|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  742 743 [744] 745 746   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.6.2007 7:43:31   
Evik
jutro
No samamo o to bom povedala, da me je včerajšje trikratno kuhanje za tamaučka in prepričevanje da poje po pol ure čisto zmatralo, a mpak smo zmagali!
copatke tudi že imamo iz škratka - meni so ok - lahko pa poročam, ko jih bom dlje časa nosili... dol ne lezejo, prav so mu lepi so... user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18576
3.6.2007 7:47:49   
lucika
dobro jutro....
danes je bila noč katastrofa...se je zbudil že ob enih, in od takrat naprej eno samo drenje... pa ziza in jok, in ziza in jok... in ga mam dost, grem vsaj na vc. ja, pol pa ne jok, pol pa kričanje. ata nič ne pomaga, če je tam:( mama pa tud samo tolko, da je names kričanja jok...sem mazala dlesni, zizo, flaško, niiiiič.
zdaj sta z atijom spakirala, češ naj se naspim. ja, ko sem dobla ene 4 živčne zlome, pa vstala se...zdaj pa naj spim? minili so časio ko sem lahko to:)
zdaj namakam celo bano plenic in slinčkov. ma, enega fleka mi več ne uspe spravit dol... imate kak rtecept? zdaj sem našpricala vse z enim sprejem iz spina (ki mi je do zdaj nesel dol vse madeze...zdaj pa več naenkrat nobenega); nbamazala z arielom, dala v prašek za stoj še pecilni prašek...pa da vidimo, če bo kaj več sreče. sem zanjič prala z nekim bedastim praškom, pa so prišle cote ven sive...
včasih, ko sem cote kupovala tako, da res ni bilo skoraj nič belega, sem se režala oglasom za pralni prašek, pa ko so se kake starejše menile, s čim perejo... zdaj,ko pa je dosti belega, me pa prav nervira, če je sivo al pa zaflekano. grrr. upam, da moja jutranja naloga uspe:)

če me spomin ne vara, bom zdajle zmagala! jeeeee.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18577
3.6.2007 7:50:10   
Lu
Jutro!

MI se že počasi pripravjamo za na krst. Mali že od 7 pokonci. Jaz že z umito glavo. Drugi člani še spijo.

Maxica ste kaj bolje? Tian tudi danes kašlja. Je bilo že bolje, danes spet čisto zanič. Pa še iz noska mu teče.

Arabela dobro odtečita user posted image user posted image

Zdaj pa šibam.

Se je še Maja zbudila.

Koga moram omenit? Frrruser posted image user posted image in vse ostale lepo nedeljo želim.

Se oglasim popoldne in poročam.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 18578
3.6.2007 7:51:35   
Lu
lucika uspelo ti je user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšne flek imaš? Od česa?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18579
3.6.2007 8:06:50   
lucika
fleke? ja, od hrane.sadje, zelenjava, skrivnosti, ki jih ne razvozlam, sokeci...take zadevice:(

lu, lepo se imejte na krstu!

evik, kake copatke ste kupili, s katerim motivom?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18580
3.6.2007 9:04:55   
Maxica
Dobro jutro. Lan nas je zbudil že malo pred sedmo, ampak moj dobri mož ga je potem prijel in nesel v dnevno sobo, kjer je zaspal naprej, jaz pa tudi. Bolje, da sem, saj nas potem čaka kosilo pri njegovih starših, in bi bila tečna kot user posted image . Že tako bom verjetno, če ne pa sploh.user posted image
Lan ima še vedno precej poln nosek, kašljaj je pa včeraj precej manj kot dan prej. Bomo videli, upam, da bo danes še bolje.
Lu, fajn opravite danes, vidim, da se je dalo zmenit z župnikom.user posted image
Lucika, jaz uprabljam vanish za madeže. Ga dam gor na flekec, pa potem še med pralni prašek. Kakšne stvari spere, kakšen trdovraten korenček pa kdaj tudi ne.user posted image  Ampak se načeloma ne sekiram, ker itak vse belo perem na 90, kar pomeni, da je stvar dovolj oprana. Pa te stvari ima itak samo za doma oblečene.
Evik, majhen korak za človeštvo, a velik zate. Bravo.user posted image user posted image user posted image
Aja, včeraj sva z Maxom potem šla do Viča. Sva šla najprej v Okaidi. Sem oba pobalina oblekla za naslednjo nedeljo, ko bo krst. Pa imajo res tako luštne stvari, da sem se komaj brzdala. Max je dobil tako fino srajčko in hlače, Lan pa srajčko, hlače in pulover. Se bomo kaj pofotkali, pa boste videle.user posted image  Sva imela pa prav en tak fajn "športni dan". Sva si prav vzela čas zase. Ponavadi je res tako, da kamor gremo, smo vsi in jaz ponavadi imam Lana čez in se mi zdi, da me Max s te strani res kar pogreša. Tako da sva se včeraj res prav fino imela.
Danes pa, kot že rečeno, soočenje s taščo... Sledi po oglasih.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18581
3.6.2007 9:35:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

anc sodelavec je, je pilot samo v prostem casu. a sem kaj zgresila?

