. Čeprav te razumem, mene tudi skoz mori, a imam dovolj mleka ali ne, a mi kaj sploh poje ali ne. S flaško imaš to vse bolj pod kontrolo. Čeprav tisti večerni in jutranji priklopi so mi bili pa pri Maxu do dveh let prav krasni in nič obremenjujoči. Dvomim pa, da bova z Lanom tako in toliko časa.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19006
5.6.2007 20:39:00   
nanica
mlinčki do nadaljnjega prestavljeni. saj se nam obetajo samo padavine. blagor tebi, moci, ki jih ljubiš, jaz bi pa že sonceuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19007
5.6.2007 20:42:27   
pikapolona2
evo mene.....
smo bli pol dneva brez elektrike.....so transformator prestavljali......sm šla kr od doma......pol sm pa malo stanovanje v red spravla kosilo skuhala...se češenj najedla...nato sem vas braaaaaala...bravo dobr tipkate...zdej bom pa še malo delala...nato pa ene pol runde zlikat....pol pa padem v posteljo

altati kaj je to vla???

tudi jaz čestitam Tii.......user posted image user posted image sicer je tvoj dan že skoraj mimo....ampak upam da si lepo praznovala...sicer pa takšnega darila kot si ga dobila pa ne dobiš prav vsak dan...naj ti ostane v lepem spominu!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19008
5.6.2007 20:46:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

altati kaj je to vla???

Nizozemska mlečna zadeva, nekaj med jogurtom in podingom, gostejše kot jogurt, a bolj tekoče kot pding..nanica, obožuje Holandijo, zato jo malo 'rajcam'user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19009
5.6.2007 20:46:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

tudi jaz čestitam Tii.......user posted image user posted image sicer je tvoj dan že skoraj mimo....ampak upam da si lepo praznovala...sicer pa takšnega darila kot si ga dobila pa ne dobiš prav vsak dan...naj ti ostane v lepem spominu!

hvala za čestitko tiauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19010
5.6.2007 20:47:14   
Maxica
Evik, vidim, da si on-line. Sem danes prebrala članek. Krasno krasno krasno povedano, napisano, opisano, solze v očeh imam še vedno.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19011
5.6.2007 20:49:45   
altati
Evik- kakšno se je Matjažu zdelo meso????

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19012
5.6.2007 20:51:11   
pikapolona2
Evik...kje pa ti objavljaš...lahko še jaz preberem...mi zaupaš kje?

P

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19013
5.6.2007 20:51:43   
nanica
altati, vla meni ne diši preveč, skomine vračam

se pa raznežim ob pogledu na kakšen gracht ali pa ko zaslišim govorico iz moje domovine
kar kocine mi stopijo pokonci

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19014
5.6.2007 20:56:36   
pikapolona2
dane fišne...fotke
user posted image

obožuje tole žabo med kopanjem..user posted image user posted image

user posted image

P

Neposredna povezava do sporočila: 19015
5.6.2007 21:00:42   
viv_
bu!

sam mal sem vas prišla prestrašit...

upam da nisem kakšnega mulčka zbudila user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 19016
5.6.2007 21:01:04   
altati
pikapolona, jaz samo upam, da te kosmate roke in noge na sliki poleg Brine niso tvoje, ker če so, bom v petek bežala pred tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ker mi nisi povedala, da si volkodlakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19017
5.6.2007 21:01:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

bu!

sam mal sem vas prišla prestrašit...

upam da nisem kakšnega mulčka zbudila user posted image

mene si zbudila, smotkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 19018
5.6.2007 21:02:49   
moci
čer,
mi smo bili pa v merkatorju user posted image in pol gorenjske z namiuser posted image

frrrr, mi smo imeli tudi mramorja in je že okljukan user posted image

altati, jaz bolj slabo študiram. če ne bi že diplomirala user posted image

frrrr, kok lep jaša. cortek mali. ti je rožice nabiral, kajuser posted image

maxica, kaj nisi povedala, bi šla s teboj k zobarju, jaz sem bila pa takooooo zaljubljena v markauser posted image škoda, ker je premajhen zameuser posted image

arabela, a je lep vzorec na travi? bodo potem rekli, da so znamenjauser posted image
verze pa jaz pri mami izprosimuser posted image

nanica, kaj jamrašuser posted image user posted image user posted image user posted image saj bo še vroče. najbolje, da grem na morje preden pride vročina. ali je tam že vročeuser posted image

pikapolona, kok maš kosmate noge user posted image user posted image user posted image user posted image
ne zameri, samo hec. luštni steuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19019
5.6.2007 21:03:40   
moci

pikapolona, jaz samo upam, da te kosmate roke in noge na sliki poleg Brine niso tvoje, ker če so, bom v petek bežala pred tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ker mi nisi povedala, da si volkodlakuser posted image user posted image user posted image user posted image

vidim, da nisem edina žleht ...
soškorpijonka ... user posted image
user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19020
5.6.2007 21:04:03   
frrrr
oj,

mi smo zgleda spet ujeli ritem user posted image  user posted image že 2 dni spimo ob 20ih user posted image
če bo ritem tak kot je bil ta dva dni, bo super... samo js se morm še mau k seb spravit... mislim, da rabim sonceeeeeeeeeeeeeee user posted image
zjutraj vstajanje - včeraj 8:30, danes 8:00... sej, če vstane ob 7ih, bo tut kul, samo ob 6ih je pa mau preveč zame user posted image
sadna malica okrog 10h (to še ni na sporedu) -> bo drug teden user posted image
prvo spanje med 10:30 in 12:00 - od 1 do 1.5 ure
kosilo okrog 13h (to še ni na sporedu) -> bo drug teden user posted image
drugo spanje med 14:30 in 17:00 - od 1.5 do 2 uri
rižolino 18h
kopanje 19h
spanje 20h

ta teden bomo spanje v red spravili, drug teden pa še hrano... pol bo pa počasi nočno dojenje pozabljeno user posted image

če bi se naš mali nehal dojiti, bi js tut jokala.. se nisem kdaj sekirala ali imam dost mleka in ali dost dobiva... 2x ali 3x sva imela krizo, ko ni hotel jesti... ampak me je hitro mož v roke vzel kao če se sekiraš, bo res pomanjkanje nastalo...
mi je ravno v nedeljo rekla teta: sej še kak mesec, mogoče dva, pol boš pa tk nehala, a ne user posted image user posted image kao pol ni več vredu in lepo in kaj še vse... ji je kr mož povedal, da bom do 2. leta dojila, če bo le mali hotel user posted image njemu ni upala nč nazaj rečt, čeprav ne zgleda strašno user posted image

zdej se morm it pa učit, ker drgač me bosta altati in Maxica po nagi riti user posted image user posted image user posted image morm pogledat... mogoče so pa posl. finance čist zanimiva zadeva user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19021
5.6.2007 21:04:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

vidim, da nisem edina žleht ...
soškorpijonka ... user posted image
user posted image

mocika moja draga, kako sva si podobniuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19022
5.6.2007 21:05:37   
altati
frrrr -  skini se iz RR in se bejž učit Mramorja! TAKOJ!!!!!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19023
5.6.2007 21:06:09   
pikapolona2
ok no...sej se grem depilirat...jst sm bolj tako natur babnca no...kosmato je lepo a ne.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19024
5.6.2007 21:06:43   
moci
frrrr, kakšen red user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  759 760 [761] 762 763   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  759 760 [761] 762 763   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.