|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  755 756 [757] 758 759   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.6.2007 12:30:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

VSE NAJBOLJŠE TIA

user posted image

hvala

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18901
5.6.2007 12:42:09   
altati
user posted image zahvaljam se vamuser posted image

vesela semuser posted image

tiauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18902
5.6.2007 12:52:59   
frrrr
kako pozorno punčko imaš, altati...  vsaki posebej se zahvali user posted image  user posted image

js sm pa depresivnaaaaa... ne da se mi učit, nič se mi ne da... kr ležim ali sedim s tamalim na tleh in se igram user posted image pa zraven poslušam Miko Mako in prepevam user posted image to rabim, da mali ne čuti moje lenobe user posted image drgač bo še on postal depresiven, jokav otrok user posted image

je katera že kaj preko Pikapolonice nakupovala? prejšnji ponedeljek tricikel naročila, pa še nič od tega... sm klicala, da povprašam kje so se zataknili, pa se mi nobeden ne oglasi user posted image ne vem kaj tolk časa rabijo... če bi blo lepo vreme, bi midva okol šibala, ne pa dober teden čakala na pošto user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 5.6.2007 12:53:19 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18903
5.6.2007 13:07:37   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

je katera že kaj preko Pikapolonice nakupovala? prejšnji ponedeljek tricikel naročila, pa še nič od tega... sm klicala, da povprašam kje so se zataknili, pa se mi nobeden ne oglasi user posted image ne vem kaj tolk časa rabijo... če bi blo lepo vreme, bi midva okol šibala, ne pa dober teden čakala na pošto user posted image
popravljam, da ne bom slabe reklame delala... zdej sm jih dobila in me ravno obravnavajo user posted image v opombe sem napisala šifro iz kataloga (tapoceni bazenček za 7 eurov), ki ga v spletni trgovini ni bilo... pa mi bodo tega tut poslali, vendar ga šele naslednji teden dobijo... me je ravno hotela poklicat ali lahko počakam, ali bo prepozno. no, zdej sva dogovorjene, da me pokliče, preden gre na pot in lahk grem vn user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18904
5.6.2007 13:49:16   
Pikicapokica6
altati - pa mal moram pokomentirat tvoje slikce, no predvsem pa tebe - ne čudim se, da punce zganjajo fovšarijo zaradi tvojega dekolteja, ker sem ti tud jaz mal fovšuser posted image  Če bi imela vsaj pol tvojega dekolteja, bi bila srečna. Izgledaš fantastično, ne dojamem, kako ti to uspe? Malo se mi je zasmilila vaša bolna punčka v bolnici, ampak glavno, da je zdaj zdravauser posted image  PA SEVEDA VSE NAJBOLJŠE JI ŽELIM ZA 6. ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

lu - bi mogoče tudi meni zaupala geslo tvojega albuma?

pikabu - ti si itak caricauser posted image  user posted image Ko bi živele malo bolj skupaj, pa bi mogoče lahko ustanovili zborček oktoberkuser posted image  Zraven bi seveda sodelovali tudi malčkiuser posted image  

Nekaj govorite o tem, katera bo naslednja user posted image . No, mi gremo na delo naslednje leto, do takrat pa samo vadimouser posted image

tasha23 - tud tvoje slikce pogledalauser posted image  Spet en lep krstuser posted image  Pa lepa mami, da o malemu ne govorimuser posted image  Ste imeli pa samo enega botrčka. Pri nas sta bla pa dva. No, ko bom kaj več časa imela, bom še jaz zrihtala album od krsta.

