|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
31.5.2007 8:37:17   
Anonimen
Simi, jaz imam to kar se na gatre gor zveŽe. Ampak nimam v komletu s posteljnino.
Je pa fino, da otroček glih direkt z glavo ne buta po lesenem delu, pa da rokic ali nogic ne more dobiti vmes. Pa pri spanju je še malo pred stranskim vdorom svetlobe zaščiten.

Ne bom pa imela baldahina. Mi ni všeč. Preveč pocukrano zgleda.

(odgovor članu simi27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
31.5.2007 8:50:09   
Freycha
Simi - jaz imam to in za posteljico in za zibko. Sem pač malo več denarja za to zmetala, samo se mi zadeva zdi praktična (predvsem, da otročku ne piha oz. da se v posteljici ne udari z glavo kam ko je že malo večji. je pa res, da je boljše kupiti blago in peno,pa dati kam zašiti... te bo ceneje prišlo.

Joj zvesta hvala, na to pa niti pomislila nisem! Bom prebrala navodila. Res ne bi rada, da bi enkrat prišla v sobo, pa bi pol nalepkic na tleh ležalouser posted image
Joj, jaz moram tudi vse te zadeve še kupiti. Predvsem škarjice, pa te zadeve. Kar se pa dud tiče, sem pa jaz vzela eno od ene znamke in drugo od druge znamke, pa bomo sedaj videli, katero bo imela raje - če jih bo sploh hotela. Flašk pa sploh nisem še kupovala, ker sem tako prepričana, da bom dojila ko zmešana, da tega ne bom rabila (razen za shranjevanje izbrizganega mleka). Ne vem, samo jaz sem se kar prepričala, da bom dojilja in bom mleko lahko prodajal naokoli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
31.5.2007 8:51:36   
baja*
Dobro jutro:)
Super noč!user posted image Sem se fajn naspala.

Tejči, mene je tudi včeraj koža grozno srbela - zgleda, da bo bušija spet malo razneslo.user posted image  Če pa je srbenje res kronično in ne preneha, pa gre lahko za kakšne težave z ledvicami...

Punce, malo nazaj smo se pogovarjale o mehčalcih in ste mi priporočale neki alkoholni brezbarvni kis. Sem ga šla iskat v Merkator pa ga nisem našla. Gledala sem pa pri mehčalcih in praških. Pa tudi prodajalka nič ni vedla o temuser posted image . Kaj moram to slučajno iskat tam, kjer so solatni kisi?

Glede posteljice pa jaz tudi ne bom imela baldahina - kot zvesti tudi meni zgleda preveč pocukrano in kičasto. Bom si pa nabavla tisto obrobo. Pa še posteljnino moram kupit. Ve katera, če je kje kakšna akcija?

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
31.5.2007 8:55:34   
Anonimen
Freycha... Tudi jaz nameravam vse narediti za to, da bom dojila in samo dojila. Ampak so mi vseeno rekli, da naj kupim kakšno flaško, za vsak slučaj, če bo pa vseeno potreba. Če pa potrebe ne bo, bom pa z veseljem stekleničke in s tem denar vrgla proč. Evo...

Baja*, ja, kar pri kisih moraš iskat. Brezbarvni alkoholni je pa ponavadi tisti za vlaganje. Čist tak je kot voda. Sicer ful smrdi, a ko so cotke s tem oprane jih nič ni navohat. Pa kis je fajn tudi, da fiksira barve, se ne sperejo tako hitro.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3404
31.5.2007 8:57:01   
siskamiska
Baja* zdaj si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image . Glej med kisi za vlaganje, čist navaden alkoholni brezbarvni kis brez začimb.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
31.5.2007 8:58:39   
Anonimen
jutrouser posted image madona sm čist hin, nč spala, za crknt no, sem misla da bo treba kr rodit ituser posted image sam res, celo noč mi je trebuh tak svinjsko otrdeval, da mi je kr sapo jemalo, sem probala štet če bi res popadki bli, sam mi ni ratalouser posted image pa ona bolečina, kt če se k menstruacji prpravlja, sam ne tolk hudo, po moje se prpravlja vse res...jao.....mam vpon pregled, pa sem vseen klicala mojo gin, pa kt zakleto je ni dons pa jutruser posted image pol je mat klicala svojga, je pa reku da ni panike, da komot počakam do pon., da ziher nam rodila ne da bi vedla za touser posted image
eh...
aha, za oblečt pol pravte dolg rokavček....user posted image js šus bi napl nagiga otročka vlekla domov, bohpomagi..
ono k se na kinderpet naveže mam pa js tud, sam odsvetujejo od začetka, da se otroček ne stisne čist tja, ker se baje lohk zadušiuser posted image zdej pa ne vem....
tak me noge bolijo od onih krčev, kt bi me nabrcov kdouser posted image grem probat namazat s čim....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3406
31.5.2007 8:59:04   
siskamiska
Baja* aja še posteljica..... v Baby centru je ena v akciji ampak je dimenzije 120x60, bele barve, ne vem katero dimenzijo želiš imet. Moraš bit pa potem pozorna pri posteljnini katero boš vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 3407
31.5.2007 9:01:34   
siskamiska
še eno vprašanje za vse punce.
A se še kateri dogaja da se čisto vsako jutro zbudi s čisto trdim trebuhom?
ampak čist čisto vsako jutro brez izjeme, že kak teden sigurno.

