|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
4.6.2007 8:07:10   
ada2
naše dete je v vrtcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne morem verjeti, kar pustila sem ga tamuser posted image

ampak je lepo sam šel v igralnico in takoj je zlagal stolp iz krogcev, pa vzgojiteljica je rekla: "otroci zdaj se bomo pa k mizi vsedli, ker bomo imeli zajtrk."  in on si je potegnil stol k mizi, splezal nanj in čakaluser posted image  

vzgojiteljica je potem nama z Andrejem rekla, da lahko greva in sva šla.

imela sem pa tak nor občutek...........bi se najrajši obrnila in stekla nazaj po njega.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
4.6.2007 8:09:32   
petarda
Jutrooooooooooouser posted image

Ada bodi ful vesela, da je tako lepo šel notri in ni nič jokal!!!! Upam, da bo vsak dan takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Paštetka daj M v varstvo, pa počivaj malo, dokler še lahko.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
4.6.2007 8:30:50   
*bubi*
Jutroooooo! user posted image

Ada, res bodi vesela, da Adam ni delal problemov. Bubiju pa danes ni bilo za it v varstvo. Nekaj je spet bolan user posted image  Ampak upam, da bo zdržal in bo OK, ker danes pa res ni nikogar, da bi ga teta A. poklicala.

Dajte mi povedat - obstaja kakašna (resna) bolezen dihal, ki se pojavlja v intervalih? Minilo je namreč točno 14 dni, ko je nazadnje tako težko dihal. Ne gre samo za zamašen nosek, tudi diha precej težko in hitro, s celim trebuščkom. Vročine niti nima, zvečer je sicer bil vroč na otip, termometer pa ni pokazal preko 37 user posted image  Pa dražeč kašelj spremlja vse skupaj.

Pa danes je ravno tak nerodno, ko pridem domov šele ob enih in ne moreva k zdravniku. Zadnjič sva bila po dveh dneh na rednem sistematskem, pa je bilo vse OK.

Joj, ful sem jezna, da so mi danes toliko obveznosti naštepali, ko mi ne bi bilo treba nič imet user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
4.6.2007 9:25:01   
tincci
Bubi, pri nas je takole s cvetnim prahom, zadnje 3 dni je bila kriza, pred tem pa pred 3 tedni.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
4.6.2007 9:26:40   
tincci
amy!! nekaj sem se spomnila. A rabiš slučajno za Elo Pregomin glede na to, da še niste dokazali alergije? Če dodajaš seveda oz imaš namen. Jaz ga imam še veliko škatel, ampak do 03/08, dokler velja, verjetno ne bova prišli do te točke, da bi ga lahko že pila, tako da ti nekaj škatel komot odstopim.

Piši mi ZS, ker ne berem veliko

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
4.6.2007 9:32:40   
sharpy
Mark je pa spet bolan...... Še spi, ampak na otip je ful ful vroč....
Naša P pravi, da je to zaradi vrtca, zdaj pa nevem ali naj še vztrajam z vrtcem ali naj ga imam kar doma in neham iskat službo user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful mi je hudo, zaradi M...4x vnetje ušes v 2 mesecih...  prej pa je v 15 mesecih enkrat imel vneto uho user posted image
Po drugi strani, pa mu je ful lepo v vrtcu in......

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
4.6.2007 9:40:05   
sharpy
Ada..... user posted image user posted image user posted image   lepo, da je Adam šel z veseljem v vrtec

Bubi... user posted image user posted image user posted image   upam, da bo vse ok z bubijem

Paštetka...jaz se strinjam s petardo in bi na tvojem mestu dala M v varstvo brez slabe vesti, da si malo odpočiješ

Tincci....kaj ti boš že ta teden postala ga.......user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
4.6.2007 10:14:55   
ada2
Sharpy user posted image user posted image user posted image , pa za Marka user posted image user posted image user posted image

mene je tudi tega strah, da bi zdaj, ko je začel v vrtec hodit bil veliko bolan.

kar naprej mislim na njega, pa ničesar se ne morem prav lotit, ker mi misli kar odletijo. bom šla zdaj peglat, ker učit se res ne morem. bom jutri nadoknadila za učenjemuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
4.6.2007 10:16:55   
sharpy
kaj se pa učiš Ada?

M pa še vedno spi user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
4.6.2007 10:34:07   
Urša
user posted image  za Marko. Jaz imam pa Niko bolno, visoko vročino ima in lahko pričakujem čez par dni enako tudi pri Jakcu. V bolniško pa zdaj res ne morem, skoz nekaj pišemo pa sprašujem veliko, tako da se bomo štukali, zelo težko, ampak nekako bo treba.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
4.6.2007 10:39:00   
ada2
kaj se pa učiš Ada?

malo jezike ponavljam, nemščina, angleščina

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
4.6.2007 11:17:26   
Anonimen
Sem se odločila na sprehodu, da dam M. v varstvo. Vraga, če pa nisem bila sposobna prehoditi par metrov. Zdaj sem se pa naročila na masažo. Bomo videli, če bo kaj hasnilo.

Ada, lahko prideš na meni trenirat kakšne nove masaže. Aja, a ne bo jutri že prepozno za učenje? user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2912
4.6.2007 11:24:51   
ada2
Ada, lahko prideš na meni trenirat kakšne nove masaže. Aja, a ne bo jutri že prepozno za učenje?