Danes sem pa tako lena, da je joj. Pa tud celo noč sem dežurala, saj mala nič ne spi. Sem jo celo noč na joških imela. Včeraj zvečer je več kot eno uro jokala. Jaz ne vem, ampak zdi se mi, da bi lahko bili spet kakšni zobkiuser posted image  Sicer se še nič ne vidi, pa vseeno se spet tako slini, da je joj. Tole obdobje izraščanja zobkov je pa res hudo. Pa ne samo za nas, tudi za malčke, revčke. Je tudi malo povišano temperaturo imela. Upam, da ni kaj drugega.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18905
5.6.2007 13:53:42   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

pogledala še tiko. - tudi prekrasni, mala prava sončica... na Pungartu ste pa že skor RR srečanje imele user posted image full ste lepe vse... Zarja je še posebej srečna po poljubu Martina user posted image  user posted image

vprašanje: transakcijski račun za tamaučke... moj oče se je spomnil, da bi šparovček vsake pol leta nesel v banko in malemu na račun položil. pa me zanima ali ve že vse imate odprte račune in pri katerih bankah. vem, da smo v porodnišnici dobili neke finte, da pri odprtju v določeni banki oni dajo 50 eurov, al nekaj takega. mislite, da to še kaj velja?

Mi smo odprli račun od Gorenjske banke. Nam je banka podarila mislim da 20 eurov. Mislim pa, da so rekli, da velja tisti kupon do avgusta letos. No, vsaj pri gorenjski banki.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18906
5.6.2007 13:59:04   
altati
Mamica81 -  ne me hvalit no, mi bo še nerodnouser posted image user posted image user posted image ...Kar se tiče pa dekolteja - z veseljem ga odstopim  dve tretjini...Mi ga hodi čist prevečuser posted image user posted image user posted image .
Hvala za čestitke za Tiin rojstni dan. Ko prileti mimo, ji pokažem še tvojo.

Tia je bila čisto navdušena nad vašimi čestitkami, sploh slikicami. Ni dojemala kdo vse ji to čestitauser posted image .In se je  želela  vsaki posebej zahvalit.

Jaz sem pa zdajle imela na obisku kolegico, v bistvu snaho od sosedov. Je mojih let in ima dve punčki, mlajši od naših (starejša je stara 5, mlajša pa 3).
In ne boste verjeli, starejši je ime Tara, mlajši pa Tia. In zdaj pričakujejo dojenčkauser posted image . prav hecali sva se, če bo Jašauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 18907
5.6.2007 14:03:21   
altati
tasha - zelo lepe fotografije, sploh tista črno bela je čudovita! In lepa cerkev! Da o mami, očiju in Gaelu (ki me spominja na očija) ne zgubljam beseduser posted image user posted image user posted image . Aja, pa shujšala si, od kar sem te nazadnje videla v Portorožuuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18908
5.6.2007 14:06:51   
Pikicapokica6
Jaz ne vem, kje dobivate tako lepe slikiceuser posted image  Sem hotla narest kakšno posebno čestitko za Tio, pa mi ne uspe. Niti tisti link za čestitko narest mi ne dela. Altati, zmenjeno glede dekoltejauser posted image user posted image  Dej povej mi, kolikokrat si ti kaj v Mullerju v Kranju? A bi blo možn, da sem tebe vidla ene 14 dni nazaj tam? Zdaj, ko sem vidla tvojo sliko, se mi zdi, da si to bila ti. Pa tamaučka si imela v naročju. Pa modrega traxa imate. A se motim? Verjetno a ne, ker itak zmerej sfalim.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18909
5.6.2007 14:25:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

Jaz ne vem, kje dobivate tako lepe slikiceuser posted image  Sem hotla narest kakšno posebno čestitko za Tio, pa mi ne uspe. Niti tisti link za čestitko narest mi ne dela. Altati, zmenjeno glede dekoltejauser posted image user posted image  Dej povej mi, kolikokrat si ti kaj v Mullerju v Kranju? A bi blo možn, da sem tebe vidla ene 14 dni nazaj tam? Zdaj, ko sem vidla tvojo sliko, se mi zdi, da si to bila ti. Pa tamaučka si imela v naročju. Pa modrega traxa imate. A se motim? Verjetno a ne, ker itak zmerej sfalim.
[/quote

nič se ne motiš!
pred 14 dnevi sem še imela modrega traxa, tako da si me definitivno videla.
sem večkrat v mullerju, jo kar peš mahnem. sploh dopoldne. popoldne pa z vato. in zakaj me nisi pocukala za rokav????
zdaj imam pa Maclaren voziček, sport quest:

user posted image

tako da me več ne moreš zgrešituser posted image user posted image user posted image user posted image

samo pocukaj me, ok?