Neposredna povezava do sporočila: 3408
31.5.2007 9:02:29   
baja*
Ups, ni čudno, da me je prodajalka tak blesavo gledla.user posted image

Siskamiska, imam posteljico dimenzij 140x70, tak da ta ne pride v poštev. Pa vseeno hvala za infouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3409
31.5.2007 9:06:42   
baja*
Siskamiska, jaz sploh ne vem več, kaj je trd trebuh. Sem čisto zmedena glede tega.user posted image Moja G me je poslala v porodnišnico, ker naj bi imela ful pretrd trebuh, tam so me pa vsi dohtari čudno gledli, kaj te hodim v bolnico, če je vse ok. Pa še v materinsko mi je G napisala (pod bolezni v nosečnosti) nekaj v zvezi z otrdevanjem trebuha.user posted image  Lažnih popadkov pa tudi nimam (no, vsaj vem ne, da bi jih imela). Mater, me je strah, da še pravih ne bom pravi cajt začutla.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
31.5.2007 9:06:52   
simi27
Punce, eno tehnično vprašanje. Kako se popravljajo sporočila?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
31.5.2007 9:07:09   
siskamiska
Baja* joj sj jst tud ne znam brat , sm mislila da za posteljico sprašuješuser posted image .

Če pa kupuješ posteljnino bodi pa pozorna koliko velik kovterček imaš, meni se je zgodilo da sem eno posteljnino premajhno kupila.
Najbolje da zmeriš kovterček in potem na podlagi tega kupuješ

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
31.5.2007 9:08:55   
Anonimen
baja a ni to otrdevanje trebuha in lažni popadki eno in istouser posted image tak je men gin. to razložla, se mi dogaja nekje od 20 tedna naprej, mi tud redno maternični vrat kontrolira, ker porodni so kao pol, k se odpirat začne....

(odgovor članu simi27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3413
31.5.2007 9:17:40   
siskamiska
Simi27, ko ga enkrat pošlješ ga pomoje ne moreš več popravljati. Ali pa ? Ne vem, sem bila včasih fajn blond user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
31.5.2007 9:18:39   
GabiW
Hajli hajlo user posted image ,

Baja* še dobr da si ti vprašala za kis, ker meni je bilo nerodno načet to temo. Tud men se ni sanjalo za kakšen kis gre in bi ga prav tako iskala med praški in mehčalci. No super, zdaj vem da ne bom vlagala kumarc letos ampak prala perilo v njem. user posted image user posted image
Zvesta, prav osrečila si me s stavkom Pa kis je fajn tudi, da fiksira barve, se ne sperejo tako hitro. Imam tako lepe barve cunjice, da bi se po moje kar zjokala, če bi se mi vse razbarvalo.
Zdaj pa vprašanje, na koliko stopinj perete perilo. A tako kot piše ali na več. Pa s tem ne mislim pleničke, ampak bodije in jopice, hlačke, ...

ok, pa še eno prošnjo imam. Ali mi lahko katera pove kakšne so dimenzije tistih obrob za posteljice. Jaz sem v BTCju vidla 20 vrst otroškega blaga, tolk kjut, da maš lahko kar rosne oči zravn in meni bo to kar mami naredila. Zna to delat, ma izkušnje. Predvsem me zanimajo dimenzije, da ne bom kupila premalo ali preveč blaga. Moja postejica bo pa velika 140x70.

Glede spanja in bolečin pa sploh ne bom več govorila. Isto kot ve. Danes grem še zadnjič na plavanje za nosešnice in bom vidla če bo zvečer kaj bolš. Bom brcala kot da bi poganjala čoln, sam da zmigam noge.

