Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 10:08:35
|
|
|
|
sayuri
|
Zalazoya , mi je malo pozno potegnilo, da si imela zamrznjenčka, pa sem prehitro "Potrdi" pritislna Ja, neki rdečega je res švignilo na stol takrat, ko sem odhajala , ampak sem bila verjetno čist preveč v oblakih, da bi te zares zaznala. Drugače pa sem skor do stropa ja..oz...moj pravi, da imam noge do tal Skuhaj dobro pa dobrodošla v klubu trepetalk Staša1, naj bo današnja STOPKA dobro zapičena , v nedeljo pri maši bom pa nate mislila Blanč , kako si kaj ti? Bodi močna in naberi si čimveč novih moči. Kje pa Shuka danes štrajka? Pa ija?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 10:29:17
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
pozdravljene, Staša, pogumno naprej do punkcije in transferja! Koliko foliklov pa so ti našli danes? Sanja, tudi ti se danes pridružuješ trepetalkam! Na uspešen transfer in na uspešen rezultat čez 14 dni! zalazoya, te čist zastopim glede foruma! tudi jaz sem bila nekaj časa aktivna na nosečnosti,pol sem pa včasih brala teme,ki mi niso glih padle na dušo, zdej se pa pa v večini zadržujem kar tukaj! Pika je še kar v bolnici, čakala je na vizito,počuti se bolje in z trebuščkom sta sklenila premirje! Bravo, Pika! Zaželimo ji lep dan! Jaz sem se danes naročila na nuhalno svetino, 18.6 ga imam v Lj. porodnišnici in se že veselim! Koala, kako pa tvoje počutje? Slabosti.... Bety, ne študirat na najbolj črn scenarij! Sej bo vse v redu!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 10:30:06
|
|
|
|
Shuka
|
Evo me, sem mogla it na zrsz in zzzrs, ker sem zdej uradno brezposelna. Jutr pa na punkcijo pol pa na koncert no bom vidla, kako se bom počutila, pa še slabo vreme je napovedano Sayuri, si v pripravah na Filipov RD? Kako se počutiš?
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 10:38:39
|
|
|
|
citrončica
|
Tosja je spet tu,najbolj pogrešana oseba(poleg Marjetke) te dni,sploh nismo več sledile vsemu dogajanju tu gor, za seznam!! res se dogaja,Piki čimprejšnje okrevanje,pa za njen večni optimizem, pa pestke za špikanje,punkcije et in vsem trepetalkam tudi!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 10:42:28
|
|
|
|
citrončica
|
Bety upa, 2 sončka grejem, preberem najprej vse,kar ste napisale,potem pa pol pozabim odgovorit !?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 10:49:15
|
|
|
|
sayuri
|
Ja, tosja in marejtka sta bili res pogrešani. Smo bile čist zmedene, pa toliko enega dogajanja je tlele gor . Bravo tosja za seznam. Shuka jaz se fajn počutim. Ma res sem polna energije, ful stvari bi počela, pa se malo zadržujem . Drugače bom pa šla zdajle malo piškotke peč, pa neko pecivo moram še nardit. Vse ostale stvari so za jutrišnji RD pripravljene . Ko vsaj ne bi bilo deža, da bi bili lahko zunaj Se pa Fili zelo zelo veseli, ker bo pihal kar tri svečke Kaj boš šla vseeno na Iron Meiden?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 10:52:42
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Kaj boš šla vseeno na Iron Meiden? Odvisno od tega kako se bom počutila ampak ja resno razmišljam, a sem nora?
