|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  736 737 [738] 739 740   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.6.2007 14:04:38   
Anonimen
Babe, ve čist tu mač klofate...user posted image  zdaj vas pa res ne dohajam...pa še računalnik sem dobila in so mi komaj danes internet priklopli, tako, da sem v ogromnem zaostanku...in mi ne bo uspelo nadoknadit, ker je škrat prava sitnoba...že cel teden je ful siten in ni šans, da imam še enega user posted image , če bo šlo tako naprej...prosim za ideje, kaj bi lahko bil vzrok tej sitnobi...altati in druge?

Zdaj že kar lepo kobacamo...ponoči kar spimo, razen danes (krivim polno luno), čez dan 2-3x po pol ure...bruha mi zdaj ne več...je pa možno, da zaradi mojega mleka (po besedah P)...če bo po dojenjih bruhal, takoj ukinit, je rekla...zaenkrat je vse ok in se še dojiva...user posted image

LP

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 18426
1.6.2007 14:07:54   
Anonimen
Evo par fotkic...

Tako se moj škrat razteguje:

user posted image

Tako se obrača in ga imam po celi dnevni:

user posted image  

Naše previjanje:

user posted image

Moj sitni vragec, v trenutku slabosti, ko se mami na trepalnice meče, da se on nasmeji in kaže zobe...

user posted image

...in mi potem pokaže se jezik:

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18427
1.6.2007 14:10:26   
mis
No, na hitro, pol pa letimo.

Noč kar ok, vendar se zbuja, mislim da rine še kakšen zobek. Kupila sem tisto za drgnit podlesnih in je ful uživala in se režala zraven.

Ble sva na telovadbi za mamice z dojenčki, zdej spi, jo bom probala spečo v lupinco prestavt, upam da projekt uspe.

Lepo se imejte... ja, Beki, kje so slončki? Bo novuser posted image  nastal? Zihr bo pol punčka, po tistih teorijahuser posted image . Pa brez zamere. Zelo sem vesela, da je tvoj doma in ste spet popolni. Pa itak ste ane?

Bye!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18428
1.6.2007 14:11:49   
mis
Barby, tudi naše previjanje je tako na trebuhu. Ves čas. Včasih sem jo lahko zadržala. Zdej je pa močnejša od meneuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18429
1.6.2007 14:26:31   
beki24
ah user posted image , ja takoj ko gre tista smotanauser posted image prečuser posted image
Jah ne vem, naša je najprej rekla ATA, pol bi moral biti bratec, samo nič ne delamo na tem, sem šla kar po tabletke za vsak slučaj, ker sem drugače preveč živčna vsak mesecuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18430
1.6.2007 14:29:31   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Lu, rolka je že namontirana. Pa Neža je ful navdušena, jaz malo manj, ko jo šlepam v klanec. Sploh ni še sestopil, odkar jo mamo user posted image .
Upam, da jo to začetno navdušenje kmalu popusti, ker jaz jetra na vrvici za sabo vlačim, ko gremo na špancir user posted image .

Sej sem vedla, da ti spet neki ne bo prav. Neža lepo skrbi za tvojo kondicijo. HA HA pa zakaj misliš, da sem ti jo prodala user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se. Muki a imate same hribe al kuga?

Altati vi greste pa na morje ravno na moj roj.dan user posted image user posted image user posted image In pa še to. Glede tvojih zahtev za morje. Mi bi ti ustrezali. Razen 10m od obale. To pa žal ne.user posted image user posted image

mis verjamem da težko udržiš Tino, ko si pa ti tudi tako suhcena user posted image

*anč* si že nabavila puzzle?