Freycha kaj boš naredila, če se ti Dita ne obrne? Meni je rekla G, da če se ne obrne bom pač rodila z ritko naprej. Ali imam kakšno možnost izbire? Ali lahko izbiram CR ali rodim?

Pridne bodite in uzivajte v sončnem dnevu.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3415
31.5.2007 9:22:22   
baja*
Ulla80, zdajle sem glih bla na forumu nosečnost in porod", tema "čudne" bolečine v trebuhu. Točno to se meni dogaja, samo da nisem vedla, da so to lažni popadki. Kot sem že rekla, otrdevanja trebuha ne čutim (to naj bi tudi bili lažni popadki - mogoče jih je pač več vrstuser posted image ). Se mi je pa že parkrat zgodilo, da me je v trebuhu spodaj desno zgrabla tak močna bolečina, da niti stat več nisem mogla, kaj šele hodit (enkrat sem bla glih na sprehodu in je moj dragi mogo prit po mene). Po par minutah počitka je ta bolečina izginila. Ko sem to omenila v porodnišnici, sta mi zdravnik in babica rekla, da to ni nič takega in da se to dogaja tudi tistim, ki niso nosečeuser posted image . Tolažba pa taka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
31.5.2007 9:27:51   
Anonimen
baja to je to po mojeuser posted image ker meni trebuh otrdeva res že celga boga cajta, sam do zdej ni blo boleče, sam nekak neprijetno....ker mi je zategnlo, trebuh je trd kot kamen, pa čist asimetričen rata, odvisno kako leži tamala...včasih je prov hecnouser posted image sam tale bolečina....tega prej ni blo, še dobr da sm včeri ono temo prebralauser posted image zgleda bo šlo za res.....

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3417
31.5.2007 9:30:21   
siskamiska
GabiW za dimenzije ti ne morem pomagati ker je moja posteljica 120*60, obroba je pa tam pri glavici 60 cm, tako da pomoje je najbolje da greš v kak baby center in poglej mere in si jih zapiši, pa daj potem delat.
Cunjice sem prala na toliko kot piše, sem pa ugotovila da je že fajn pogledat na koliko se pere ko kupuješ.

Jaz sem to o kisu brala na nekem forumu, zato vem kater kis je to.... me pa zanima pranje z indijskimi oz. nepalskimi oreščki. A jih katera uporablja?? Jaz razmišljam da bi jih vzela za plenice.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
31.5.2007 9:31:03   
tejči77
O, kako lepo, da že čvekate.
Mene ne srbi samo trebuh ( se po trebuhu mažem z mandljevim oljem od L'Occitana), ampak najbolj roke, vse od pazduh do zadnjega prsta na roki, rame, vrat, hrbet - jao. Od pasu dol je pa v redu. Pa že ves teden razmišljam kaj sem jedla, pa nisem nič otipljivega našla. Nisem jedla čokolade, samo zelenjavo, sadje (nič jagod), nič kar bi lahko kazalo na alergijo. Ker na alergijo sem testirana in vem kaj ne smem jesti. Mogoče je kaj novega.

Glede onih penc okoli posteljice - jaz jih nimam. Ampak to zato, ker imam jaz hudo obliko alergije na pršice in je možnost da bi jo lahko imel tudi otrok. V stanovanju nimam nobenega tepiha, ne zaves, sedežna je iz usnja. Kovtri in jogiji so antialergeni. Zato sem tako posteljnino kupila tudi za otroka. Moram pa umaknit vse kar bi se lahko notri nabiral prah in pršice.
Zdaj mislite, da pretiravam. Ampak je bolje tako, kot pa vse življenje jesti tablete. Sem tablete kakšno leto nazaj skenslala, ker sem jih imela poln kufer - bi jih morala jest non stop vsa leta. Doma je vse v redu, ker sem si tako uredila stanovanje, v službi sem pa imela seveda vsako jutro nahod že 5 čez sedmo in vnete oči. Pa se je čez kakšni dve uri umirilo in sem preživela brez tablet. V nosečnosti jih verjetno tako ne bi smela jesti.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
31.5.2007 9:33:27   
tejči77
Ja, pa trebuh imam jaz zelo trd, če sem utrujena, da ves dan nekaj delam in tekam naokoli. Pa obvezno ponoči, ko hodim lulat. Imam tak trebuh kot kamen.
Ne čutim pa kdaj otrdi, samo ko se primem za trebuh občutim kako je trd. Zato pravim, da ne vem kaj je to trdevanje trebuha.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
31.5.2007 9:35:03   
siskamiska
Tejci77 nč ne pretiravaš, jaz imam tud vse možne alergije in samo molim da ne bom vse prenesla na user posted image user posted image .
Tablet pa ne smeš jesti v user posted image , zato pa jaz kiham ko nora, me vsa Lj sliši.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
31.5.2007 9:38:25   
tejči77
Hudo, siskamiska! Ja, upajmo, da naši tamali ne bodo ničesar obdržali. Ampak, pravjo, da alergija lahko tudi gre tako hitro kot je prišla. Jaz se še vedno zanašam na to, da bom nekega dne brez alergij.

