|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
31.5.2007 16:57:38   
valči
Janja,čestitke za user posted image ,važno da je in da bo zdrav,pa lepo težo imauser posted image

Bambi tebi tudi čestitam za user posted image ,žal pa mi je za takšno diagnozo,pa da te vse to čaka,pa nevarnost za krvavitveuser posted image ,smiliš se mi.Obenem pa bi te vprašala,če se je prej kaj videlo na uz,oz. si imela kake težave?Te tišči dol?
Slikaj bušija,da te vidimo.user posted image

Ker mene je strah,da me ne doleti kaj podobnega,glede na težave,ki sem jih imela.Me je v bolnici zdravnica pri 13. tednih strašila,da je posteljica zelo nizko,pa da se hoče luščit...Sam strah sem tam doživljala,vsak je svoje povedaluser posted image Sicer mi moj g. ni omenjal tega,vendar čutim,da imam zelo nizko posteljico,kar nekje spodaj tudi rahle gibe čutim,me je kar morfologije strah.

Pa po eni strani me mika,da bi za spol vprašala,čepprav mi je vseeno,samo firbec pač.Vidim,da večina vprašate,pa sem lušte dobilauser posted image Bom videla,kako se bom 13.6. počutilauser posted image

Glede trebuha-Daschi in ostale,ki ste več kot drugič noseče,prosim,če mi pogledate bušija v album        in povejte,če ima katera take strije,kot jaz ker mi kar nastajajo,kljub rednemu mazanjuuser posted image ,ne vem kako to.Ali imate vse lepe trbuščeke?user posted image

Sedaj moram iti,mi Lara nekaj klamotiri po mizi,se še javim.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
31.5.2007 17:36:20   
Pandica
Evo, sem ravno prišla iz sprehoda z mojim user posted image  , mi je tako pasalo, ker danes je vreme ta pravo, ni preveč hladno in tudi vroče ne. Ravno za nas nosečke, ne?

Janja tudi jaz čestitam za user posted image  

Bambi tebi pa za user posted image  , kljub temu kaj te še čaka vse user posted image  Me je kr stisnilo, ker jaz pa imam naslednjo sredo morfologijo in sem že vsa živčna kaj mi bodo povedali. Imam pa jaz morfologijo tudi pri dr. Japlju zato bi te ob tej priliki vprašala kakšen G je on drugače? Je vredu, si vzame čas za pacientko, razlaga kaj med samim uz, lahko pride kdo s teboj? Ga ne poznam, ker on ni moj osebni G, vem samo, da mora biti starejši, ker mi je moja mami povedala, da je tudi imela njega, ko je bila z mano user posted image  to pa je že kar nekaj časa nazaj... Bi bila zelo vesela in ti hvaležna, če bi mi kaj več napisala user posted image  

Tako, zdaj pa grem malo k mojim domov na obisk.

Lepo bodite user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
31.5.2007 18:43:05   
*Lana*
Punce, pozitivne bodite, vse bo ok!

Jaz imam pregled 12.6. - mislim da bo to morfologija, čeprav mi ginekolog tega ni rekel. Bom v 21.tednu nosečnosti. Bomo vidli. je pa rekel, naj partnerja s sabo pripeljem.

Glede 3D ultrazvoka se še nisem odločila. Do katerega tedna ga je najbolje nardit?

Do 20.junija imam ful guzvo - imam takrat strokovni izpit, pa se imam velik za učit ( dans sem zvedla datum ). PANIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tehtala sem že kar nekaj časa nisem, tako da ne vem, kako je moje stanje s kilogrami!
V glavnem, da se počutim vredu.

Grem počasi veselo za zapiske!!!

Pridne bodite.

