Pikabu
|
Da vidimo, če mi Maks pusti par minut, da kaj napišem. on se je že zbudil iz popoldanskega spanja, Ema pa še spi. Maksi se zdaj igra tukaj ob meni na tleh. Mi je uspelo skoraj vse zlikati, zdaj mi je zmanjkalo vode in sem ugasnila likalnik. Čakam naslednji dež, da dokončam. Ne vem, če mi bo uspelo komentirati vse, oz. če se bom vsega spomnila. Včeraj sem imela že na pol napisano sporočilo, potem se je pa zbudil Maks in sem zaključila, ko je pa mož prišel domov, mi je pa vse zaprl in je vse šlo. Potem se mi pa zvečer ni dalo nič več pisati. Čestitke vsem za nove zobke. Za ostale pa navijamo, da čim prej pridejo ven. Mislimo tudi na vse bolne. Zdaj bi bil pa že res čas, da napodimo vse bolezni stran. Pogledala slikce od tike. Prav lepi ste. Pogledala slikce od tashe. Kakšen frajer je mali. mamica, jaz sem takoj za zborček. Če se ne motim, jih še nekaj poje, bi se nas hitro nabralo dovolj. Frrrrr, beki, hitro učit. Arabela, za pokošeno travo. Pridna. A moram koga še omeniti? Vas omenjam: altati, muki, Maxica, lucika, moci, nanica, Lu, @lina, mis, piskot, pikapolona, anč. Sem katero pozabila? Se ji opravičujem. Ah, rajši grem, Maks mi dela raztur tukaj po tleh. Se mogoče oglasim kaj zvečer.