|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
31.5.2007 15:26:23   
soncek.djukelica
ojla,

Pika je v bolnici, ET ni bil opravljen, vendar ne za dolgo(upam)! Baje ima kar nekaj dobrih zarodkov,ki so sedaj na hladnem!
Sej pa ne bodo dolgo,ker jih bo naša Pika hitro pogrela! user posted image user posted image user posted image
Na kaj več inf. pa bo treba kar Piko počakati!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
31.5.2007 16:20:45   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

Mijavček in Citrončica: vidim, da sta vidve zdaj prvi na vrsti za user posted image user posted image !!! Srečno! user posted image

hvala,
pa snonček75 tudi!!!
kako že,trepetalke smo,neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
31.5.2007 17:12:20   
sayuri
Evo me punce moje user posted image

Ful ste me potrpežljivo čakale, jst se pa po City parku obiramuser posted image   user posted image

Najprej Pika74user posted image  Sem tako mislila nate, zdaj pa preberem, da si fasala hiper.... user posted image   No ja, otročki te lepo čakajo, počivaj in upam, da jih čimprej dobiš k sebi.user posted image

Bety upa, jaz pravim: Reš že ve user posted image   Nikar ne mislil tako, ija ti je ful lepo povedala. in kolikor vem, je pri njemu ET treji dan kar stalna praksa. Zato pogumno naprej user posted image

V soboto mi boste zihr dež priklicale vse tri čveke: Shuka, Ija in Bety upa user posted image user posted image user posted image . To bo moralo res zanimivo zgledat user posted image  Smejala sem se že ob tem, kako sta se Shuka in ija danes spogledovali user posted image user posted image user posted image  Danes vse tri dobro zapičite stopko user posted image

Zdaj pa končno moje poročilo user posted image .
V Postojni je bila gužva, da sva se orng načakala. Tolk me je na user posted image  mudilo user posted image , ampak sem mogla zdržat, če pa Reš priporoča poln mehur. user posted image   Kot sem napovedala, sem v čakalnici že vzela zalet in se zapodila skoz vrata user posted image , saj sem vedla, da bom mogla takoj na mizo user posted image . No, ko sem že ležala na mizi, me je prešinlo - kaj pa če otroci štrajkajo user posted image    V bistvu nisem tega mislila, ampak malo te pa vseeno zvije v želodcu - in v mehurju user posted image . Pa je prišel un dodatni dohtar, ki je pri Rešu (ful prijazen) in ponovil, da sem imela 5 jajčnih celic, ena je takoj zaštrajkala user posted image , ena je drugi dan de...nevem kaj user posted image , 3 pa so se lepo začele razvijat user posted image user posted image user posted image . Sva se odločila že prej za dva user posted image user posted image   user posted image user posted image  in ta dva sta bila en dva tri pri meni. user posted image  Zihr sta fantek, pa punčka, ker sta si ful različna na slikci user posted image .  No, za tretjega smo se zmenili, da gre po minus - v soboto moram poklicati ali bo do takrat zdržal -user posted image

Evo, takole - ekspresno, pa zelo lepo. user posted image  Ful sem vesela, super se počutim, gore bi premikala...uf - danes je tako lep dan user posted image  Zdaj pa čakat 14 dni, ki bojo zihr ful hitro minili user posted image . Tako da...se včlanjujem v klub trepetalk.

Hvala vsaki posebej user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
31.5.2007 17:19:24   
koala
sayuri sem ti rekla, da se človek počuti, da bi gore premikal, zdaj pa pridno grej svojauser posted image user posted image pa naj ti čas do testa hitro mine!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
31.5.2007 17:31:40   
Mijavček
ooo, sonček75, živjo!
no evo, pa smo kle. kako si? Gre? A si kaj krvavela po ET, al je pri teb dr. Tomaževič bolj ciljal? Jaz sem mela še 2 dni izcedek, ker me "piču" nekam. Ups, to lih ni najboljši izraz user posted image . No zdej ko so se še krči nehal sem ful boljše volje. Mal me veterčki dajejo user posted image , zaspana pa nisem več tok kot med jemanjem suprefacta.
Zdaj sem se dokončno odločila, da ne grem u službo še tud drug teden ne. Šele zdej vidim, kako fajn je življenje brez stresa, vse na izi, sploh nisem vedla, da sem bla prej tok napeta skoz, ko struna. Tko, da men zaenkrat ni nič hudga čičat pa čakat, kaj bo čez en teden pa ne vem.
Citrončica, kako je pa kej pri teb?