BOŽAJTE TREBUŠČKE!!!

lp

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
31.5.2007 19:38:26   
Klaudia
Bambi - sam teb odgovorim na hitro. Jst imam podoben primer. Posteljica je izjemno nizko na sprednji strani in se dotika MV. Vendar o placenti previi lahko govorimo šele po 28.tednu, kr je pa za nas še približno 8tednov. Namreč tudi po 28.tednu se posteljica še lahko premakne višje!! Nič skrbet... to znajo sam ginekologi tak prestrašit. K men je sam rekla da mam nizko, da rahlo prekriva MV in da zaenkrat še ni treba nič skrbet. Dala me je na bolniško in odsvetovala spolne odnose in težko delo (sploh dvigovanje)... vendar sem ravno o tem brala pri Pušenjaku, da če ene parkrat na dan dvigneš svojga otroka pa res ni nič narobe...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
1.6.2007 7:08:34   
skuštrana
Bambi, glej iz tvoje diagnoze sploh ni nujno, da se razvije kaj zelo slabega.Jaz sem v prvi nosečnosti imela nizko ležečo posteljico ( in ko ravno spominjaš Rab, tam mi je g to ugotoviluser posted image , ker sem začela malo krvavet v 20t), rekel je da naj pač malo več počivam in ne dvigujem kaj full težkega. No, jaz sem ta čas čuvala sina od prijateljice, ki je bil star 2,5 let in sem ga tu pa tam morala tudi dvigniti..Se je pa posteljica potem sama od sebe postavilana svoje mesto, tako da lahko da bo tudi pri tebi še vse ok. Če je trenutno bolj nizko potem malo bolj počivaj, drugače pa to res ni tak bav bav. Kot ti je že Klaudia napisala, res je možno da bo še vse ok. Držim pesti. Aja, sedaj v drugo mi ni še nič omenila, tako da je trenutno verjetno še okuser posted image . Bomo videli naslednji teden.

Valči, strije..Jaz jih od prvega poroda nimam, sicer sem se redno mazala z mandljevim oljem, ampak sumim da je to pomagalo. Imam jih nekaj po stegnih, takšnih malih in se skoraj ne vidijo, sumim, da so tam že od prej, ker sem full na hitro zrasla...Eh, vse je odvisno od elastičnosti kože, pa verjetno tudi od tga kako velik je bil tvoj trebuh. Jaz sem imela v prvi nosečnosti tak mini bušiuser posted image , bomo videli kaj bo v drugo. Pustimo se presenetiti..

Jaz sem bila včeraj še z eno frendico (ki ima rok 11.6) pri prijateljici. Imamo približno enako stre prvorojence in si ne morete predstavljat kak raztur so one tri neredile v stanovanjuuser posted image user posted image ...Ampak mir smo pa imele, smo se nčvekale ko take prav babe..AJ, PUNCE DEŽ BO - tri babe smo bile na kupu user posted image No, sem pa do te frendice rinala tamalo v vozičku in me je začelo full boleti, podobno kot je napisala mehurčica, tam nekje spodaj...Ampak je kar hitro minili, čeprav je bilo par trenutkov nevzdržno. Nimam pojma kaj bi to bilo, ampak razmišljam da morda prebava, ker sem potem full vetrove izpuščala user posted image ...No, glavno da je minilo...

A ve pijete kavo? Jaz jo, ker sem drugače kot stara krpa. Spijem pa eno, včasih če je težek dan dve na dan...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
1.6.2007 8:03:22   
mama06
Dobro jutro,

mi smo se vrnili z dopusta in pridelali v enem tednu 1,6kguser posted image . Sicer se temu ni za čudit, glede na to, da je bila hrana cel dan na razpolago in da sem itak lačna še takrat, ko se najem. Tako sem v 19Tednih pridelala 7,5kg.

Moram povedat, da sem na letalu ob pristajanju prvič začutila brcike. Očitno je sprememba pritiska povzročila to in od takrat naprej se vsak dan božava in brcava razen en dan ga nisem nič čutila. Najlepše je bilo na plaži, ko sem se najedla, vlegla na ležalnik, dala roko na trebuh in malo počakala - nato pa so se začeli prevali in brcikeuser posted image .

Dopust je bil fenomenalen, sedaj pa čakam na 19.6., ko imam morfologijo.

Danes še imam dopust, v ponedeljek pa nazaj v službo za 4 ure.

