|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
1.6.2007 10:08:35   
sayuri
Zalazoya , mi je malo pozno potegnilo, da si imela zamrznjenčka, pa sem prehitro "Potrdi" pritislna user posted image   Ja, neki rdečega je res švignilo na stol takrat, ko sem odhajala user posted image , ampak sem bila verjetno čist preveč v oblakih, da bi te zares zaznala. Drugače pa sem skor do stropa ja..oz...moj pravi, da imam noge do tal user posted image user posted image user posted image user posted image  Skuhaj dobro user posted image  pa dobrodošla v klubu trepetalk user posted image

Staša1, naj bo današnja STOPKA dobro zapičena user posted image , v nedeljo pri maši bom pa nate mislila user posted image

Blanč , kako si kaj ti?user posted image  Bodi močna in naberi si čimveč novih moči. user posted image

Kje pa Shuka danes štrajka? Pa ija? user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
1.6.2007 10:29:17   
soncek.djukelica
pozdravljene,

Staša, pogumno naprej do punkcije in transferja! Koliko foliklov pa so ti našli danes?user posted image
Sanja, tudi ti se danes pridružuješ trepetalkam! Na uspešen transfer in na uspešen rezultat čez 14 dni! user posted image user posted image
zalazoya, te čist zastopim glede foruma! tudi jaz sem bila nekaj časa aktivna na nosečnosti,pol sem pa včasih brala teme,ki mi niso glih padle na dušo, zdej se pa pa v večini zadržujem kar tukaj!
Pika je še kar v bolnici, čakala je na vizito,počuti se bolje in z trebuščkom sta sklenila premirje! Bravo, Pika! Zaželimo ji lep dan! user posted image

Jaz sem se danes naročila na nuhalno svetino, 18.6 ga imam v Lj. porodnišnici in se že veselim! user posted image
Koala, kako pa tvoje počutje? Slabosti....
Bety, ne študirat na najbolj črn scenarij! Sej bo vse v redu! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
1.6.2007 10:30:06   
Shuka
Evo me, sem mogla it na zrsz in zzzrs, ker sem zdej uradno brezposelna.

Jutr pa na punkcijo user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

pol pa na koncert  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

no bom vidla, kako se bom počutila, pa še slabo vreme je napovedanouser posted image

Sayuri, si v pripravah na Filipov RD?user posted image user posted image

Kako se počutiš?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
1.6.2007 10:38:39   
citrončica
user posted image Tosja je spet tu,najbolj pogrešana oseba(poleg Marjetke) te dni,sploh nismo več sledile vsemu dogajanju tu gor,user posted image user posted image za seznam!!
res se dogaja,Piki čimprejšnje okrevanje,pa user posted image  za njen večni optimizem,
pa pestke za špikanje,punkcije et in vsem trepetalkam tudi!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
1.6.2007 10:42:28   
citrončica
Bety upa,
2 sončka grejem,
preberem najprej vse,kar ste napisale,potem pa pol pozabim odgovorituser posted image !?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
1.6.2007 10:49:15   
sayuri
Ja, tosja in marejtka sta bili res pogrešani. user posted image Smo bile čist zmedene,user posted image pa toliko enega dogajanja je tlele gor user posted image . Bravo tosja za seznam.user posted image

Shuka jaz se fajn počutim. user posted image  Ma res sem polna energije, ful stvari bi počela, pa se malo zadržujem user posted image . Drugače bom pa šla zdajle malo piškotke peč, pa neko pecivo moram še nardit.user posted image Vse ostale stvari so za jutrišnji RD pripravljeneuser posted image . Ko vsaj ne bi bilo deža, da bi bili lahko zunaj user posted image  Se pa Fili zelo zelo veseli, ker bo pihal kar tri svečke user posted image

Kaj boš šla vseeno na Iron Meiden?user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1031
1.6.2007 10:52:42   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Kaj boš šla vseeno na Iron Meiden?user posted image  

Odvisno od tega kako se bom počutila ampak ja resno razmišljam, a sem nora?user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
1.6.2007 10:53:10   
Anonimen
Lep sončen dan vsem skupaj!

user posted image  in vsem, ki bomo to še postale namig za nakup ta pravega vozička, obenem pa nekaj za dobro voljo in majhen tečaj prekmurščine.

Je sousida rodijla, vozijček küjpila,
potače meu je 4, tü je rejdno kiksnola,
se s pajdašicof svojof f parki srejčala,
je ta namesto babe vozijček glejdala.

Ne vejš, ka tej vozijček več nej moderen je?
Ja, ka do si pa zaj o tebi drüjge mislile?
Na kavi skši den mej zmrzavlemo vinej,
vrag naj zeme gripo, se kazati trbej!

Küjpi si vozijček šteri ma potače 3,
je s štirimi več nej moderen, ka pa mijsliš ti?
Če tüj de vöni minus, šetat mo se šli,
sideli mo na kavi pa vozijčke kazali!

