Pikabu
|
O, grozne ste. Komaj sem vas prebrala, pa me le nekaj ur ni bilo. Jaz sem trenutno malo frej. Maledva oba spita, upam, da danes ta doooooooooolge runde, da jaz malo k sebi pridem, pa da kaj malega pospravim. Danes sva že z Gayo kofetkali, je še vedno brez interneta. Naš mali je pa odkril novo igračo: Emino kuhinjo. Se priplazi do nje, potem pa uživa, je tako priden, da samo gledam. Jaz pa lahko v miru zraven kuham in delam vse ostalo. To mu je pa res znaimivo zdaj. Potem pa odpira vratca, pobira posode ven, ropota z njimi, nosi v usta. Prava mala faca. Bruhanje: tudi pri nas se je pojavilo. Sumim skute. Prej ni bruhal, tudi mu ni nič nazaj prišlo, ko sva pa začela s skutami, mu je prišlo nazaj, čisto malo je bruhnil, včeraj je bila pa katastrofa. Za malico poje skuto. Ker smo pozno prišli domov, sem jima na hitro skuhala polento in ker dam Emi vedno zraven skuto, sem jo tokrat dala tudi Maksu. Prvo žlico sem mu samo v usta dala, niti ni dol pojedel, se je začel daviti, kašljati, se mu je obrnilo okrog in je dvakrat res konkretno bruhnil. Sem bila pobruhana jaz, Maks, pa še po tleh ogromno. Sem se ful ustrašila. Zdaj pa ne vem. Ali je problem prav v skuti ali je mogoče narobe kombinacija s čajem. Sicer je minilo vsaj pol ure od takrat, ko je jedel in potem pil, ampak bruhnil je pa v bistvu samo vodo, pa vmes malo belo. Ga pa prej ni nič tiščalo, je bil normalne volje, ko je pa to zbruhal ven, se je pa tudi takoj smejal, pogovarjal, čebljal, bil je čisto normalen. Je pa za malico skuto čisto lepo jedel, ni nič kazal, da mu ne bi bila všeč. Zdaj bom naredila malo pavze s tem, pa bomo videli. A so jogurti kaj bolj prijazni? Morje: ste naredile lušte.... mi gremo v začetku julija, za 10 dni, na Brač, v Supetar. Jaz imam pa obe skrajnosti. Trenutno mi zelo paše luksuz, se pravi, hotel, klima, samopostrežna prehrana, da pospravljajo,.... S sošolkami smo pa hodile s šotorom in mi je bilo tudi zelo všeč in sem tudi ful uživala. Pa skavtinja sem bila in mi je tudi ta način všeč in upam, da ko bosta otroka malo večja, da se spravimo kam tudi s šotorom. Pomojem bomo kar kombinirali, polovico dupusta v hotelu, polovico pa v šotoru. Beki, da je tvoj doma. Sem prav mislila nate, kako moraš biti vesela. Ko si pa opisovala, kako ga je Tinkara sprejela, so mi pa kar solze stopile v oči. Naša Ema atija v tej starosti ni videla 14 dni, s tem, da smo bili dvakrat pri njem na obisku, pa je bila čisto nora, ko je spet prišel nazaj domov. Lani ga pa en teden ni videla, pa se potem ni mogla odlepit od njega. Ko je naslednji dan šel v službo, je zjutraj ful jokala, če je ati spet šel. Ful pogrešajo, Tinkara zelo dobro ve, kdo je prišel zdaj domov. A danes je pa moral kar takoj v službo? Bi pa lahko bil kakšen dan bil frej, da malo uživate skupaj in se naužijete drug drugega. Zdaj pa le nadoknadite ves čas, ko ste bili ločeni. mamica, za vašo punco, da je začela lepo jesti. Zdaj se pa le sprosti in mirno naprej. mis, za zobek in za sedenje. Boš videla, kako bo kar naekrat vse obvladala. Zdaj se pa ne spomnim več komentirat. Če sem kaj pomembnega izpustila, pa povejte.