Djukelica hvala za info o Piki. Držimo pestke zanjo!
Sayuri čestitam za včlanitev v klub trepetalk. Pa še ena nova je, ele ane?  Dobrodošla!

Bety, a v LJ so te kar tko "na fine oči" odslovil? Svašta. Ne obupaj in ne odnehaj!

Čau, M.

Neposredna povezava do sporočila: 1005
31.5.2007 18:23:19   
sayuri
Mijavček, sem te prej čist pozabila, pa skoz sem mislna na to, da sem ful vesela, ker si se nam po dolgem času javila user posted image

V klubu trepetalk nas je pa že kar nekaj, ja. Le kje sta naši tajnici user posted image user posted image user posted image   Bo treba kakšno novo pomočnico zaposlit user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
31.5.2007 19:40:27   
citrončica
Jaz pa sem dones probala bit že malo bolj aktivna,sem od ET res bolj počivala,napihnjena sem še,nekaj kar dol tišči,najbrž res povečani jajčniki,a kar gre..Jutri se  odpravim k svoji zdravnici po bolniško...upam,da bo res vsak dan bolje,take napihnjenosti in teže se res ne spomnim od 1.postopka,pa sem mela takrat še 3 celice večuser posted image

No,ja,bo že,
zdaj nas je pa spet kar nekaj v klubu trepetalk,
zdaj šele vidimo,kako dragoceni sta tosja in marjetka,ko štrajkata,ne??user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
31.5.2007 19:50:52   
dajamaja
Zdej pa večerna izmena....
Pika user posted image user posted image user posted image  in dosti pozitivnih misli, da si čimprej opomoreš!!!! Pravi šok tale novica danes, včeraj še pa tako dobro razpoloženje in polno pričakovanj na današnjo vest. Obljubim, da počakam nanjo.
Cirončica, Sayuri, Mijavček srečnice že grejejo user posted image user posted image user posted image  Kako vam je lepo. Res je pa hec, da na dan transferja smo pa naspidirane, se sploh ne moreš ustavit od vsega pričakovanja...

Sanja ti pa jutri po svojo deco, ne!? Lepo opravi in sporoči, kako.
Shuka, Ija pa v soboto po podmladek. Super!
Vsem ostalim tudi same lepe želje!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
31.5.2007 20:00:12   
ija
jaz sem tudi v večerno-nočni izmeni (sam sem bla na žalost tudi v jutranji, se mi malo pozna user posted image ). pika, bogica user posted image , sem tok žalostna, da moraš to vse preživljat. ampak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te bojo počakal, ne skrbi, ti se sam čimprej poštimal.
sayuri, bravo za user posted image user posted image user posted image , v soboto pa počakaj s klicem na naše punkcije - da nauš ravn, ko bom jaz v nizkem štartu, klicala user posted image user posted image user posted image  ja, danes je bila pa zabava zjutraj s shuko, jaz tudi nisem bila čist 100 %, ker je rekla, da bo imela oranžno vrečko, pa je nikjer nisem vidla user posted image user posted image user posted image user posted image  to bo čvekanja v soboto, sam da nas ne bo Reš slučajno zarad tega čakal - to bi bla pa kriza user posted image  tko da, shuka, si vsekakor mahamo user posted image user posted image user posted image  pa bety upa tudi - kdaj si pa ti naročena?
lp tudi v klub trepetalk (ta izraz mi je pa res super!), ija  

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
31.5.2007 20:50:09   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević) user posted image

user posted image  pika74: (3.IVF, LJ, dr.Drobnič)
30.04. začetek špikanja Suprefact
14.05. UZ
14.05. začetek špikanja Gonal
23.05. UZ
26.05. punkcija user posted image user posted image
31.05. ET - zaradi hiper... prestavljen user posted image

user posted image  citrončica: (2.IVF, LJ)
26.04. začetek špikanja
09.05. UZ
09.05 začetek špikanja - Gonal
18.05 UZ
23.05. punkcija
28.05. transfer user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image  perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
11.05. začetek špikanja
11.05 UZ
25.05. punkcija

user posted image  sayuri: (1.ICSI, PO, dr. Reš), doma že ima user posted image  user posted image
08.05. razgovor
09.05 začetek snifanja - Suprefact
18.05. začetek špikanja - Menogon
24.05. UZ
28.05. punkcija
31.05. transfer user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  Bety upa: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
 02.06. predvidena punkcija user posted image  user posted image

user posted image  Sanja70: (2.IVF, PO, dr. Reš)
08.05. razgovor
08.05 začetek špikanja - Diphereline
17.05 začetek špikanja - Gonal
23.05. UZ
29.05. punkcija
01.06. ET user posted image

user posted image  sonček75: (1. IVF, LJ, dr. Zorn)
25.04. začetek špikanja (dolgi postopek)
09.05. UZ
09.05. začetek špikanja - Menopur
18.05. in 19.05  UZ
21.05. punkciija
26.05. transfer user posted image user posted image   user posted image

