|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  746 747 [748] 749 750   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.6.2007 7:59:12   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Kakšno imate vreme kaj drugje? A niste včeraj rekle, da bo danes lepo? Sem bila kar presenečena, ko sem ugotovila, da pri nas dežuje.

pri nas tudi že skoraj dežujeuser posted image

Aha, že skoraj. Pri nas že celo noč. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18676
4.6.2007 8:02:18   
Anonimen
Jutro...mi spali ok...škrat se je odločil, da bo sedaj spal pol na boku in pol na trebuščku..ga je tako luštno gledat...je pravi cuker...user posted image

Jaz sem pa čisto zanič...me ful grlo boli in iz nosa mi teče...izgleda, da sem nekaj staknila...in sedaj bo ziher to še tamal dobil...user posted image

Greva na sprehod...lep dan...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 18677
4.6.2007 8:18:53   
moci
pikabu, altati, jaz bi tud slikce gledala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18678
4.6.2007 8:20:02   
pikapolona2
altati mislim da nau nič z najinim kofetom....midve greva vseeno v trgovino v mesto...ampak za zunaj pa po moje ni glih...ker pri nas že prve kaplje padajo.
Se zmenimo takoj ko bo lepo vremeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18679
4.6.2007 8:22:32   
piskot
jutro.

hmm, a res berem da prihaja dez user posted image . teli vremenarji. potem bom danes piskote pekla user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18680
4.6.2007 8:23:53   
lucika
pri nas zaenkrat še sonce sije....vsaj to...glede na to, da na oni strani slovenije kar po nekih kavicah skupaj hodite...sem vam včasih kar malo fauš:(

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18681
4.6.2007 8:24:21   
mis
pikabu, altat, jest tud slikice prosim...user posted image

če je na gorenjskem dež, mi še dobimo svojo porcijo.

zdej pa na plavanje, še @lino poberem in gremo.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 18682
4.6.2007 8:35:46   
Evik
živijo  no danes ponoči sem pa prvič tudi jaz doživela takšno jokanje, ki je bilo po mojem od hrane... pa rahlo hlipanje v spanju... v glavnem a je možno v včerajšnjem belem rižu preveč kuhanih suhih sliv - mislim da ja - sem mu kar štiri notri vmesila

pa še vprašanje - na desni dojki imam eno malo zadevico - ne vem a je praskica ali me je mali ugriznil pa se mi malo gnoji - skoraj ni videt samo čutit je pa zelo - ko sesa tako boli, da ne zdržim. kaj svetujete - počakat s to dojko dokler ne bo kriza in mazat z bepantenom??? v glavnem saj dolgo ne bom zdržala, ker bo verjetno kmalu polna. sem pa danes kar tulila zraven...

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18683
4.6.2007 8:38:07   
lucika
z bepantenom lahko vmes tudi mažes, ni panike. če ful boli, mogoče malo manj na to stran pristavljaj...če pa ne bo šlo, pa počakaj kak dan... jaz en lčas nisem dojila na levo, ker mi je tekla kri, pa je isto bilo ok...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18684
4.6.2007 8:39:01   
moci
evik, jaz bi se šla pokazat, če se ti gnojiuser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18685
4.6.2007 8:40:50   
moci
lucika, zakaj pa ti ne hodiš na kavice?do arabele nimaš tako daleč ...
lahko se pa pripelješ tudi do nas, saj nismo 500 km narazenuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18686
4.6.2007 8:42:17   
moci
evik, a si dala riž in slive zvečer? jaz sem nove stvari dala vedno dopoldne ...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18687
4.6.2007 8:44:36   
altati
se strinjam, pikapolona!

Neposredna povezava do sporočila: 18688
4.6.2007 8:51:18   
altati
piskot -  a lahko pridem na piškoteuser posted image user posted image user posted image ?????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18689
4.6.2007 9:12:50   
moci
pogledala fotke user posted image

altati, ma ki ste lepi!! po mojem boste morali počasi najeti telesne stražarje, da bodo odganjali snubce od tie in tareuser posted image jaša je pa itak frajer. se mi zdi ful večji od zoje. mati imajo pa tako mladostno frizuro in obleko. ubogi župnikuser posted image

pikabu, jaz ful rada neveste gledam. in tale je res lepauser posted image pa ne vem kaj bi ti rada od tvoje postaveuser posted image prav lepi ste, res

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18690
4.6.2007 9:14:08   
moci
glede trebuha vam pa jaz povem: včeraj sem srečala nekoga iz stare družbe izpred 6 let. me je vprašal, če je še 1 na poti. user posted image sem ga prav grdo nadrla, ker se je on zredil cca. 50 kg in izgleda dvojnouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18691
4.6.2007 9:21:01   
altati
mislim, babe....a pa je katera, ki ni pokomentirala mojega dekoltejauser posted image user posted image user posted image user posted image

da vam povem, da sem bila včeraj najbolj kulturna (govorim o mamah krščencev) v celi cerkvi...
bilo je 5 krstov:

- soseda na moji levi, je imela fantka v beli krstni oblekici, z 2 metra dolgo vlečko. Sama pa je imela črne kratke hlače, popolnoma oprijete, črne fulll vzorčaste nogavice, petke 10 cm in črno majico na naramnice
- soseda na moji desni je imela rjave, režaste nogavice (največja mreča kar jih obstaja). Na 165 cm podlage je imela cca 80 kg. Oblečeno je imela črno, plapotajočo krilce, dolgo 10 cm.... (pol riti je bilo zunaj, da o trebuhu ne govorimuser posted image user posted image user posted image )
- druga soseda iz leve je imela črno krilce, narejeno iz zaves, vse prozorno in plahutajoče...no, pokrilo je vsaj rituser posted image Zgoraj je imela korzet (ko tem koliko je pokril, ne biuser posted image user posted image user posted image )
- tretja soseda na levi pa je bila v teniški opravi (belo mini krilce in bela majčka)

samo v vednost- bili smo v cerkviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maxi - a se boš lahko kosala s katero od mojih soseduser posted image user posted image user posted image ??????

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18692
4.6.2007 9:22:29   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci
glede trebuha vam pa jaz povem: včeraj sem srečala nekoga iz stare družbe izpred 6 let. me je vprašal, če je še 1 na poti. user posted image sem ga prav grdo nadrla, ker se je on zredil cca. 50 kg in izgleda dvojnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si me prav nasmejala. Dobro si ga. Mi je v tolažbo, da nimam samo jaz takih problemov. Potem pa še Ema okoli razglablja, kako bomo imeli še enega dojenčka, pa smo tam.... user posted image user posted image user posted image No, saj če bi bilo res, se zaradi trebuha sploh ne bi sekirala...

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18693
4.6.2007 9:22:33   
altati
pikabu, jaz ful rada neveste gledam. in tale je res lepauser posted image pa ne vem kaj bi ti rada od tvoje postaveuser posted image prav lepi ste, res

to se pa strinjam!
Pikabu je lepa, nevesta pa res čudovita! tako nežna, lepa.....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18694
4.6.2007 9:23:50   
Pikabu
mislim, babe....a pa je katera, ki ni pokomentirala mojega

Če se pa tako fino vidi.... user posted image user posted image user posted image Drugače pa kot sem že rekla, krasna oblekca. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18695
4.6.2007 9:25:14   
Pikabu

to se pa strinjam!
Pikabu je lepa, nevesta pa res čudovita! tako nežna, lepa.....

OK, dovolj hvaljenja. Zdaj mi bo pa že nerodno. Hvalite samo nevesto, ki je bila res lepa, pa moj bratec tudi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18696
4.6.2007 9:35:40   
Anonimen
JAz bi tudi slikice videla...

Dodala sem nekaj slikic (v podpisu) od 7.meseca...

Zdaj pa gremo rito previt, ker se mali napenja na blazini...user posted image

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 18697
4.6.2007 10:06:14   
moci
komaj sem izbrskala obrazce za zplačilo rezervacij, ker sem, budalauser posted image , vrgla pošto stran. prepričana, da me vzajemna hoče nazajuser posted image
in zdaj vidim, da bomo kupili pomivalni strojuser posted image user posted image user posted image user posted image kok sem vesela. skoraj 400 evrov mi dajo. denar iz neba bi se reklo. pa mi ne bo treba več non stop posodo pomivat. samo po izkušnjah sodeč mi bo zdaj zmanjkalo posod preden bo poln strojuser posted image
včeraj nam je pa ata na 70 letnici dal 50 evrov zame in 50 zoji in mislim,da si bova kaj lepega kupili. juhuhu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18698
4.6.2007 10:11:37   
moci
moram vam povedat, da sem vesela dežja. je moj rekel, da gremo na morje, ko bo dež. ker itak noben od nas ne mara vročine.

in še nekaj. včeraj na tem našem družinskem srečanju sem opazovala pare in družine. in ugotovila, da nisem našla niti kančka ljubezni, topline, naklonjenosti ... med partnerji. se mi zdi res grozno, da ljudje živijo skupaj in trpijo drug z drugim. nekje alkohol, drugje nasilje, pa prepiri, nerazumevanje. grdo. iz tega razloga sem se vedno upirala poroki. okrog mene so sami nesrečni zakoni.user posted image
midva sva skupaj že 10 let. in samo želim si lahko, da ostanemo tako, kot smo. ne predstavljam si življenja z nekom brez ljubezni. ko zjutraj težko pogledaš tistega, s katerim si deliš posteljo.

malo utrujam. verjetno je vremeuser posted image
pa lep dan, punceuser posted image in veliiiiiiiko ljubezni.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18699
4.6.2007 10:31:32   
nanica
moci, me veseli, da vajina ljubezen ne samo tli, ampak celo žari

tudi meni je vsak dan lepši z mojim, pa bova skupaj skoraj še enkrat toliko let kot vidva. oba morata vlagati v odnos, po mojem mnenju, pol je pa fino.

tudi jaz si ne predstavljam zakona, kot jih opazujem pri nekaterih (predvsem starejše generacije), ko se nikoli več ne držijo za roke, poljubijo ob odhodu/prihodu ali pa si nikoli ne rečejo tistih ljubeznivih imen  oz. o možu/ženi govorijo on ali pa naš (brez imena)

res sem srečna, da sva se našla, pa da se imava res rada

ah, zunaj dež, me pa tako izpovedneuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  746 747 [748] 749 750   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  746 747 [748] 749 750   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.