|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
29.5.2007 20:51:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
glavno, da imajo tangice za dojenčkeuser posted image

Kaj imajouser posted image user posted image user posted image user posted image .... A si ti to dobro napisala TANGICE?

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
29.5.2007 20:53:19   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: raho

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
glavno, da imajo tangice za dojenčkeuser posted image

Kaj imajouser posted image user posted image user posted image user posted image .... A si ti to dobro napisala TANGICE?

OK, mal pretiravanja. mislim, da jih ne držijo več, ker se je ene par mam zbunilo. so jih pa mel. jap, tangojle za bejbije. sam mi ni jasno, a to kar čez plenico uni štrik nategnešuser posted image  ja vem, neokusno. totalno.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 777
30.5.2007 9:03:21   
nanaa
Ajtaka user posted image user posted image , čestitke in kako je bilo? Prilepi nam kakšno slikico user posted image .

Lonica ti pa že tudi odštevaš a ne? Midva pa se bova drugo leto, verjetno konec poletja, ko bo dojenček že malo večji user posted image  sva mislila letos, ampak nam je hitro uspelo user posted image  tako, da sva se določila za drugo leto.

Jutri imam pa pregled pri svojemu G. in že komaj čakam potem pa poveva staršem v nedeljo, ker ne morem biti več tihouser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 778
30.5.2007 9:29:45   
loncica
Ja, odštevam. Me že mal živčki dajajo, ker mam še par stvari za poštimat. Zdajle grem pa še na fax na en izpit, držite pesti.user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 779
30.5.2007 11:26:03   
NatašaC
Lp vsem!
Po dolgem času se spet malo oglašam. Vsake tolk časa vas berem, drugače pa itak nič posebnega. Se mi zdi kot da sploh ne bi bila noseča včasih. Ker hvala bogu nimam nobenih problemov. Drugače pa še nihče ne ve, razen mojega moža. Sej počasi bova povedala, sam se mi zdi da bojo eni sam zaskrbljeni (predvsem moja mama), ker še ne delam, pa mam šele dobro leto starega sinka. 7.6. mam prvi pregled, potem bomo pa vidli pri čem smo. Ker me včasih prov mal skrbi, da ni kaj narobe. NS pa najbrž ne bom šla delat. Bi se sam sekirala. Bo, kar bo. Strah me je po eni strani že zdaj.
Lep dan!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 780
30.5.2007 14:52:41   
medika 13
SOuser posted image POZDRAVLJENE!

Jaz sem bila včeraj na NS, sam sem bila preveč v šoku, da bi vam pisala. V ordinaciji sem bila debelo uro, a rezultata nimam. Kot je G rekla je naš user posted image totaln zaspanček al pa je nekaj narobe. user posted image user posted image user posted image
user posted image se je sicer lepo videl, ampak je prve pol ure spal in se ni niti premaknil, niti ko ga je bockala s sondo, niti po mojem kašlanju in sprehajanju. Hvala bogu, da se je slišal user posted image če ne bi že pomislila na najslabše. Potem se je po več kot pol ure, ko sem 5 min intenzivno delala počepe, user posted image končno zbudil, je migal z rokicami in nogicami, sam prestavit, da bi pa zmerli NS pa se ni hotel. Potem je hitro spet zaspal. NS je zmerila iz drugih zornih kotov kjer je dobila od 2-3mm kar je zaskrbljujoče, sam s profila pa ni mogla zmerit, da bi mi zračunala tveganje. Sama sem ful zmedena in zaskrbljenauser posted image user posted image user posted image . Grem v petek še enkrat na pregled, resnično upam, da bo vse ok. Drugače me čaka krvni test in AC. Res ne vem kaj naj si mislim?!?!?!

Hvala, da ste me brale!

Dežite pesti pa se vam javim v petek, ko bo pregled za mano!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 781
30.5.2007 15:04:47   
Anonimen
Medika13, močno držim pesti, da bo v petek vse OK. Sicer pa - daj narediti še krvne teste in potem naj vse primerjajo med sabo. Da boš pomirjena. Globoko upam, pravzaprav čutim, da bo vse OK. Ne sekiraj se preveč, ker veš, da to samo slabo vpliva na pikico.

Drži se, v petek pa takoj poročaj, ker bomo v mislih cel čas s tabo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medika 13)
  Neposredna povezava do sporočila: 782
30.5.2007 16:44:26   
Ayo
medika 13, mi vsi drzimo ful pestke za tvojga user posted image  in seveda zate, da bo vse ok!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj, to je narobe, ker vedno raje mislimo pesimisticno kot pa optimisticno, tako da resnicno upam, da se tvoj strah kmalu spremeni v veselje ob pricakovanju "veselega decembera" user posted image user posted image user posted image

Si me pa se toliko bolj prestrasila, ker sem se te zapomnila po tem, da si bila edina, ki je omenjala, da ji vsa pijaca smrdi, to je tako kot pri meni, blehhhhhhhh, no in jaz ze cepetam za jutrisnjo NS!!!! user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 783
30.5.2007 17:00:18   
ElaM
Medika, močno držim pesti, da bo v petek pikica poskočna in živahna ter, da bo vse ok.user posted image
Ayo, tudi ti jutri dobro opravi na Ns. Mene že tudi stiska, jo imam v ponedeljek. Danes sem sanjala, da sem na pregledu. 
Punce, lepo bodite in pobožajte bušije.