LP vsem

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
1.6.2007 8:34:21   
bambi
Evo da vam na hitro odgovorim glede moje diagnoze, ki se kot je prav napisala Klaudia postavi šele pri 28. tednu, ampak jaz sem že od začetka imela posteljico zelo nizko, to mi je rekla moja G, to sem vedela, prav tako mi je rekla, da se to lahko spremeni in dvigne...... posteljica se je dotikala MV, sedaj na morfologiji pa se je Japelj takoj zapičil v posteljico, ki pa je že 4 cm preko materničnega vratu in mi je jasno povedal, da je zelo malo možnosti, da se bo še dvignila, možno je v medicini vse, ampak to bi bil že čudež, glede na prakso, ki jo ima on. No, tako mi je rekel. Je pa Japelj zelo prijazen, vse lepo pogleda, ekran je obrnil proti meni, tako da sva skupaj gledala otroka in mi je zraven vse lepo razlagal, na koncu mi je še rekel, da bi mi zelo rad povedal kaj drugega, lepšega, ampak da me pa žal mora poučiti o moji situaciji. Opozoril me je na veliko verjetnost krvavitev in me vprašal kje sem doma, ter da naj bom vedno z nekom ki me lahko v 30 min pripelje do bolnice. Meni je bil zelo všeč, sem ga imela že pri obeh prejšnjih user posted image  in sem bila vedno zadovoljna. Vprašaš ga pa tudi lahko vse kar te zanima......

Jaz seveda razmišljam in sem pozitivna, upam, da se bo zgodil čudež, ker bi rada rodila po naravni poti, sicer pa je itak najpomembneje da bo user posted image  zdrava prišla na svet.

Odločili smo se, da na Rab ne gremo, ker sem v 1. user posted image  šla v Makarsko in takoj začela krvavet v 16. tednu, bila v bolnici 4 dni, potem se je ta nosečnost v 26. tednu končala žalostno, tako da se bom to poletje raje odpovedala morju, saj se bomo v življenju še marsičemu morali, gre za naše otroke! Pa tudi če bi jaz želela na morje, bi me moj user posted image  pošteno po riti, ker njega pa sedaj ne spravim nikamor. MOgoče bomo skočili malo do našega morja.

Glede strij pa moram povedati, da še nimam nobene, 3. user posted image , zelo suha koža in me res čudi, da jih nisem skasirala, no, da ne govorim prehitro....... Vsako večer se po tuširanju namažen z Nivea mlekom ali Dove za zelo suho kožo..... Se mi je pa nabralo groooozno celulita in upam, da mi ga bo vsaj pol s porodom zginilo.....

Sedaj pa grem nekaj jest, ker me želodec že kliče..... Ja, pa na kavo, ki jo pijem skozi vso nosečnost, pazim samo, da ne spijem več kot 2 na dan.

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
1.6.2007 8:48:05   
janja
Jutro!

Pa je spet petek. Meni se zdi, da čas tako hitro beži.

Mama06 - se  mi zdi, da si ravno odhajala na dopust, pa si že nazaj. No, samo, da si uživala. Vam povem punce, oktober bo ravnokar pred vrati. Potem bomo pa pogrešale svoje trebuščke in brcike.

Pot, *bubi* - jaz svoje slike raje ne dam v album, ker ne vem če še pride v en kader. user posted image  . Sicer pa tudi sam veš, da sem bila na srečanju vodilna v velikosti trebuhov, tako da sem sedaj nekje na ravni 7 mesecev, no so pa tudi cvetke, ki gredo s takim trebuhom že rodit.

Skuštrana - jaz pijem zeleni čaj (1 skodelico na dan). Zdaj sem si celo kupila takega brez teina. A kaj, pride ura 12, pa bi zaspala kar za mizo. Že dlje časa ugotavljam, če nimam morda kake spalne bolezni. Tako, da se včasih še malo pregrešim in opoldne spijem skodelico cappuccina.