Morje. Kam pa greste na morje? Ok. Zdej za Frrr in viv že vem. Kaj pa ostale?

moci ko boš zbirala naročila za copate mi sporoči. A boš?
user posted image

MAxico pa ogromno čtiva čaka za predelat. Boga user posted image user posted image

Zdaj pa samo še počakam da se najmlajši član zbudi in da greva po Majo v vrtec. No, pa še sonček se je pokazal, tako da jo bova kar peš mahnila.

pa-pa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18431
1.6.2007 14:31:42   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

ah user posted image , ja takoj ko gre tista smotanauser posted image prečuser posted image
Jah ne vem, naša je najprej rekla ATA, pol bi moral biti bratec, samo nič ne delamo na tem, sem šla kar po tabletke za vsak slučaj, ker sem drugače preveč živčna vsak mesecuser posted image

Ja pa kako si jouser posted image lih za zdej naročila user posted image user posted image A vi še ne bi imeli?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18432
1.6.2007 14:45:37   
altati
en moj dopust bo tule:

http://www.svmarija.hr/hotel-i.html

eden pa tule:

http://www.apartmani-jakov.com/galerija.htm

oboje že preverjeno, že nekajkrat bila in popolnoma zadovoljnauser posted image .

In nikjer ni gužve, kar je pri meni še dodaten pogoj!!!
sovražim gužvo, kjerkoli, na plaži, v trgovini, v mestu.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Od Holandije pa žal nimam link-a od hišic. Če pa katero zanima, ga pa lahko najdem, samo da user posted image  pride domov. Je zraven hišic park za otroke, pa bazen, pa zelo v bližini zabaviščni park ala Gardeland.....

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18433
1.6.2007 14:46:58   
altati
beki -  me veseli, da si user posted image  dobila domov! in danes ti je že ušel v službo???? sem mislila, da boste nekaj dni skupaj uživali doma...da vsaj malo nadoknadite! In lepo, da ga Tinkara še poznauser posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18434
1.6.2007 14:47:09   
nanica
user posted image kako naj zdaj vse to preberem in še kakšno rečem?user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 18435
1.6.2007 14:48:15   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ubogi gospod altatiuser posted image
meni je pa najlepše to, da je na tleh tafina preproga. 100% naravna. in da dež tako lepo udarja po šotoru in uspava. in da mi ni treba čistit kopalnice, wc-ja, kuhinje... ampak samo drobtine stresem z mizeuser posted image

jaz pa ponavadi še mize ne vzamem s sebojuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18436
1.6.2007 14:49:31   
altati
barby - pri otrokih pridejo takšna in drugačna obdobja...enkrat so bolj pridni, drugič bolj sitni...če izključiš  zadeve kot so: bolezen, zobki....potem je najbrž to obdobje, ko potrebuje več tvoje pozornosti, ukvarjanja...poskusi se čim bolj skulirati in se bosta imela bolje, verjemiuser posted image ...pa ne izključi takoj še enega, veš kako so fletni....in če sta dva ali trije, najmanjši potrebuje veliko manj tvoje pozornosti, ker ga sorejenci zeloooo animirajo. Naš Jaša je najbolj srečen ob Tari ali Tii.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18437
1.6.2007 14:50:17   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

user posted image kako naj zdaj vse to preberem in še kakšno rečem?user posted image

nanica- kar počasi se rine v klanec, kar počasi, pa bo šlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18438
1.6.2007 14:50:38   
Pikabu
O, grozne ste. user posted image user posted image user posted image Komaj sem vas prebrala, pa me le nekaj ur ni bilo. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem trenutno malo frej. Maledva oba spita, upam, da danes ta doooooooooolge runde, da jaz malo k sebi pridem, pa da kaj malega pospravim. Danes sva že z Gayo kofetkali, je še vedno brez interneta. Naš mali je pa odkril novo igračo: Emino kuhinjo. Se priplazi do nje, potem pa uživa, je tako priden, da samo gledam. Jaz pa lahko v miru zraven kuham in delam vse ostalo. To mu je pa res znaimivo zdaj. Potem pa odpira vratca, pobira posode ven, ropota z njimi, nosi v usta. Prava mala faca.

