|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
1.6.2007 14:07:47   
GoYa
user posted image  za piko. S.d si me mal prehitela, sem hotla javit, da ima dva lepa pingvinčka, na katera bo sicer morala še mal počakat, ampak se splača. Spet snifa tale naša pika, bo čist odvisnica ratala user posted image .

Drgač pa punce, ki delate test 14.6., lepo prosim naredte ga en dan prej, ker grem jaz lih 14. na morje in bom vsa živčna tam dol, ker ne bom vedla rezultatov. 13. vam bo lih tako prav pokazu user posted image . Jst sem ga vedno delala 13. dan.

Ena je spraševala, kolk je možnosti zanositve, če je ET 3. dan. Jaz imam doma mišolino, ki je bila "vstavljena" 3. dan. So možnosti, seveda so user posted image .

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
1.6.2007 14:24:02   
zalazoya
hoj
sanja čestitke user posted image user posted image . Jaz sem se čist v rdečo oblekla pa z morsko hrano sem se tudi basala že en dan prej user posted image . kaj vse ne naredimo, da bi zagledala user posted image user posted image , sam da bo nucal.
Sayuri pri Rešu ni krvnega testa, samo CL.B 14 dan. Meni je Reš takoj povedal koliko je eskimčkov tako da ne vem zakaj morate nekatere klicati,  sem pa imela transfer 5 dan, mogoče 3 dan še ne vejo.user posted image
Kaj je s tem LA-Hatching-om. A moraš posebaj prositi ali se on sam odloči ali pa kar naredijo pa ti ne povejo.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
1.6.2007 14:29:35   
koala
sayuri, kar se slončkanja tiče, sem zdaj pri Pušenjaku brala, da odsvetuje slončkanje en teden po ET.

soncek.djukelica si mi pa dan polepšala z novičko, da bo že 12. slikica.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
1.6.2007 14:32:03   
GoYa
Zalazoya, 3. dan še ne vejo, koliko bo zamrznjenčkov, ker še niso v tej fazi, da bi jih dali zamrznit. Morajo še mal zrasti user posted image .

LA-hatching - kukr ga piči. Ja, kr naredi ali pa ne, pa ti nč o tem ne pove. Sam to pol vidiš na unem listu, k ga dobiš na transferju, kjer so podatki o številu celic, oplojenih, vstavljenih,...tam je tudi rubrika LA-hatcing in piše DA ali NE. Ene pa pač posebej prosijo in naredi.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
1.6.2007 14:44:14   
zalazoya
Sem šla pogledat na list, ki ga dobiš po transferju, pa ne piše da ali ne je prazno. Na listu, ki ga dobiš po transferju zamrznjenih pa nič ne piše. Samo število zamrznjenih, ki so jih vstavili in koliko jih je ostalo. Če tokrat ne rata bom naslednjič vprašala Reša kaj je s tem. Še dobro da je tale forum vsaj kej zveš.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
1.6.2007 15:33:23   
ija
user posted image uf, klepetate user posted image  jaz sem imela danes tako gužvo v službi, da nisem uspela čekirat user posted image  sanja, bravo za otročku, staša, res si nam tik za petami ...
shuka, a si ready? user posted image user posted image user posted image  pa ti, bety upa? jaz sem že v nizkem štartu user posted image  shuka, glede koncerta pa dvomim, da bom v formi ... še celo Reš izrecno priporoča počitek na dan punkcije, lahko ga tud vprašaš ... no, saj boš vidla, kako se boš počutla - mogoče boš pa super kul user posted image  a ti tud nisi čist gorenjka - jaz tud ne čist user posted image
držim pesti za piko in tosja, hvala, da si se nas usmilila user posted image user posted image user posted image  
po punkciji ne bom nič poročala, mogoče bom uspela shuki povedat, da vam sporoči, kako in kaj še zame - jaz grem na lepše, kjer ne bo neta user posted image
pozdravček in user posted image , ija

