|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  745 746 [747] 748 749   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.6.2007 21:58:23   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: nanica
pikabu, brat ti je neznansko podoben. krasna ženin in nevesta, najbrž še uživata na medenih tednih. a ste v žlahti s konciljevimi, morda?

A res, se ti zdi? Ne vem, če nama je kdo to rekel. Ja, zdaj sta pa še res na medenih tednih. On sploh ne ve, da so slike že na internetu. No, saj ne bo hud, jaz sem pa ful vesela, da sem jih našla. user posted image user posted image user posted image Mislim, da nismo nič v žlahti s Koncilijevimi. Priimek mi je znan, ampak ne vem, da bi se kdo v naši žlahti tako pisal.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18651
3.6.2007 21:58:30   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Pikabu, vi se boste pa res "znucali" na porokah ta mesec. No, naj bo čim več takih lepih dogodkov, raje kot onih drugih, temnih.
Ema je pa res faca. user posted image Kaj so dobri ti otročki pri tej starosti. Max ima kdaj tudi take, da misliš, da boš crknil od smeha, ko tako pametuje.user posted image

Mislim, da je ta zadnja. Lani so bile lepše razporojene, letos pa kar tri ena za drugo. Noro, ampak res lepo. Za Emine izjave bi pa morala beležko nositi s seboj in pisati, kakšne ima. Večinoma pozabim, da še možu ne znam več povedati, kaj je spet ugotovila. Zadnjič sva se ji tako smejala, smo se peljali z avtom domov, pa smo opazovali sončni zahod, pa se sploh ne spomnim več, kakšne "brihtne" izjave je imela.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18652
3.6.2007 21:59:36   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pikabu, a so tebi že kaj popravili rdečo puščico pri zs? Meni jo skoz kaže, ne vem, če stokrat na dan ne pogledam, a imam res novo sporočilo ali ne.user posted image

Še vedno jih imam. user posted image Pa res me motijo, kar naprej gledam, potem pa nič. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18653
3.6.2007 22:00:29   
piskot
altati moj moz ne more verjet, da je ta decek star toliko kot martin. sam se pobere, sam sedi, pa se toliko vec ga je ...
kolk je pa ziga ze velik ... mislim da sem ga videla enkrat na slikah ko se ni hodil user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18654
3.6.2007 22:03:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati moj moz ne more verjet, da je ta decek star toliko kot martin. sam se pobere, sam sedi, pa se toliko vec ga je ...
kolk je pa ziga ze velik ... mislim da sem ga videla enkrat na slikah ko se ni hodil user posted image

ja, Žiga je že 4 leta in pol star.....
Jaša je pa res veliki dečko, tudi v primerjavi z mojima starejšima...tako da je res malo bolj neobičajenuser posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18655
3.6.2007 22:08:01   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

PROBLEM:
VČERAJ SEM PRI iVI NA NOŽNEM PRSTU, NA PALCU OPAZILA EN TAK MEHURČEK, KOT OPEKLINA....SEM PRAV TUHTALA, KAJ BI LAHKO BILO IN SE NISEM SPOMNILA. DANES ZJUTRAJ PA IMA TAK VODNI MEHURČEK TUDI NA PRSTU NA ROKI, GREM GLEDAT KAJ JE Z VČERAJŠNJIM, PA JE POLEG TEGA OD VČERAJ ŠE EDEN, TAKO DA ZDAJ IMA TRI TAKE MEHURČKE. POJMA NIMAM KAJ BI BILO. A TAKO RASTEJO BRADAVICE???????? ZGLEDA PA KOT ČE SE OPEČEŠ, PRAV NAPET MEHURČEK IN NOT TEKOČINA.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
A JE TO ŽE ZA ZDRAVNIKU POKAZAT?
mi imamo nekaj podobnega... majhne napihnjene pikice, v katerih izgleda, da je tekočina... jih je pa enih 30 na kupu, in sicer na stegnu... jutri ali v torek greva k zdravniku pokazat... izgleda kot glivice, ampak ne vem kje bi jih staknili? mogoče bazen user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18656
3.6.2007 22:14:45   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, nehaj me spravljat v slabo voljo s spanjem, ker mi začnemo že ob 11h in nadaljujemo celo noč, ob 6h pa aufuser posted image user posted image