Neposredna povezava do sporočila: 18910
5.6.2007 14:34:38   
Pikicapokica6
Veljauser posted image  Se še spomnim, da sem pomislila, kako fajn zgledaš. Pa sigurno te naslednjič ne zgrešim, saj lepšega vozička nobena druga v Kranju nimauser posted image  Me je pa mož ustavu, ko sem te hotla vprašat, če si ti slučajn tista iz forumauser posted image , ker bi menda preveč butasta izpadla. Pa še mal sem sramežljive sorte. Upam, da drugič ne bom pocukala katero drugo, da kešno kepo okol ušes ne dobimuser posted image

< Sporočilo je popravil MAMICA81 -- 5.6.2007 14:40:15 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18911
5.6.2007 14:36:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

Veljauser posted image  Se še spomnim, da sem pomislila, kako fajn zgledaš. Pa sigurno te naslednjič ne zgrešim, saj lepšega vozička nobe druga v Kranju nimauser posted image  Upam, da ne bom pocukala katero drugo, da kešno kepo okol ušes ne dobimuser posted image

še lepše pa bo, če poveš da greš v mullerja, pa se dobiva na kavici, ok?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18912
5.6.2007 15:01:01   
beki24
Tia vse najboljše za 6. rojstni dan, pa da te bo mamica ubogalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18913
5.6.2007 15:02:31   
beki24
pogledala slikice od Pikabu, Altati in Tashe- vsi ste prečudovitiuser posted image

zdaj bi pa še slikice (gesla) od Lu in tike- prosim, hvalauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18914
5.6.2007 15:04:54   
beki24
Frrrr- men se tud ne da učit, pa se bo treba, ker če hočem podalšat abs., bi blo fino da imam prijavljen kakšen izpit manj kot lani! Če mi bodo sploh hoteli podaljšat- ma sm smotana, sm mela tolk časa za učit se, pa samo bluzim! Zdej mam pa že tistga, moralnega mačka, k skoz premišljujem, da se moram učituser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18915
5.6.2007 15:06:07   
Arabela
Pri nas se je spet vlilo... ampak glavno da je mami končno pokosila zelenico okrog hiše....user posted image user posted image user posted image ..
Zdaj pa pod zaslužen tuš... mala Katarinca pa je na obisku pri babici....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18916
5.6.2007 15:06:55   
Pikicapokica6
user posted image  velja. Bi bila vesela če mi na zs zaupaš mobi št. ker pri meni Muller pade kar tako iznenada - ponavadi nikol ne vem npr. za en dan naprej kje bom.
Ehja, pa ponavadi še mož sveti zravenuser posted image  Ampak, sej ni nobenga problema. Če mu jaz ukažem, naj bo tiho, potem bo tiho. Je zdresiran kot kužekuser posted image  (in potem svizec zavije čokolado....user posted image user posted image )

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18917
5.6.2007 15:12:28   
moci
beki, frrrr evo mene, ki imam v četrtek izpituser posted image user posted image

a se meni samo zdi, al jutri ne bo nič z mlinčki? tudi če ne bo dežja je verjetno samo blatouser posted image nanica?

zoja se je naučila nekaj novega za jezit mamico. sem jo dala spat in je jokala. pridem dat dudo in ona kleči v posteljici in se drži za robuser posted image itak da se potem še malo butne v glavouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18918
5.6.2007 15:25:42   
Pikabu
Da vidimo, če mi Maks pusti par minut, da kaj napišem. on se je že zbudil iz popoldanskega spanja, Ema pa še spi. Maksi se zdaj igra tukaj ob meni na tleh. Mi je uspelo skoraj vse zlikati, zdaj mi je zmanjkalo vode in sem ugasnila likalnik. Čakam naslednji dež, da dokončam. user posted image

Ne vem, če mi bo uspelo komentirati vse, oz. če se bom vsega spomnila. Včeraj sem imela že na pol napisano sporočilo, potem se je pa zbudil Maks in sem zaključila, ko je pa mož prišel domov, mi je pa vse zaprl in je vse šlo. user posted image Potem se mi pa zvečer ni dalo nič več pisati.

