|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  743 744 [745] 746 747   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.6.2007 19:10:11   
@lina
Lucika, jaz tudi uporabim vanish... včasih gre, včasih ne... sem pa zadnjič našla v mullerju neke male flaške od dr. beckmanna, nisem še sprobala, so pa za vsako vrsto fleka druga flaška... jaz sem vzela za sadne madeže, pa bomo videli

Muki, norice - vodene koze se baje najprej razširijo po trupu, potem pa po okončinah, sluznici itn... pa srbijo tudi... kaj bi pa to bilo pri vas, ne vem... če se ti še kakšen pojavi, je verjetno bolje da se gresta pokazat...

midva z Juretom tudi kdaj odrineva sama - na kakšne lutke, pa zadnjič smo šli sami trije na izlet z vlakom (15 min v eno stran)... ali pa iz vrtca greva v kakšno štacuno sama, pa mimogrede še v mcdonalds na krompirček... se mi zdi da mu to ful paše...

Lu, poročaj kako ste se imeli na krstu... Maxica, ti pa o kakšni novi peripetiji pri tašči in brcanju pod mizo user posted image user posted image ne, saj se hecam... upam, da ste preživeli mirno nedeljo user posted image

< Sporočilo je popravil @lina -- 3.6.2007 19:13:18 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18601
3.6.2007 19:18:37   
Evik

evik, kake copatke ste kupili, s katerim motivom?

žirafo

[/quote]

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18602
3.6.2007 19:29:39   
Maxica
Mi smo preživeli. Je bilo čist v redu, brez posebnosti, vsi prijazniuser posted image . Tast je skuhal odlično kosilouser posted image , Lan je dobil dve žlici njegove goveje župce in mu je bila všeč. Sedaj moram pa otroke spravit počasi spat, sta oba bolj kot ne brez spanja danes in se bojim, da bo še ponoči potem tako. Se beremo pozneje.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18603
3.6.2007 20:20:06   
nanica
za nami tudi en prijeten dan. zjutraj sem šla malo v službo, moška pa po ljubljani, popoldan pa smo preživeli doma, smo imeli dvojne obiske. zdaj pa na veliko iščeva sedežno garnituro za na teraso na ebyau, zato se javim še kasneje

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18604
3.6.2007 20:24:48   
nanica
čestitke lu in tian user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in naja78 in lan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18605
3.6.2007 20:41:15   
Evik
hojla še enkrat, se čuti vikend.
najlepša hvala za vse ideje glede kuhanja - sem si zapomnila zapisala. verjetno je pa res da bolj slabo je, ker  se ponoči tudi dojimo nekje na dve uri...
aja sem prej že en post napisala pa mi je crknilo... bom kar prilepila potem pa še mal napisala

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18606
3.6.2007 20:47:27   
Pikabu
Samo kratko poročilo.

Včeraj smo bili spet na poroki (a sem že pvoedala, da gremo naslednjo soboto spet? user posted image ). Bilo je zelo lepo. Sta se poročila v isti kapeli kot midva, so mi šli kar malo mravljinci po telesu. Nevesta je bila res lepa, pooroka tudi, pogostitev po njej pa še najbolj. user posted image user posted image user posted image Se hecam, ampak so imeli eno tako fino zadevšno, Ema je rekla, da so trikotniki in je bila čisto navdušena. Narezani so res bili na trikotnike, okoli je bila taka "plošča" user posted image ( ne vem, kako se reče) kot je pri napolitankah, notri pa filano z enim nadevom, zagotovo je bila čokolada, orehi, pa kot eni želeji. Res dobro, če katera prepozna in ima mogoče celo recept, se priporočam. Potem smo bili še malo pri mojih starših. Danes smo pa imeli pri mojem stricu mašo za svaka, tako da smo vsi šli tja, pa potem skupaj na kosilo in po kosilu spet k našim domov. Ema je bila čisto navdušena, da je imela družbo bratranca in sestrične, so bili kar pridni. Maks je očitno že vsega navajen, mu vmes ni bil problem za spanje, jedel je ves čas normalno, brez problema in je bil pravi sonček. Danes je bilo celo prvič, da je celo vožnjo za domov bil buden in se ni nič bunil. user posted image user posted image user posted image Jaz sem pa kar malo utrujena, zato vam samo tole napišem in bom verjetno šla kar spat.

Še dve cvetki od naše Eme:

user posted image Midva z možem zdaj, ko je precej toplo, spiva brez vsega. Pa pride Ema eno jutro v spalnico, moža ni bilo več, jaz sem še ležala in me vpraša, zakaj sem brez vsega. In ji odgovorim, da me je ati ponoči slekel. V soboto je bil pa mož doma, pride ona v spalnico in ga vpraša: Ati, zakaj si pa slekel mamico? user posted image user posted image user posted image

user posted image Včeraj sta se Ema in ati nekaj pogovarjala in Ema prijavi: "Ati veš, mi bomo pa kmalu imeli dojenčka." Pa mož malo čudno pogleda, se sprašuje, če on česa ne ve in jo vpraša, kdo ji je to rekel. Pa ona dvigne oblekico, pokaže trebuh in pravi: "Glej, v mojem trebušču je, glej, kako brca..." user posted image user posted image user posted image Zgodaj smo mi to začeli....