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 784
30.5.2007 17:36:06   
lana38
medika13!
Če je bilo merjeno pod nepravim kotom, potem je jasno, da tudi rezultat ni pravi. Tvoj zaspanček pa se bo verjetno tudi enkrat zbudil, da bo izmerjeno tako kot mora biti.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 785
30.5.2007 18:44:36   
andreja2000
medika13 močno stiskam pesti,da je z tvojim user posted image  vse vredu in da bo drugič se to tudi potrdilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 786
31.5.2007 12:35:44   
Ayo
Punce, mi smo nazaj iz NS user posted image  pikica je bila velika 5cm, ns 1.3, srcek je tika-takov, g rekel da je vse odlicno! user posted image
Smo dali pa tudi kri in vodo (za pregled hormonov in posledicno verjetnosti tveganja je rekel g), tako da dokoncni rezultati bojo cez 1 teden. user posted image

medika 13, sem se pa spomnila nate ob meritivi ns, g je rekel da vse kar je nad 3mm naj ne bi bilo ok, tako da ti si bila kljub nepravemu kotu meritve se vedno v mejah normale. Bos videla kako bos decembra stisnila k sebi malo strucko.user posted image

Lep dan!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 787
31.5.2007 13:02:13   
MojcaG
medika, tvoje dete je spančkalo... mene je že vnaprej g opozorila, da se to tudi lahko zgodi in je takrat nemogoče izmeriti. in da naj imam kaj sladkega zraven, ker to bojda predrami dojenčka.

no, tega nam ni bilo treba, dete je pridno sodelovalo, tolk sem vesela, ker so fajni izvidi..user posted image  ns je 1.2, nosna kost vidna, stegnenica dovolj velika, srček slišali (158 udarcev), videli mehur, želodček, prstke, tudi možgani se pravilno razvijajo... v glavnem, g zelo zadovoljna, midva pa še bolj! edina stvar, ki se ni videla, je spol, ker dete ni hotelo pozirati, tako da je rekla, da ne bomo tokrat nič ugibali. jaz pa radooooovedna ko šus. user posted image

pa še kri imam ful vredu, hemoglobina celo nad povprečjem. sicer je bilo tudi prvič tako, proti koncu se je nekoliko spustil.

v glavnem, en lep dan vsem,

in vsem želim fajne rezultate!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 788
31.5.2007 18:59:17   
Skaana
user posted image Medika13user posted image  tudi mi držimo pestke...

Sigurno je pač detece zaspanček. Mojcag te je lepo potolažla. V petek pa le javi, da je vse čisto v redu user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 789
31.5.2007 20:29:38   
medika 13
Punce HVALA za vse spodbudne besede in pestke.
Sem tudi sama začela razmišljati bolj pozitivno, sem se odločila, da je z mojim user posted image  vse ok in to gremo jutri k zdravniku še potrdit. Upam da res.

Vam sporočim jutri in še enkrat hvala! user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 790
1.6.2007 8:25:18   
lana38
medika 13, danes držimo pesti, da se tvoj user posted image  zbudi in pokaže v vsej svoji veličini, da bodo pravi rezultati NS.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 791
1.6.2007 8:27:12   
hokejistka
Dobro jutro!Rabim vašo pomoč user posted image

Zanima me, ali še katero boli v spodnjem delu trebuha, podobno kot pred M, samo v blažji obliki? Mene že od včeraj zvečer tako boli, tudi spala sem slabo. Je pa bolečina nekako konstantna.
Ne vem, ali naj pokličem G, ali je to normalno. Izcedka nimam nobenega.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 792
1.6.2007 9:27:58   
Ayo
hokejistka, tko tud mene vcasih boli, kot pred M, vcasih na L vcasih na D, vcasih na obeh straneh, enkrat bolj gor enkrat bolj dol, enkrat bolj enkrat manj...user posted image ...skratka to je sigurno od maternice, ki se siri in tko vsaj ves da se nekaj dogaja. Mene prejsnji teden ni nic bolelo, me je ze skrbelo user posted image .
Tako da dokler so bolecine znosne, naj te ne skrbi! LP

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 793
1.6.2007 10:08:54   
andreja2000
hokejistka jaz opažam in čutim rahle bolečine v spodnjem delu trebuha,ko sem ful utrujena in če počivam,bolečine izginejo.Drugače pa me samo tu in tam nekaj špikne.V prejšnji user posted image  me je dosti bolj bolelo in sem to omenila G,pa je rekel,da se maternica veča in to povzroča bolečine.Če pa bodo bolečine še večje,pa se pojdi le pokazat G.