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
1.6.2007 15:49:27   
citrončica
Sanja70,dobrodošla med trepetalkeuser posted image user posted image ,jaz tud že od ET rdeče spodnjice nosim,mi jih bo že zmanjkalo počasi,če pa mojemu rečem,da perilo opere,bodo pa najbrž vse rdeče-rozauser posted image ,a to tud velja?pa morsko hrano sem jedla,sicer na dan ET ne,ker mi ni nič pasalo,potem pa en dan ribico,pa enkrat repke kozic,moram pogledat,če me še lignji čakajo v skrinji,hobotnice me pa sigurnouser posted image ...

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
1.6.2007 15:52:07   
sayuri
Ija, blagor ti, ker greš na lepše....jst bi šla tud na user posted image   recimo user posted image . Jutri vse tri res dobro opravte. Ni hudič, da rata, saj boste grupno tam user posted image user posted image user posted image user posted image

Zalazoya men pa piše NE pri rubriki La hatching. Je pa zadnjič Sanja70 napisala, da sta se onadva zmenila, da bo njej to delal. Jst sem tud prvič za to slišala.

Koala en teden brez user posted image  ? user posted image user posted image user posted image  Uf... Jah no...bomo nekako preživeli user posted image

Ne vem, če se bom še kaj do večera javila. Jutri želim vsem trem RRjevkam čimmanj bolečo punkcijo in čimveč jajčnih celic user posted image user posted image user posted image  Bom mislila na vas user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
1.6.2007 17:15:33   
alia
Drage moje - imam zopet eno vprašanje:

Sem v četrtem postopku IVF - terapija poteka ob DIPHERELINE in GONAL F. V nedeljo imam šele 1. UZ, jaz pa danes čutim ovulacijo - oz. imam vse znake, ki kažejo na to - tanka, prozorna sluz...
Res se nikoli nisem poglabljala v to kako je z ovulacijo v teh postopkih,...pričakujem punkcijo v naslednjem tednu,...če bo seveda vse po sreči... Je možno, da postopek zaradi "prehitevanja" ovulacije ne uspe oz. - ali je pri teh postopkih ovulacija sploh pomembna?

Vem, da sem zakomplicirala in sorry, če sprašujem neumnosti...
Mi lahko katera pomaga z odgovorom?

Hvala in LP vsem;

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
1.6.2007 17:20:14   
alia
Da, Zalazoya, prav predvidevaš.
Zarodke zamrznejo 5. dan in ker si ti imela ravno na ta dan transfer, ti je rezultat sporočil ob ET. Ostale, ki smo imele ET 3.dan, pa smo morale preveriti kako je z preostalimi E.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
1.6.2007 17:31:06   
Bety upa
jaoooooooo....koliko ste načačkale..user posted image ...sploh ne vem več, kaj ktera ima...user posted image user posted image

No....vsaj Shuki lahko povem, da močno dvomim, da bo šla na koncert po punkciji. Jaz sem vedno imela okrog 10 spunktiranih foliklov(pa samo 7 celic) in sem krvavela, vsa napihnjena in s bolečinami v jajčnikih samo ležala, spala.....Še-le drug dan sem lahko hodila, delala....

Nismo pa vse enake.......Moj razmišlja o enem pikniku zvečer...hmmmm....bomo videli...

Citrončica user posted image user posted image  za tvoja user posted image user posted image .....kar vidim jih, kako sta luštna...oba se bosta vgnezdila, ziher

Jaz imam danes slabosti v želodcu......vedno se mi pojavi po injekciji Pregnil....in pomaga samo Rupurut....Pa napihnjena sem, lulam nekako čudno.......Če ne bi bila v postopku, bi rekla, da sem že user posted image .