Bambi - jaz sem dokaz otroka rojenega s predležečo posteljico. Moja mama dolgo sploh ni vedela zakaj je imela pri meni CR, šele čez leta so ji povedali, da se je najprej porodila posteljica, potem pa so bile minute tiste, ki so narekovale ali bo z mano vse v redu. Seveda takrat še ni bilo UZ, zato ji tega niso mogli povedati že med nosečnostjo. Mi je pa povedala, da je na dan, ko me je rodila dobila popadke in ko je šla na WC se ji je usula kri. Potem je šlo pa vse s svetlobno hitrostjo - urgentni CR.
Tudi jaz imam tokrat posteljico na sprednji strani, ampak zaenkrat še ni panike, ker je dovolj visoko. Zato Bambi se pazi, počivaj, ne pretiravaj - vem, da je težko, ker že imaš otroka, pa se mu včasih ne moreš posvetiti kot bi želel. Pa saj bo čas hitro minil in bomo kmalu razkazovale nove štručke. user posted image

Vsem user posted image  želim lep vikend in božajte (nikoli ni preveč!) svoje trebuščke.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
1.6.2007 9:01:19   
Pandica
Dobro jutro!

Kako ste kaj? Danes verjetno vredu, ko je vikend pred vrati user posted image

skuštrana jaz pijem kavo, redno, vsak dan. Res je, da spijem turško samo zjutraj pa še to z veliko mleka, pol pa še kdaj mogoče tudi spijem kakšni nescaffe al pa jacobs to pa si itak naredim samo z mlekom.

mama06 čestitke za prve brcike. Se mi zdi, da vse, ko vas berem čutite brcike lepo čez cel dan, jaz pa ne. Samo zjutraj in zvečer pa še to morem biti full umirjena in pozorna na to. Komaj čakam, da začne mene tudi orung brcat user posted image
Kje pa si bila na dopustu?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
1.6.2007 9:39:36   
Klaudia

user posted image

( 63 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                (user posted image 73)   3.user posted image        MB   user posted image
- picola1              (user posted image 80)   1.user posted image        NM   user posted image

02.10. 
- Pandica             (user posted image 79)   1.user posted image        MB
- MissLady                           1.user posted image

04.10.
- pingi                  (user posted image 79)   1.user posted image        LJ
- inja2                  (user posted image 84)                 LJ
- Solero               (user posted image 78)   1.user posted image        KP

05.10. 
- Ursikazala         (user posted image 70)    1.user posted image  
- Kasija 78          (user posted image 78)    1.user posted image        LJ    user posted image
- Miško
- kovanec
- pony                (user posted image 74)     5.user posted image

06.10. 
- mišk                 (user posted image 82)     1.user posted image        KK   user posted image

07.10.
- kala10              (user posted image 79)     1.user posted image        LJ

09.10.
- janja                 (user posted image 73)     3.user posted image (2.user posted image )   LJ   user posted image
- Klaudia            (user posted image 86)     1.user posted image        LJ     user posted image  (Lia)

- Tinki_winki       (user posted image 82)    1.user posted image        KP
- sanwebdra        (user posted image 79)    1.user posted image        MB 

10.10.
- tave                   (user posted image 74)

11.10. 
- Micla                 (user posted image 77)    3.user posted image (1.user posted image )   GO
- Lillylilly              (user posted image 79)     3.user posted image (2.user posted image )   Jesenice
- 2ursae               (user posted image 77)     2.user posted image        LJ  

13.10.
- oktoberka         (user posted image 85)     1.user posted image        LJ
- AnaB.                (user posted image 79)     1.user posted image   

- mamica80

14.10.
- Jasna                 (user posted image 76)     4.user posted image (3.user posted image )   LJ
- skuštrana           (user posted image 77)     2.user posted image        CE
- Neža81             (user posted image 81)    1.user posted image      MB  user posted image inuser posted image  (Maša&Maj)

15.10.