Zdaj pa res grem, preden zaspim kar tukaj za računalnikom.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18607
3.6.2007 20:48:19   
Evik
no zdaj je pa prilepilo...
v glavnem danes smo tudi jedli  - zjutraj bolj slabo banano, kosilo pa kar lepo riž in pa suhe slive - sam morala bom rjavega kupit a ne? je bilo tri ure pavze in je lepo jedel
večerja kot običajno, samo cele štiri žlice kaše (ta velike) - joško mi je pa potem skoraj razneslo, ker je tolk že čakala... že dolgo nisem tega čutila.

tako da najleša hvala za nasvet - pa na rr ju je tudi ena stran z recepti mi jo je prijatlejica pripopala...

jah mali uživa v copatkih - noge so tople , leze vsepovsod, potem se pa kam prime ali nasloni na kaj na tleh pa z ritko miga poplesuje levo desno gor in dol.

noč

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18608
3.6.2007 20:49:32   
Pikabu
Čestitke za 8 mesecev:

user posted image Lu in Tian user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za 7 mesecev:

user posted image Naja in Lan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18609
3.6.2007 20:53:08   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

pikapolona2  user posted image za 2.zobek!  malica: popoldne dobi sadje, zvečer mu pa tudi jaz dajem riževe kosmiče (jabolko,hruška) z riževim mlekom, ali pa ovsene kosmiče+suho sadje+riževo mleko.

anč a mu suho sadje skuhaš? Meni se zdi da se mi ponoči tudi zaradi  tega zbuje ker jo napenja ....tam okoli petih se začne premetavat po postelji in včasih tako prdne kot velika..pol se pa vedno zbudi in stoka in joka...sm razmišljala da bi ji začela sadje tudi kuhat...no danes sm poskusila s kompotom in ga ni hotela

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18610
3.6.2007 21:00:34   
altati
pikapolona- jaz vse sadje skuham!

Mi smo danes našega pogančka spremenili v kristjančka - imeli krst! Bilo fino, luštno, predvsem pa veselo:Jaša je cel obred premenil v žur. Ves čas v cerkvi se je smejal, skakal, ko pa ježupnig govoril je pa on na ves glas zraven blebetal: blablabblablabla.......v glavnem, vsi skupaj smo komaj zadrževali smehuser posted image user posted image
V gostilni je tudi naredil žur, po mizi tolkel z žlicami, se vsem smejal, vse zabaval, na koncu pa akr v vozičku omagal....
Sem naredila nov album slik, če katero zanima, naj mi na zs piše za geslo....

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18611
3.6.2007 21:04:29   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

maxica, poročaj o srečanju s taščouser posted image pa kaj je okaidi? a to so poceni cunjice? moram pogledat it...
jaz sem že dala malo goveje juhe. ji je všeč.

okaidi niso prav poceni so pa zeloo luštne cunje...majo pa trgovino samo v lj in v celju če se ne motim....a se še kateri zdi da imajo ful majhne številke...pa zeeelo ozke modele.....pozimi sm ji kupila jaknco za spomlad je za 1.5 leta pa ji je tako ozka da jo komaj gor spravim...oziroma smo jo sam ene 2x oblekli ker je tolk ozko...hlačke so pa tudi zlo micene

P

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18612
3.6.2007 21:06:43   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

pikapolona- jaz vse sadje skuham!

Mi smo danes našega pogančka spremenili v kristjančka - imeli krst! Bilo fino, luštno, predvsem pa veselo:Jaša je cel obred premenil v žur. Ves čas v cerkvi se je smejal, skakal, ko pa ježupnig govoril je pa on na ves glas zraven blebetal: blablabblablabla.......v glavnem, vsi skupaj smo komaj zadrževali smehuser posted image user posted image
V gostilni je tudi naredil žur, po mizi tolkel z žlicami, se vsem smejal, vse zabaval, na koncu pa akr v vozičku omagal....
Sem naredila nov album slik, če katero zanima, naj mi na zs piše za geslo....

o madona...a jst kej narobe delam...a še ktera druga daje surovo sadje...glb

super za krst...a se men sam zdi al bo polovica oktoberk maja krstila svoje otrokeuser posted image user posted image user posted image

pri nas smo pa po krstu v gostilni dali Brino k radjaturju in je tko 40 minut tolkla z roko po njemuuser posted image user posted image ....fuuul ji je bil všeč..hehe

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18613
3.6.2007 21:07:52   
Pikabu
Altati, jaz bi geslo, prosim. user posted image Pa čestitam za krst in za Jaša, da je razveseljeval vse okoli sebe. Super, da ste se imeli lepo. user posted image user posted image user posted image

Punce, jaz sem pa našla na netu slike s poroke mojega brata, toliko za pokušino. Če katera želi, naj piše na ZS, pošljem link.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 18614
3.6.2007 21:12:07   
Arabela
Dober večer!