Po ET-ju:  si bom doma spohala lignje, rdeče gate nosim itak do testa (čiste vsak dan user posted image ), se prisilim gledati smešnice vsak večer, persen sem tudi kupila za živčke, aspirin100 je pripravljen, Pregnil 5000 čaka do četrtka, veliko prometrijuma na zalogo, še Medrol mi bo Reško predpisal......innnnnnnn.....pojma nimam kaj še......Kakšna tabletka B compleks, e vitamin, matični mleček, C vitamin......user posted image

Komaj čakam obnovljeni seznam, ki ga bo Tosja uštimala, pa da osvežim spomin....

LP

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
1.6.2007 17:40:30   
zalazoya
alia

nobeno vprašanje ni neumno vse imamo isto težavo in ravno za to so ti forumi, da si pomagamo in se vzpodbujamo.
Moje mnenje je da v stimuliranih postopkih težko določiš karkoli saj je večina simptomov laho povezanih ravno z zdravili, ki jih jemljemo. Ovulacija je vsekakor pomembna. Tudi mene je bilo strah, da ne bi prezgodaj imela ovulacije ali da ne bi folikli prezgodaj  počli.... v glavnem strah je vedno prisoten. Vem da ti nisem ravno odgovorila na vprašanje ampak v nedejlo boš dobila pravi odgovor. Upam, da ti čimprej mine. Držim pesti zate.

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
1.6.2007 17:41:17   
pika74
O punce...user posted image user posted image ... sem doma... in ležim ... pa sem k sebi potegnila še prenosnik...in rekla, bom samo pogledala na RR...in reakcija: jokat sem začela ob branju...user posted image user posted image user posted image jokat kot dežuser posted image user posted image user posted image ...

...mislim, da prihaja za mano...user posted image user posted image user posted image ...in šele zdaj dojemam, kaj vse je za mano...

...in jokam od ganjenosti, da je na RR toliko dobrih duš, ki mislijo name...user posted image user posted image

...in jokam od sreče, da je zdaj bolje...user posted image user posted image

...in jokam, ker je okoli mene toliko pravih prijateljev...user posted image user posted image

...žal mi je, da je tale prispevek bolj cmerast...ampak... v meni je itak še vedno preveč tekočine zaradi hiperstimulacije... in je vsako odvajanje tekočine še kako dobrodošlo user posted image user posted image

tako: sedaj sem spet na suprefactu (0,6) in to 10 dni, da se stanje znormalizira... v jeseni greva pa po 2 eskimčka user posted image

Hvala vam za vse!

Lp
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 1.6.2007 17:42:10 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
1.6.2007 17:45:19   
Anonimen
Pikolina, saj ne vem, kaj vse morata prestajat, samo te imam pa rada, veš user posted image  Bemti, ko bosta vidva noseča, bom nazdravljala do nezavesti in čez. Morda celo svojo pivovarno odprem, samo sva s taniko pogruntali, da bi šlo prehitro vse cu grund user posted image  

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1574936 , da ti ne bo dolgčas.

Drži se user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
1.6.2007 18:04:30   
alia
Hvala zalazoya,
drži se Pika!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
1.6.2007 18:05:32   
zalazoya
draga pika

user posted image user posted image user posted image  ostala sem brez besed. Žalostna sem user posted image . Ostani močna. Misim nate. Drži se in vedi, da te tvoji sončki čakajo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
1.6.2007 18:37:20   
Anonimen
Draga Pika user posted image user posted image

Drži se.To pomeni, če greš v jeseni po user posted image user posted image  bova drugo leto skupaj zibale.user posted image user posted image

(odgovor članu zalazoya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1067
1.6.2007 18:59:17   
Staša1
Pikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Vajina eskimčka bosta hitro pri tebi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
1.6.2007 19:01:02   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević) user posted image

user posted image  pika74: (3.IVF, LJ, dr.Drobnič)
30.04. začetek špikanja Suprefact
14.05. UZ
14.05. začetek špikanja Gonal
23.05. UZ
26.05. punkcija user posted image user posted image
31.05. ET - zaradi hiper... prestavljen user posted image

