rumba
|
Dobro juuuuutro! Ja, res je dobro. Spala sem kot mucka! Zbudil pa me je krč v mečih. Prvi to nosečnost. Moram dodati še kalcij. Grem na RR in najprej pogledam, katere sta gor. Pa me smo face, skoraj pol prisotnih smo julijke! Mi smo pri obeh imeli obrobo pri posteljici in sem se je tako navadila, da pri noni, ko je nimamo, imam vedno občutek, da nekaj konkretno manjka . Najbolje pa je to, da te ne vidi ven (to predvsem malo kasneje) in lažje zaspi, drugače bi nonstop neki čebljal . No mogoče je tako samo pri nas, ker so navajeni na obrobo. Peavijo tudi, da morajo biti dojenčki na čimbolj tesnem, da jim je bolj udobno, ker so bili pač 9m v maternici, kjer ni bilo ravno veliko prostora. Kaj pa vem.... pa fajn je, da komot odpreš okno in veš, da ga ne napihaš.Aja, pa Ulla80, ne se bati, da bi se dete stisnilo ob rob. Kar lep čas se ne bo niti za cm premaknilo , ko pa se bo, pa bo že zadosti močno, da se premakne tudi v drugo smer. Sem pa že marsikje zasledila to trditev (opa da zleze pod kovterček...) in mi je ful smešna. Pa saj se še ne premika. Nič bat! V kompeltu, ki smo ga kupili je bil tudi baldahinček, tako da imamo tudi tega. Kar sta bila oba nanj navajena, ga nista pustila sneti vse dokler ju nismo prestavili v veliko posteljo. Anej torej do 4 leta! Siskamiska, moj trebuh je pa ravno zjutraj prav mlahav. Prav hecen je, a čez kako urco dobi normalno trdoto. Nepalske oreščke je tudi meni priporočala ena prijateljica, ki jih z veseljem uporablja, a jaz še nisem poskusila. Predvsem ne sedaj, ko hodimo z vrtca blazno poflekani z raznorazno hrano. Ariel kar lepo opere. Simi27, svoja sporočila lahko popravljaš tako, da klikneš Uredi nad sporočilom. Siskamiska, nisi samo ti blond, tudi jaz sem šele včeraj to pogruntala, ko je Freycha popravljala eno sporočilo in mi ni bilo jasno, kako se je spremenilo. GabiW, jaz perem vsa oblačila na toliko, kot je priporočeno. Sem pa pri otroških pozorna na to, da že kupujem take, ki se perejo na 60st. V H&M kupljene se skoraj vse perejo na 60st.. Aja, otroške cunjce pa sicer perem skupaj z vsemi ostalimi. Nisem nikoli ločevala. Joj, kako lep dan je spet danes. Kaj boste počele? Meni se ful klepeta, bi bla za kako kavico. Katera že vabi?
|