|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  744 745 [746] 747 748   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.6.2007 21:23:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

mi smo se pa danes kopaliiiii....smo pozabili kopalke doma pa smo se kr v spodnjih gatah.....no Brina je samo malo nogice v vodo namakal....je imela voda 24.5 stopinj je prijetno ofrišalauser posted image user posted image

kje pa to???

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18626
3.6.2007 21:25:38   
pikapolona2
altati...tudi jaz imam zelo hudo alergijo na cvetni prah ...ravno tako astmo...ki se je med nosečnostjo in sedaj še poslabšala...tudi zato jst ne mislim mleka uvajat prehitro...sam za sadje me pa nobeden ni opozoril.....

sem pa začela razmišlat da ji bilo tisti teden ko smo bili na morju in sem bila na dopustu tudi jaz in nisem komplicirala okoli hrane in je tamala jedla frutke MIR...spali smo skoraj celo noč ...max dvakrat se je prebudila...in enkrat sem jo morala dojit....zato zdej tuhtam al je kej narobe??

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18627
3.6.2007 21:28:03   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

mi smo se pa danes kopaliiiii....smo pozabili kopalke doma pa smo se kr v spodnjih gatah.....no Brina je samo malo nogice v vodo namakal....je imela voda 24.5 stopinj je prijetno ofrišalauser posted image user posted image

Moji starši na štajerskem imajo bazen. 

te pocukam za kavo klele...sam da vidim kdaj nebo dežja....čeprav...jutr je še sonček napovedan...se dobimo jutri?

kje pa to???

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18628
3.6.2007 21:29:10   
Arabela
Moja mala se vedno točno uro po uspavanju zbudi.. in zdaj je spet budna.. shit...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 18629
3.6.2007 21:32:32   
altati

altati...tudi jaz imam zelo hudo alergijo na cvetni prah ...ravno tako astmo...ki se je med nosečnostjo in sedaj še poslabšala...tudi zato jst ne mislim mleka uvajat prehitro...sam za sadje me pa nobeden ni opozoril.....

sem pa začela razmišlat da ji bilo tisti teden ko smo bili na morju in sem bila na dopustu tudi jaz in nisem komplicirala okoli hrane in je tamala jedla frutke MIR...spali smo skoraj celo noč ...max dvakrat se je prebudila...in enkrat sem jo morala dojit....zato zdej tuhtam al je kej narobe??

da jm ne bom smetila teme, ker me imajo vse že čez glavo dost, ker sem o tem napisala pomoje že kakšnih 789650333987366464 postov, pridi ti raje lćimprej na kavo, pa ti vse povem, ok??????
kaz imam tudi seneni nahod in od tu izvirajo vsi moji grehi, kar se tiče alergij in uvajanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18630
3.6.2007 21:33:02   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Moji starši na štajerskem imajo bazen. 

te pocukam za kavo klele...sam da vidim kdaj nebo dežja....čeprav...jutr je še sonček napovedan...se dobimo jutri?

kje pa to???

lahko jutri, seveda! jutri bo vroče, toplo, lepo......

Neposredna povezava do sporočila: 18631
3.6.2007 21:33:29   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Moja mala se vedno točno uro po uspavanju zbudi.. in zdaj je spet budna.. shit...

pri nas je to ponavadi dve ure po uspavanju...tako da imam še ene 40 minut fore.....

pa potem takoj nazaj zaspi? Naša se mi zdi kot da nekaj sanja ker joče joče ampak oči ima pa zaprte....in včasih jo moraš prav prebudit da pogleda okoli sebe in jo potem zopet uspavat.....le kaj hudega se ji sanja?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18632
3.6.2007 21:33:30   
nanica
pikabu in altati, lušni mamici v oblekcahuser posted image user posted image user posted image

pikabu, brat ti je neznansko podoben. krasna ženin in nevesta, najbrž še uživata na medenih tednih. a ste v žlahti s konciljevimi, morda?

altati, zdaj vem, zakaj ste bili na ulici une divizije, ker ste se tam krstili. tam je namreč moja teta doma. a se čestita za krst? čestitek jaša, pa krasen voziček imaš

tia, ubogica, tista fotka je najbrž po operacija, ko zgleda taka koma. glede na to, da je že letela, se mi zdi, da je že čisto ok

a veste, da so že borovnice zrele? a je katera za sprehod med borovničkami do mlinčkov ta teden? moci?

