|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
28.5.2007 20:12:05   
loncica
Hey ElaM. Ne smem se ti še razkrituser posted image , ker še noben ne ve (niti starši), da sem noseča. Drug teden ti vse povem, pa se dobiva na kakšni kavi, ko bo kaj na našmu koncu. A si zdaj v Lj?

Jaz mam pa 5.6. v dravljah NS, ima še katera?

Danes me pa slabost že cel dan matra, a ni že čas da bi blo konec.

Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 751
28.5.2007 20:21:06   
Anonimen
hokejistka, res ne vem pri komu sem naročena v sredo. Če pa praviš da dela tisti dan popoldne tale dr. Antolič, sem verjetno tudi jaz naročena pri njej. Drugače pa se ne obremenjujem preveč s tem pri kom imam pregled ker so v Dravljah baje vsi zelo dobri in prijazni.

loncica, midve imave pa je verjetni isti PDP user posted image . Glede lsabosti....mene še vedno spremljajo pozno popoldne in zvečer user posted image .

Aja punce, dejte mi prosim še nekaj povedat. Mene vsake toliko dni oz. 1-2x na teden tako zategne v levem delu trebuha, skoraj v predelu jajčnikov. Ali pa včasih ko zakašljam ali kihnem. Jst si to bolečino razlagam kot raztezanje vezi/ maternice. Kaj ve menite? Se še kateri to dogaja?

LP

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
28.5.2007 20:45:04   
copatek
Hej!

Tudi moja današnja NS je za menoj. Otročiček je velik 6,88 cm, tveganje za DS pa je 1:10970. Me je zelo pohvalila in rekla, da imam super izvid.user posted image  Zanimivo pa je to, da je otrok star ravno toliko kot je tednov in dni glede na ZM - nič starejši in nič mlajši (12 tednov in 5 dni). Moj PDP je sedaj dokončno 5.12.2007.

Veliko sreče tudi ostalim in lep večer vsem!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 753
28.5.2007 22:06:33   
Skaana
Heej,

moram še z vami deliti veselje, predem grem-a spat user posted image user posted image .

Za mano je tudi današnja NS pri dr. Strah. Vse je superca - imamo zdravega otročka v maternici user posted image . Kako lepo se je pikica videla, noro. Pred tremi leti še ni imela tega aparata in je res razlikauser posted image .

No, še osebni podatki našega decembrčka/čke (nočema vedet spola - naj bo kot prvič presenečenje user posted image ):
EDD by scan; 6.dec 2007 (na miklavževouser posted image )
gastational age (starost): 12 tednov in 4 dni
Crown-rump length (velikost): 6,98 cm
vsi organi vidni user posted image

Background risk of trisomy 21:   1:7093
Adjusted risk of Trisomy 13+18:    1:11093

Tako, skratka potolažena sem bila, pogledala je tudi posteljico, ker sem ji omenila krvavitve in je rekla, da je vse čisto v redu user posted image .

Tako, čestitke vsem, ki ste NS že opravile user posted image , tiste, ki vas to še čaka, pa saj veste, vse bo čisto čisto fino. In videle boste svojo pikico tako živo, tako popolno, tako vašo user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 754
29.5.2007 8:16:39   
lana38
Čestitke vsem za dobre izvide NS. Tiste, ki nas to še čaka pa user posted image , da bi bilo vse OK.
Pošteno sem se že naveličala tega mirovanja. Se mi sploh nič ne dogaja. Iz dneva v dan isto. Pa še celih 7 mesecev je do PDP.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 755
29.5.2007 9:34:32   
andreja2000
Čestitke vsem za dobro opravljeno NS,sem vesela z vami user posted image user posted image user posted image

Danes sem se naročila na AC in dobila datum 26.6 in seveda močno upam,da se bo tokrat končalo srečno.