Bruhanje:
tudi pri nas se je pojavilo. Sumim skute. Prej ni bruhal, tudi mu ni nič nazaj prišlo, ko sva pa začela s skutami, mu je prišlo nazaj, čisto malo je bruhnil, včeraj je bila pa katastrofa. Za malico poje skuto. Ker smo pozno prišli domov, sem jima na hitro skuhala polento in ker dam Emi vedno zraven skuto, sem jo tokrat dala tudi Maksu. Prvo žlico sem mu samo v usta dala, niti ni dol pojedel, se je začel daviti, kašljati, se mu je obrnilo okrog in je dvakrat res konkretno bruhnil. Sem bila pobruhana jaz, Maks, pa še po tleh ogromno. Sem se ful ustrašila. Zdaj pa ne vem. Ali je problem prav v skuti ali je mogoče narobe kombinacija s čajem. Sicer je minilo vsaj pol ure od takrat, ko je jedel in potem pil, ampak bruhnil je pa v bistvu samo vodo, pa vmes malo belo. Ga pa prej ni nič tiščalo, je bil normalne volje, ko je pa to zbruhal ven, se je pa tudi takoj smejal, pogovarjal, čebljal, bil je čisto normalen. Je pa za malico skuto čisto lepo jedel, ni nič kazal, da mu ne bi bila všeč. Zdaj bom naredila malo pavze s tem, pa bomo videli. A so jogurti kaj bolj prijazni?

Morje:
ste naredile lušte.... user posted image mi gremo v začetku julija, za 10 dni, na Brač, v Supetar. Jaz imam pa obe skrajnosti. Trenutno mi zelo paše luksuz, se pravi, hotel, klima, samopostrežna prehrana, da pospravljajo,.... S sošolkami smo pa hodile s šotorom in mi je bilo tudi zelo všeč in sem tudi ful uživala. Pa skavtinja sem bila in mi je tudi ta način všeč in upam, da ko bosta otroka malo večja, da se spravimo kam tudi s šotorom. Pomojem bomo kar kombinirali, polovico dupusta v hotelu, polovico pa v šotoru.

Beki, user posted image user posted image user posted image da je tvoj doma. Sem prav mislila nate, kako moraš biti vesela. Ko si pa opisovala, kako ga je Tinkara sprejela, so mi pa kar solze stopile v oči. Naša Ema atija v tej starosti ni videla 14 dni, s tem, da smo bili dvakrat pri njem na obisku, pa je bila čisto nora, ko je spet prišel nazaj domov. Lani ga pa en teden ni videla, pa se potem ni mogla odlepit od njega. Ko je naslednji dan šel v službo, je zjutraj ful jokala, če je ati spet šel. Ful pogrešajo, Tinkara zelo dobro ve, kdo je prišel zdaj domov. A danes je pa moral kar takoj v službo? Bi pa lahko bil kakšen dan bil frej, da malo uživate skupaj in se naužijete drug drugega. Zdaj pa le nadoknadite ves čas, ko ste bili ločeni.

mamica,
user posted image user posted image user posted image za vašo punco, da je začela lepo jesti. Zdaj se pa le sprosti in mirno naprej.

mis, user posted image user posted image user posted image za zobek in za sedenje. Boš videla, kako bo kar naekrat vse obvladala.

Zdaj se pa ne spomnim več komentirat. Če sem kaj pomembnega izpustila, pa povejte.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18439
1.6.2007 14:51:24   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

camp tud mene ne mara. pa hoteli tud ne. apartma mora bit. da lahko kaj na sporget vrzem kadar mi pase, pa da grem v miru na wc.

kdor je poskusil kakanje na jadranju, ve, o čem govorim. ni boljšega stranišča

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18440
1.6.2007 14:54:03   
altati
Pikabu -  a jaz pa smrdimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Niti omenila me nisi....že  pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18441
1.6.2007 15:05:30   
moci
pikabu, pri nas je bilo tudi tisto tahudo bruhanje, ki so ga (domnevam) zakrivili mlečni izdelki. sem vse skenslala za nedoločen čas. zoja je res grozno bruhala. nazadnje v hotelski restavraciji na večerji. sem ji nastavljala prtičke in jih je zmanjkalouser posted image mi je bilo prav nerodno. 