< Sporočilo je popravil nanica -- 3.6.2007 21:37:58 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18633
3.6.2007 21:36:15   
pikapolona2
altati kje se dobimo....pa kdaj.....midve sva lajhko tam od 9ih pa do 10h v mestu

aja mi zaupaš še tvojo kodo za albume.....da vas še jst pošpegam
P

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18634
3.6.2007 21:38:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

tia, ubogica, tista fotka je najbrž po operacija, ko zgleda taka koma. glede na to, da je že letela, se mi zdi, da je že čisto ok

slika je dan po operaciji

a veste, da so že borovnice zrele? a je katera za sprehod med borovničkami do mlinčkov ta teden? moci?
JAZ SEM!!!!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18635
3.6.2007 21:39:36   
pikapolona2
nanica kje so te borovničke??

P

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18636
3.6.2007 21:39:45   
altati
pikapolona - imaš ZS!

Neposredna povezava do sporočila: 18637
3.6.2007 21:40:26   
pikapolona2
nč grem jst mal mojga lubija pogret pred TV...zdej je pa že tud unga maria konec pa mi nau več slabo pred TVem

Neposredna povezava do sporočila: 18638
3.6.2007 21:42:16   
nanica
borovničke so pri vodicah, je ena taka lepa sprehajalna potka, tudi za voziček, samo ene parkrat je malo korenin, moraš voziček malo čez prestavit, drugač pa skozi gozdiček, do enega izvira vodice, kjer je speljanih ene sto mlinlkov na vodo. na žalost je letos tako malo vode, da skoraj vsi mlinčki stojijo, ampak je pa toliko več borovnic in sem in tja tudi kakšne gozdne jagode

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18639
3.6.2007 21:43:23   
pikapolona2

borovničke so pri vodicah, je ena taka lepa sprehajalna potka, tudi za voziček, samo ene parkrat je malo korenin, moraš voziček malo čez prestavit, drugač pa skozi gozdiček, do enega izvira vodice, kjer je speljanih ene sto mlinlkov na vodo. na žalost je letos tako malo vode, da skoraj vsi mlinčki stojijo, ampak je pa toliko več borovnic in sem in tja tudi kakšne gozdne jagode

i pa to se tak fajn sliši...lahko pridem še jst?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18640
3.6.2007 21:45:12   
nanica

itak!!!  predlagam sredo ali četrtek, prej ne morem

po kresi se dan obesi

Neposredna povezava do sporočila: 18641
3.6.2007 21:47:32   
pikapolona2
nanica načeloma mi je vseeno...sam neki dež v torek in sredo napovedujejo...se slišimo
P

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18642
3.6.2007 21:49:34   
Maxica
Altati in Pikabu, jaz bi pa slikice gledala.
Pa seveda, Altati, čestitke za krst. Tašča bila?
Okaidi so zgleda res bolj majhne številke. Jaz pa še vsa pametna za Lana vzela vse v velikost 12m, probam doma, mu je pa vse že prav. Pa seveda vsa vesela, kolk je naš otrok že velik.user posted image
Arabela, bravo za vašo user posted image user posted image .
Sadje - jabolko je dobil že surovo, pa banano seveda, ostalo pa kar kuhano. Včeraj sem kupila melono, mu jo bom probala en dan dati. Je katera že probala, imajo radi? A kar z žličko meso postrgam al kako?
Pikabu, vi se boste pa res "znucali" na porokah ta mesec. No, naj bo čim več takih lepih dogodkov, raje kot onih drugih, temnih.
Ema je pa res faca. user posted image Kaj so dobri ti otročki pri tej starosti. Max ima kdaj tudi take, da misliš, da boš crknil od smeha, ko tako pametuje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18643
3.6.2007 21:49:51   
piskot
cer cveke.