Se sousida oblejkla fejst, napackala obraz,
na kavi delo se je led, tak fejst bilou je mraz,
pa tüj či rit joj zmrzne, naj vidijo jo fsi,
ma lejpi zaj vozijček, potač ji pa fali!

Slovar:
potač - kolo
fali - manjka

Neposredna povezava do sporočila: 1033
1.6.2007 10:55:55   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Odvisno od tega kako se bom počutila ampak ja resno razmišljam, a sem nora?user posted image

No, veliko mnenj si dobila, odločila boš pa itak sama, a ne? Boš videla, kako se boš počutila. user posted image

Sonček.d že nuhalna? Madona gre hitro čas user posted image  Se pa res lahko veseliš, ker se tko fajn vidi. user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
1.6.2007 10:56:39   
citrončica
Shuka,full si faca,a resno dvomim,da ti bo jutri po punkciji kam za it,vsaj 2 dni počivaj,sicer je res vse odvisno od počutja,user posted image si pa optimist,
sem že včerajuser posted image  spraševala nekaj o gorenjski trmi....zgleda je meni mal popustila,ko sem se odselila na rob gorenjske.....user posted image user posted image

Kakorkoli že,uživaj,al jutri doma al pa na koncertu!!!
lp

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
1.6.2007 10:57:56   
soncek.djukelica
Roda,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tale pesmica pa čist paše tukaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
1.6.2007 11:07:33   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Shuka,full si faca,a resno dvomim,da ti bo jutri po punkciji kam za it,vsaj 2 dni počivaj,sicer je res vse odvisno od počutja,user posted image si pa optimist,
sem že včerajuser posted image  spraševala nekaj o gorenjski trmi....zgleda je meni mal popustila,ko sem se odselila na rob gorenjske.....user posted image user posted image

Kakorkoli že,uživaj,al jutri doma al pa na koncertu!!!
lp

Itak, da mi odločitev kaj je bolje zame ni težko padla, najprej sem jest, potem koncert, da bom čimbolj spočita in pripravljena na transfer, no pa še prijatelj mi je dal lepo alternativo, tako da bom na koncu izpadla trmasta goflja in lepo doma počivala, sicer pa, če ste vse mnenja, da je bolje počivati, ne bom se delala pametno in škodila sama sebi.user posted image

Trma sicer ostaja, ampak to je bolj ljubljanska, nisem čista gorenjkauser posted image user posted image user posted image user posted image

grem nabavt en UMTS telefon, da bom gledala koncert preko mobitelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za nasveteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1037
1.6.2007 11:20:55   
Staša1
Soncek.d - res ne moreš verjeti kako čas beži. Danes je začela šteti in meriti folikle pa je bilo vse od 19 do 21, kar nekaj ne levi, na desni pa jih je potem samo malo zmerila in rekla da jih je še kar nekaj (zmerila jih je ene deset)! Tko da upam, da bo kar nekaj celic, ki bodo zrele in se tudi naprej razvijale!

Hvala!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
1.6.2007 11:25:09   
citrončica
Staša1,pridna kokoška siuser posted image user posted image user posted image ,to bo celic,super!!

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
1.6.2007 11:28:32   
anadejka
Ojojoj kaj to berem,boga naša Pika je v bolnici user posted image .Upam,da bo kmalu bolje!
Sonček pozdravi jo če bosta še kej govorile!

Neposredna povezava do sporočila: 1040
1.6.2007 11:47:59   
koala
sayuri glede slončkanja, meni je dr.Voglar rekel naj normalno živim, no za slončkanje je rekel naj počakava dva dni.

Nosečniški znaki, hmmm, no ja razen zelo bolečih prsi in srbečih bradavic, ni kaj veliko. Razen da mi lignji ekstremno smrdijo, pa olive.

soncek.djukelica, še eno vprešanje. A v LJ dobiš kako slikico od sončka? Najverjetneje ne, ali se motim?

Aja, še zalazoya je nekaj vprašala. Ne jaz nisem imala nobenih posebnih znakov, no prsi so me malo bolele, samo tega nisem pripisovala nosečnosti, ker me pred menstro tudi.
Se pa moram pohvalit, ker sem res ponosna nase, da sem vzdržala do krvnega testa in nisem nobenega naredila doma.
No do krvnega testa, ko pa je bil ta potrjen, pa sem rekla, da si zdaj že zaslužim, da vidim kako zgleda pozitiven urinski test in sem si privoščila in nardila enega.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil koala -- 1.6.2007 11:52:44 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
1.6.2007 12:01:58   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

soncek.djukelica, še eno vprešanje. A v LJ dobiš kako slikico od sončka? Najverjetneje ne, ali se motim?

