|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  757 758 [759] 760 761   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.6.2007 17:52:13   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: moci

http://www.slikomat.com/
tukaj nalepite fotko, namesto shrani.si

zdaj pa šibam v šoping. da me fotke čakajo ko pridemuser posted image
user posted image
HAVALA MOCIuser posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18951
5.6.2007 17:52:20   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

gledate BB? kdo mislite, da bo zmagal?

do zdej vedno štajerci zmagali v resničnostnih šovih... zato predvidevam, da bo zmagovalec Miha.

to se tut men zdi... tujec v sloveniji zmagal user posted image user posted image to bi blo pa za nas čist preveč user posted image user posted image

ste kaj Ono brale - o homoseksualnosti piše... 5-15% je homoseksualcev... a starši bi s svojimi otroci veliko raje govorili o invalidnosti kot o homoseksualnosti user posted image ubogi otroci user posted image

Miha ali Andrej...mislim pa da Miha, ker bo patriotizem premagaluser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18952
5.6.2007 17:54:10   
frrrr

moci - js pa v petek... pa verjameš ali ne, da se mi še ne sanja kaj so to poslovne finance user posted image user posted image user posted image Mramor bo več kot zadovoljen user posted image user posted image

bejž se mramorja učit, on je fejst dečko, dober predavatelj, ampak zahteva pa znanje!!!!!!
men je tut fejst... kot predavatelj in sicer user posted image res je človek na mestu... in pomoje tut najboljši financar v Sloveniji (no, poleg Garparija)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18953
5.6.2007 17:55:09   
frrrr
js se grem naprej igrat... user posted image

altati, se bom po BB res učila... obljubim user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18954
5.6.2007 17:55:30   
tasha23
Evo nas v stajici: user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18955
5.6.2007 17:57:32   
altati
Ej Frrrr, dobro da sem jaz študirala ob Tari 11 let nazaj, ko še ni bilo RR-ja, interneta zeloooo malo itd.....ker v današnjem času jaz definitivno ob otroku ne bi doštudiralauser posted image user posted image user posted image user posted image   Krivec bi bil pa internetuser posted image user posted image user posted image user posted image . Priznam!
Takrat, ko je bila Tara dojenčke, sem pa res študirala vsakih 5 minut, ko je spala....zdaj si tega ne predstavljam, niti pod točko raznouser posted image user posted image user posted image
Beki, Frrrr, Moci in ostale mame študentke- dobre ste, kapo dol, vsaka vam častuser posted image user posted image user posted image user posted image
Še za certifikate se težko naučim, še dobro da sem ga naredila zadnji teden nosečnosti, da imam nekaj časa miruser posted image ....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18956
5.6.2007 17:57:41   
tasha23
Ja kaj zdaj pa vse greste? Frrr a si si zabeležila naša prva 2 zobeka?

03.06.07 prvi zobek
05.06.07 drugi zobek

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18957
5.6.2007 17:59:04   
altati

moci - js pa v petek... pa verjameš ali ne, da se mi še ne sanja kaj so to poslovne finance user posted image user posted image user posted image Mramor bo več kot zadovoljen user posted image user posted image

bejž se mramorja učit, on je fejst dečko, dober predavatelj, ampak zahteva pa znanje!!!!!!
men je tut fejst... kot predavatelj in sicer user posted image res je človek na mestu... in pomoje tut najboljši financar v Sloveniji (no, poleg Garparija)

se strinjam, vsekakor! kapo dol pred njim!!!!
upam, da naju bere in ti bo dal zato vsaj 6user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18958
5.6.2007 18:00:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

[/quote

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gael!!!!!
A imaš kakšno fotko, kako se vstane? Me prav firbec matra????

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18959
5.6.2007 18:01:52   
tasha23
Oj altati kdaj boste spet kaj na obali, meni pot v LJ zelo slabo kaže vsakič me moj zaj... sama pa ne morem na pot ker Gael zelo malo spi čez dan in dokler ne bo obrnjen naprej (manjaka skoraj še 2 Kg) bo zelo težko, ker postane takoj OPERNI PEVEC z SOPRANOM user posted image user posted image user posted image

Sicer pa mu vsi pravijo, da nima riti, ker nima pol minute mira in ves čas se miga in plazi in skače...saj se ne more zrediti, kljub temu da velikooo pojeuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18960
5.6.2007 18:03:56   
altati

Oj altati kdaj boste spet kaj na obali, meni pot v LJ zelo slabo kaže vsakič me moj zaj... sama pa ne morem na pot ker Gael zelo malo spi čez dan in dokler ne bo obrnjen naprej (manjaka skoraj še 2 Kg) bo zelo težko, ker postane takoj OPERNI PEVEC z SOPRANOM user posted image user posted image user posted image

Pojma nimamuser posted image user posted image user posted image  Čez 14 dni šibamo na morje, Bibinje me vabijo.......v juliju sigurno kakšen vikend....vsekakor ti javim, okuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18961
5.6.2007 18:04:38   
frrrr
moci, samo zate nekaj fotk user posted image

naš kobacajček1
user posted image
naš kobacajček2 (z rokami tako ploska ob tla kot kakšna račka user posted image )
user posted image
naš mravljolog1 user posted image
user posted image
naš mravljolog2
user posted image
tako se pa v posteljici dviga:
user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18962
5.6.2007 18:05:51   
frrrr

Ja kaj zdaj pa vse greste? Frrr a si si zabeležila naša prva 2 zobeka?

