|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  735 736 [737] 738 739   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.6.2007 9:33:30   
muki1
Ajde babe....ste me čisto zrajcale s tem morjem. Mi smo v službi hecni...tam od maja naprej se samo o morju pogovarjamo user posted image . Potem pa zagusti in rata vroče, pa delamo in vsake toliko časa eden izza računalnika vzdihne MMMMORJE user posted image .  To je že nekaj let naša interna user posted image .

Gremo mi tudi na sonček.

Čao.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 18401
1.6.2007 9:33:36   
*anč*
jutro!

user posted image user posted image user posted image upisujem se u klub otrok mi je padel na glavo, iz kauča. kok sm se ustrašla! takoj je zajokal in se tut hitro pomiril, zdej je pa dobre volje, tko da pomoje ni nč hudga,ane?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18402
1.6.2007 9:35:27   
pikapolona2
hehe

http://www.cehinje.com/

za vaše user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18403
1.6.2007 9:37:19   
moci
anč, kaj rineš v naš klubuser posted image   je frrrr povedala, da ne sprejemamo novih članov. 

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18404
1.6.2007 9:37:33   
pikapolona2
anč....ko je men padla sm klicala v dežurno...tolk sm bla panična...sam je bla star sam 4 mesece.....pa je reku da če sledi igrački z očmi in če se hoče dojit da pol je ok

Neposredna povezava do sporočila: 18405
1.6.2007 9:37:58   
moci
pikapolona, kje si ti to na bregu? a v vasi breg?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18406
1.6.2007 9:38:56   
piskot
prosim zensce, v eni uri ste po mojem tri strani napisale. grozne ste.

pikapolona trak je menda uporaben do 3 let. v tisti trgovinici moj skratek jih tudi izposojajo, lahko preskusis.

morje prvic 15.6., drugic 31.8. moji najljubsi termini.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 18407
1.6.2007 9:39:08   
pikapolona2
točno tko moci....sa a veš kaj je ironija...da se reče Breg.....je pa tolk ravn k v panonijiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18408
1.6.2007 9:40:39   
pikapolona2
piškot sem razmišljala o izposoji.....še najbolje vidiš a ti ustreza....še sreča da sm si kengurujčka izposodila...ker bi se po glavi tolkla če bi ga kupila

Neposredna povezava do sporočila: 18409
1.6.2007 9:41:01   
moci
piškot, kaj težišuser posted image

pikapolona, mi pridemo na ribeuser posted image sam rajši hodimo v praše. njami.

Neposredna povezava do sporočila: 18410
1.6.2007 9:42:55   
pikapolona2
moci ne štekam....kam pridete na ribe???
pr nas ni rib....no mogoče je kaka v Bistrci?

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 1.6.2007 9:43:38 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18411
1.6.2007 9:43:35   
piskot
moci moram mal da ti ni dolgcas user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18412
1.6.2007 9:46:42   
piskot
pikapolona pri nas pa vse pali, kenguru, trak, roke ... sam da smo v luftu user posted image

moci aja, ko bos navodila nasla, poglej ce so od martina tudi tam user posted image

nikol si nisem mislila, da ko bom imela jaz otroka, da bodo se vedno tele zverinice iz rezije po tv tezile. ze takrat so mi sle na zivce ko sem bla jaz otrok.

camp tud mene ne mara. pa hoteli tud ne. apartma mora bit. da lahko kaj na sporget vrzem kadar mi pase, pa da grem v miru na wc.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18413
1.6.2007 9:47:29   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

moci ne štekam....kam pridete na ribe???
pr nas ni rib....no mogoče je kaka v Bistrci?

aja, pol je več bregovuser posted image
no, mi hodimo na ribice v praše, zraven je pa breg. pri mavčičah.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18414
1.6.2007 9:48:39   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Gremo mi tudi na sonček.

Čao.

