|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
2.6.2007 22:25:35   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Danes pa je izšel prvenec mojega user posted image . Pesmica v reviji BimBam! user posted image

http://www.bimbam.si/pesmica.php

Urša ful je lepa pesmica.user posted image user posted image user posted image  A to jo je tvoj lubi sam napisal?user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa bo kdaj izšla kaka knjižica...user posted image ....Pa ljubezenske tudi piše?user posted image  Si bila deležna kake pozornosti?user posted image  Meni je to fuuuul romantičnouser posted image user posted image user posted image ...

Če bi se moj lubi spravil pisat pesmi, bi vse take butaste nastale, ker on ne zna biti resen eno minuto...in ko jaz kdaj kaj spesnim Lukitu, on zmeri kako butasto zraven dodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
2.6.2007 22:30:11   
petarda
Danes smo bili pri enih prijateljih, ki imajo šestmesečno user posted image  Elo, pa sem pogruntala, da ni panike, če bi Petardito dobil sestricouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Po moje bi jo lepo sprejeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa upam, da bo naša punčka tudi tako pridna, kot ta od prijateljev. Cuker od cukra, pa res fuuuul pridnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
2.6.2007 22:45:07   
petarda
Noooooooooo pa se tudi jaz odpravljam v posteljouser posted image  Lepo spite drage moje (itak verjetno že vlečete 100/huser posted image user posted image user posted image )...se tipkamo.

Aja...kaj pa jutri počnete? Mi bi mogoče šli na kakšen izlet. Mogoče! Mal me mika ZOO v Zagrebuuser posted image ...Bomo vidli kaka bo noč, pa se zjutraj odločimouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
2.6.2007 23:52:59   
sharpy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Danes pa je izšel prvenec mojega user posted image . Pesmica v reviji BimBam! user posted image

http://www.bimbam.si/pesmica.php

waaww....ful lepa pesmica user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
3.6.2007 8:15:53   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Petarda, en predlog za današnji izlet: Štajerska! user posted image Se bomo šli z gondolo peljat, danes vozi cel dan zastonj, ker je športni vikend MB!

Pa vse ostale tudi vabljene!

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
3.6.2007 9:48:55   
Urša
A to jo je tvoj lubi sam napisal? Pa bo kdaj izšla kaka knjižica...

Ja. Bo letos izdal knjigo pesmic za otroke, v obliki slikanice. Zdej si je dobil ilustratorja in okrog založb se meni. Ko bo zunaj, bom naredila malo reklame pri novembrkah!user posted image user posted image user posted image  So čisto enostavne pesmice. Ljubezenske je pisal, samo se mu jih ne da več.user posted image user posted image  Odkar je očka, se je vrgel na otroške. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
3.6.2007 9:51:29   
Urša
Se bomo šli z gondolo peljat, danes vozi cel dan zastonj, ker je športni vikend MB!

Kje? Na Pohorju? Fuuul dober izlet!user posted image user posted image user posted image

Včeraj sva šli z Niko v Lutkovno gledališče gledat Sapramiško. Tako lepa predstava, da morte it, ko bodo user posted image  3 leta stari! Je brez problema zdržala 40 minut.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
3.6.2007 10:21:50   
petarda
Jutrooooooooooooooooooooouser posted image

Petarda, en predlog za današnji izlet: Štajerska! Se bomo šli z gondolo peljat, danes vozi cel dan zastonj, ker je športni vikend MB!

O šit! Škoda, ker nisem prej kaj najavila izlet, ker to mi je pa res žal, da bomo zamudiliuser posted image user posted image user posted image . Ni variante, da pridemo, ker sem do zdaj spalauser posted image user posted image user posted image . Se je moj user posted image  zjutraj ob pol šestih vstal, da meni ni bilo trebauser posted image user posted image user posted image .  Zdaj spi Petardito, potem pa bo že prepozno za tak izlet, ker bi prišli šele okoli šestnajste ure gor.user posted image user posted image user posted image

Smo se odločili, da bomo kar doma, mal pospravljali zdaj ko Petardito spi, potem pa na kolouser posted image user posted image user posted image user posted image

Urša obvezno sporoči, ko bo knjižica zunajuser posted image  Jaz jo bom kupila in se potem važna delala, da poznam avtorjauser posted image user posted image user posted image . Pa Petardita bom vse pesmice naučila, da bo okoli recitiral. Veš kaka reklama bo to?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
3.6.2007 10:46:13   
Urša
Super Petarda! Petardito bo itak vse pesmice obvladal v enem tednu!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
3.6.2007 11:00:52   
amy26
Super Petarda! Petardito bo itak vse pesmice obvladal v enem tednu!

to je pa resuser posted image user posted image

drugače pa en lep dober danuser posted image

Smo bili že eno rundo zunaj, pa pred tem sem pospravljala, zdej pa mala dva spita. Ob 12 uri gremo dol k tašči na kosilo, pol spet ven na sončka, se kr skos nekaj dogaja.user posted image

Urša, lepa pesmica, bravo za tvojgauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
3.6.2007 15:27:01   
Anonimen
Naj vas malo nasmejim user posted image

Moje dete, bo verjetno začelo govoriti komaj, ko bo šlo v šolo...

