Pikicapokica6
|
Dobro jutro. No pri nas je še jutro . Smo imeli spet pestro noč. Mala noče več spati v svoji posteljici . Pa jo ob vsakem joku vzamem iz nje, jo malo popestvam, da zaspi, jo dam nazaj, pa spet čez pol urce joka. Potem pa se mi ne da več in jo vzamem kar k sebi. In mislim, da je pokapčila, da če bo dovolj vztrajna, bo lahko spala pri meni. Zdaj pa imam . Pa si vsak dan rečem, da bom celo noč vztrajala, da bo spala v svoji posteljici, pa zmeraj obupam že okrog dveh ponoči. Ehja.... Od pikabu slikice pogledala , zdaj bi pa še od altati prosim Našo smo krstili že februarja, pa mi je zdaj kar malo žal. Pa ne, da ne bi bilo lepo, samo zdaj bi bilo še lepše, pa že sama bi lahko čičala na mojih kolenih, da se jaz ne bi tolk matrala, ker sem jo mogla celo mašo držati v naročju, ati pa jo po župnikovem naročilo naj ne bi smel . Sem bla čist premočena, pa vsa živčna, ker je mala kar precej javkala, potem smo šli pa v gostino jest, kjer niso imeli prostora, da bi jo podojila, zato pa sem šla kar v avto. No, ampak krst je vsekakor uspel. morje - leto bo pri nas Rab na vrsti, vendar šele na začetku septembra. Prej pa kakšen vikend taborjenja na naši obali. Včeraj sem atija in malo prvič pustila samo več kot 6 ur. Sem mislila, da ne bo nobenga problema, saj zajtrk že kar lepo papa. Ampak, mala ni hotla jest. Je samo tulila celo dopoldne, dokler nisem prišla domov. Je tako navezana name, da še žlice ne mara iz atijevih ust več Če sem pa kje v bližini, takrat pa normalno odpira usta. Bo treba večkrat to narest, da bo mami lahko vsaj kdaj pa kdaj kam šla. pikapolona2 - jaz ji tudi dajem suho sadje npr. v riž, pa zdaj tudi že v gres.....samo ne pozno popoldne ali zvečer. Pa zraven kakšno babano ali kakšno drugo sadje. Njamiiiii....Men se to zdi čist ok. Saj ponavadi dam notri samo 2 koščka slive, včasih marelice. frrrr - držim pesti za tvojega dedka. evik - si napisala, da imaš težave z eno dojko. Si me spomnila na mojo kalvarijo pred meseci. Čimprej se porihtaj. Če pa bo še naprej bolelo, pa se le pejt pokazat, da ne bo tako kot pri meni, ko sem čakala in čakala, nazadnje pa so se mi zaprli mlečni vodi in sem dobila mastitis......jaooooo kok to boli. Pa sem tud na začetku imela samo majhne ranice. Pri nas rosi. Ni za nikamor. Kofetki odpadejo, zdaj pa visim tukaj gor. Vas moram še malo za nazaj prebrat, ker ste tolk naklofale.
|