Pikabu
|
Samo kratko poročilo. Včeraj smo bili spet na poroki (a sem že pvoedala, da gremo naslednjo soboto spet? ). Bilo je zelo lepo. Sta se poročila v isti kapeli kot midva, so mi šli kar malo mravljinci po telesu. Nevesta je bila res lepa, pooroka tudi, pogostitev po njej pa še najbolj. Se hecam, ampak so imeli eno tako fino zadevšno, Ema je rekla, da so trikotniki in je bila čisto navdušena. Narezani so res bili na trikotnike, okoli je bila taka "plošča" ( ne vem, kako se reče) kot je pri napolitankah, notri pa filano z enim nadevom, zagotovo je bila čokolada, orehi, pa kot eni želeji. Res dobro, če katera prepozna in ima mogoče celo recept, se priporočam. Potem smo bili še malo pri mojih starših. Danes smo pa imeli pri mojem stricu mašo za svaka, tako da smo vsi šli tja, pa potem skupaj na kosilo in po kosilu spet k našim domov. Ema je bila čisto navdušena, da je imela družbo bratranca in sestrične, so bili kar pridni. Maks je očitno že vsega navajen, mu vmes ni bil problem za spanje, jedel je ves čas normalno, brez problema in je bil pravi sonček. Danes je bilo celo prvič, da je celo vožnjo za domov bil buden in se ni nič bunil. Jaz sem pa kar malo utrujena, zato vam samo tole napišem in bom verjetno šla kar spat. Še dve cvetki od naše Eme: Midva z možem zdaj, ko je precej toplo, spiva brez vsega. Pa pride Ema eno jutro v spalnico, moža ni bilo več, jaz sem še ležala in me vpraša, zakaj sem brez vsega. In ji odgovorim, da me je ati ponoči slekel. V soboto je bil pa mož doma, pride ona v spalnico in ga vpraša: Ati, zakaj si pa slekel mamico? Včeraj sta se Ema in ati nekaj pogovarjala in Ema prijavi: "Ati veš, mi bomo pa kmalu imeli dojenčka." Pa mož malo čudno pogleda, se sprašuje, če on česa ne ve in jo vpraša, kdo ji je to rekel. Pa ona dvigne oblekico, pokaže trebuh in pravi: "Glej, v mojem trebušču je, glej, kako brca..." Zgodaj smo mi to začeli.... Zdaj pa res grem, preden zaspim kar tukaj za računalnikom.