Slikice naše Larise

Neposredna povezava do sporočila: 3422
31.5.2007 10:00:50   
*maja
Uf ste pridne, spet na polno čvekate user posted image .
Jaz sem danes delavna že od 8.00 zjutraj, ko sem prišla nazaj domov iz vrtca. Sem uspela že vse pospravit, pa zlikat cunje, pa stroj oprat user posted image  zame, zdaj si pa privoščim en velik sladoled zunaj na sončku, potem bom pa še videla kako in kaj naprej.

Aja, ima mogoče še katera občutek, da se ji je trebuh spustil nižje? Jaz sem danes opazila, da ga imam čisto nizko, ko se vsedem imam občutek kot da ga imam v naročju... madona...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
31.5.2007 10:05:26   
rumba
Dobro juuuuutro!
Ja, res je dobro. Spala sem kot mucka! Zbudil pa me je krč v mečih. Prvi to nosečnost. Moram dodati še kalcij.user posted image
Grem na RR in najprej pogledam, katere sta gor. Pa me smo face, skoraj pol prisotnih smo julijke!user posted image
Mi smo pri obeh imeli obrobo pri posteljici in sem se je tako navadila, da pri noni, ko je nimamo, imam vedno občutek, da nekaj konkretno manjkauser posted image . Najbolje pa je to, da te user posted image  ne vidi ven (to predvsem malo kasneje) in lažje zaspi, drugače bi nonstop neki čebljaluser posted image . No mogoče je tako samo pri nas, ker so navajeni na obrobo. Peavijo tudi, da morajo biti dojenčki na čimbolj tesnem, da jim je bolj udobno, ker so bili pač 9m v maternici, kjer ni bilo ravno veliko prostora. Kaj pa vem.... pa fajn je, da komot odpreš okno in veš, da ga ne napihaš.Aja, pa Ulla80, ne se bati, da bi se dete stisnilo ob rob. Kar lep čas se ne bo niti za cm premaknilouser posted image , ko pa se bo, pa bo že zadosti močno, da se premakne tudi v drugo smer. Sem pa že marsikje zasledila to trditev (opa da zleze pod kovterček...) in mi je ful smešna. Pa saj se še ne premika. Nič bat! V kompeltu, ki smo ga kupili je bil tudi baldahinček, tako da imamo tudi tega. Kar sta bila oba nanj navajena, ga nista pustila sneti vse dokler ju nismo prestavili v veliko posteljo. Anej torej do 4 leta!user posted image
Siskamiska, moj trebuh je pa ravno zjutraj prav mlahav. Prav hecen je, a čez kako urco dobi normalno trdoto. Nepalske oreščke je tudi meni priporočala ena prijateljica, ki jih z veseljem uporablja, a jaz še nisem poskusila. Predvsem ne sedaj, ko hodimo z vrtca blazno poflekani z raznorazno hrano. Ariel kar lepo opere.
Simi27, svoja sporočila lahko popravljaš tako, da klikneš Uredi nad sporočilom. Siskamiska, nisi samo ti blond, tudi jaz sem šele včeraj to pogruntala, ko je Freycha popravljala eno sporočilo in mi ni bilo jasno, kako se je spremenilo.user posted image
GabiW, jaz perem vsa oblačila na toliko, kot je priporočeno. Sem pa pri otroških pozorna na to, da že kupujem take, ki se perejo na 60st. V H&M kupljene se skoraj vse perejo na 60st.. Aja, otroške cunjce pa sicer perem skupaj z vsemi ostalimi. Nisem nikoli ločevala.

Joj, kako lep dan je spet danes. Kaj boste počele? Meni se ful klepeta, bi bla za kako kavico. Katera že vabi?user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
31.5.2007 10:06:46   
siskamiska
*Maja ja men se je že mal spustil user posted image user posted image . Sej veš, jutri je luna user posted image user posted image user posted image .
Jst tud ledija papala.............

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.