|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
1.6.2007 20:10:23   
Bety upa
Pri Staši1¸popravite podatke.....punkcija maja in junija?????!!!!! Verjetno da ne!!!user posted image

////////////////

Tobika?????Kje si???Kako kaže test???user posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
1.6.2007 20:10:58   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: koala

tosja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za seznamček, maš kavo v dobrem.

user posted image  user posted image

alia jaz sem imale iste znake in bila otalno panična, pa je bilo vse kot mora biti in glej ga zlomka zdaj sem srečkauser posted image

user posted image  kakšne znake... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
1.6.2007 20:16:47   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
11.05. začetek špikanja
11.05 UZ
25.05. punkcija

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  Bety upa: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
 02.06.  punkcija user posted image  user posted image

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
01.06. UZ + STOP
03.06. punkcija user posted image

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05. začetek špikanja - Menogon
15.05. 1. UZ
17.05. 2 UZ
19.05. punkcija

user posted image  M007: (LJ)
07.05. štart
14.05. začetek špikanja Menopur
20.05. 1. UZ

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor

user posted image  ija: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
10.05. razgovor
14.05. začetek snifanja Suprefact
22.05. začetek špikanja Menogon
28.05 UZ
30.05.  IN 31.05. UZ
02.06. predvidena punkcija user posted image  

user posted image  shuka (1. IVF, PO, dr.Reš)
14.05 začetek snifanja Suprefact
23.05. začetek špikanja - Menogon
29.05. UZ
31.05. UZ + STOP
02.06.  punkcija user posted image

user posted image  dajamaja (3. ICSI, PO, dr. Reš)
15.05 začetek špikanja Dipherine

user posted image  zalazoya (1.IVF - 4. ET eskimčki, PO, dr. Reš, )
15.05. začetek estrofem
24.05 1. UZ

user posted image  alia (4. IVF, PO, dr.Reš)
15.05. začetek špikanja Diphereline
28.05. začetek špikanja Gonal F
03.06. UZ

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image  user posted image

user posted image  tobika (2.IVF, LJ), 16.05. ET user posted image  user posted image  31.05 user posted image

user posted image  april30 (1. IVF, LJ), 20.05. ET user posted image  user posted image  04.06 user posted image

user posted image  sonček75 (1.IVF, LJ), 26.05. ET user posted image  user posted image  09.06. user posted image

user posted image  citrončica (IVF, LJ), 28.05. ET user posted image  user posted image  11.06. user posted image

user posted image  Mijavček (2.IVF, LJ), 26.05. ET user posted image  user posted image 11.06. user posted image  

user posted image  ele (PO), 30.05 ET user posted image  user posted image  13.06. user posted image

user posted image  Sayuri (1.ICSI, PO), 31.05. ET user posted image  user posted image  14.06 user posted image

user posted image  Sanja70 (2.IVF, PO), 01.06. ET user posted image  user posted image  15.06. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image   user posted image   user posted image   Pika  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   01.06. 2007  user posted image

user posted image   Sanja70 - ET  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Staša1 - UZ + STOP  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   02.06.2007  user posted image

user posted image   Shuka - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   ija - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Bety upa - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   03.06.2007  user posted image

user posted image   Staša1 - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   alia - UZ  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
1.6.2007 20:17:39   
Sanja70
PIKA74,res mi je žal zate,pa še mislila sem nate na ta dan,ko naj bi imela ET.
Sej bo jesen kmalu tu,ti pa zdaj kar zaćni s user posted image in jim naredi eno velko toplo dekico za 2.Da bojo tvoji otročički na toplem,ko jih prideš iskat.

SNUKA,drži se na punkciji,čim več lepih jajčk,kvalitetnih,to želim tudi
STAŠI1,in BETTY UPA.Držim pestke za vas punce.

SAYURI evo ti št.tel od Reškota 041/667-482 pa poklič za tvoje eskimčke.

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
1.6.2007 20:20:12   
tosja
Danes so me že v službi najedanja spravla v user posted image   user posted image   user posted image

Nemogoče se je NE zmotiti... se že vnaprej opravičujem...verjetno jih je kr nekaj, ki najdejo napake, pa ne....

...dans sem take volje, da user posted image

...če pa se katera druga loti seznama - dobrodošla user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
1.6.2007 20:21:08   
Sanja70
IJA tudi tebi želim da bo punkcija uspešna,držim pestke pa mislim na vse vas punce.

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
1.6.2007 20:44:54   
DaisyE
Tolk da vam je jasno, nimam blage veze, kaj se na tej temi dogaja, ker nimam cajta brat. Samo eno mi je jasno...

user posted image user posted image user posted image BRAVO KOALA ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa pozivam vse ostale, da se po njej zgledujete. user posted image user posted image user posted image

Pa nič user posted image user posted image user posted image , pa nič user posted image user posted image user posted image  ker nam je svinjsko fajn!!!