vikend mimo, spet delovni teden user posted image .

altati jaz videti slike. da vidim nasega tamladega v nedeljskih oblacilih :)

aja glede na to, da je bilo ta vikend ful dezja, kot so napovedovali ... mi ni uspelo piskotov spect user posted image  kokosovo maslo pa mam.

pikapolona jaz mu kuham sadje, zato da ne oksidira. ker nikoli ne ujamem kdaj je lacen. melono, pa mango mu pa kar tako dam. kuham hruske in jabolka. pa danes sem marelice. jutri mu bo pa kar surove ponudila.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18644
3.6.2007 21:50:10   
altati

itak!!!  predlagam sredo ali četrtek, prej ne morem

[/quote

jaz sem za, samo podrobna navodila kje se najdemo potrebujem!
po možnosti še slikovnauser posted image user posted image user posted image , ker sem idiot, kar se tiče orientacijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18645
3.6.2007 21:51:34   
piskot
maxica nas ima ful rad melono. jaz jo dam na 4 dele, z zlico odstranim peske in odrezem lupino. potem jo pa z lesenim tolkacem spestam.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18646
3.6.2007 21:52:35   
Pikabu
pikabu.....mi pa letos naumo šli očitno na nobeno poroko........so se vsi k so se meli namen poročit poročili.....koruzniki pa še naprej štrajkamouser posted image ......pa tolk rada grem.....ker je vedno žuuuur in se pleše in reži! Ampak pri vas pa vidim da je pestro ....kr vsako soboto poroka al kaj....no ja maj je vedno mesec porokuser posted image user posted image user posted image

Mi smo pa zdaj kar vsako leto imeli kakšno, čeprav prav na ohcet smo pa le letos povabljeni. No, na bratovo itak, naslednji teden se pa sestrična poroči, smo pa tudi. Na bratovi sta Ema in Maks šla v varstvo, v soboto ju bova pa imela s seboj, je predaleč, da bi se vozili sem in tja. Maksa imam namen uspavati v vozičku, Ema pa dokler zdrži, zdrži, potem pa gremo domov. Midva nisva kakšna huda žurerja in nama bo to dober izgovor, da kmalu gremo. user posted image Drugače so pa res super zadeve, tele poroke... Jaz sem prej vedno govorila in se spraševala, le kdaj bom jaz na vrsti, zdaj pa obujam spomine.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 18647
3.6.2007 21:52:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati jaz videti slike. da vidim nasega tamladega v nedeljskih oblacilih :)

glede na njegovo današnje navdušenje nad cerkvijo, me je malo strah, da se fant odloči za celibatuser posted image user posted image ...razen, če mu je bil župnik tako všečuser posted image user posted image user posted image user posted image  še ugotavljamuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 3.6.2007 21:53:43 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18648
3.6.2007 21:54:08   
Maxica
Pikabu, a so tebi že kaj popravili rdečo puščico pri zs? Meni jo skoz kaže, ne vem, če stokrat na dan ne pogledam, a imam res novo sporočilo ali ne.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18649
3.6.2007 21:55:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pikabu, a so tebi že kaj popravili rdečo puščico pri zs? Meni jo skoz kaže, ne vem, če stokrat na dan ne pogledam, a imam res novo sporočilo ali ne.user posted image

to se je meni dogajalo, potem sem pa kar vse stare zs-je zbrisala. od takrat mi pa pravilno kaže.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  744 745 [746] 747 748   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  744 745 [746] 747 748   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.