danes pokonci od 5:30... ritem čist zmrdan user posted image pa včeraj zaspal 21:20, ob pol šestih pa že auf user posted image sm bla čist zakomirana... je mož prevzel do 7ih, pol smo se pa previli in zasmrčali do 8ih nazaj... hranjenje ponoči je bilo pa to noč samo okrog 12ih user posted image (pa še to zato, ker prej ni jedel zaradi prehude utrujenosti)... sm bla mau presenečena, ker se sicer zihr 2x dojimo.
aja, pa včeraj sm zaveso zakrila do konca tako, da je bilo temno v sobi... bom jutri ponovila, da vidim ali ga svetloba ob 6ih zbudi user posted image

okaidi - zelo draga trgovina z zelo luštnimi oblačili... mi smo imeli en luštkan kompletek, ampak darilo... bom js raje na službo počakala, pa potem o čem takem sanjala user posted image ali pa tudi ne... sej za na igrišče pa ne rabi bit popedenan... bo treba kak razlog najt user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18657
3.6.2007 22:29:17   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
to se je meni dogajalo, potem sem pa kar vse stare zs-je zbrisala. od takrat mi pa pravilno kaže.

Jaz sem to naredila, pa je puščica še vedno. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18658
3.6.2007 22:32:31   
moci
čer čveke,

mi smo bili pa na veseliciuser posted image
zojo sva samo pretavila v posteljo, pa upam, da ne bo prekmalu budila.

mlinčki, seveda sem jaz za, imam pa v četrtek izpit (popoldne), dopoldne telovadbo, pa en dan imava fizioterapijo, samo ne vem kateriuser posted image moram it pogledat, pa je kartonček v spalnici

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18659
3.6.2007 22:52:10   
frrrr
čestitke Lu in Tian za 8ko in čestitke naja78 in Lan za 7ko user posted image

Pikabu, vi pa kr po porokah user posted image in kdaj ima Ema rok? user posted image user posted image

Maxica, super za uspešen dan pri tastu in tašči user posted image pa Lan naj čimprej zdravo zadiha - kašelj stran!

altati - super za žurerski krst user posted image

Lu - upam, da ste podobno zažurali user posted image

mi danes papcali Frutek marelica-hruška - mi je full dober? a sm spet napačnega poskusila? user posted image
drgač pa bila pr dedku na obisku... upam, da ne bom več kdaj rabla it na intenzivno, ker mi je kr slabo... dedek je ves shujšan... zgleda star 90 in ne 74... ampak jutri bo menda že na oddelek prestavljen... držim pesti.
pa pri teti na vikendu smo bili cel dan... smo pekli zunaj... mali se je pa na dekici igral - 5 ur, vmes za 20 minut zaderemal user posted image mi smo samo stražili, da ga ni kakšna osa napadla, on je pa blebetal, se kotalil, se nam smehljal, tlačil v usta igrače, poskusil travo, jo božal... hotel pikapolonico in kobilico uporabit za igro... vglavnem bil full priden, spal pa bore malo... še na poti v lj je spal samo pol urce user posted image
mislim, da bo jutri spalni dan, ker je ponoči imel samo 8 ur, potem pa zjutraj urco in čez dan urco user posted image noro...

to je to... jutri kaj več...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18660
3.6.2007 22:57:52   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
in kdaj ima Ema rok? user posted image user posted image

To sem jo ravno prej spraševala, ko smo domov prišli in odgovor je bil: " Moram iti v bolnico, da zdravnica pove, kdaj se bo dojenček rodival." user posted image user posted image user posted image