- bonci user posted image  user posted image        (user posted image 77)    1.user posted image

16.10.
- Jan@
- JennyAnny         (user posted image 79)     1.user posted image        Domžale
17.10.
- prymorka           (user posted image 84)     1.user posted image        KP

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                   (user posted image 79)     3.user posted image        Brežice        user posted image

21.10.
- Daschi               (user posted image 76)     4.user posted image          LJ   
- Spark

22.10.
- inibini
- metkica1            (user posted image 80)     2.user posted image  (1.user posted image )   CE   

23.10. 
- Janice

- pikcevauser posted image user posted image       (user posted image 78)    1.user posted image        NG

24.10.
- Natasa-6           (user posted image 74)    3.user posted image         LJ
- mala                  (user posted image 83)     3.user posted image        LJ

25.10.
- *Lana*              (user posted image 78)     1.user posted image
- pot                                       1.user posted image        LJ

- nana84                                 1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06                                                                 
- Jejica                                    1. user posted image

- *bubi*                                  2.user posted image

28.10. 
- mehurčica         (user posted image 78)       2.user posted image       MB
- pimkie              (user posted image 71)       1.user posted image        KP
- noa1                (user posted image 75)       1.user posted image       MB

29.10.
- zivepo              (user posted image 86)       1.user posted image       CE
- Pikapokca        (user posted image 78)       1.user posted image       NG

30.10.
- soraja               (user posted image  83)       1.user posted image         KP
- orka**
- lane31               (user posted image 76)       1.user posted image       MB
- ninka 80            (user posted image 80)       1.user posted image       KK

31.10.
- živa                                                               user posted image

- Ulaa
- miska1

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
1.6.2007 10:41:40   
mama06
Pandica tudi jaz jih ne čutim, če se ne umirim, samo tista prva na letalu je bila pa res konkretnauser posted image . Včeraj pozno zvečer, ko sva prišla domov in sem se vlegla v posteljo, sem počakala trenutek in potem se je začel premikat. Položila sem roko na trebuh in skupaj sva lepo zaspala in po dooollllggem času, ampak res dolgem spala celo noč brez prebujanja in laufanja na wcuser posted image . Jaz si pravim, da jih bo vsaki dan več in bolj jih bom čutila in s to mislijo mi je prav lepo.

LP

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
1.6.2007 10:44:27   
Daschi
Oj!

Joj, petek, jaz pa še toliko dela. tako je to, če si sam svoj šefuser posted image . Potem pa zadnje minute živčarim in hitim, prej pa z enim očesom gledam proti računalniku iz kavča.user posted image

počasi imam že težave z bolečinami v križu. Sicer, ko sedem za računalnik, lepo zravnano sedim, toda, ko 'padem' noter v članek, sem pa čisto zvita in posledično me vse boli. No, in sedaj sem si jaz lepo omislila fitnes žogouser posted image . danes sem jo naročila pri neckermannu in upam, da jo kmalu dobim, da bo nadomestila stol pri računalniku.

bambi, močno držim pesti zate! Saj bo, boš videla.
Tudi meni se je zdelo nemogoče, ko mi je ginekologinja rekla, da ne smem dvigovati ničesar zaradi pruha, ki sem ga dobila. Ni mi bilo logično, kako naj ne dvigujem 1,8 let staregauser posted image . pa gre1 ravno tako se stiskava, samo da zdaj v ležečem stanju.user posted image  Tako da ni prav nič prikrajšan. na začetku mi je bilo zoprno kar naprej nekomu težit, naj ga prinese, naj ga nese po stopnicah, naj ga gre iskat....Zdaj pa so se že vsi domači navadili, da samo s prstom kažemuser posted image . In ker se res držim, se tudi počutim bolje, pruh ni več boleč. (trkam ob mizo!).

Valči, jaz sem strije dobila v prvi nosečnosti. Po zadnjici in nekaj lepitnih okrog popka. In v vsaki nosečnosti so te 'stare' strije bolj vidne, bolj izrazite. Ko pa je nosečnosti konec, pa jih spet skoraj ni več. jaz jih sploh ne vidim več, tako sem se jih navadila. Sem pa takrat, ko sem jih pri 20-ih dobila, skoraj v depresijo padlauser posted image . Pa vem, da sem se mazala z mandljevim oljem, da je kar teklo od mene, strije pa so se vseeno v vsej svoji lepoti bohotile.
Sedaj sem pa tako že en tak star upeljan model, tako da najbrž ni več možnosti za kake nove lepotne dodatkeuser posted image .