Cela moja familija je omagala... mala že pančka, družbo pa ji delata ati in kkužika... jaz pa ne upam še spat, ker bom drugače spet ponoči po bajti tavala....

Vročina je mali že v soboto padla, vendar zobkov še od nikoder.... se je pa dva dni samo cartala, pa ponoči je nisem mogla dol z dojke dobit, je vsakič ful tulilla... upam da bo danes boljše..
Sva ji pa v soboto kupila nov avtosedež.... hotela kupiti Maxi Cosija v akciji, domov pa privlekli Romerja TS plus.... svašta.... smo ga danes testirali in je mala super spala v njem polni 2uri ko smo se vračali iz razstave (naša pikica je bila odlična druga user posted image user posted image user posted image )...

Muki, kakšna zamera.. daj ne nori..
Anč, letos gremo na Pag v začetku julija, drugače bi se gotovo oglasili.. smo letos nameravali iti v Filip i jakov, pa nam je prikolica bolj ugodna, bolj free za malecko....
Lu, naša kužika je odlična ko se postavi, a ko mora odtečt svoj krog pa je malce bolj lena... zdaj delamo na njeni kondiciji...
Maxica, naša malecka je ravno včeraj papala govejo juhico (tako blago) z rezanci.. pa se ni mogla nasititi..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18615
3.6.2007 21:12:42   
pikapolona2
pikabu.....mi pa letos naumo šli očitno na nobeno poroko........so se vsi k so se meli namen poročit poročili.....koruzniki pa še naprej štrajkamouser posted image ......pa tolk rada grem.....ker je vedno žuuuur in se pleše in reži! Ampak pri vas pa vidim da je pestro ....kr vsako soboto poroka al kaj....no ja maj je vedno mesec porokuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18616
3.6.2007 21:12:58   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: moci

maxica, poročaj o srečanju s taščouser posted image pa kaj je okaidi? a to so poceni cunjice? moram pogledat it...
jaz sem že dala malo goveje juhe. ji je všeč.

okaidi niso prav poceni so pa zeloo luštne cunje...majo pa trgovino samo v lj in v celju če se ne motim....a se še kateri zdi da imajo ful majhne številke...pa zeeelo ozke modele.....pozimi sm ji kupila jaknco za spomlad je za 1.5 leta pa ji je tako ozka da jo komaj gor spravim...oziroma smo jo sam ene 2x oblekli ker je tolk ozko...hlačke so pa tudi zlo micene

P

Dobiš jih tudi v MB, kvalitene, vendar ful majhne številke...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 18617
3.6.2007 21:14:25   
Arabela
Pikapolona, jaz sem na začetku kuhala sadje, zdaj pa ne več... ji kar dam v roko in sama papa...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18618
3.6.2007 21:15:26   
pikapolona2
moci.....tudi meni se zdi super ideja tole z lesenimi igračami...tele uvožene so poavadi zelo drage...poznaš nemško Habo? meni imajo prelepe igrače......mislim da jih prodajajo v kokoški v ljubljanikjer so navili cene do nebes.....pa v ristancu v lj na nabrežju tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 18619
3.6.2007 21:15:26   
Arabela
Čestitke za 8mesecev:

user posted image user posted image Lu in Tian
 user posted image user posted image user posted image ,

Čestitke za 7mesecev:

user posted image user posted image user posted image Naja78 in Lanuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Arabela -- 3.6.2007 21:27:26 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18620
3.6.2007 21:17:08   
pikapolona2
arabela sm že mislila da je samo naša punca tako velika da ji okaidi številkeniso prav....to je najbrž kakšna azijska znamka...pa imajo manjše modele..user posted image .....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18621
3.6.2007 21:18:37   
pikapolona2
mi smo se pa danes kopaliiiii....smo pozabili kopalke doma pa smo se kr v spodnjih gatah.....no Brina je samo malo nogice v vodo namakal....je imela voda 24.5 stopinj je prijetno ofrišalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18622
3.6.2007 21:19:22   
pikapolona2
tale stran bo kr moja...bom za cel vikend nazaj nadoknadilauser posted image user posted image

altati boš mela ta teden čas za kakšno kavo?

Neposredna povezava do sporočila: 18623
3.6.2007 21:20:46   
altati

o madona...a jst kej narobe delam...a še ktera druga daje surovo sadje...glb

pikapolona mi imamo v družini alergije, sama sem tudi hud alergijski asmatik, zato sem ful previdna, ostale so najbrž na surovemmm
jaz se pa ful držim navodil pediatrinje v porodnišnici in na vrazovem....priznam!

Neposredna povezava do sporočila: 18624
3.6.2007 21:23:15   
altati

altati boš mela ta teden čas za kakšno kavo?

seveda, samo povej kdaj!
nimam nič posebnega ta teden v planu!

Neposredna povezava do sporočila: 18625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  743 744 [745] 746 747   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  743 744 [745] 746 747   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.