muki1
|
No, Iva spi in sem malo počekirala, bi prosim GESLO OD LU LINK OD Pikabu Pikabu, ti se le smej, dokler je samo Ema noseča , mene je Neža zadnjič vprašala, če imam dojenčka v trebuhu . MOCI, hvala za link o noricah. Je bila baje neka alergija na ožig trave Maxica, dober avatarček . Si melono probala? Iva sporoča Lanu, da je melona bljak. Smo pa včeraj prvič probali od Hippa marelico in bananao, pa ji je šla neverjetno v slast. HRANJENJE OTROK IN SILJENJE Z RAZNIMI PRIGRIZKI: Tega pri meni NI. Enostavno ne dovolim, če je že kje kakšna teta z brki , ali pa brez brkov, ali pa babica, dedek, jaz znam to z enim posebnim tonom, ki mu dodam še grimaso zatreti v kali . Brez prepirov, nadaljujem z normalnim, se ne mulim, ampak enostavno JAZ SEM MAMA in ni pardona. Pustim, da jo crkljajo, pa nosijo, požrem tudi kakšno blesavo pripombo, češ...jokaš, kaj ti delajo doma, povej babici, te tepe mamica , ker vem, da gre res za neumne pripombe, saj ne misli tako, itak ve, da je ne tepemo, toliko, da nekaj melje . Ampak, kar mi ne paše, pa ne pustim in tega se striktno držim. Kaj otrok obvlada: sedi, pokaže pa-pa, pogleda za osebami( ati, Neža, baba,dedi )...pa za Dino pogleda, če jo vprašamo, kje je Dina( to je naš pes ). Pa...aja, še tika taka zna, kje je, pa ko ji dam dlan in rečem, naj dela poka poka, potem me tleska po dlani....ampak to v bistvu dela tudi, če ji nič ne rečem . Frrrr, te omenjam Altati, te omenjam Moci, te omenjam @LINA, te omenjam GAYA...TE KLIČEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POGREŠAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!