seveda dobiš slikico! jaz sem hotela reči,če mi dajo eno ampak to sploh ni bilo potrebno,ker mi je zdravnica že kar med uz dala na prsa! še sedaj se včasih spomnim tistega prvega UZ! user posted image user posted image user posted image imam pa že nove slikice,sem glih včeraj svojemu kazala,prav lepo se ju vidi! user posted image
koala, neizmeren občutek,ko boš gledala slikece iz uz! user posted image
staša, super kokoška si! vse čestitke tvojim foliklom, glih prave velikosti so!user posted image
Glede Pike, še kar čaka na vizito! Menda je zdravnik še v ambulanti...pa še nekaj ostalih stvari ima za poštimat,preden oddide pogledat pacientke!
Je pa treba občudovat njen pogum in borbo kako se je spopadla z vsem tem!
Jo citiram:"Itak mi nič ne manjka,imam apartma z razgledom, room service..."
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
1.6.2007 12:20:48   
sayuri
Hm, ko govorite o krvnih testih....user posted image  Pri Rešu pa tega ni al kako user posted image  Men je sam reku, naj 14.6. Clear Blue naredim in ga potem pokličem v ordinacijo user posted image  Kako gre to pri njem?

Koala, dobra si, da si tolk časa zdržala in nisi nič prej testa delala. user posted image  Čeprav-kolikor sama sebe poznam bom tud trmasto vztrajala do 14.6. user posted image   Sicer pa...nosečniški znaki lahko pridejo ali pa tudi ne. Upam, da te slabost zgreši user posted image

Pika, kar tako naprej user posted image  Ful si dobra user posted image
stasa1, pridna kokoška user posted image . Kar tako naprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1043
1.6.2007 12:50:39   
Sanja70
Ojla beybe,evo me z veselimi novičkami.Pri punkciji 8 celic, od teh oplojenih 5,
2 lepa taboljša zarodka mi je vstavil,za ostale tri pa pokličem v nedeljo,če bodo šli na mrzlo.Bolečine mam še vedno,sam je reku Reško,da zna bit to lahko dober znak.Hodim ko babica,čist počas.Moj dragi me je peljal po ET na polnjene lignje,pa v slaščičarno na tiramisu.ja pa ,da vam zaupam,sem mela oblečene rdeče spodnjice.
GOYA imam za tebe vprašanje.Naredil mi je LA-Hatching,na papriju pa piše.da mi ga ni naredu.Sem ga vprašala,pa mi je reku,da to samo piše tko,drugače pa mi ga je naredu.
Ah upam,da mu lahko verjamem aneuser posted image
Test delam 15.6.07,upam,da bom zdržala dolgaaaaa boooooo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
1.6.2007 12:55:16   
sayuri
Bravo Sanja70 user posted image user posted image . Sem te skoz imela v mislih user posted image   Rdeče spodnjice bojo zihr pomagale user posted image user posted image   Držim pesti sedaj nadaljnih 14 dni in dobrodošla med nas- trepetalke user posted image . Ej, a ti kaj veš, kam je treba za zamrznjenčke klicat - kar na uno številko v Dravlje?user posted image

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
1.6.2007 13:01:59   
Sanja70
SAYURI,men je reku Reško,da ga pokličem na mobi.
Najbolj da ga pokličeš na mobi tudi ti.SAYURI,povej mi neki ET sem mela 3 dan.Vprašala sem Reša,če je morula pa je reku,da ni,blastocista pa tudi ni kaj pa je poluser posted image Kolk je kej možnosti zanosit na 3.danET-ja
Sem kej zakomplicirala.hahaha

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
1.6.2007 13:06:34   
sayuri
SAnja, jaz ga sploh nič spraševala nisem user posted image . Sam reku je, da se tri lepo razvijajo in mi vstavil dve user posted image    ZArad mene je lahko "brkolžl", sam da se prime user posted image . Hm....imaš ti številko mobija? A je kaj reku, kdaj pokliči? Mislim- ob kateri uri? Da  ne bom ravno takrat, ko bo Shuka na mizi - al pa Bety upa, al pa ija. user posted image

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
1.6.2007 13:45:57   
soncek.djukelica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za našo Piko! Pravi,da je šla v laboratorij pogledat svoje otroke in da sta dveuser posted image user posted image  izredni luštni!

super! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sanja, tudi tebi čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
1.6.2007 13:51:12   
Staša1
Bravo Sanja70! Rdeče spodnjice bodo sigurno prinesle srečo, pa lignji tudi (jutri pa ocvrte)! Čestitkeuser posted image user posted image user posted image !!!

Še enkrat vsem trepetalkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in drugim!!!

In pa hvala vsem!lp

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
1.6.2007 13:52:39   
Staša1
Aja pa še, Pika superuser posted image user posted image user posted image user posted image ! Držim pesti!!lp

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Seks: To je točka za milijon dolarjev
Zdravilno akupunkturno točko, ki omogoča injakulacijo, veliko terapevtov in uporabnikov imenuje točka za milijon dolarje...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.