|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  756 757 [758] 759 760   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.6.2007 17:24:12   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pikabu- odločile smo se da MORAŠ biti TI PRVA! In prosim  DA UBOGAŠ!!!! TAKOJ!!!!!

Ja potem pa pomeni, da je že, ne? user posted image user posted image user posted image
Mi bomo pa izvedeli kaj naslednji teden kva se dogaja user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18926
5.6.2007 17:33:45   
tasha23
Ja pa kaj se dogaja, nobene ni?
Ah pa imam monologe...

Tako Gael spi, Hvala Bogu, sicer je dokaj dobrovoljček, le slab jedec je danes in malo bolj cmevkast, še v snu joka, ker ga dlesni bolijo... Ma kaj zdaj. do zdaj nobenega zobeka, zdaj pa bo vsak dan novi, ali kaj user posted image user posted image user posted image user posted image
Še dobro da dokaj spimo.  skoraj... user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18927
5.6.2007 17:36:59   
tasha23
Uff tako me jezi, ker ne morem vam prilepit slikic, zakaj niso še zrihtali strani shrani.si ?
Toliko stvari sem vam imela za povedat, zdaj pa se ne spomnem več user posted image user posted image user posted image , Sicer pa, kaj sem vam omenila, da ima naš Gael krstno ime? GABRIEL, vam je všeč?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18928
5.6.2007 17:38:11   
tasha23
JOOOOJ, ubila ga bom: Komarja... mi dobesedno pije kri!!!! moram pa ga prehitet, da ne bo na Gaela šel...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18929
5.6.2007 17:38:55   
tasha23
kdo ve če bom sama napolnila stran ali se mi bo katera pridružila?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18930
5.6.2007 17:40:08   
tasha23
Ja no saj se mi je kar zdelo,toooolikoooo časa me ni bilo, zdaj pa ko imam malo časa pa ni nobene... in po vsej verjetnosti, ko se mi katera pridružila se bo moj škratek zbudil user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18931
5.6.2007 17:40:32   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Frrrr- men se tud ne da učit, pa se bo treba, ker če hočem podalšat abs., bi blo fino da imam prijavljen kakšen izpit manj kot lani! Če mi bodo sploh hoteli podaljšat- ma sm smotana, sm mela tolk časa za učit se, pa samo bluzim! Zdej mam pa že tistga, moralnega mačka, k skoz premišljujem, da se moram učituser posted image
absolventa ti bodo zihr podaljšali... že zaradi Tinkare... js ga pa nočem!!!! drgač pa je tale moralni maček tut pr meni... nč se ne učim, pa skoz mislim na to kk se morem user posted image še sreča, da mam malega in morm bit dobre volje zarad njega, drgač bi verjetno kr spala user posted image in jedla user posted image in spala user posted image in jedla user posted image user posted image user posted image

moci - js pa v petek... pa verjameš ali ne, da se mi še ne sanja kaj so to poslovne finance user posted image user posted image user posted image Mramor bo več kot zadovoljen user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18932
5.6.2007 17:40:34   
frrrr

Punce, Vava vas vse lepo pozdravlja!

Misli na nas, ampak ob službi, Luki in tisoč zdravniških pregledih ji enostavno ne znese priti še na RR.
Žal še niso popolnoma pomirjeni in so še vedno ogromno okrog zdravnikovuser posted image .

ujej, pa se bo to kdaj nehalo? user posted image sm jezna na te dohterje!
vava, tut js se veliiikokrat spomnem na vas... pa pogrešam te! ko bo kaj časa, pa uleti in napiši kaj dogaja pri vas oz. kako vas Luka okol prsta suče user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18933
5.6.2007 17:40:46   
frrrr
Arabela - si bla pa pridna user posted image

moci - mi se tut tk butamo v glavico user posted image

tasha - to pa je brzina user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18934
5.6.2007 17:41:50   
altati
Tasha tuki sem, Frrrrr tuki sem!

Altati vas gledauser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18935
5.6.2007 17:42:35   
tasha23
Sem vam povedala, da si v drugo želiva user posted image user posted image ... upam, da nama rata imeti parček... mogoče pa bo... in če bo punčka bo ziher GAIA.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18936
5.6.2007 17:42:54   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Uff tako me jezi, ker ne morem vam prilepit slikic, zakaj niso še zrihtali strani shrani.si ?
Toliko stvari sem vam imela za povedat, zdaj pa se ne spomnem več user posted image user posted image user posted image , Sicer pa, kaj sem vam omenila, da ima naš Gael krstno ime? GABRIEL, vam je všeč?
a bri so vam pa poturili notr? user posted image sm ravno grutala katero ime bi utegnilo biti pri vas... mau mi je pa res všeč ja user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 5.6.2007 17:43:22 >