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 10:53:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep sončen dan vsem skupaj! in vsem, ki bomo to še postale namig za nakup ta pravega vozička, obenem pa nekaj za dobro voljo in majhen tečaj prekmurščine. Je sousida rodijla, vozijček küjpila, potače meu je 4, tü je rejdno kiksnola, se s pajdašicof svojof f parki srejčala, je ta namesto babe vozijček glejdala. Ne vejš, ka tej vozijček več nej moderen je? Ja, ka do si pa zaj o tebi drüjge mislile? Na kavi skši den mej zmrzavlemo vinej, vrag naj zeme gripo, se kazati trbej! Küjpi si vozijček šteri ma potače 3, je s štirimi več nej moderen, ka pa mijsliš ti? Če tüj de vöni minus, šetat mo se šli, sideli mo na kavi pa vozijčke kazali! Se sousida oblejkla fejst, napackala obraz, na kavi delo se je led, tak fejst bilou je mraz, pa tüj či rit joj zmrzne, naj vidijo jo fsi, ma lejpi zaj vozijček, potač ji pa fali! Slovar: potač - kolo fali - manjka
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 10:55:55
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Odvisno od tega kako se bom počutila ampak ja resno razmišljam, a sem nora? No, veliko mnenj si dobila, odločila boš pa itak sama, a ne? Boš videla, kako se boš počutila. Sonček.d že nuhalna? Madona gre hitro čas Se pa res lahko veseliš, ker se tko fajn vidi.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 10:56:39
|
|
|
|
citrončica
|
Shuka,full si faca,a resno dvomim,da ti bo jutri po punkciji kam za it,vsaj 2 dni počivaj,sicer je res vse odvisno od počutja, si pa optimist, sem že včeraj spraševala nekaj o gorenjski trmi....zgleda je meni mal popustila,ko sem se odselila na rob gorenjske..... Kakorkoli že,uživaj,al jutri doma al pa na koncertu!!! lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 10:57:56
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Roda, tale pesmica pa čist paše tukaj!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 11:07:33
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Shuka,full si faca,a resno dvomim,da ti bo jutri po punkciji kam za it,vsaj 2 dni počivaj,sicer je res vse odvisno od počutja, si pa optimist, sem že včeraj spraševala nekaj o gorenjski trmi....zgleda je meni mal popustila,ko sem se odselila na rob gorenjske..... Kakorkoli že,uživaj,al jutri doma al pa na koncertu!!! lp Itak, da mi odločitev kaj je bolje zame ni težko padla, najprej sem jest, potem koncert, da bom čimbolj spočita in pripravljena na transfer, no pa še prijatelj mi je dal lepo alternativo, tako da bom na koncu izpadla trmasta goflja in lepo doma počivala, sicer pa, če ste vse mnenja, da je bolje počivati, ne bom se delala pametno in škodila sama sebi. Trma sicer ostaja, ampak to je bolj ljubljanska, nisem čista gorenjka grem nabavt en UMTS telefon, da bom gledala koncert preko mobitela Hvala za nasvete
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 11:20:55
|
|
|
|
Staša1
|
Soncek.d - res ne moreš verjeti kako čas beži. Danes je začela šteti in meriti folikle pa je bilo vse od 19 do 21, kar nekaj ne levi, na desni pa jih je potem samo malo zmerila in rekla da jih je še kar nekaj (zmerila jih je ene deset)! Tko da upam, da bo kar nekaj celic, ki bodo zrele in se tudi naprej razvijale! Hvala!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 11:25:09
|
|
|
|
citrončica
|
Staša1,pridna kokoška si ,to bo celic,super!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 11:28:32
|
|
|
|
anadejka
|
Ojojoj kaj to berem,boga naša Pika je v bolnici .Upam,da bo kmalu bolje! Sonček pozdravi jo če bosta še kej govorile!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 11:47:59
|
|
|
|
koala
|
sayuri glede slončkanja, meni je dr.Voglar rekel naj normalno živim, no za slončkanje je rekel naj počakava dva dni. Nosečniški znaki, hmmm, no ja razen zelo bolečih prsi in srbečih bradavic, ni kaj veliko. Razen da mi lignji ekstremno smrdijo, pa olive. soncek.djukelica, še eno vprešanje. A v LJ dobiš kako slikico od sončka? Najverjetneje ne, ali se motim? Aja, še zalazoya je nekaj vprašala. Ne jaz nisem imala nobenih posebnih znakov, no prsi so me malo bolele, samo tega nisem pripisovala nosečnosti, ker me pred menstro tudi. Se pa moram pohvalit, ker sem res ponosna nase, da sem vzdržala do krvnega testa in nisem nobenega naredila doma. No do krvnega testa, ko pa je bil ta potrjen, pa sem rekla, da si zdaj že zaslužim, da vidim kako zgleda pozitiven urinski test in sem si privoščila in nardila enega.