A imate sonček? Pri nas je pa oblačnouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18415
1.6.2007 10:48:01   
moci
kje se pa danes nanica potika?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 18416
1.6.2007 11:14:06   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ne vem, kam sem dala navodila za uporabo zoje. ker definitivno delam nekaj zelo narobe. tamala štarta z nočno žurko že ob 11h in potem navija še ene 3xuser posted image vstanemo ob 6h-7huser posted image

včeraj sem šla na babji čvek in jo je ati dal spat. pridem domov, se vležem v posteljo, ona me pa gleda in se smejiuser posted image ura pol enajstih. grrrrr
kdaj bomo mi spaliuser posted image

Sva že dve, moci. Pri nas isto. Žur do jutranjih ur, potem pa mi celo dopoldne spi, no pravzaprav kakšni 2 urci. In če je jaz ponoči ne šlivim, se obrne okrog in me z nogami brca v obraz. Pa tudi zlasana sem večkrat. Če pa jo kar pustim v svoji posteljici, se bo pa drla kot jesihar. Samo upam lahko, da čimprej mine tole obdobje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18417
1.6.2007 11:21:08   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

IZVIRNO SPOROČILO: moci

ne vem, kam sem dala navodila za uporabo zoje. ker definitivno delam nekaj zelo narobe. tamala štarta z nočno žurko že ob 11h in potem navija še ene 3xuser posted image vstanemo ob 6h-7huser posted image

včeraj sem šla na babji čvek in jo je ati dal spat. pridem domov, se vležem v posteljo, ona me pa gleda in se smejiuser posted image ura pol enajstih. grrrrr
kdaj bomo mi spaliuser posted image

Sva že dve, moci. Pri nas isto. Žur do jutranjih ur, potem pa mi celo dopoldne spi, no pravzaprav kakšni 2 urci. In če je jaz ponoči ne šlivim, se obrne okrog in me z nogami brca v obraz. Pa tudi zlasana sem večkrat. Če pa jo kar pustim v svoji posteljici, se bo pa drla kot jesihar. Samo upam lahko, da čimprej mine tole obdobje.

čist istouser posted image
no, dajva skupaj iskat navodilauser posted image
upam, da je res obdobje. meni se zdi zoja razvajenauser posted image jaz nič krivauser posted image
zdaj je pa pri nas tudi sonce in greva na vrt. da vidimo kako najine flance uspevajouser posted image

evik, naslednjič ti prinesem surove piškoteuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 18418
1.6.2007 11:21:52   
Pikicapokica6

točno tko moci....sa a veš kaj je ironija...da se reče Breg.....je pa tolk ravn k v panonijiuser posted image user posted image user posted image

Ali si ti iz tote štajerske mogoče? Mam bližnjo žlahto tamuser posted image  Edino, če je to kakšen drug breg?

Neposredna povezava do sporočila: 18419
1.6.2007 11:31:52   
beki24
ojla

ma ste napisale

no da poročam o včerajšnjem dnevu

Sem ga šla iskat na Brnik, brez Tinkare, ker bi se v avtu skuhala, jo je moja mami merkala! No potem sva šla direkt do naših in Tinkara nas je vse prijetno presenetila! Je v vozičku ravno tiste riževe oblate malicala, pa jo je poklicali, ga pogleda navzgor, trenutek tišine, kaj bo, in se mu nasmehne. Ga je prepoznala- no nekaj že, ker jo je takoj lahko vzel v naročje...in ko smo šli domov, ni hotela, da jo nesem jaz ampak jo je moral on!! V glavnem srečanje uspelo brez hujših posledic!! Doma potem ni hotela spat, je bilo vse preveč zanimivo! Danes zjutraj se je zbudila ob 5.30, jo nahranim in dam k nama v posteljo. Ponavadi takoj nazaj zaspi, danes pa ne! Si je ogledovala, kdo ji zdaj to zaseda posteljouser posted image , ga cukala za kocine, se pogovarjala, plezala k njemu, v glavnem nismo nič spaliuser posted image Potem je pa vsatal in šel v službo, midve pa naprej spat!

Navodila pa iščem tudi jaz, sploh noče spatuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18420
1.6.2007 11:36:16   
Pikicapokica6
Ni časa, da vas vse preberem. Kasneje....