Čestitke vsem za nove zobke. user posted image user posted image user posted image Za ostale pa navijamo, da čim prej pridejo ven.

Mislimo tudi na vse bolne. Zdaj bi bil pa že res čas, da napodimo vse bolezni stran.

Pogledala slikce od tike. Prav lepi ste. user posted image user posted image user posted image

Pogledala slikce od tashe. user posted image user posted image user posted image Kakšen frajer je mali.

mamica,
jaz sem takoj za zborček. Če se ne motim, jih še nekaj poje, bi se nas hitro nabralo dovolj.

Frrrrr, beki, hitro učit. user posted image

Arabela,
user posted image user posted image user posted image za pokošeno travo. Pridna.

A moram koga še omeniti? Vas omenjam: altati, muki, Maxica, lucika, moci, nanica, Lu, @lina, mis, piskot, pikapolona, anč. Sem katero pozabila? Se ji opravičujem.

Ah, rajši grem, Maks mi dela raztur tukaj po tleh. Se mogoče oglasim kaj zvečer.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 18919
5.6.2007 15:29:00   
altati
Punce, Vava vas vse lepo pozdravlja!

Misli na nas, ampak ob službi, Luki in tisoč zdravniških pregledih ji enostavno ne znese priti še na RR.
Žal še niso popolnoma pomirjeni in so še vedno ogromno okrog zdravnikovuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 18920
5.6.2007 15:38:18   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Pikabu, ti se le smej, dokler je samo Ema noseča user posted image , mene je Neža zadnjič vprašala, če imam dojenčka v trebuhu user posted image .

user posted image user posted image user posted image Kaj pa če boš ti prva? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18921
5.6.2007 16:01:51   
altati
Pikabu- odločile smo se da MORAŠ biti TI PRVA! In prosim  DA UBOGAŠ!!!! TAKOJ!!!!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18922
5.6.2007 16:21:12   
nanica
še dobro, da niste mene izbrale, ker še user posted image nimam, sam bog ve, kdaj ovuliramuser posted image

ampak glede na frekvenco pikabujinih večernih javljanj v zadnjih časih tudi jaz sumim, da se tam nekaj dogajauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18923
5.6.2007 17:19:39   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: altati

tasha - zelo lepe fotografije, sploh tista črno bela je čudovita! In lepa cerkev! Da o mami, očiju in Gaelu (ki me spominja na očija) ne zgubljam beseduser posted image user posted image user posted image . Ja, ja cel tata je user posted image , ne vem kot, da nisem nič sodelovala user posted image user posted image Aja, pa shujšala si, od kar sem te nazadnje videla v Portorožuuser posted image user posted image user posted image user posted image !HAVALA, hvala, res je, a vseeno sem še kar okrogla in se ne prepoznam še... bomo že po drugem user posted image  shujšali user posted image user posted image user posted image

Drugače pa še zjutraj sem omenjala 2. zobek...zdaj pa je že TUUUUUU!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18924
5.6.2007 17:22:21   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

A moram koga še omeniti? Vas omenjam: altati, muki, Maxica, lucika, moci, nanica, Lu, @lina, mis, piskot, pikapolona, anč. Sem katero pozabila? Se ji opravičujem.   kaj pa jaz????user posted image

Ah, rajši grem, Maks mi dela raztur tukaj po tleh. Se mogoče oglasim kaj zvečer.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  755 756 [757] 758 759   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  755 756 [757] 758 759   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.