< Sporočilo je popravil koala -- 1.6.2007 11:52:44 >
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 12:01:58
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala soncek.djukelica, še eno vprešanje. A v LJ dobiš kako slikico od sončka? Najverjetneje ne, ali se motim? seveda dobiš slikico! jaz sem hotela reči,če mi dajo eno ampak to sploh ni bilo potrebno,ker mi je zdravnica že kar med uz dala na prsa! še sedaj se včasih spomnim tistega prvega UZ! imam pa že nove slikice,sem glih včeraj svojemu kazala,prav lepo se ju vidi! koala, neizmeren občutek,ko boš gledala slikece iz uz! staša, super kokoška si! vse čestitke tvojim foliklom, glih prave velikosti so! Glede Pike, še kar čaka na vizito! Menda je zdravnik še v ambulanti...pa še nekaj ostalih stvari ima za poštimat,preden oddide pogledat pacientke! Je pa treba občudovat njen pogum in borbo kako se je spopadla z vsem tem! Jo citiram:"Itak mi nič ne manjka,imam apartma z razgledom, room service..."
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 12:20:48
|
|
|
|
sayuri
|
Hm, ko govorite o krvnih testih.... Pri Rešu pa tega ni al kako Men je sam reku, naj 14.6. Clear Blue naredim in ga potem pokličem v ordinacijo Kako gre to pri njem? Koala, dobra si, da si tolk časa zdržala in nisi nič prej testa delala. Čeprav-kolikor sama sebe poznam bom tud trmasto vztrajala do 14.6. Sicer pa...nosečniški znaki lahko pridejo ali pa tudi ne. Upam, da te slabost zgreši Pika, kar tako naprej Ful si dobra stasa1, pridna kokoška . Kar tako naprej
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 12:50:39
|
|
|
|
Sanja70
|
Ojla beybe,evo me z veselimi novičkami.Pri punkciji 8 celic, od teh oplojenih 5, 2 lepa taboljša zarodka mi je vstavil,za ostale tri pa pokličem v nedeljo,če bodo šli na mrzlo.Bolečine mam še vedno,sam je reku Reško,da zna bit to lahko dober znak.Hodim ko babica,čist počas.Moj dragi me je peljal po ET na polnjene lignje,pa v slaščičarno na tiramisu.ja pa ,da vam zaupam,sem mela oblečene rdeče spodnjice. GOYA imam za tebe vprašanje.Naredil mi je LA-Hatching,na papriju pa piše.da mi ga ni naredu.Sem ga vprašala,pa mi je reku,da to samo piše tko,drugače pa mi ga je naredu. Ah upam,da mu lahko verjamem ane Test delam 15.6.07,upam,da bom zdržala dolgaaaaa boooooo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 12:55:16
|
|
|
|
sayuri
|
Bravo Sanja70 . Sem te skoz imela v mislih Rdeče spodnjice bojo zihr pomagale Držim pesti sedaj nadaljnih 14 dni in dobrodošla med nas- trepetalke . Ej, a ti kaj veš, kam je treba za zamrznjenčke klicat - kar na uno številko v Dravlje?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 13:01:59
|
|
|
|
Sanja70
|
SAYURI,men je reku Reško,da ga pokličem na mobi. Najbolj da ga pokličeš na mobi tudi ti.SAYURI,povej mi neki ET sem mela 3 dan.Vprašala sem Reša,če je morula pa je reku,da ni,blastocista pa tudi ni kaj pa je pol Kolk je kej možnosti zanosit na 3.danET-ja Sem kej zakomplicirala.hahaha
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 13:06:34
|
|
|
|
sayuri
|
SAnja, jaz ga sploh nič spraševala nisem . Sam reku je, da se tri lepo razvijajo in mi vstavil dve ZArad mene je lahko "brkolžl", sam da se prime . Hm....imaš ti številko mobija? A je kaj reku, kdaj pokliči? Mislim- ob kateri uri? Da ne bom ravno takrat, ko bo Shuka na mizi - al pa Bety upa, al pa ija.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 13:45:57
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
za našo Piko! Pravi,da je šla v laboratorij pogledat svoje otroke in da sta dve izredni luštni! super! Sanja, tudi tebi čestitke!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 13:51:12
|
|
|
|
Staša1
|
Bravo Sanja70! Rdeče spodnjice bodo sigurno prinesle srečo, pa lignji tudi (jutri pa ocvrte)! Čestitke !!! Še enkrat vsem trepetalkam in drugim!!! In pa hvala vsem!lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 1.6.2007 13:52:39
|
|
|
|
Staša1
|
Aja pa še, Pika super ! Držim pesti!!lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.