Lepo se imejte in držite pesti, da se poletno vreme vrne! jaz hočem svojo oblekico iz jeansa obleči sedaj, ne pa konec avgusta, ko bom že kot slon!user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
1.6.2007 12:58:32   
2ursae
uf, ste napisale user posted image , me včeraj od poldneva nič ni bilo gor, pa zdajle najdem praktično celo stran za prečitat.

bambi, sam, da je z user posted image  vse ok, saj če boš po 32. tednu morala mal ležat, pa ni take hude sile, sploh, če boš pa mela CR, pa najbrž ne bodo čakali, da dopolniš 40 tednov. Glede morja pa pač, to leto se odpoveš ... Ko sem bila 1. noseča, pa je bilo vse praktično b.p., sem rekla G, da greva na Hvar in je odsvetoval tko daleč, sploh pa na otok, kjer ni bolnic, pa sva pol šla za par dni v Medvejo, mal naprej od Opatije, pri Lovranu. Pač tisto leto nisva ne vam kaj dopustovala, mi je pa pol ostalo tolko več dopusta pred porodniško in sem prej ostala doma. Tko da, tud to je za nekaj dobro.

nizko ležeča posteljica: tud jaz jo imam, je G rekel, da bo to spremljal, mi ni dal pa nič napotkov, da ne bi smela dvigovat, sexat user posted image . Moram rečt, da se glih ne pazim, pa zdaj, ko vas berem vidim, da bi se najbrž morala ... sam kako naj to izvedem z živahnim čmrlom ... danes ga imam doma, ju3 greva sama na piknik pa v pon. tud, valjda ga moram dvignit, če trmari in bi kar po svoje odlutal ... 

kava, ne pijem je, le brezkofeinsko, pe še to čist mal kave, pa ful mleka. Kalcij je namreč moja šibka točka, mlečni izdelki so mi user posted image .

upam, da sem vse spucala za nazaj user posted image

modrci - jaz tud živim brez njih, jih ne nucam. Saj ne da jih nisem ogromno sprobala, sam pri nas je žal tako, da imaš mal neproporcionalne mere in ni nič ponudbe zate. Redke so firme, ki delajo košaro A, še redkejše pa prodajalne, ki jih prodajajo user posted image . Zdaj, ko imam res večja prsa, pa uporabljam dojilne iz 1. nosečnosti.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
1.6.2007 13:43:24   
Pandica
bambi tebe bi še nekaj vprašala glede morfologije pri dr. Japlju.
Mogoče veš, če lahko sabo prinesem DVD, da bi mi uz posnel nanj tako kot mi je recimo to naredila dr. Pelkičeva na NS? Pa slikico dobiš kakšno? Joj, kako sem radovedna user posted image  , samo, ko pa komaj čakam sredo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
1.6.2007 13:59:19   
skuštrana
Že dlje časa ugotavljam, če nimam morda kake spalne bolezni.

Janja, tole bolezen mam pa očitno jaz tudiuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
1.6.2007 18:19:07   
Jenny Anny
janja tudi mene zadnje čase daje neka spalna bolezenuser posted image , na žačetku nosečnosti sem bila itak tako zaspana, da sem komaj tistih osem ur na šihtu zdržala, sem čist zamenjala dan za noč, pa se je že nehalo in sem si oddahnila, sedaj se pa zopet vračauser posted image user posted image

Kava, soijem vsaj eno na dan, včasih tudi dveuser posted image , ampak drugač sploh živet ne morem. Že prej sem imela nizek pritisk, pa sem mislila, da bo zdaj kaj boljš, pa ni nič dost, če mam dan mam zdornjega tud sam okol 90.