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18937
5.6.2007 17:44:41   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Sem vam povedala, da si v drugo želiva user posted image user posted image ... upam, da nama rata imeti parček... mogoče pa bo... in če bo punčka bo ziher GAIA.
če vama pa v prvo ne rata parček, pa kasneje... a bosta kr pri dveh zaključila, al kaj? user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18938
5.6.2007 17:44:46   
tasha23
oooo pa mi očitno ne bo uspelo zapolnit sama strani user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18939
5.6.2007 17:45:26   
frrrr

ti sam gledaš... reci še kakšno... kaj si je Tia zaželela za kosilo?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18940
5.6.2007 17:46:03   
altati
tasha, če ne bo v drugo punčka, bo pa v tretje, ziheruser posted image
jaz sem vedno mislila, da bom imela tri punčke, zdaj imamo pa fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa naš Jaša največja crkljivka od vseh trehuser posted image user posted image user posted image user posted image
Se mi zdi da se crkljanje kar stopnjuje, prvi je najmanj, drugi več, tretji največ...kaj bi bilo šele pri četrtem, petemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ah, nikoli ne bom vedelauser posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18941
5.6.2007 17:46:37   
frrrr
gledate BB? kdo mislite, da bo zmagal?

do zdej vedno štajerci zmagali v resničnostnih šovih... zato predvidevam, da bo zmagovalec Miha.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18942
5.6.2007 17:47:34   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ti sam gledaš... reci še kakšno... kaj si je Tia zaželela za kosilo?

ha, ha, le kaj?
pohano piško in pire krompiruser posted image user posted image user posted image user posted image
to imajo mislim da vsi otroci najrajšiuser posted image user posted image user posted image  (no, namesto pireja je včasih pomfriuser posted image user posted image )
Pa čokoladno tortico, ker druge itak ne je.......

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18943
5.6.2007 17:47:35   
tasha23
Ja Gabriel je bila ena od možnosti, ko smo izbirali ime, le malo predolgo se nam je zdelo. Tako, da sva zaradi tega to ime izbrala kot krstno.

Oh, ja 2 mislim da bosta čisto dovolj - za enkrat nam finančne in druge zmožnosti to dovoljujejo, pa moje zdravje je tudi tu...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18944
5.6.2007 17:48:22   
moci
http://www.slikomat.com/
tukaj nalepite fotko, namesto shrani.si

zdaj pa šibam v šoping. da me fotke čakajo ko pridemuser posted image
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18945
5.6.2007 17:48:23   
altati

gledate BB? kdo mislite, da bo zmagal?

do zdej vedno štajerci zmagali v resničnostnih šovih... zato predvidevam, da bo zmagovalec Miha.

Miha ali Andrej...mislim pa da Miha, ker bo patriotizem premagaluser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18946
5.6.2007 17:49:37   
frrrr
altati, če ti zdravje ne dopušča še ene srčice, pa mogoče kakšno posvojiš... tebi jo bodo zihr koj dali, ker te itaq vsi ubogajo user posted image  user posted image
drgač je bil moj brat večja mamina maza kot js, pa mož tut večja kot njegova sestra... oba sta fantka, pa oba tadruga po vrsti... ne morem rečt ali to velja samo za fante... za tadruge definitivno velja, da so maze user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18947
5.6.2007 17:49:55   
altati

moci - js pa v petek... pa verjameš ali ne, da se mi še ne sanja kaj so to poslovne finance user posted image user posted image user posted image Mramor bo več kot zadovoljen user posted image user posted image

bejž se mramorja učit, on je fejst dečko, dober predavatelj, ampak zahteva pa znanje!!!!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18948
5.6.2007 17:50:55   
altati

drgač je bil moj brat večja mamina maza kot js, pa mož tut večja kot njegova sestra... oba sta fantka, pa oba tadruga po vrsti... ne morem rečt ali to velja samo za fante... za tadruge definitivno velja, da so maze user posted image

ja, jaz sem tud ta druga in moja starša bi se strinjala s tebojuser posted image user posted image user posted image
itak pravita da sem še vedno scrkljana sto na urouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18949
5.6.2007 17:51:27   
tasha23
Aja pa kaj naš malček že zna:

z rokico pozdravlja, veliko čeblja in občasno celo mama reče. iz ležečega položaja se sam posede, po vojaško (pravi komolčar je) plazi ko F1 naprej, dviga se na noge ob opori in zeloooooo rad pleše user posted image

Aja pa neko novo foro ima zdej 2 dni, za pokazat, da je lačen začne odpirat usteca ko ribicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  756 757 [758] 759 760   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  756 757 [758] 759 760   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.