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
16.04. začetek špikanja-Suprefact (dolgi postopek)
03.05. UZ
04.05. punkcija user posted image  user posted image
11.05 UZ
18.05 UZ
21.05. začetek špikanja Menopur
30.05. UZ
01.06. UZ + STOP

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05. začetek špikanja - Menogon
15.05. 1. UZ
17.05. 2 UZ
19.05. punkcija

user posted image  M007: (LJ)
07.05. štart
14.05. začetek špikanja Menopur
20.05. 1. UZ

user posted image  april30 (1. IVF?,LJ)
05.05 začetek špikanja - Gonal
10.05 UZ + Cetrotide
12.05 UZ
13.05 UZ + stop inekcija
15.05 punkcija user posted image
20.05. ET  user posted image  user posted image
04.06. TEST

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor

user posted image  ija: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
10.05. razgovor
14.05. začetek snifanja Suprefact
22.05. začetek špikanja Menogon
28.05 UZ
30.05.  IN 31.05. UZ
02.06. predvidena punkcija user posted image  

user posted image  shuka (1. IVF, PO, dr.Reš)
14.05 začetek snifanja Suprefact
23.05. začetek špikanja - Menogon
29.05. UZ
31.05. UZ + STOPŽ
02.06. predvidena punkcija user posted image

user posted image  dajamaja (3. ICSI, PO, dr. Reš)
15.05 začetek špikanja Dipherine

user posted image  zalazoya (1.IVF - 4. ET eskimčki, PO, dr. Reš, )
15.05. začetek estrofem
24.05 1. UZ

user posted image  tobika (2. IVF?, LJ) 11.05. punkcija
16.05. ET user posted image user posted image
31.05 TEST

user posted image  alia (4. IVF, PO, dr.Reš)
15.05. začetek špikanja Diphereline
28.05. začetek špikanja Gonal F
03.06. UZ

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen

user posted image   ele (PO, dr. Reš)
  30.05 ET user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja, 17.04. UZ, 24.04. začetek špikanja
03.05. UZ
05.05. UZ + STOP
06.05. predvidena punkcija user posted image  user posted image
12.05. transfer user posted image
27.05. TEST user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START
23.04. začetek špikanja suprefact
07.05. začetek špikanja Gonal
16.05. 1. UZ
21.05. punkcija
26.05. transfer user posted image  user posted image
11.06. TEST

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image ,

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   31.05.2007  user posted image

user posted image    Shuka - UZ + STOP  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   sayuri - ET  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   ija - UZ  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   01.06. 2007  user posted image

user posted image   Sanja70 - ET  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Staša1 - UZ + STOP  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   02.06.2007  user posted image

user posted image   Shuka - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   ija - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
pika74 - držim pestke, da dobiš čimprej user posted image  user posted image  v varstvo

Vsem pupikam, ki ste srečke user posted image  še enkrat iskrene čestitke, kokoškice pridno nesite jajčka...

Mislim na vas, vendar me čas baše... ne bit prehude...vse, ki ste me pogrešale user posted image user posted image user posted image

Ta MAJ-JUNIJ ste naredile prav bombastičen!!! user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
31.5.2007 20:53:34   
tosja
user posted image IZVIRNO SPOROČILO: citrončica
zdaj šele vidimo,kako dragoceni sta tosja in marjetka,ko štrajkata,ne??user posted image

Saj ne štrajkama user posted image  Marjetka pa je na izrednem dopustu user posted image  
Saj, ko bo videla kaj je dela, ji bo žal user posted image  user posted image  user posted image

Citrončica še tukaj te polupčkam in user posted image  
                            pridno grej user posted image  user posted image  in božaj bušija

Neposredna povezava do sporočila: 1011
31.5.2007 21:21:35   
Anitka
Jaz bi bila tudi vaša navijačica user posted image

Punce za vse skupaj ene veliiiikeeeeee deeeeebeeeeeeeeeleeeeeee pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
31.5.2007 21:30:27   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jaz bi bila tudi vaša navijačica user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  te bom jutri zravn prpopala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
31.5.2007 21:41:32   
soncek.djukelica
čerčka,