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18442
1.6.2007 15:08:12   
altati

pikabu, pri nas je bilo tudi tisto tahudo bruhanje, ki so ga (domnevam) zakrivili mlečni izdelki. sem vse skenslala za nedoločen čas. zoja je res grozno bruhala. nazadnje v hotelski restavraciji na večerji. sem ji nastavljala prtičke in jih je zmanjkalouser posted image mi je bilo prav nerodno. 

jah punci, kaj naj vama rečem....da se mi zdi itak še prekmalu za mlečne izdelke...nne, ne bom vama težila, itak že poznata moje mnenje, a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18443
1.6.2007 15:10:01   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pikabu - a jaz pa smrdimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Niti omenila me nisi....že pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, oprosti...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem te že imela napisano tam pri morju, pa sem potem spremenila in si ven padla.

Evo, zate:

Sem se zdaj odkupila? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18444
1.6.2007 15:11:57   
Pikabu
jah punci, kaj naj vama rečem....da se mi zdi itak še prekmalu za mlečne izdelke...nne, ne bom vama težila, itak že poznata moje mnenje, a neuser posted image user posted image user posted image

Altati, Maks je star 8 mesecev in po 8. mesecu naj bi mlečne izdelke že lahko. Ema jih je jedla že od 6. naprej (ker nisem vedela, da je potrebno toliko časa čakat). Drugega ni bilo nič, kakal normalno, pikic nič. Edino to bruhanje. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18445
1.6.2007 15:12:38   
altati
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ODKUPILA! ITAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18446
1.6.2007 15:14:57   
Pikabu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ODKUPILA! ITAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, mi je kar odleglo. user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18447
1.6.2007 15:15:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Altati, Maks je star 8 mesecev in po 8. mesecu naj bi mlečne izdelke že lahko. Ema jih je jedla že od 6. naprej (ker nisem vedela, da je potrebno toliko časa čakat). Drugega ni bilo nič, kakal normalno, pikic nič. Edino to bruhanje. user posted image

Vem, vem, Pikabu...to pravijo pediatri.....ampak če pa vprašaš npr. v ambulanti v Lj v bolnici, na Vrazovem, ti bodo pa rekli: jajc im izdelki iz KM do enega leta nikakor! In najbrž je kaj tudi na tem...predvidevam...
Nisem te hotela podučevati, ker vem, da naj bi se bom rekla 'po starem' dajali po 8. mesecu, samo ko sem brala o bruhanju, sem dobila asociacijo....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18448
1.6.2007 15:26:42   
Pikabu
Vem, vem, Pikabu...to pravijo pediatri.....ampak če pa vprašaš npr. v ambulanti v Lj v bolnici, na Vrazovem, ti bodo pa rekli: jajc im izdelki iz KM do enega leta nikakor! In najbrž je kaj tudi na tem...predvidevam...
Nisem te hotela podučevati, ker vem, da naj bi se bom rekla 'po starem' dajali po 8. mesecu, samo ko sem brala o bruhanju, sem dobila asociacijo....

Jah, saj vem. Pri nas pravijo še po staro. Sem se pa veselila, da bi začela s skutami, ker so taki fini mini-tini-vini obroki za malico. Saj zdaj bova tako malo počakala, pa kasneje počasi spet začela.

Zdaj moram pa res iti. Maks mi pleza tukaj po tleh, je začel prestavljati ene "lajštice", ki čakajo gospoda moža, da jih namontira.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18449
1.6.2007 15:31:52   
nanica

kje se pa danes nanica potika?

nanica je šla danes spet malo v službo, mali je bil pa z nono na trgu. da ne govorim, da je na majici en roza flek, po moje od jagode. saj češenj ni kupila, pa ni priznalauser posted image
pa da sva se na poti v lj, ko je malo jokcal v avtu, spet spičili. ker jaz kao nisem nikoli jokalauser posted image niti ko sem zobke dobivalauser posted image jao jao

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  736 737 [738] 739 740   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  736 737 [738] 739 740   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.