ha, ha, punce so očitno mislile, da je tu kakšen globji odnosuser posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18582
3.6.2007 9:37:04   
muki1
Dobro jutro.
Jaz pa sem se zbudila s heksenšusom user posted image
Lu, lepo opravite.
Maxica pričakujem slike zetov z gvanti user posted image . To za športni dan z Maxom pa si se zelo dobro spomnila, saj tudi jaz opažam, da je Neža vsa srečna, ko greva kam sami. Kot v starih časih, pred Ivo. Potem je res vsa žareča, saj sem samo njena. Mislim, da je prav tako, da si tudi naši starejši to zaslužijo.
Kaj pa Pikabu, Lu, Altati, @lina...si kdaj vzamete čas, da greste samo z starejšim kam? Dajte se razpisat.

PROBLEM:
VČERAJ SEM PRI iVI NA NOŽNEM PRSTU, NA PALCU OPAZILA EN TAK MEHURČEK, KOT OPEKLINA....SEM PRAV TUHTALA, KAJ BI LAHKO BILO IN SE NISEM SPOMNILA. DANES ZJUTRAJ PA IMA TAK VODNI MEHURČEK TUDI NA PRSTU NA ROKI, GREM GLEDAT KAJ JE Z VČERAJŠNJIM, PA JE POLEG TEGA OD VČERAJ ŠE EDEN, TAKO DA ZDAJ IMA TRI TAKE MEHURČKE. POJMA NIMAM KAJ BI BILO. A TAKO RASTEJO BRADAVICE???????? ZGLEDA PA KOT ČE SE OPEČEŠ, PRAV NAPET MEHURČEK IN NOT TEKOČINA.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
A JE TO ŽE ZA ZDRAVNIKU POKAZAT?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18583
3.6.2007 9:58:01   
*anč*
jutro!
tristan je spet spal do 8ih, pol se je pa še več kot pol ure igral u postlci, da se je mami naspala user posted image . dans gremo tut mi na kosilo k "tašči in tastu", sam se kr uredu razumemo, tko da ni tko zanimivo kot pr vas, maxica user posted image .

lu  mejte lep krst! user posted image

arabela  veliko sreče na razstavi!! user posted image

ostalim pa želim prelep dan z vašimi pikci in gospodi!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18584
3.6.2007 9:58:54   
Anonimen
Lu, imejte lep krst...in vsi ostali lepo nedeljo...mi smo spali kar ok...enkrat smo se zbudili, ob 4.30 pa že fešta...je kobacal po posteljici in se zbudil...zaspal ob 6.30 pa do 7, potem me je pa ati odrešil in ga vzel, da sem eno urico oddremala...sedaj je pa tako lepo, da gremo uživat...user posted image

LP

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 18585
3.6.2007 10:02:36   
Anonimen
Čestitke za 8 mesecev:

TIAN in LU user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za 7 mesecev:

LAN in naja78 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Evik)
  Neposredna povezava do sporočila: 18586
3.6.2007 10:04:10   
Maxica
Muki, jaz bi to gotovo šla pokazat k zdravniku, sem le paranoik po naravi.user posted image  Pojma nimam, kaj bi bilo to, ampak da bi že bradavice rasle??? Jih imate v rodu?
A je katera že dala govejo župco? Sem razmišljala, da bi mu gres noter vmešala, pa ne vem...
A obstaja kakšen sirup za izkašljevanje za tako majhne? Se mi Lan kar smili, ko ga tako daje ta kašelj.user posted image
Ja, glede izletov s ta starejšimi otroci se pa strinjam. Meni se Max zdi tako velik, v primerjavi z Lanom. Resnica pa je, da nima niti še tri leta, da mamico prav tako potrebuje zase in da če ne bi imeli še Lana, bi ga nosili po rokah še vedno od jutra do večera. No, saj ga ne zanemarjam, ampak njega bolj očka popedena, pa veliko se zdaj tudi sam poštima in poigra, jaz priznam, da na dveh koncih hkrati ne znam biti. Mamičina ljubezen se res ne deli, ampak množi, ampak mamičina fizična prisotnost je pa vsaj prvo leto, dokler dojenček ni dovolj samostojen, bolj omejena. Vsaj tako je pri nas.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18587
3.6.2007 10:05:29   
Maxica
Uf, a smo že tretjega.user posted image
Lan in Naja78, čestitke za sedem mesecev,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tian in Lu, pa čestitke za osem mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18588
3.6.2007 10:07:05   
*anč*
lucika   pejt spat!! fleki naj se kr odmakajo, ko se zbudiš jih ne bo več!! user posted image