Ne vem pa kaj me daje zadnje čase, al me daje kaka depresija al kaj, cele dneve sem nekam otožna, pa še vreme je čist ubogo, brez sončka, se mi zdi da mi je še najboljše ko spim. A se še katera tako počuti, da bi kar iz ljubega miru začela jokat??
Moj se me že kar boji malo, ko kaj reče in mi ni čist prav kar jokam - kot ena cmera cmerasta sem, ampak si nikakor ne morem pomagat, saj se naštelam in si rečem, punca draga, tako pa to več ne gre, pa mogoče zaleže za kake pol ure, potem pa spet vse po starem user posted image user posted image user posted image

Srečna sem da je vsaj morfologija OK in hvala bogu, da je z našim user posted image  vse OK.

Lepo se imejte in prikličite kaj sončka.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 1441
1.6.2007 22:22:11   
metkica1
Pozdravljene!

Danes sem opravila prvi nakup za našo bebico. Kupila sem jajčko Maxi cosi, rdečo-črno kombinacijo, sem ful vesela, namerava sem še jogi, ker ga nimam več od prej, pa nisem vedela mere posteljice.
Sem pa gledala tudi vozičke. Moja favorita sta qiunny buzz in Jane slalom pro.
Ne vem pa za katerega se bom odločila.
Kako pa kaj ve razmišljate v tej smeri - vozički (no nekatere ste že napisale)?

Lep vikend! Jaz žal jutri delam dopoldan.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
2.6.2007 9:44:25   
skuštrana
Jenny, kar navadi se. To so pa HORMONI, ki divjajo sto na uro..Joj, če se jaz spomnim prve nosečnosti, sploh obdobja par mesecev po poroduuser posted image Sem se zjokala samo, če mi je kdo prst pokazal...

Metkica1, če si kupila Maxi cosi lupinico potem bi bilo morda smotrno kupiti Quinnyjev voziček, ker naj lahko namontiraš omenjeno lupinico. Se mi pa zdi, da tale buzz ni ravno za kak makedamuser posted image Nimam pa izkušenj, morda katera ima pa ti bo več povedala...Mi bomo vzeli Mutsyja, nanj tudi lahko namontiraš to lupinico s pomočjo adaptorjev.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
2.6.2007 13:25:15   
soraja
metkica1 meni je tudi zelo všeč quini buzz in verjetno bo tudi to moj bodoči voziček.Jaz pa bi vas rada neki vprašala,če se je kateri kaj podobnega zgodilo,no in sicer zdaj sem v 18 skoraj 19 tednu in me skrbi,ker mi predvsem iz ene bradavice pogosto teče ven tekočina(mlekouser posted image ) mal se mi zdi,da je to prezgodaj ali ne??? in še povrhu vsega sem opazila ,da sta se mi prsi kr zmanjšaliuser posted image Kaj mislite,da je to normalno al ne?Mal sem zaskrbljenauser posted image ....

naša punčkica,komaj te čakava!

Neposredna povezava do sporočila: 1444
2.6.2007 13:48:23   
pot
Jenny in ostale ˝zaspanke˝, tudi mene se loteva ta spalna bolezen, že vsaj kak teden. user posted image Pa žal tudi depresivna obdobja, ki jih prej kot nosečnosti raje pripišem kar vremenu, skupaj z zaspanostjo.

Zavidam vsem, ki se lahko kar brez nedrčkov okrog sprehajate. Meni bradavice tega ne dopuščajo, so preobčutljive za kaj takega. Še v nedrčku me zadnje čase zaskelijo. Krema za prsa pa ne pomaga kaj dosti. user posted image Vsaj trenutno ne.

Lep pozdrav tudi od tega razgrajača v mojem trebuhu. Pa veliko sonca vam želim. user posted image

< Sporočilo je popravil pot -- 2.6.2007 13:49:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 1445
2.6.2007 14:04:01   
oktoberka
metkica1  glede na to da si kupila maxi cosi pol ti res pase sam na quinniya. ceprav bom jaz kupila jane slalom pro sistem formula rebel, ampak ker je ta janov avtosedez ocenjen zelo slabo, si bom  sposodila od prijeteljice maxi cosijev avtosedez. quinny je res fin, samo moti me predvsem njegova teza in to, da se ga ne da zloziti ful na malo. pa se barve so mi take cudne.user posted image

jaz imam morfologijo v torek- se ze ful veselim. ne vem zakaj ste vse tok panicne in se ful zivcirate. sej nau s tem nc boljse. to se sam na pikice v trebuscku prenasa.
ne ga srackat. spoloh pa ce ena napise slabo izkusnjo, se ne pomeni da bo z vami isto!!!!