Sayuri, čestitke za tvoj transfer!Da si ga uspešno prestala,da je mehur vzdržaluser posted image  in da lepo in  čisto fajn greješ svoji dve user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mam še novice od naše Pike!Punca je na infuziji in pravi,da je zadeva resnično praktična!user posted image  Dobro se naješ, pa še zobov ne rabiš umivat! user posted image user posted image user posted image  Upam,da je večerjala tudi to, ker sta si z želodcem na bojni nogi! user posted image  

Kljub vsemu,kar se ji dogaja ohranja smisel za humor in  tako je prav! user posted image user posted image user posted image  Dejmo še me navijat zanjo in njene user posted image user posted image ! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
1.6.2007 8:12:48   
Bety upa
Pika.....hmmmmmmm...hiperstimulacija v postopku z manj hormonov...zelo čudno..user posted image
Pri meni pa hormoni tako podivljali, da je zdravnik vse ustavil in ukazal punkcijo.user posted image

Mogoče pa smo kaj novega počele, da resnično vpliva na rast foliklov?!user posted image
Jaz sem se prisiljevala piti pivo, vsaj eno majhno popoldan. Moj se smeji in pravi, da bi sigurno ratalo že po naravni poti, če bi več pila..hi hi hi....Ne morem pomagati, sem anti alko....

Sayuri...hmmmmm...ti si v prvem postopku, jaz pa v 5. pri Reškotu in mogoče kaj več vem...Pri njemu sem imela samo 2x ET tretji dan. Vedno sem imela ET peti dan dveh svežih zarodkov in še ET treh zamrznjenčkov. ET tretji dan se dela samo tistim, ki imajo malo celic, malo zarodkov, vprašljiva kvaliteta......Jaz sem pri njemu že 3 leta aktivna. Sva ratala prijatelja. Če pa vidim, da mi postopek že na začetku gre v nič, ne morem biti ravnodušna in potem mi prihrumi vse na dan, kar je res in kar ni.......
On je resnično SUPER strokovnjak, ga spoštujem in občudujem. Le, da me moj postopek skrbi in nič drugega. Ne priželim nobeni, da je na mojem mestu.

Jaz pa še vedno ne vem, koliko user posted image  greje citrončica.....??? Sem kaj spregledala?!?!user posted image
Dejte osvežiti seznam, ker sem resnično ratala butasta od teh hormonov. user posted image

Meni je Reško striktno naročil, naj pridem že prva, ker se boji, da bo šlo vse v maloro, tako hitro rastejo foliklčki. Tako, da bom v PO ziher ta prva čakala še pred zaklenjenimi vrati s škatlico v roki. Po punkciji me dejte punce pocukati za rokav, da se vsedem in z vami poklepetam, ker mi je obvezno slabo potem in se skrivam tam po enim WC-jih, da me folk ne gleda. Srčni utrip se mi poviša, vrti se mi, na bruhanje mi gre, noge se mi tresejo.....
Na GK so mi razložili, da je to šok od bolečin in da delam narobe, ker se skrivam. Mogla bi počakati v čakalnici in če bo kaj, je zdravnik pri roki.
Jah....sem butasta, to vem......user posted image

////////////////

Preveč pišem, dosti govorim, visim gor na netu.......in to je vse znak, da sem orng živčna, ker stvar ne gre po planu. In se tudi bojim bolečine poraza po 14.dneh čakanja. To me tako zaboli, da se mi cel svet sesuje v neznano......

Imejte se lepo.....držim pestke za vsako posebej in vas redno berem......

Osvežite seznam, da lahko vsako posebej pozdravim.....

čavči

Bety, ki je že v 9.dnevu user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
1.6.2007 9:33:08   
zalazoya
hoj punce

kok se dogaja. Jaz sem se 14 dni izogibala foruma in vseh pogovor o nosečnosti neplodnosti, postopkih..., da bi mi čimrej minilo do transferja mojih eskimčov in da bi bila čim manj nervozna. Mi je kar ratalo. Včeraj sem imela transfer pri Rešu in so mi vstavii zadnja dva user posted image user posted image . Imela sem namreč 8 eskimčkov, sam se do zdej noben še ni prijel (kvantiteta sigurno ni pomembna), tko da bolj malo pričakujem, ampak sej veste upanje umre zadnje. Test imam 14.06.2007. Uf kok je daleč.