user posted image  citrončica: (2.IVF, LJ)
26.04. začetek špikanja
09.05. UZ
09.05 začetek špikanja - Gonal
18.05 UZ
23.05. punkcija
28.05. transfer user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image  perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
11.05. začetek špikanja
11.05 UZ
25.05. punkcija

user posted image  sayuri: (1.ICSI, PO, dr. Reš), doma že ima user posted image  user posted image
08.05. razgovor
09.05 začetek snifanja - Suprefact
18.05. začetek špikanja - Menogon
24.05. UZ
28.05. punkcija
31.05. transfer user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  Bety upa: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
 02.06. predvidena punkcija user posted image  user posted image

user posted image  Sanja70: (2.IVF, PO, dr. Reš)
08.05. razgovor
08.05 začetek špikanja - Diphereline
17.05 začetek špikanja - Gonal
23.05. UZ
29.05. punkcija
01.06. ET user posted image

user posted image  sonček75: (1. IVF, LJ, dr. Zorn)
25.04. začetek špikanja (dolgi postopek)
09.05. UZ
09.05. začetek špikanja - Menopur
18.05. in 19.05  UZ
21.05. punkciija
26.05. transfer user posted image user posted image   user posted image

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
16.04. začetek špikanja-Suprefact (dolgi postopek)
03.05. UZ
04.05. punkcija user posted image  user posted image
11.05 UZ
18.05 UZ
21.05. začetek špikanja Menopur
30.05. UZ
01.06. UZ + STOP

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05. začetek špikanja - Menogon
15.05. 1. UZ
17.05. 2 UZ
19.05. punkcija

user posted image  M007: (LJ)
07.05. štart
14.05. začetek špikanja Menopur
20.05. 1. UZ

user posted image  april30 (1. IVF?,LJ)
05.05 začetek špikanja - Gonal
10.05 UZ + Cetrotide
12.05 UZ
13.05 UZ + stop inekcija
15.05 punkcija user posted image
20.05. ET  user posted image  user posted image
04.06. TEST

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor

user posted image  ija: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
10.05. razgovor
14.05. začetek snifanja Suprefact
22.05. začetek špikanja Menogon
28.05 UZ
30.05.  IN 31.05. UZ
02.06. predvidena punkcija user posted image  

user posted image  shuka (1. IVF, PO, dr.Reš)
14.05 začetek snifanja Suprefact
23.05. začetek špikanja - Menogon
29.05. UZ
31.05. UZ + STOPŽ
02.06.  punkcija user posted image

user posted image  dajamaja (3. ICSI, PO, dr. Reš)
15.05 začetek špikanja Dipherine

user posted image  zalazoya (1.IVF - 4. ET eskimčki, PO, dr. Reš, )
15.05. začetek estrofem
24.05 1. UZ

user posted image  tobika (2. IVF?, LJ) 11.05. punkcija
16.05. ET user posted image user posted image
31.05 TEST

user posted image  alia (4. IVF, PO, dr.Reš)
15.05. začetek špikanja Diphereline
28.05. začetek špikanja Gonal F
03.06. UZ

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen

user posted image   ele (PO, dr. Reš)
  30.05 ET user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja, 17.04. UZ, 24.04. začetek špikanja
03.05. UZ
05.05. UZ + STOP
06.05. predvidena punkcija user posted image  user posted image
12.05. transfer user posted image
27.05. TEST user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START
23.04. začetek špikanja suprefact
07.05. začetek špikanja Gonal
16.05. 1. UZ
21.05. punkcija
26.05. transfer user posted image  user posted image
11.06. TEST

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   01.06. 2007  user posted image

user posted image   Sanja70 - ET  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Staša1 - UZ + STOP  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   02.06.2007  user posted image

user posted image   Shuka - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   ija - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Staša1 - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
1.6.2007 19:13:16   
dajamaja
Pika, lepo, da si že doma. Ti kar tiči solze, se moraš navadit za jeseni, ko boš user posted image user posted image  zagledala.  

