|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
30.5.2007 18:29:23   
tejči77
Moje kile - no, +12kg, obseg trebuha pa iz 63 na 101, nekje tako kot Ulla.
Samo kratki rokavčki bodo po moje premal. V trebuhu je 37, novorojenček pa še ne zna uravnavati temperature. Če bi poslušala sestro iz materinske šole, naj bi imel novorojenček en dolgi rokav. Kaj je pa res pa verjetno nobeden ne ve. Če bi le znali že tamali govoriti. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
30.5.2007 19:15:59   
corfu
Punce sem že nazaj, hvala da ste držale pesti, sem naredila z odličnim!!! Zdaj greva pa z dragim na večerjo!

papa

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
30.5.2007 19:24:22   
siskamiska
Corfu čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
30.5.2007 19:36:10   
Freycha
Čestitke Corfu!!! Vidva si kar privoščita večerjo!user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa ravnokar izvedela, da moj dragi pride že danes domov, ne šele jutri... jupiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
30.5.2007 19:47:12   
Anonimen
Evo, jaz sme pa nazaj iz MB... Sem hodila v bolnico po mamo. Bila je operirana, vzeli so ji samo thiva za histološke preiskave. Zdaj mora doma en teden počivat, izvidi bodo nekje v 14. dneh.

Hvala vsem, ko ste danes mislile name. :)

Grem zdaj na kosmiče....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3380
30.5.2007 19:57:08   
tani33
Bravo Corfu!!!Jaz bom naslednji četrtek zadovoljna že s 6, če mi uspe , ker je koncentracija še vedno na nuli.

Freycha mojuser posted image pa jo je danes mahnil na službeno pot in se vrne v soboto, pa ga že pogrešam.

Moji kilogrami so na +8,5, kar je kar znosno glede na zalitost nog.Obseg trebuha pa 103cm, že nekaj časa isto, spreminja se le oblika in vse skupaj je že kar nizko.

Kar se tiče oblačil za iz bolnice bom jaz pripravila dva različna paketa , vendar mislim da četudi bo vroče bomo potrebovali dolge rokave-nekaj tankega.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
30.5.2007 20:09:21   
kapica
Corfu, cestitke za izpituser posted image user posted image user posted image . So nase pestke pomagaleuser posted image .
Zvesta, dobro da je z mamo zaenkrat vse v redu, upam, da bojo izvidi brez posebnostiuser posted image .
Jaz sem se popoldan naspala, kr za dve urci me je odneslouser posted image . Sem se na kavcu se odlocala al naj vstanem in kaj naredim al naj kr ostnem vodoravno. No, pa se je telo samo odlocilouser posted image . Kaj bom pa dane sponoci pa ne vem.
Moje kile so na plus 12user posted image , trebuscek pa ima 100 cm obsegauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
30.5.2007 20:13:54   
baja*
Corfu bravo za izpit!user posted image
Kapica, mene je tudi sfalilo danes popoldan za dve urciuser posted image . Sem se vlegla na kavč z namenom, da grem brat knjigo pa mi ni ratalo niti enega stavka prebratuser posted image . Pa drugič.

Lep večer vam želim!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
30.5.2007 20:27:31   
rumba
Corfu, čestitke!!! Carica si!

Jaz bom imela za domov prištiman body na dolge rokave, bombažne hlačke, bombažno jopico, kapico in nogavičke. En paket. Če bo vroče, ne bom oblekla jopice, če ne bo, pa ja. Domov bomo šli z vozičkom, zato ne razmišljam o kartkih rokavih.

Jaz sem se popoldan lovila s Hano po otroškem igrišču, ob osmih je prišel domov user posted image  in jo odpeljal na Koroško k babici. Jutri pa je moj dan za poležavanje! Si moram dati duška, ko bom sama.user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
30.5.2007 20:50:45   
Freycha
joj, meni je tudi popoldanski počitek očitno v navado prišel. Včasih sem popoldne spala le, če sem zbolela. Sedaj pa...... jah kar vsak dan me zmanjka za kako urco. Potem pa ni čudno, da gledam ko sova do pol dveh, pa sem ob sedmih že spet ko sova.......

Čeprav danes sem se ob šestih zbudila od počitka, pa še do sedaj nisem k sebi prišla.... kar zeham in čisto sem povožena. Očitno je tak danuser posted image

No, zdej bom pa Miss Universe - da ne pozabim, kaka nikoli ne bom user posted image user posted image

pa upam, da bo moj dragi kmalu doma, ker se mi že full cartauser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
30.5.2007 21:02:09   
ikonca
Pozdravček,

tudi jaz rada malo poležim čez dan ampak pride ta priložnost zelo malokrat.
Zvečer pa itak skoraj nobenega filma ne vidim do konca. Temu je tako odkar imava novo sedežno. Ali ležim v postelji ali na sedežni ni razlike, ker me od obeh že boli levi bok.
Danes ste se toliko razpisale da sem rabla ful časa da sem vas prebrala.
Ja zakon je ležanje na hrbtu.

Freycha tudi jaz čakam dragega ampak ne za cartat ampak da bova skupaj večerjala, ker nima več energije za dvokratno kuhanje.
Vmes se bašem s češnjami, vmes mi zapaše še koka kola in nato še sladoled ... Pa sem v rit. Še pomislit ne upam, kaj bi mi naredilo z ritjo in želodcem.