P.S. S sklanjanjem imamo včasih malo težav in pogruntamo kakšno novo besedo. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18661
3.6.2007 22:58:30   
Pikabu
Frrrr, držim pesti, da bo dedek čim prej okreval. Mislim na vas. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18662
3.6.2007 22:59:05   
Pikabu
Sem že ne vem kdaj obljubljala, da grem spat, pa sem se kar zaklepetala tukaj gor. No, zdaj grem pa res. Lepo in mirno noč vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18663
3.6.2007 23:03:28   
mis
Samo javim se. Smo doma, imeli smo se super, mala je pravi cuker, ful že lepo sedi in se zaigra. Samo je ne upam kar pustit, ker se še kar vrže na tlauser posted image . uživali smo, čeprav jaz se nisem ne vem kako naspala, ker je mala obe noči nekaj štrajkala. Vrat se je v bistvu skoraj pozdravil, zobek je zdaj že ful zunaj, mala ja vsak dan prijetnejša. Svet je lep!

Sem samo preletela, če kera kaj posebej rabi od mene naj pove, ker ne grem vsega brat. Sem zdej mal za magistrsko delala. Da se mal zbrcam...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18664
3.6.2007 23:17:32   
frrrr
faca je tale Ema, res user posted image aja, Pikabu, brat ti je res podoben - v oči, nos, usta... pa full si imela lepo obleko, ženin in nevesta pa tut... slikice so mi full všeč, še posebej tiste s travnika, pa torta tut odlično zgleda! user posted image

altati, sm vas že pogledala! lepi ste! fensi vozek imate! sej ni čudno, da imata tolk lepe otroke, če sta pa mami in ati tolk fejst! user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18665
4.6.2007 7:04:03   
Arabela
Dobro jutro!

Tako kot se je noč začela sem  mislila da bomo spet imeli joška party.... pa se je mala o.23ih umirila in se je zbudila šele ob 4ih in 6ih... zdaj pa pančka..
Ampak njeno dvonočno zizanje je dalo vedeti mlekarni da je povpraševanje spet veliko in sem se zbudila z dojkami čisto trdimi.. jaz pa sem milslia da mleka že zmanjkuje in da ne bo več nastajalouser posted image ..

Mala budna...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18666
4.6.2007 7:11:22   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Samo javim se. Smo doma, imeli smo se super, mala je pravi cuker, ful že lepo sedi in se zaigra. Samo je ne upam kar pustit, ker se še kar vrže na tlauser posted image . uživali smo, čeprav jaz se nisem ne vem kako naspala, ker je mala obe noči nekaj štrajkala. Vrat se je v bistvu skoraj pozdravil, zobek je zdaj že ful zunaj, mala ja vsak dan prijetnejša. Svet je lep!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... veseka ta vas,, boš videla da bo vsak dan lepše..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18667
4.6.2007 7:12:10   
Arabela
Pri nas s počutjem vse po starem, zobeka pa ni... mislite da je bila povišana temp. zaradi nečesa drugega user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18668
4.6.2007 7:30:53   
lucika
dobro jutro vsem skupaj!!!
današnja noč je bila super v primerjavi s prejšnjo. mogoče je bil včeraj samo toliko zmatran od poti in vsega dogajanja čez celi dan...kaj te vem. v usta gre vse, vidi se pa nič, če bo kje kak zobek ali ne. je pa tud res, da si ne pusti preveč podrobno gledat...

naša koža je katastrofa. sem že zadnjič pisala vse one variante, od česa bi lahko bilo. melona, voda, ali pa moji morski sadeži, paradižnik, kumare...pojma nimam. je pa to očitna alergija, ker je kot koprivnica...lahko je tudi sonce, bog ve...komaj čakam, da si pridemo do dermatologa. vsak dan imam kaj...grozno.

