Maxica
|
Dobro jutro. Lan nas je zbudil že malo pred sedmo, ampak moj dobri mož ga je potem prijel in nesel v dnevno sobo, kjer je zaspal naprej, jaz pa tudi. Bolje, da sem, saj nas potem čaka kosilo pri njegovih starših, in bi bila tečna kot . Že tako bom verjetno, če ne pa sploh. Lan ima še vedno precej poln nosek, kašljaj je pa včeraj precej manj kot dan prej. Bomo videli, upam, da bo danes še bolje. Lu, fajn opravite danes, vidim, da se je dalo zmenit z župnikom. Lucika, jaz uprabljam vanish za madeže. Ga dam gor na flekec, pa potem še med pralni prašek. Kakšne stvari spere, kakšen trdovraten korenček pa kdaj tudi ne. Ampak se načeloma ne sekiram, ker itak vse belo perem na 90, kar pomeni, da je stvar dovolj oprana. Pa te stvari ima itak samo za doma oblečene. Evik, majhen korak za človeštvo, a velik zate. Bravo. Aja, včeraj sva z Maxom potem šla do Viča. Sva šla najprej v Okaidi. Sem oba pobalina oblekla za naslednjo nedeljo, ko bo krst. Pa imajo res tako luštne stvari, da sem se komaj brzdala. Max je dobil tako fino srajčko in hlače, Lan pa srajčko, hlače in pulover. Se bomo kaj pofotkali, pa boste videle. Sva imela pa prav en tak fajn "športni dan". Sva si prav vzela čas zase. Ponavadi je res tako, da kamor gremo, smo vsi in jaz ponavadi imam Lana čez in se mi zdi, da me Max s te strani res kar pogreša. Tako da sva se včeraj res prav fino imela. Danes pa, kot že rečeno, soočenje s taščo... Sledi po oglasih.