muki
  če se ji še kak mehurček do jutri nardi, bi šla jst kr k zdravniku. jst se spomnem, da sm pri 8ih letih enkrat zjutraj ugotovila, da se mi je naredil mehurček/mozoljček, popoldne jih je blo že več = vodene koze. upam, da pri vas ne gre za to, in da bo iva hitro brez mehurčkov.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18589
3.6.2007 10:13:16   
*anč*
vse najboljše:
  Lu in Tian user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
  Naja78 in Lan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18590
3.6.2007 10:14:00   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

kje se pa moci danes potepa?user posted image

moci je včer spet vrglo z interneta in do danes je rabila, da je ugotovila, da je dragi bratec kable pretikaluser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18591
3.6.2007 10:16:26   
muki1
Maxica, v svoji dosedanji materinski karieri so mi za izkašljevanje vedno dali samo slezove koreninice. Nikoli nobenega sirupa, verjetno obstaja, ampak ne poznam.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18592
3.6.2007 10:17:17   
muki1
Kako izgledajo vodene koze? A je okrog kaj rdečega? Ker Iva nima nič rdečine, samo vodna bunkica. Pa majhna je.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18593
3.6.2007 10:35:46   
moci
dobro jutro,
včeraj smo se babnice potepale po domžalah, smo se dobile z ugrabljeno sestrično. je bilo res fino.je pa zoja pokazala vso svojo sitnobo. user posted image

zvečer sva pa hotela na eno pravo vaško veselico, pa se je varuška šele ob 11h prikazalauser posted image takrat zoja že vstaneuser posted image

altati, res fino darilo za tio. to bi bilo fino tudi za mojega dragegauser posted image

anč, imate res zanimivo sosedo. naši sosedje pa krulijouser posted image user posted image

lucika, poznam banjol

frrrr, nehaj me spravljat v slabo voljo s spanjem, ker mi začnemo že ob 11h in nadaljujemo celo noč, ob 6h pa aufuser posted image user posted image

arabela, srečno na razstaviuser posted image

evik, jaz sem včeraj naročila copatke.

lucika, ko pogruntaš kako grejo fleki ven, mi povejuser posted image

lu, uživajte na krstu in afterpartyuuser posted image

maxica, poročaj o srečanju s taščouser posted image pa kaj je okaidi? a to so poceni cunjice? moram pogledat it...
jaz sem že dala malo goveje juhe. ji je všeč.

muki, naj te mož mal zmasira, da heksenšus mineuser posted image
pojma nimam kaj je ivi. jaz bi vsaj poklicala dežurnega pediatra.

čestitke tian in lu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18594
3.6.2007 10:37:04   
moci
muki, vodene koze so norice
http://med.over.net/za_bolnike/bolezni_clanki/norice_clanek_1.htm

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18595
3.6.2007 10:59:53   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

maxica, poročaj o srečanju s taščouser posted image pa kaj je okaidi? a to so poceni cunjice? moram pogledat it...
jaz sem že dala malo goveje juhe. ji je všeč.

Okaidi ni lih poceni, opazim kdaj tudi link na RRju. So pa res oblekce videti ful kvalitetne. In ful lepe. Cene so pa bile cca.17€ za vsako stvar. Ne vem, ni lih, da bi jih tam oblačila vsak dan, ampak za tako, lepo, pa ni pretirano, no.
http://www.okaidi.com/portail/en/

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18596
3.6.2007 12:24:07   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Maxica, v svoji dosedanji materinski karieri so mi za izkašljevanje vedno dali samo slezove koreninice. Nikoli nobenega sirupa, verjetno obstaja, ampak ne poznam.

obstaja sirup Ventolin za izkašljevanje; samo to je za res hudo, hudo bolne otročke...če je pa še kakšen bolj v blagi obliki pa jaz nebi vedela

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18597
3.6.2007 17:32:59   
altati

jo.
Kaj pa Pikabu, Lu, Altati, @lina...si kdaj vzamete čas, da greste samo z starejšim kam? Dajte se razpisat.

jaaaaaaaaaaaaaaaaa, itakkkkkkkkkkkkk!!!!!
npr. ko gresta moja dva fanta plavat, grem jaz s katero od punc ven, pa po trgovinah, na sladoled.....
ali pa gre mož s tamalim na sprehod, jaz pa s tio kartat, s taro kaj predebatirat...vse živo!
ker isto vidim, da ima to pomeni ogromnoooo!
pa ko Jaša spi se obvezno same kaj igramo, bremo, rešujemo, pečemo, bilo kaj....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18598
3.6.2007 17:33:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A je katera že dala govejo župco? Sem razmišljala, da bi mu gres noter vmešala, pa ne vem...

jaz mu goveje župce ne bi dala, zaradi govedine....ker se ne priporoča!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18599
3.6.2007 17:35:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

obstaja sirup Ventolin za izkašljevanje; samo to je za res hudo, hudo bolne otročke...če je pa še kakšen bolj v blagi obliki pa jaz nebi vedela

ventolin je za asmatike in za bronhitis!
in je izključno na recept!

< Sporočilo je popravil altati -- 3.6.2007 17:37:23 >

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 18600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  742 743 [744] 745 746   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  742 743 [744] 745 746   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.