|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Slika bivše...
31.5.2007 8:25:39   
Anonimen
Moj je imel na začetku najine zveze obesek za ključe od bivše. Verjemi mi, da je v roku ene ure dobil novegauser posted image  (kolikor sem rabila do trgovine in nazajuser posted image ). Ni nič komentiral samo smejal se je.
Hja, take smo, a ne.user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
31.5.2007 8:32:16   
mika
ma tole z bivšimi zna bit malo neprijetno. moj je bil pred mano s punco 5 let, za njo pa je imel eno za tolažbo. potem pa čez eno leto klici od obeh, če je še vedno z mano bla bla bla. prva ga je doma iskala in pri njegovi babici...k njej sem enkrat šla na aerobiko, pa nisem vedela da vodi ona......ko me je videla je popizdila in  nas je rasturalauser posted image . kar nekaj punc je šlo ven in jaz tudiuser posted image , ker nisem zmogla. v garderobi pa so se pogovarjale, kaj je danes z njo, da se ji je čisto utrgalouser posted image .

ok, to je že itak mimo in ima vsaka svoje življenje, tako da je mir

< Sporočilo je popravil mika -- 31.5.2007 8:33:56 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.5.2007 8:33:28   
anitaz
Pa še malo v "razmislek": kaj pa slike oz. albumi, ki jih imate od bivših...ste bili na morju, pa diploma pa una fešta, pa ta rojstni dan.......spomini pač....jih boste hranili vsa leta in kazali novim partnerjem slike bivših (in kasneje otrokom)? Ali boste slike, kjer so bivši gor, vrgli stran in boste hranili samo tiste, kjer ste samo vi gor? Samo vprašanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.5.2007 8:34:28   
anitaz
Tjazy-hočem tebe slišat user posted image user posted image

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.5.2007 8:35:28   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

Pa še malo v "razmislek": kaj pa slike oz. albumi, ki jih imate od bivših...ste bili na morju, pa diploma pa una fešta, pa ta rojstni dan.......spomini pač....jih boste hranili vsa leta in kazali novim partnerjem slike bivših (in kasneje otrokom)? Ali boste slike, kjer so bivši gor, vrgli stran in boste hranili samo tiste, kjer ste samo vi gor? Samo vprašanje user posted image

met sliko svoje bivše na omarci.. al pa met nek album iz morja nekje v predalu je popolnoma druga stvar..

človek sigurno še ni prebolel bivše.. zakaj bi imel sliko na omarci? weird..

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.5.2007 8:36:09   
mika
anitaz, moj jih je zmetal vstran, jaz pa tud, razen od maturantskega plesa. sej nisva na vseh slikah z bivšimi.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.5.2007 8:36:50   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

met sliko svoje bivše na omarci.. al pa met nek album iz morja nekje v predalu je popolnoma druga stvar..

človek sigurno še ni prebolel bivše.. zakaj bi imel sliko na omarci? weird..

Res je malo čudno, ampak tudi jaz imam pooooolno slik od bivših, pa sem jih prebolela.....res pa je, da jih nimam po sobi "razobešenih" user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.5.2007 8:37:28   
Zahi
no.. ne vidim pa razloga da bi jih metal stran.. saj so le tvoj del življenja iz preteklosti.. saj partner ve, da si bla z drugim prej ne? .. samo slik mu ne pod nos metat.. da bi jih pa metala stran, pa ne vidim razloga.. zakaj bi izbrisala to?

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
31.5.2007 8:38:31   
Zahi

Res je malo čudno, ampak tudi jaz imam pooooolno slik od bivših, pa sem jih prebolela.....res pa je, da jih nimam po sobi "razobešenih" user posted image

no.. če jih nimaš na omarci.. je to čist normalno.. če bi pa mela enga tvojga bivšga v denarnici.. bi blo pa weird ja user posted image

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.5.2007 8:39:46   
anitaz

no.. če jih nimaš na omarci.. je to čist normalno.. če bi pa mela enga tvojga bivšga v denarnici.. bi blo pa weird ja user posted image

Ja, bi blo res ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
31.5.2007 8:41:42   
karamela
Jaz pa mislim, da slike bivših sodijo v album shranjen v omari.

Spomini so le spomini. Nikakor pa slike bivših ne sodijo nevem na obeskih za ključe ali v sobi v okvirju.