Aplavz za vse nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
1.6.2007 20:46:29   
DaisyE
Zdaj grem pa na
user posted image sem svaka prisilila, da me je povabil.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
1.6.2007 20:47:49   
ija
Hvala, sanjauser posted image
tosja, ti si carica, pa saj to veš! user posted image user posted image user posted image  ampak te razumem, tud mene je mal zbodlo ... drgač pa, sej bo Staša sama povedala, ampak kolkor se jaz spomnim, je Staša imela res tudi maja punkcijo, ker ji folikli niso hotli počit in so jih moral spunktirat ... a je bilo tako, Staša?
pika, samo, da si doma in da je s tabo vse v redu user posted image  ti kar joči, to pomaga, vsaj meni, pa mal še hormončki pripomorejo user posted image  jesen bo pa itak en-dva-tri tu user posted image user posted image user posted image
punce, včasih začutim malo slabe volje in nepotrpežljivosti tukajle na RR - nismo zato tu, a ne? tako da poskusite razmišljat (in pisat) pozitivno, že tako nam ni ravno najbolj super v tem obdobju ...
jah, jutri pa punkcija - bomo že, a ne, shuka in bety upa - se vidimo v Postojni user posted image  user posted image mene danes že cel dan špika in dol pritiska in sploh sem vsa čudna - očitno tale Pregnyl tudi na mene tako deluje, Bety upa user posted image
Hvala vsem, ki boste mislile na nas jutri, tebi, Staša, pa en user posted image za nedeljo, ija

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
1.6.2007 20:50:56   
ija
o, glej, kdo je prišel z dopusta user posted image  daisyka, smo že mislili, da si nas čisto pozabla, potem pa takole prideta kar obe s tosjo user posted image  ja, me smo pridne, saj maš ažuriran seznam, pa ti bo vse jasno user posted image
pa uživaj na pijački še za nas - jaz bi tuuuud user posted image
čau, ija

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
1.6.2007 21:23:09   
Shuka
ija in bety upa jutri se vidimo user posted image

sayuri  - da neb Reša prezgodi motlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tosja -  vsa čast tebi, da tkole spremljaš naše spremembe, med vsemi temi čvekarskimi objavamiuser posted image user posted image user posted image

pika74 - želim ti, da ti hs čimprej mine, da boš septembra v vrhunski formi za svoje otročičkeuser posted image

Za vse držim pesti, da bodo testi user posted image user posted image

Zdej si grem pa rdeče hlačke prpravtuser posted image

a je katera kak koncert omenjala user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
1.6.2007 21:34:31   
koala
tosja jaz te še vedno občuduje, znajdem pa se med vsemi nami itak ne tako da user posted image user posted image user posted image zate, najboljša si.

Aja, glede znakov ovulacije sem govorila, je bilo vse kar je ponavadi ob ovulaciji, sluz, zbadanje,.. Med stimulacijo seveda pred punkcijo in sem bila totalni panik, da so folikli popokali.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
1.6.2007 22:05:05   
soncek.djukelica
dober večer,

tosja,strinjam se z koalo! Res fajn,da si osvežila seznam, zdej je veliko bolj pregleden,najbolj všeč pa mi je,da si na konec seznama dodala najbolj aktualne dogodke! Jaz te bom kar na user posted image peljala! Tudi pivo častim! user posted image

Daisica, user posted image
Pika, sej veš, da sem z teboj!Spočij se in stisni k svojemu dragemu! user posted image
sayuri, tebi želim lepo praznovanje! Uživajte jutri! user posted image
Shuka,ija, Bety vam želim uspešno punkcijo!Pa veliko veliko celic!user posted image
alia, po Diphereline sploh ne bi smela imeti ovulacijo, ker je namenjeno temu,da se ne sproži naravni ciklus(ovulacija) ampak da se ti zadeva kontrolira od zunaj! Moraš pa vedeti,da si pod vplivom hormonov in tale sluz lahko pomeni,da se nekaj dogaja v tvojem telesu!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
2.6.2007 6:52:58   
alia
Hvala, hvala Tosja - tvoj odgovor me navdaja z optimizmom... Bomo videli še kaj bo jutri rekel Reško...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
2.6.2007 7:03:09   
alia
Ups...Koala - tebi hvala... in ja, Soncekdjukelica - imaš prav, samo saj veš kako možgančki delajo...
Moram priznati, da imam ta trenutek preveč časa, zato se ukvarjam s temi mislimi...