Ravno pijem jutranjo kavico in prebiram kaj vse se je dogajalo. Sej ne morem slediti. Vidim, da imamo dve novi srečki user posted image user posted image . Čestitke user posted image user posted image user posted image .  Mojca user posted image , žal mi je za SS in upam, da ti čimprej mine do novega postopka in da ti bo uspelo.
Vsem ostaim, ki vas nisem omenila želim ne glede na to v kateri fazi postopka ste, da bo usepešen in da čimprej mine.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
1.6.2007 9:35:53   
koala
zalazoya naj ti čakanje čimprej mine in seveda na debel plus!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
1.6.2007 9:42:12   
sayuri
Jutro user posted image

Danes pa niste nič kaj zgovorne user posted image   Že celo jutro mislim na Sanjo70, katera zdajle zihr že greje svoje otročke user posted image . Sanja, da nas ne boš pustila cel dan čakat-tako kot jaz punce včeraj user posted image .

Bety upa , jaz vseeno mislim, da Reš že ve. Kako bi se ti zdelo, če bi ti folikli popokali? Potem ti tudi ne bi bilo prav, a ne? Verjamem, da te skrbiuser posted image , verjamem da drugače razmišljaš, če so za teboj že 4 postopki, ampak vseeno poskušaj biti bolj optimistična user posted image   Pa ne scenarija vnaprej delat, prav?user posted image

Jutri pa držim pesti za vse tri skupajuser posted image

Pika74 , ostaja optimistka in humoristka še naprej user posted image   Bravo Pika. Mislim nate še naprej in ti želim vse lepo user posted image

Kje ste pa ostale čveke? user posted image
Aja, eno vprašanje mam še -  a lahko z možem normalno slončkavauser posted image ? Ker zdaj je pa že kar nekaj časa minilo... user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
1.6.2007 9:45:27   
sayuri
zalazoya, včasih pomaga tudi odklop od vsega, a ne? Povej mi, kdaj si bila pri Rešu včeraj? Smo se mogoče videli? user posted image  Midva sva prišla okrog pol devetih, na vrsti sva bila pa okrog pol desetih. user posted image  Bova skupaj delali test 14.6. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
1.6.2007 9:46:53   
zalazoya
Koala hvala. Meni je najhuje ko začnem razmišljati o znakih nosečnosti ali user posted image . To me ubija. Pa s testom vedno čakam do 13 ali 14 dne, tokrat ga bom naredila malo prej. A si ti imela kakšne konkretne znake? No evo sem že začela. user posted image
Sayuri midve sva se verjetno srečali včeraj v PO, jaz sem bila zamudnica  in sem bila zadnja na vrsti.
Sanja in Staša veliko sreče danes.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
1.6.2007 9:49:23   
sayuri
Zalazoya, hm...čisto zadnja? JAh, za nama je bilo še kar nekaj parov, tako da je možnost, da sva se zgrešili user posted image   Sem visoka, dolgolasa, včeraj v belih hlačah in črni majčki user posted image  Kdaj si imela pa punkcijo?

Koala, kako si kaj ti? Že kakšni nosečniški znaki?user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
1.6.2007 9:49:26   
blanč
Bety bo, boš videla, da bo. Meni je tudi napovedal stopko, ko je bil tavelik folikl velik 17mm.
Joj bo ta mesec novih nosečk. Upam, da se naša štrikarca hitro pozdravi in, da bo kmalu grla svoje eskimčke.
Punce zdržte in vsem velik user posted image user posted image , ker tako dajete tudi meni upanje za naslednjič.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
1.6.2007 9:54:14   
zalazoya
sayuri si me prehitela, jaz sem prišla šele 9.15 in sem kar zunaj stala ker je bila gužva. Sem bila v  rdečem polverju in imam črne kratke lase.
Ja 14 je test, upam da nama bo ratalo user posted image .

Ravno se mi je prijateljice najavila na kavico, tko da se tipkamo malo kasneje.

čau

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
1.6.2007 9:57:36   
Staša1
Hojla punce!

Najprej pozdrav Piki in držim pesti, da se bo čimprej uredila ta zadeva s hiperstimulacijo!

Vsem trepetalkam, da bi čas čimprej minil in da na koncu zagledate user posted image user posted image !

Danes ob 22-ih moram biti na oddelku GK, da dobim stopko, v nedeljo zjutraj pa imam punkcijo, tako da se vam sedaj pa res bližam!

Lep pozdrav, Staša

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
1.6.2007 10:00:05   
zalazoya
sayuri mislim, da vem kera si. Taka svetlolasa, luštna pa precej visoka. Ravno si odhajala ko sem se jaz vsedla. Punkcijo sem imela februarja, od takrat vsak mesec dobim po dva eskimčka pa nič,  ta dva sta zadnja. Upam da tokrat bo.
No zdej moram pa res kavico it kuhat user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Seks: To je točka za milijon dolarjev
Zdravilno akupunkturno točko, ki omogoča injakulacijo, veliko terapevtov in uporabnikov imenuje točka za milijon dolarje...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.