medika13 stiskamo pesti zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 794
1.6.2007 11:31:44   
Magi*
medika13, upam, da bo tale kalvarija kmalu za tabo. lahko ti edino toliko povem, da se je to meni zgodilo v prvi N. pa jo je zdravnica bockala, pa kašljali smo, pa se sprehajali, pa res močno po trebuhu butala...pa nič. šele čez uro in pol (toliko časa sem se sprehajala po čakalnici), se je tamicena odločila sodelovati. mi je šlo pa kar naživce, kako se je zdravnica spravila nad mojega trebuščka.

upam, da nam sporočiš vesele novice.

punce, jaz sem danes "mačkasta", sem bila včeraj na super koncertu. mater, zdaj hodim več na koncerte, kot prej v dveh letihuser posted image  to bo še en rock'n'roll baby. sem šla na Majke in mi ni nič žal neprespane noči. kako je bilo fino. edino naša Zaki ga je mal svirala pri babici, ni hotela spati.

lepo se imejte, vikend je pred vratiuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 795
1.6.2007 18:20:01   
lana38
hokejistka, tudi jaz imam te bolečine kot pred user posted image . To je normalno.
Od danes pa se mi dogaja nekaj čudnega. Jutri bom user posted image  10T. Čutim pa neko utripanje v trebuhu, kot če si meriš pulz na zapestju. Če bi bila več user posted image , bi lahko rekla, da čutim gibe. Zdaj pa več ne vem, če res kaj čutim ali se mi že meša? Kar ne bi bilo čudno po tem zaporu, v katerem sem že cel mesec. Kaj ve mislite o tem? V eni knjigi sem sicer prebrala, sa se user posted image  refleksno giblej od 9T, ampak večina user posted image  ne čuti gibanja do 16T. kaj se mi dogaja?
Lp

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 796
1.6.2007 18:59:15   
Magi*
lana38, jaz sem tudi nekako v 10T začela čutiti to utripanje ali mehurčkanje. zdaj sem v 12T in sem 100% da je to TOuser posted image  tudi čisto normalno je, da v naslednjih nosčnostih prej začutiš, saj tudi veš kako to izgleda. sploh pa, če si doma in veliko bolj poslušaš svoje telo, kot če si v muvingu.

kar začni uživati, to je verjetno res TOuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 797
1.6.2007 21:38:28   
hokejistka
Medika kako si opravila? Tukaj že vse nestrpno čakamo na tvoje novičkeuser posted image .

Drugače so se pa tele bolečine v trebuhu malo umirile. Zaskrbelo me je, ker me je trebuh bolel od večera pa vse do zjutraj- tudi ponoči. Sem spila eno magnezijevo tableto, ki je izgleda učinkovala. Ali pa je imela samo psihološki učinek? Kdo ve. Danes me tudi zelo zdeluje pritisk, ki je še vedno zelo nizek. Tudi meni je počasi že dolgčas doma. se velikokrat sprehodim mimo ogledala in preverjam, če je buši že kaj zrasel user posted image . Drugače pa že odštevam dneve do srede, ko imam pregled.
Nekatere že metuljčke čutite? user posted image Se je meni tudi zdelo, da se mi to dogaja, samo potem vedno pridem do zaključka, da je to verjetno prebava user posted image (napenjanje in podobno). Se mi zdi, da je ena decembrčica že omenjala, da čuti mehurčke in da je G na UZ rekla, da je to možno, ker se je takrat pikica na UZ ful premikala.

Lahko noč (ja, zadnji mesec hodim spat zelo zelo zgodaj)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 798
2.6.2007 10:15:44   
lana38
No, super. Potem pa se mi ne meša. user posted image  Me je bilo že strah, da sem začela fantazirati. Je pa res, da zdaj ko sem doma samo to razmišljam in se še bolj opazujem, ker me je strah, da ne bi bilo kaj narobe. Potem pa vse čutim. Tudi danes zjutraj sem to opazila. Pa včasih, če se pobožam po trebuhu.
Sem pa tudi Pušenjaka že včeraj vprašala za mnenje pa še mi ni odgovoril. Bomo videli, kaj bo napisal.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 799
2.6.2007 10:20:18   
nanaa
user posted image user posted image user posted image user posted image  Punce danes se vam šee javim, v četrtek sem bil pri G. in ni bilo več čutit uripov mojega dojenčkauser posted image user posted image , G. je rekel da se je ustvil v 9 tedenu, včerej sem prišla iz bolnice kjer so mi naredili abrezijo.

Sploh ne moreme verejti, mislim, da sanjam in da se bom vsak čas zbudila in bo vse vredu, kar ne morem verjeti, nobenih problemov nič vse ok, potem pa kr nič.

Dobila sem tudi inekcijo ker sem bil RH negativna, zdaj pravi G. da lahko zopet poskušamo čez tri mesece, samo kaj če bo spet takouser posted image user posted image user posted image .

Punce držte se, adijo.

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?