Danes lepo mati kuha kosilo, foter sesa, dete gleda risanke, stroj pere, pečica peče, sušilc suši, pomivalc pere, luči vse pižgane...in ko je kosilo na 3/4 kuhano...bum...zmanjka elektrike. user posted image

Kamena doba. TA mali prileti v kuhinjo in me čudno gleda, mati se dere staremu naj pohiti varovalko menjat, ker je pomfri na 3/4 gotov in bo drugače samo za vstran vrečt. Seveda, je glavno varovalko vrag vzel in je moral priti dežurni električar...kar traja in traja...pri nas še vedno kamena doma,...

in naekrat ta mali dvigne kazalec v luft in reče: ****aaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2886
3.6.2007 15:39:08   
Urša
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
3.6.2007 15:58:18   
sharpy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
3.6.2007 19:30:29   
*bubi*
Pa je še en lep dan za nami. Cel vikend je bil prav lušn user posted image  Ker sta babica in dedi na potovanju, smo malo bolj strica in teto angažirali in se je prav super obneslo.
Lahko pokukate v album, kako je stric bubija zaposlil user posted image  Teta pa je kužija za sprehajanje "posodila" user posted image .

Je pa bilo danes pod Pohorjem toliko pločevine, da nisem mogla verjet user posted image  Tak da petarda.... saj je škoda, da niste danes prišli, ampak se mi zdi, da ne bi prišli na vrsto za gondolo. Gremo raje kak drug vikend, OK?
Mi smo se pod Pohorje odpravili peš, tako da nismo dodatne gužve delali user posted image  Bubi se je tak zmatral, da niti mleka ni hotel spit, samo še ajo ajo mu je šlo po glavi in je zaspal po hitrem postopku. Mamico pa je tudi zmatralo, svoje je še sonček dodal. Tak da grem v horizontalo, najprej pred TV, verjetno pa kar hitro v spalnico.

Nočka!

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
3.6.2007 20:20:28   
petarda
naekrat ta mali dvigne kazalec v luft in reče: ****aaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image  Paštetka potem bo kmal začel govort, ker se mi zdi, da je petardito tudi začel z p.m.user posted image user posted image user posted image user posted image  Vem, da je bila ena grda beseda (sem jo takrat gor zapisala, pa zdaj nimam kam pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image ) samo se ne spomnim katera.user posted image user posted image

Bubi enkrat jeseni bomo privandrali v vaš konec ali pa potem pozimi na sankanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili tudi cel dan zunaj...samo petardito je pa tečen 100/h...jaz ne vem kaj ga daje...VSE mora biti po njegovem, s tem, da sploh ne ve kaj bi raduser posted image user posted image user posted image ...Pa bi jogurta nosil, pa bi ga odprl, pa bi ga zaprl, pa bi ga spet nosil, pa bi ga jedel....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Pa če ni kaj po njegovem, je tak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Neki časa sem računala, da je luna, zdaj je že mimo, pa sumim mal na grlo al pa zobkeuser posted image user posted image user posted image ...Sam user posted image ...kako naj vem, da ni user posted image samouser posted image razvajenostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
3.6.2007 20:38:20   
Urša
razvajenost

Jst sem na čase tako obupana in razočarana nad svojo vzgojo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
3.6.2007 21:09:52   
ada2
evo, se javlja še ena ki ni preživela dneva s svojo družinouser posted image in ni tako uživala kot večinauser posted image , ampak vseeno preživelauser posted image .

Petarda vse najboljše, pa oprosti za zamudouser posted image

Evina čestitke za malo Izouser posted image .

Paštetka user posted image user posted image user posted image user posted image  M še bo govorec user posted image user posted image user posted image   le kje je to pobral???user posted image user posted image

Sharpy user posted image

Urša ne sekiraj se nad vzgojo, bodo zrasli.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
3.6.2007 21:11:55   
ada2
aha, še podpis si moram spremenit user posted image user posted image user posted image  
ampak mi nič pametnega ne pade na pametuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
3.6.2007 21:22:13   
ada2
eo, rešeno!user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
3.6.2007 21:23:15   
ada2
saj pravim, ko jaz pridem pa vse zginejouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
3.6.2007 22:43:03   
Urša
Še kera tuki? Rabim pomoč. Ravno priprave delam za jutri, pa se učimo o maternem jeziku. Neki takega bi napisali v zvezek:

Moj materni jezik je slovenščina.
Tuji jeziki so:
-angleščina
-nemščina
-italjanščina
-francoščina
-španščina
-hrvaščina ...

Imam pa enega fantka iz Bosne-kaj potem on napiše za materni jezik? bosanščina? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
3.6.2007 23:27:48   
sharpy
Imam pa enega fantka iz Bosne-kaj potem on napiše za materni jezik? bosanščina?

hmmm....mogoče srbo-hrvaščina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
4.6.2007 6:54:26   
amy26
Imam pa enega fantka iz Bosne-kaj potem on napiše za materni jezik? bosanščina?

mogoče tudi bosanščina oz. bosanski jezik

drugače pa dobro jutro, naspano, Aleks šel v varstvo jaz pa Elo guncam zraven računalnika da lahko še mal poškilim na RRuser posted image
Danes imam G po dolgem času, mi je tok smotan iti najraje bi odpovedala vendar ne smem, Elo bo čuvala ta cajt prababica.

Paštetka, sem se pa nasmejala novi besedi Muser posted image , petarda mislim da je tista grda beseda od L bila porka madona al neki tazga, če me spomin ne varauser posted image

< Sporočilo je popravil amy26 -- 4.6.2007 6:55:19 >

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
4.6.2007 7:22:19   
Anonimen
moj materni jezik je bosanskiuser posted image .

Če napišem v wordu bosanščina, mi jo podčrta, ker ni to slovenski izraz

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2899
4.6.2007 7:43:38   
Anonimen
Mi spet nismo nič spali. NE vem, kaj je bilo. Trebuh sem imela celo noč tako trd, pa v križu me je tako sekalo, da sem mislila, da bom že šla rodit.

M gleda Tom & Jerryja, jaz pa razmišljam, če  ga naj dam ali ne v varstvo. Zelo rada bi bila z njim, po drugi strani pa se malo odpočila.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.