Lana38 velikokrat se spomnim nate,še posebno,ko sem na kakšnem sprehodu saj si lahko predstavljam kako tečno je ves čas ležati.Jaz sem pri moji Lari morala tudi ležati tri mesece in to v bolnici,zato vem,kako je to.No,k sreči pa sem potem le lahko šla domov in tudi malo več gibanja mi je bilo dovoljenega.Upam,da boš tudi ti lahko kmalu odšla na kakšen kratek sprehod.

Punce,danes mi je zjutraj bilo spet rahlo slabo,pa sem mislila da je že s tem konec,no,saj ni tako hudo.
Vsem lep dan in imejte se lepo!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 756
29.5.2007 10:11:51   
kajča
čestitam za tako dobre NSuser posted image user posted image user posted image , jaz sem hotla it delat še DHT, pa nima smisla, ker ti lahko le 10-12x spremeni rezultat, to v najslabšem primeru ni 1:300, ampak nižje tveganje, zato ne vem kaj bi dosegla, samo sekirala bi se.

Lana38 kar smiliš se mi, ker moraš počivat, jaz si tega ne znam predstavljat. Zdaj lepo pridno hodim 2x na teden na telovadbo za nosečke in se kar fino pretegnem.

A nobena ni na NS vprašala še za spol?

lp,

kajča

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 757
29.5.2007 12:10:21   
lana38
andreja2000, koliko boš pa user posted image , takrat ko so ti določili datum za AC? A boš že 16T? Neverjetno, kako čas beži, čeprav sem samo notri. Zdaj več ne ležim toliko. Tudi sedim že dosti. Počivam pač. Samo vsega se naveličam. Včasih še TV ne morem več gledati. Zdaj, ko mi je manj slabo, pa se mi je začela pojavljati tista huda user posted image  lakota. To je takšna lakota, da se kar tresem, če ne grem jest. Poznam jo že iz prejšnjih user posted image . A nobena od vas nima teh napadov lakote? Pa če nekdo drug nekaj je, moram jaz takoj nekaj tistega tudi pojesti. Prej pa morda sploh ne razmišljam, da bi jedla, ampak če vidim, potem je pa groza.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 758
29.5.2007 12:40:21   
Bauka
Še jaz se javljam, tokrat NE pod anonimim. Včeraj sem imela 1.pregled in zaenkrat kaže vse ok, PDP je 30.12., za las sem še ujela decemberke...Plodek je velik 2,6 cm, videla sem kako je migal z rokicami iin nogicami, full dobr!!!
Drugače pa imam doma že enga koranjaka, starega 1,5 leta.

(Evo, Dema, če me bereš: zadnjič, ko si me vprašala, če sem noseča, si imela prav, le da še nisem nič rekla, ker sem čakala pregled, zdej pa še svojo sestrico mal pobaraj, da boš še ti še 1x teta...)

Lp, se tipkamo!
Bauka

Sonček lepše sije od 12.11.2005, ko je moj sinek prijokal na svet. 23.12.2007 se mu je pridružila se sestrica, tako, da so dnevi sedaj še svetlejši.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 759
29.5.2007 12:42:16   
MT
Čau punce user posted image

Nanaa, ne, ne bom šla na nobene dodatne teste več. Mi je tudi moja G rekla, da je nesmiselno, če je ful dober rezutlat na NS. Tako da se ne bom še dodatno sekirala.

Z mojim sva vprašala za spol. Po moje ti ne povejo sami, razen če vprašaš. Je rekla, akj bo najverjetneje, ampak da še ne more potrdit, tako da še ni nujno. Sva se tudi z mojim odločila, da ne bova nobenemu pvoedala, kaj bo .. no ,vsaj za zdaj ne, dokler ni zihr. Potem bomo pa videli, če bova zdržala in bila tiho user posted image

Meni se tudi že pozna trebušček, ko sem včeraj teti povedala, da bomo imeli dojenčka, je rekla, da se ji je zdelo user posted image Ker do včeraj so vedeli samo oboji starši in noben drug.

hokejistka, midva sva bila v Postojni, pa tam dela ob ponedeljkih dr. Antolič-Babnik. Očitno boš tudi ti imela pri njej NS in dela ob sredah v Dravljah. Moja izkušnja: ful je fajn, prijazna, vse lepo pove in razloži, tudi kar jo vprašaš, pa CD nama je dala in še filmček posnela, skratka same pozitivne besede o njej.