user posted image   Shuka - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   ija - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Staša1 - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Betty upa - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image

Tko, tole ste menda četica za jutri. Trepetalk vsak dan več user posted image . Torej na juriš!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
1.6.2007 19:26:17   
tosja

majčice - junijčice

user posted image  perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
11.05. začetek špikanja
11.05 UZ
25.05. punkcija

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  Bety upa: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
 02.06.  punkcija user posted image  user posted image

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
16.04. začetek špikanja-Suprefact (dolgi postopek)
03.05. UZ
04.05. punkcija user posted image  user posted image
11.05 UZ
18.05 UZ
21.05. začetek špikanja Menopur
30.05. UZ
01.06. UZ + STOP
02.06. punkcija user posted image

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05. začetek špikanja - Menogon
15.05. 1. UZ
17.05. 2 UZ
19.05. punkcija

user posted image  M007: (LJ)
07.05. štart
14.05. začetek špikanja Menopur
20.05. 1. UZ

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor

user posted image  ija: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
10.05. razgovor
14.05. začetek snifanja Suprefact
22.05. začetek špikanja Menogon
28.05 UZ
30.05.  IN 31.05. UZ
02.06. predvidena punkcija user posted image  

user posted image  shuka (1. IVF, PO, dr.Reš)
14.05 začetek snifanja Suprefact
23.05. začetek špikanja - Menogon
29.05. UZ
31.05. UZ + STOP
02.06.  punkcija user posted image

user posted image  dajamaja (3. ICSI, PO, dr. Reš)
15.05 začetek špikanja Dipherine

user posted image  zalazoya (1.IVF - 4. ET eskimčki, PO, dr. Reš, )
15.05. začetek estrofem
24.05 1. UZ

user posted image  alia (4. IVF, PO, dr.Reš)
15.05. začetek špikanja Diphereline
28.05. začetek špikanja Gonal F
03.06. UZ

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image  user posted image

user posted image  tobika (2.IVF, LJ), 16.05. ET user posted image  user posted image  31.05 user posted image

user posted image  april30 (1. IVF, LJ), 20.05. ET user posted image  user posted image  04.06 user posted image

user posted image  sonček75 (1.IVF, LJ), 26.05. ET user posted image  user posted image  09.06. user posted image

user posted image  citrončica (IVF, LJ), 28.05. ET user posted image  user posted image  11.06. user posted image

user posted image  Mijavček (2.IVF, LJ), 26.05. ET user posted image  user posted image 11.06. user posted image  

user posted image  ele (PO), 30.05 ET user posted image  user posted image  13.06. user posted image

user posted image  Sayuri (1.ICSI, PO), 31.05. ET user posted image  user posted image  14.06 user posted image

user posted image  Sanja70 (2.IVF, PO), 01.06. ET user posted image  user posted image  15.06. user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image   user posted image   user posted image   Pika  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   01.06. 2007  user posted image

user posted image   Sanja70 - ET  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Staša1 - UZ + STOP  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Bety upa - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil tosja -- 1.6.2007 19:28:22 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
1.6.2007 19:55:09   
Staša1
Mali popravek z moje strani. Danes imam STOP in punkcijo v nedeljo 3.6.!lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
1.6.2007 19:59:44   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Staša1

Mali popravek z moje strani. Danes imam STOP in punkcijo v nedeljo 3.6.!lp

Oprosti, ampak je težko slediti takoooooooooooo dolgemu seznamu user posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
1.6.2007 20:01:53   
Staša1
Nič hudega! Kapo dol za vodenje seznama user posted image user posted image user posted image (jaz se že kar nekaj časa ne znajdem več)! Lepo bi bilo, če bi bila punkcija že jutri, ampak moram počakati še en dan!lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
1.6.2007 20:08:00   
koala
tosja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za seznamček, maš kavo v dobrem.

alia jaz sem imale iste znake in bila otalno panična, pa je bilo vse kot mora biti in glej ga zlomka zdaj sem srečkauser posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.