Naša mala picajzlica pa končno odpira usta kot se šikauser posted image . V enem tednu in 4. dneh smo jo zredili skoraj za pol kilograma. Revca boga mora zdaj jestuser posted image . Sem tolk vesela, da je jojuser posted image . Kot sem že napisala, ponoči nič ne spimo. Zdaj je ugotovila, da zna puzati in je ves čas samo na trebuhu. In zdaj je nikakor ne smem pustiti sredi najine zakonske postelje, ker se mi je že skoraj dol zvrnila, ko me samo nekaj sekund ni bilo. Res je posrečena.

Me je ena kolegica danes opomnila na BC akcijo avtosedežov. Mi smo se odločili za Maxi Cosi sps priori.

No, šibam, ker se je mala zbudila.

Neposredna povezava do sporočila: 18421
1.6.2007 11:57:55   
*anč*
oj!
sm že boljše volje, mali je že ko novuser posted image .  kje je sonceuser posted image pri nas so oblaki!

piskot   men so ble pa ušeč zverinice iz rezije. sam se ne spomnem kdaj sm jih nazadnje gledala... pesmco pa še prbližn znam user posted image .

@lina  mi mamo hišo 10km oddaljeno od Pakoštan, Sv. Filip i Jakov, če slučajno poznaš. velikokrat gremo tut u Pakoštane, ker je voda za vsaj 2 stopinje toplejša.

moci  sej nism šla prostovoljno v vaš klubuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 18422
1.6.2007 12:53:21   
moci
Beki, super da se tinkara spomni atija. zoja se pa mojega brata po 4 dneh niuser posted image
si vas predstavljam kako uživateuser posted image

kje so pa slončki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 18423
1.6.2007 13:06:29   
viv_

Altati in Viv uživajta na koncertu

Hvala hvala... bova...

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

me pa zanima, kam jo bo letos viv mahnila, z dvema bibikama???

Sardinija je odgovor na tvoje vprašanjeuser posted image
Viv, zdaj sem te pa jaz zašpecalauser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Ne maram te več! Izdajalka! user posted image user posted image user posted image
Gremo od 7.9. do 22.9. Ladjo mamo karte kupljene - iz Livorna v Golfo Aracio (al neki tazga - tam pri Olbiji). Tamalidve mata itak zastonj, midva + avto + 2posteljna kabina pa pride povratna karta 160 Eur. Kr ugorno... Sicer si na morju samo 6 ur, ampak smo vzeli kabino, ker bomo vozili nočno, da možek lahko mal prespi, pa da se nekam zapremo, da ne bomo imeli stalno oči na pecljih... Pol gremo pa en krog po Sardiniji. PRej bomo pa še mal hodili v Perjo v vikendico...

meni je pa najlepše to, da je na tleh tafina preproga. 100% naravna. in da dež tako lepo udarja po šotoru in uspava. in da mi ni treba čistit kopalnice, wc-ja, kuhinje... ampak samo drobtine stresem z mizeuser posted image

Evo, meni tudi... v kampu itak nihče ne čisti wc-jev user posted image user posted image user posted image  Pa s tamalimi mi je ful bolj enostavno v šotoru kot v hotelski sobi. Z Mirno smo bili 2x v hotelu, pa mi je lezla v minibar, pa v bideju se je igrala (se mi je kr obračal)... V kampu pa lepo na zraku...

user posted image user posted image user posted image upisujem se u klub otrok mi je padel na glavo, iz kauča. kok sm se ustrašla! takoj je zajokal in se tut hitro pomiril, zdej je pa dobre volje, tko da pomoje ni nč hudga,ane?

Jaz sem tudi že v klubu ... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 18424
1.6.2007 13:41:20   
*anč*
skuhala zelenjavno juhco za naju in malega. dans mu prvič nameravam dat grah. a vaši po njem kej prdijouser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 18425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  735 736 [737] 738 739   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  735 736 [737] 738 739   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.