Pri meni že ne!!!!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 36
31.5.2007 8:44:16   
mika
samo slik mu ne pod nos metat.. da bi jih pa metala stran, pa ne vidim razloga.. zakaj bi izbrisala to?

sedaj sem malo pomislila(od tega je že 10letuser posted image ), on niti ni imel tolk slik, ker je večino imela bivša. ima pa slike iz šole, ker sta bila sošolca, iz maturantskega plesa, pa videokasete od tašče in tasta...ja 5 let je kar dolga doba.

pravzaprav sva vrgla pisma, spominke......takrat sva se pač tako odločila. stara sva bila jaz 19 on 21...to je že zgodovinauser posted image ...... 

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
31.5.2007 8:47:24   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: mika
pravzaprav sva vrgla pisma, spominke......takrat sva se pač tako odločila. stara sva bila jaz 19 on 21...to je že zgodovinauser posted image ...... 

no.. otroci delajo napake user posted image

sej nima veze.. pravim samo to, da ni potrebno radirati spominov, preteklosti kakorkoli.. jasno je da jo vsi imamo.. neko "skrivanje" pred partnerjem je pa skrajno neumno.. preteklost je del tebe.. če jo partner ne sprejme je to šibko od njega.. seveda se mu je pa ne meče pod nos user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 38
31.5.2007 8:58:00   
Anonimen
sej nima veze.. pravim samo to, da ni potrebno radirati spominov, preteklosti kakorkoli.. jasno je da jo vsi imamo.. neko "skrivanje" pred partnerjem je pa skrajno neumno.. preteklost je del tebe.. če jo partner ne sprejme je to šibko od njega.. seveda se mu je pa ne meče pod nos user posted image

Se podpišem.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
31.5.2007 9:12:34   
Anonimen

V glavi imam itak vse.. kadarkoli hocem..

Na zalost pa nimam nobene fizicne slike.. od bivse.. res je nimam.. nikoli se nisva slikala.. tko da.. slik nimam.. albumov nimam..
Ce bi jih imel.. itak, da jih ne bi vrgel stran.. A ti bi jih?

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
31.5.2007 9:19:11   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Na zalost pa nimam nobene fizicne slike.. od bivse.. res je nimam.. nikoli se nisva slikala.. tko da.. slik nimam.. albumov nimam..

a je bla sam ena bivša?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
31.5.2007 9:28:31   
Anonimen

Tko zlo resna.. v bistvu nobena.. S takimi bl za hec.. pa nismo fotk delal..

Ena bi lahk bla bivsa.. bolj resna..... pa ni hotla bit.. :))) user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 31.5.2007 9:29:43 >

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
31.5.2007 9:29:09   
Zahi

Tko zlo resna.. v bistvu nobena.. Ena bi lahk bla.. pa ni hotla bit.. :)))

pras**a user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
31.5.2007 9:32:40   
anitaz

Ne bi jih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
31.5.2007 9:33:36   
Anonimen
Sej verjeten se zdej ze po glav tolce.. :))) user posted image user posted image  Ne maram je zdej vec.. user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
31.5.2007 9:36:20   
Zahi

Sej verjeten se zdej ze po glav tolce.. :))) user posted image user posted image  Ne maram je zdej vec.. user posted image

tko ja.. grda grda!!! user posted image

no .. sej bivše niso važne.. važne so zdejšne user posted image  tko, da.. kr hit sliko na omarco pa denarco!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
31.5.2007 9:42:24   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pa ja,pomoje jo je samo pozabil pospravituser posted image

To bo,ja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
31.5.2007 9:44:32   
Slončica
S črnim alkoholcem ji nariš brke pa irokezo,pa če bo popizdu veš kaj te čaka...pakiranje

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 48
31.5.2007 9:55:07   
maruškaŠ
S črnim alkoholcem ji nariš brke pa irokezo,pa če bo popizdu veš kaj te čaka...pakiranje

To bi bil pa kr en ornk konkreten test.

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 49
31.5.2007 10:00:52   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

nalimat more svojo sliko zraven nje.. tko, da sta "objete".. me zanima kaj bi reku..

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime?
petruska

iščem med daljšimi imeni

Katarina (17%)

Valentina (11%)

Izabela (35%)

Veronika (17%)

Karolina (13%)

Kristina (7%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!