če ne bi bila v delovnem razmerju z nastopom delovnega časa ob 13.45, bi prišla.user posted image

jutri??????? eh, jutri se ne bom mogla učiti zato, ker imam sestanek (btw hvala, da si me spomnila), preverjanje pa imam v petekuser posted image , do takrat pa se kake tri besede še lahko naučimuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
4.6.2007 11:26:05   
ada2
aja, kako se ti pa kaj dopade moj podpis?

pa ostalim? bom kar žalostna ko ič ne opaziteuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
4.6.2007 11:58:38   
petarda
Ada vas ´ma rada!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image . mi je ful hudo brat kako so naši cukri bolniuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa res je šit danes it na bolniškouser posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
4.6.2007 12:33:36   
ada2
no, pozabila sem vam prej povedati:

včeraj je prišel iz Kabula na dopust moj svak (sestrin mož). jaz ga sicer še nisem videlauser posted image , ker sem včeraj cel dan delala, danes pa zdaj dopoldne on počiva od vožnje in se razpakirava (user posted image user posted image user posted image ), popoldne pa grem jaz spet delat - v glavnem, se bova že videla predno gre nazajuser posted image user posted image user posted image . no in Adam se je ful baje pocartal pri njem. pa čeprav se ga taki mali otročki ponavadi bojijo. pa prineso mu je enega medota oblečenega v ISAF-ove cunje in je taki kjut, sploh ni podoben vojakuuser posted image - medo mislim. 

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
4.6.2007 13:02:13   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Bubi, pri nas je takole s cvetnim prahom, zadnje 3 dni je bila kriza, pred tem pa pred 3 tedni.

Se mi je zdelo, da bi lahko bilo tudi kaj v tem smislu. Ker je imel tudi neke čudne (trde, niti ne rdeče) izpuščaje, ki so se selili po telesu. Takrat smo bili pri P in je rekla, da je alergija, da se mu to dela zaradi prahu (pesek) in cvetnega prahu.

Saj bom preverila zdaj, kakšno je stanje. Me je kar strah poklicat user posted image

Paštetka, prav si naredila. Saj mišek ne bo cel dan v varstvu, ima več 2 kvalitetni urici z mamico kot pa cel dan polno slabe volje in nič akcije = tekanja za njim user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
4.6.2007 13:57:40   
Anonimen
Najprej vsem bolančkom in alergikom en user posted image , pa naj že 1x izgineje te nadloge, ki pestijo naše novembrčke.

Ada, zelo lep podpis user posted image , ki se še rima. user posted image  Jaz tebe tudi.

Kar se pa tiče mojega križa, sem bila na masažici. In mi je M rekel, da imam cel hrbet v krču. V glavnem po masaži mi je takoj bilo boljše. ZAto sem zavila direkt k moji dr., ki mi je dala napotnico za 10 masaž in strogo prepovedala vsakršno dvigovanje M ali česa drugega ( A potem user posted image  tudi ne smem? user posted image ) in obvezno počivanje par dni, ter desno bokiranje. Vraga. ČE ležim na boku pol me šele kolki bolijo.

V glavnem naslednjih 11 dni se masađiram. Potem pa lahko Ada, kar k tebi hodim, da mal povadiš user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
4.6.2007 14:01:13   
amy26
V glavnem naslednjih 11 dni se masađiram. Potem pa lahko Ada, kar k tebi hodim, da mal povadiš

ti srečnica jaz bi tudiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
4.6.2007 14:08:08   
Anonimen
vraga, spet me je začelo špikat. Da nimam jaz kakšnih čudnih popadkov že 2 dni user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2920
4.6.2007 14:11:29   
amy26
vraga, spet me je začelo špikat. Da nimam jaz kakšnih čudnih popadkov že 2 dni

paštetka, dokler ni špikanje v intervalih torej da se konstantno ponavlja ti ni treba skrbet,
pikica pa naj še kar mal ostane v bušijuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
4.6.2007 19:19:33   
Anonimen
danes so za večerjo kokice in sladoled. Upam, da me ne bo katera prijavila na socialni user posted image .

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
4.6.2007 19:51:14   
sharpy
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

danes so za večerjo kokice in sladoled. Upam, da me ne bo katera prijavila na socialni user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne se bat
mi bomo pa jedli pomarančo in pol marmelado in kruh, pa mleko in spat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
4.6.2007 20:41:35   
NinaŠ
Čer!
Da se pofočkam po doooolgem času user posted image . Saj prebrala sem vas kdaj pa kdaj, moči in volje za pisat pa kar nisem imela user posted image user posted image .

Ne vem zakaj sem dobila občutek, da se skoraj vsi novembrčki spopadajo z nekimi težavami user posted image , če že ne oni pa njihove mamice user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se stvari obrnejo na bolje user posted image .

Mi smo OK, trenutno sicer malo prehlajeni, vendar ni da bi se pritoževal. Drobižka sta iz dneva v dan bolj neukrotljiva, tako da se tudi jaz sprašujem, kje zavraga sem naredila napako v vzgoji user posted image user posted image .

Zdaj grem pa fotke na PC dat, da vam kako frišno prilimam, da se nas boste spomnile user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
4.6.2007 20:47:31   
NinaŠ
Aja seveda, da ne pozabim:

petarda čestitam za visok jubilej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evina vaši družinici pa čestitke za novega člana user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.