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
2.6.2007 7:59:11   
sayuri
Punkcija day user posted image   

Saj sem vedlal, da bo dež, če pa cela četa naših punc čveka v Postojni, pa še kje drugje user posted image

Drage punkciatorke: MISLIM NA VASuser posted image   Pa poročajte user posted image user posted image

Pika74user posted image   Samo, da si zdaj doma in da je vse ok. Otročki bojo pa že počakali, a ne? Občudujem tvoj pozitiven smisel za humor user posted image

Daisy, tosja, vidve sta itak carici user posted image   Brez vaju bi ble tukile sam še bolj zmešane user posted image

Ostalim tudi lepo soboto. Mi imamo danes piknik v dežju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
2.6.2007 8:10:03   
dajamaja
Dejmo punce dans ene par punkcij opravt user posted image , pol sem gor in poročat o pridelku!

Živjo Tosja, živjo Marjetka user posted image user posted image ! Sezname furat je full time job tak, da kapa dol. Jaz bom termine javla po prvem UZ, ker mam občutek, da bo tokrat kej sprememb.

Punce katera, ki je mela 1 dipherin in 4 gonale - kako ste prenašale? Jaz sem včeraj prišla na pol mrtva iz službe (matasta, stoje bi spala .. baje da beli medvedi to redno počnejo, bo treba nick zamenjat). Trebuh pa itak ko balon, pri tem da sploh nimam apetita (redkost na robu izumrtja). 
Danes po 10 urah spanja je sicer bolš user posted image  ma me mal skrbi (kako bom sploh pr zavesti pričakal nadaljne korake) ker imam v pon. šele 1 UZ.  

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
2.6.2007 8:12:35   
dajamaja
Sayuri pridte na Štajrsko, tle je še skor sonce user posted image
Sej otrokom je važn, da je družba in da lahk letajo okol kaj pa par kalic dežja. Naj rojstni dan lepo uspe in Filipu en kup user posted image  želim user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
2.6.2007 8:28:54   
zalazoya
dobro jutro,

samo na hitro da zaželim čim manj bolečo in čim bolj uspešno punkcijo trem sotrpinkam danes.
Shuka, Ija, Bety upa držte se. Želim vam čimboljši pridelek.

lp

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
2.6.2007 8:37:14   
Anonimen
user posted image  Dobro jutro vsem!

Zadnjič ko sem bila na prvi injekciji Diphereline mi je sestra dejala, da pridem naslednjič 8. 6. ob 11.45 uri. Sedaj pa ne vem ali ta ura pomeni UZ ali začetek špikanja Gonala. Na tistem listeku, ki sem ga dobila kot navodila piše da je na ta datum oboje. A se moram na UZ posebej naročiti?
Upam, da je katera še v postopku v Mariboru.
Saj če ne dobim odgovora, bom itak morala klicati. Samo včasih so tako user posted image  po telefonu.
Drugače pa želim vsem lep dan, pri nas še sije sonce. Grem okopat user posted image , to bo še muka.

(odgovor članu dajamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
2.6.2007 8:39:40   
Sanja70
SAYURI jutro,vidim da si gor.Si poklicala Reša??
Kateri dan si ti mela ET.Poročajuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
2.6.2007 8:54:04   
Bety upa
Jaz sem že nazaj....nobena me ni pocukala za rokav in sem kar šla.....Sem študirala, če čem zavpit :"A' je ktera z RR-ja??".....Pa nisem.....odkorakala sem ven.....Bomo mogle kakšne značke nositi....drgač ne gre....

in......nič.....kot sem predvidevala, samo 3 celice, urgentno spunktirane....druge so bile nezrele....user posted image user posted image user posted image ....tako, in ET bo v torek.......

Mislim, da je krivo moje prestavljanje M.....jah...vsaka šola se plača....drago....

Čakam, da slišim, kaj bodo rekle vse druge....

LP

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
2.6.2007 8:55:11   
sayuri
Sanja, nism ga še poklicala user posted image  Mi je Shuka zaičala, da ne smem klicat, dokler bo ona tam user posted image . Malo bom še počakala, pa čez pol ure poklicala. Mi je kar zoprno, ker vem, da ima ful dela user posted image  JAz sem imela tud 3 dan ET.

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
2.6.2007 8:58:13   
sayuri
Bety user posted image  Si bila zgleda med ta zgodnjimi, pa ste se zgrešile. user posted image

Sicer pa čestitke za 3 jajčka user posted image . To je prav lepa družinica in močno držim pesti, da plavalčki sedaj opravijo svoje in da te v torek pričakajo vsi trije user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
2.6.2007 9:14:49   
zalazoya
čestitke Bety za 3 celice user posted image user posted image user posted image .   Važno je da je 1 ok. Misli pozitivno. Srečno.

lp

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.