Uživajte, jaz se moram it zdej dalje učit user posted image Kaj hočemo, samo da bo čimprej konec učenja, potem pa user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 760
29.5.2007 12:43:08   
Ayo
Da se jaz po dolgem casu malo pofockam. user posted image

Kot prvic, nestrpno ze cakamo NS user posted image  v cetrtek in potem, da kooooooncno povemo veselo novico, ker tudi pri nama nihce se ne ve! user posted image user posted image

Glede trebuscka, raho, da ni to slikca iz 1. user posted image  ? user posted image user posted image user posted image
No, tudi jaz spravim zaenkrat gor se skoraj vse, zvecer pa res tudi samo midva opaziva majcken trebuscek. user posted image

nana22, tudi jaz sem imele pre kaksnimi 14 dnevi podobne bolecine, to je sigurno od maternice in vsega dogajanja tam notri, ne skrbi, men je sedaj kar cudno ker nic ne cutim … user posted image

Drugace pa sem se nekaj casa nazaj hvalila, da slabost pojenja – ja pa ja, se jo imamo na obisku in sem jo res ze sita! Sem pa malo manj utrujena.

No toliko za danes. LP vsem user posted image  in vasim user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 761
29.5.2007 12:43:21   
andreja2000
Lana38 takrat bom nastopila 17 teden,ja čas res hitro beži.
Jaz pa v tej user posted image  nimam ravno nekega apetita,a jem,ker mi je drugače slabo.Meso,razen kurjega mi sploh ne diši,najbolj mi paše kumarčna omaka s krompirčkom,pa razno sadje,posebaj lubenice.Sladkega se mi skoraj ne zlušta.
Kava mi še vedno ne paše,če prav sem jo prej tako rada pila.

Kako pa je sedaj kaj z vašimi prsmi,mene še vedno zelo bolijo pradevice,a vas tudi?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 762
29.5.2007 13:32:05   
lana38
Moje prsi so se zelo povečale in srbijo me. Lahko bi rekla tudi, da so občutljive na dotik.
Lp

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 763
29.5.2007 14:35:58   
Anonimen
saj sem vam lepo rekla, da izgledam kot da bi bila minimalno v 5. mesecu nosečnosti. Sem se že kar začela sekirati, kakšna bom do decembrauser posted image . Pa tudi sprašujem se, če slučajno nista dva in se eden nekje skriva. Je pa zanimivo, da se drugače nisem zredila niti za gramuser posted image  Sam trebuh se mi je napihnil.

Vsem, ki ste opravile NS s čudovitimi rezultati, čestitam.

Ja, Andreja2000, tudi mene bradavice nenormalno bolijo. Ne bom razlagala, kako boli, ko se Črtomir prisesa nanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 764
29.5.2007 17:10:24   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Hey ElaM. Ne smem se ti še razkrituser posted image , ker še noben ne ve (niti starši), da sem noseča. Drug teden ti vse povem, pa se dobiva na kakšni kavi, ko bo kaj na našmu koncu. A si zdaj v Lj?

Loncica,drug teden pričakujem razkritje.user posted image  Čeprav nisem zihr, da sem tista za katero misliš, da sem, ker ne živim v Lj. No, saj ni važno, tudi če se ne poznava, se pa bova, da bova lahko skupaj kofetkali.user posted image

Vsem čestitam za super rezultate NS. Komaj čakam, da bo za nami in upam, da bo rezultat ok. Prvič je bil nekaj čez 8000 in se mi je kar kamen odvalil od srca. Upam, da bo sedaj podobno.