kave jaz ne pijem, je niti nisem veliko ze prej, tko da se pa zdej res izogibam.

brcike, brcike.... ni jih veliko. ce pa ze je eno utripanje, pa takoj ko polozim roko na trebuh neha. se tako potuhne.... smotko maliuser posted image

upam da bom zvedla spol na morfologiji. sm ze cist firbcna.

no, se vam javim se v torek ko zvem kaj vec.
do takrat pa bodite pridne, pa crne misli prezenite starn. aja pa lep vikend vsem.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
2.6.2007 14:07:20   
oktoberka
soraja meni je ze v 16 tednu vsake toliko pritekla ven ena prozorna tekocina. ne skrbi. to je normalno. sem brala da tocno v 16. tednu zacne v prsih nastajat kolostrum (tekocina podobna mleku), ki bo otrokova hrana v prvih dneh po porodu. (povzeto iz revije Nosecnica).

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
2.6.2007 21:40:21   
*Lana*
Hej, kak ste?
Mene že 2 dni neki pika v trebuščku, pa ne vem, a so to že rahle brcike al kaj. Kako ve čutite user posted image ?

Glede izrbruhov raje ne omenjam kaj - sem zlo občutljiva zadnje čase. Pa vem, da to ni dobro ne zame ne za user posted image .
Vsaka stvar me vrže iz tira. Sedaj pa me še panika grabi, ker me čaka strokovni izpit, pa mi vse sodelavke govorijo, naj se ne jezim. Bo kar bo.

Sem zlo utrujena tak da grem pod tuš in v posteljo.

Pridne bodite.

Pa pa

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
2.6.2007 22:27:34   
jasna
Živjo user posted image !

Bom kasneje prebrala za nazaj, sem pa na tej strani zasledila Janjo za user posted image user posted image ; Bambi - drži se, dobro da je danes diagnostika na tako dobrem nivoju in vaju bodo sigurno varno pripeljali do ciljauser posted image ; Soraja - je čist normalnouser posted image ; Jenny - tudi jaz sem danes jokala za prazen ničuser posted image , Lana - držim pesti na izpitu, Valči - ne se sekirat zaradi strij, imaš pa otročke za popapatuser posted image .

Tudi za mano je morfologija. Je vse OKuser posted image  imamo pa pupouser posted image . In tudi že konkretno brca. Se pa vsakič potuhne, ki jo hoče zalotiti bratecuser posted image .

Še en mesec do dopusta...user posted image
pa pa

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
3.6.2007 10:28:48   
mehurčica
Hej user posted image !

Ravnokar sem imela en popadek-joj, upam da ne!!! Skoraj eno minuto me je držalo, noge sem dobila kar mehke od močne bolečine-kot pri M.user posted image Ma saj sem komaj načela 19.teden. Saj vem, da je pri drugi nosečnosti vse hitreje, ampak s mi zdi še dosti prehitro za te zadeve. Ker prvič mi je trebuh začel otrdevati komaj pri kakem 25.tednu, tudi krči v mečih so se mi začeli pojavljati komaj takrat nekje. Valim se kot žogica, trebuh imam pa tak, kot da imam dvojčke..vsaj meni se tako zdi in bom na morfologiji vprašala, naj konkretno pogledajo, če je res samo eden.user posted image

Danes pa grem na user posted image (službeno)! user posted image Komaj čakaaam! Sicer sem ostala brez prebite pare, ampak saj menda ne bom rabla nič. V četrtek se pa itak že vračam, ker imam v petek gin.

Držim pesti za tiste, ki imate že morfologijo, da bodo gin. dobro poskrbeli za vas in konkretno vse pogledali!user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?