03.06.07 prvi zobek
05.06.07 drugi zobek
sem ja... prvega sem, drugih pa ne vodimo...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18963
5.6.2007 18:09:23   
tasha23

[/quote

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gael!!!!!
A imaš kakšno fotko, kako se vstane? Me prav firbec matra????

moram prav pogledat, ker že ta sem jo tako hitro škljocenla, preden pade na rit, da sem se prav bala da mi ne bo uspela. sicer si iz sedečega položaja počasi spravi na kolena in na kakšni opori povleče gor. Mu pa vedno ne uspe in je prav smešen ko se jeziuser posted image . V postelji pa moramo bit zelo pozorni saj nam vsako jutro kuka nad rešetkami - moram vzeti fotoaparat in poslikat kako to počne... ko jih najdem jih objavim obljubim.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18964
5.6.2007 18:09:24   
Maxica
Jaz sem pa od zobozdravnika. Sem mislila, da bomo čisto drugače speljali današnji dan, saj sem imela jaz ob 15h zobozdravnika v Ljubljani, Max pa na našem koncu, tako da je bilo v planu, da greva z Lanom v Ljubljano, očka in Max pa skupaj. Vendar ima Max take bolančkane očke (spati seveda nočeuser posted image ), tako da smo sklenili, da grem jaz sama v Ljubljano, moški del družine bo pa kar doma. Mi ni prav nič pasalo iti sami, ampak sem preživela. Smo na avtocesti padli še v en hud naliv.user posted image  Pri zobozdravniku ni bilo nič hudega, imam lepe zobe, k sreči, tako da se ga ne bojim. Je pa k sosednjemu ful lepemu zobozdravnikuuser posted image  prišel Marko od Čukov. To je to. Pol sem šla še v nabavo, eno majčko z dekoltejem za krst sem kupilauser posted image , zdaj moram pa mal red naredit doma.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18965
5.6.2007 18:09:33   
frrrr
evo, naš se tako poskuša vstat... pa do zdej mu je 1x celo uspelo...
user posted image
ampak so ga mucki stimulirali... je bil naš mačkon na okenski polici, pa je hotel prit do njega... sicer pa vmes omaga, mi mu pa tut ne pomagamo... nej prej tla osvoji

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18966
5.6.2007 18:10:28   
Arabela
frrrr. tasha... user posted image user posted image user posted image  za vstajanje in kobacanje.... mi še nismo tako daleč... pa še vedno smo škrbasti....user posted image ....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18967
5.6.2007 18:12:21   
Arabela
Naša pa telebajske gleda....user posted image user posted image ... kot začarana....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18968
5.6.2007 18:12:33   
tasha23

Pojma nimamuser posted image user posted image user posted image  Čez 14 dni šibamo na morje, Bibinje me vabijo.......v juliju sigurno kakšen vikend....vsekakor ti javim, okuser posted image
  SUPERuser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18969
5.6.2007 18:13:49   
tasha23

moci, samo zate nekaj fotk user posted image

naš kobacajček1
user posted image
naš kobacajček2 (z rokami tako ploska ob tla kot kakšna račka user posted image )
user posted image
naš mravljolog1 user posted image
user posted image
naš mravljolog2
user posted image
tako se pa v posteljici dviga:
user posted image

no tako nekako tudi pri nas izgleda. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVOOOOO JAŠAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18970
5.6.2007 18:13:50   
Arabela
Gledam skoz okno pa vidim, da sem celo vrsto trave vun spustila... user posted image user posted image user posted image ... zdaj mam pa vzorec sredi trave....user posted image user posted image

BB... navujam za Miho....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18971
5.6.2007 18:15:54   
tasha23
Ja Frrrr saj pravijo, da živali stimulirajo, Gaela stimulira Trilly s katero imata že cele dirke user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18972
5.6.2007 18:38:53   
tasha23
................................................................................................in vse tiho...................................................................................................
...................................................je bilo............................................

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18973
5.6.2007 19:14:04   
Pikicapokica6
tasha23 - danes pa nimaš sreče kajuser posted image  Samo to sem hotla napisat. Je prišel tast pogledat svojo vnukinjo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18974
5.6.2007 19:30:44   
Pikabu
Pikabu- odločile smo se da MORAŠ biti TI PRVA! In prosim DA UBOGAŠ!!!! TAKOJ!!!!!

O, to pa ne. Imajo pa vse, ki imajo samo enega otročka, pa si želijo že takoj drugega, ABSOLUTNO PREDNOST!!!!!!!!!!

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  757 758 [759] 760 761   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  757 758 [759] 760 761   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.