Mi je pa še vedno noro slabo, sploh ne vem, kdaj bo konec.user posted image

Punce, lepo se imejte.

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 765
29.5.2007 17:30:04   
loncica
ElaM, zmenjeno. Sem jaz nekaj zamešala, sem mislila, da sem nekje prebrala, da si v Lj. Meni je tudi še kar slabo. Ko bi blo vsaj konec te nadloge. Okrog treh popoldne se začne in se samo stopnjuje.

Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 766
29.5.2007 18:03:27   
ajtak
user posted image , Raho, tudi sama sem ze tam-tam s tabo. Se pac pozna, da sem imela nekaj zaloge se od prejuser posted image .
Tako, da z veseljem sporocam, da sem ponosna lastnica novih kavbojk in takih 3/4 trenerka hlac. Greva jutri z mozem namrec na morje (v soboto sem se porocila user posted image ) in nujno rabim kaj za oblect.

Bozajte busije!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 767
29.5.2007 18:09:06   
andreja2000
ajtak iskrene čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image
pa lepo uživajta z možekom na morju!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 768
29.5.2007 18:11:46   
loncica
Ajtak, čestitke tudi od mene. Jaz imam še dobra dva tedna do porokeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 769
29.5.2007 18:34:34   
ajtak
Loncica lepo!! A si mogoce tud na porocnem forumu??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 770
29.5.2007 18:35:04   
ajtak
Kok sem smotana, obema hvala za cestitke!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 771
29.5.2007 18:40:21   
Ayo
ajtak, loncica, cestitke tudi z moje strani za poroko! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 772
29.5.2007 18:41:48   
Magi*
Ajtak, čestitke za porokouser posted image  glej, da ne bosta že čez 3 leta pozabla na obletnico, kot se je to nama letos zgodilouser posted image user posted image user posted image

punce, sem že spraševala na lepoti in modi in bom še tukaj, kje se da dobit nosečniške legice (žabe brez podplatov, po domače)? sem se jih tako navadila, da sploh več kril ne znam nosit brez njih, pa me tele navadne preveč čez trebuh žulijo.

pa še nekaj: kako je s spanjem na trebuhu? jaz sploh ne znam drugače spat, kot na trebuhu.user posted image  se iz prve N spomnim samo tega, da sploh nič nisem spala. zdaj je spanec še kar, ampak skoz na trebuhu. tudi, če hočem bit na boku ali hrbtu, se zbudim na trebuhu.  

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 773
29.5.2007 19:01:51   
Anonimen
Ajtak, čestitke ob poroki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da ste se nazabavali in imeli vsaj malo dežja (da bosta bogata). Pri naju je tako pripekalo sonce (3. maj pred 10. leti), da sem vam s tem vse povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Magi* za legice pojma nimam, ampak mi v SLO to že zveni kot misija nemogočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Legice za nosečnice. Vem pa, kje sem jih videla in mi je sedaj user posted image  žal, da jih nisem vzela. V Šibenikuuser posted image . V Top Shopu (tam imajo v njem tudi stvari za nosečnice).

Spanje? Jaz še spim na trebuhuuser posted image . vprašaj kako... Z banano oz. blazino za dojenje (si jo dam pod eno nogo - in mi tako dvigne celo telo, da lahko še vedno brez problema spim na trebuhuuser posted image ).

Lepo se imejte, božajte BUŠIJE....

Loncica - še malo pa bo tudi tvoj dan Duser posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
29.5.2007 20:41:54   
Magi*
jao raho, zdaj si bom pa še jaz eno tako blazinko omislilauser posted image  a v Šibeniku? ma sitnica, bomo pa našo Mič poslali v akcijo, saj ona tja blizu zahaja, knede?

sem zadnjič v baby centru vprašala prodajalko za legice, me je gledala kot bi videla samega marsovca. ne, jih nimajo in jih ne bodo imeli. glavno, da imajo tangice za dojenčkeuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?