rovinj je padel v vodo, saj sem povedala. zdaj čakamo na te banjole. če ne pa nikamor, men se že ne da več tuhtat... včasih je bilo super. sva se odločila, koliko dava za dopust, pobrskala po netu, nasla zadevo, navadno last minute, šla plačat, čet kak dan sva pa že ležala pod kakšno palmo. zdaj ko imam pa otroka....hm....sem bila glasna kak bo, ko bo...zdaj sem pa raj kr tiho:)

pikabu, fuuuuuuuuuuuuuul sta bila lepa. nevesta sploh!!! pa priča tud ni slabo zgledla:)

altati ma pa novo frizuuuuuuuro! tudi vi ste bili lepi. mama sploh, pa mali sploh. ostalče sta zasenčila...tak da če hočeš mnenje o drugih, moram še enkrat pogledat. ok, pa tud pupike so ful lušne, to sem še tud opazla. drugih pa res ne...hihihihi...

lep dan...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18669
4.6.2007 7:50:44   
Pikabu
En hiter pozdravček. Maledva se igrata v sobi, jaz sem prišla pa vas pozdravit. Zdaj gremo nekaj pojest, potem bomo pa videli. Pri nas dežuje, k eni kolegici moramo iti še roj. dan voščit, tako da bom verjetno kar njo poklicala, če lahko pridemo, da gremo malo ven, sicer me pa čaka ooooooooooogroooooooooooomeeeeeeeeeeeeeeen kup perila za zlikat.

Kakšno imate vreme kaj drugje? A niste včeraj rekle, da bo danes lepo? Sem bila kar presenečena, ko sem ugotovila, da pri nas dežuje.

Lep dan vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18670
4.6.2007 7:53:08   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: lucika
pikabu, fuuuuuuuuuuuuuul sta bila lepa. nevesta sploh!!! pa priča tud ni slabo zgledla:)

Hvala. user posted image Nevesta je bila itak lepa, je še meni dih zastal, ko je prišla po stopnicah dol. Priča bi lahko malo manjši trebuh imela, pa bi bilo takoj bolje. Pri drugih slikcah se me bo bolje videlo, celo. Me je že strah. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18671
4.6.2007 7:54:49   
Arabela
Pogledala slikice...

Pikabu...
se mi zdi da sta si z bratom kar podobna... pa luštna priča si bila...user posted image user posted image

Altati... "mali" korenjak je prava faca... pupiki pa pravi lepotički... le določit ne znam kdo je komu podoben....user posted image ...
pa user posted image user posted image user posted image za tvojo frizurco...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18672
4.6.2007 7:54:52   
altati
lucika- altati ima staroooo frizuro! nima nove! sam fotk že dolgo niste videle....kar Viv vprašajte!
Lucika, ko jaz berem Aidanove probleme z kožo, ti že nekaj časa hočem napisati, da pojdita na magnetno resonanco. Vsaj na teste! Stalo te bom nekje 50 EUR-ov. Ampak jaz mislim, da se splača......če te zanima kaj več, mi piši na zs.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18673
4.6.2007 7:56:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Kakšno imate vreme kaj drugje? A niste včeraj rekle, da bo danes lepo? Sem bila kar presenečena, ko sem ugotovila, da pri nas dežuje.

pri nas tudi že skoraj dežujeuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18674
4.6.2007 7:58:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Pogledala slikice...

Pikabu...
se mi zdi da sta si z bratom kar podobna... pa luštna priča si bila...user posted image user posted image

Altati... "mali" korenjak je prava faca... pupiki pa pravi lepotički... le določit ne znam kdo je komu podoben....user posted image ...
pa user posted image user posted image user posted image za tvojo frizurco...

frizura res ni novauser posted image

kdo je pri nas komu podoben: jaz sem sigurna samo v to, da je Tara očiju, vse ostalo pa je pod vprašajemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...hm, moram podrobno vse poštarje preverituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  745 746 [747] 748 749   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  745 746 [747] 748 749   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.