Jutri imam UZuser posted image user posted image user posted image , v petek pa laboratorij in tehtnico.user posted image

grem še jaz gledat suhice (Miss Universe) na katerem programu že???

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
30.5.2007 21:22:36   
anja7
Corfu user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen izpit. Zvesta sem vesela za tvojo mami, da je zaenkrat ok. Držim pesti še za naprej, da bodo tud izvidi ok. Kr se pa počitka tiče, pa jaz danes nisem uspela popoldne nč na kavču pristat, ker sem mela še zadnjič šolo za starše. Zdele sem pa tud mal na hitr pogledala Miss Universe, zdej grem pa še mal likat!
papa

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
30.5.2007 23:14:35   
Ajvy
Lep pozdrav vsem.. madona ste se razpisale, sem rabila kar nekaj časa, da sem vse prebrala..
Zvesta, držim pesti za mami... naj lepo počiva
Simi, tudi mi smo v 32.tednu, pa imamo 1510 g, pa mi nič ni rekla, da je premajhen user posted image ... bomo videli, itak imam pa kontrolo šele čez 4 tedne...
Kapica, jst najraje pečico spucam s KIMI- jem. Belo kremasto čistilo, ki vse odstrani in je prijazen do rok in do nosu, saj nima vonja...
Freycha, natanko vem, kaj misliš, moj user posted image  je večino časa samo na desni strani trebuha in to se še tko fajn naguzi, da me vse boli
Siskamiska, ful huda previjalka, krasantna je

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
31.5.2007 7:06:16   
tejči77
Jutro!
Jaz že od dveh ne spim ker me vse neznansko srbi. Vsako noč je huje in ne vem več kaj naj storim. Ne sanja se mi od česa bi me vse tako srbelo. Sem si vsaj tisto rokavičko, ki je iz brisače naštimala na roko, da se do krvi ne popraskam.
Hudo! user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
31.5.2007 7:06:56   
tejči77
Corfu - seveda čestitke za izpit. Neverjetna si.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
31.5.2007 7:10:06   
tejči77
Zgleda, da še vse lepo spite ali ste pa pridne. Nič grem prebrat kako se imajo kaj junijke. Sem razmišljala, da bi jaz tudi pripravila torbo za v porodnišnico, za vsak slučaj.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
31.5.2007 7:27:19   
Anonimen
Dobro jutro!

Sem se vam prejšnji teden vsem sladko smejala, ko ste jamrale, da se zgodaj zbujate. Jaz sem pa smrčala do devetih in še čez. Evo, pa mam jaz zdaj isto sranje. Že tretje jutro sem budna pred sedmo. Sicer glava bi še spala, ampak telo je pa že za v pogon. In potem pač vstanem. Ampak zvečer se mi pa že kar hitro oči zapirajo.

Danes ponoči sem podrla rekord v neobračanju. user posted image  Namreč, tako kot se vležem, tako spim dokler ne rabim it prvič lulat. Sem ugotovila, da so bolečine od zaležanja manjše in bolj znosne, kot pa tiste, ko se obračam. user posted image  Torej, ponavadi grem spat ob 10h in ob 12h že prvič romam na WC. Ko pridem nazaj sem pa pozorna, da se vležem na drugi bok. Danes sem se prvič zbudila šele ob 3h. Sem mislila, da je desna rama iz protesta za vedno odpovedala sodelovanjeuser posted image ,  a se je do zjutraj pomirila in sprijaznila.

Tak, sonček je zunaj. In danes se bo opral prvi stroj dojenčkovih cotk. user posted image  Popoldne pa grem na pregled in gledat moje detece. Da preverimo kako leži, kako je velik in sploh, če je priden. user posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3392
31.5.2007 7:49:59   
corfu
Dobro jutro!

Danes sem pa za spremembo tudi jaz dobro spala, sva se z mojim celo noč stiskalauser posted image . Izpit je za mano, hvala za vse dobre misli, mi je veliko breme padlo. Tudi jaz sem imela v mislih za našo punčko bombažen body z dolgimi rokavči, bombažne hlačke s stopalčki, nogavičke-copatke, jopico in kapico, seveda potem bom pa videla odvisno od vremena, pa tudi do porodnišnice imamo z avtom 5 minut.
Zvesta danes fajn opravi, pa prosim napiši podatke, da vidimo, kako naši sončki rastejo in so si med sabo različniuser posted image Tejči77, srbenje je posledica širjenje trebuha oz. kože in zato te vse veže, špona in srbi, namaži se kakšno dobro kremo, mandljevo npr. Rumba, danes si pa res privošči in prijetno izkoristi dan na kavču.user posted image

zdaj vas pa povabim na enouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
31.5.2007 7:55:44   
siskamiska
Zvesta user posted image  za mami. Vse bo OK, boste videli.

Corfu hvala za user posted image .

Jaz sem pa danes še kar dobro spala, samo kaj ko hodim spat ob 01.00 vstanem pa ob 06.00, čez dan pa nič ne spim. user posted image
Verjetno se mi telo podzavestno pripravlja na kronično pomanjkanje spanca user posted image .

Kaj bomo pa danes počele ko je tako lep sonček zunaj? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
31.5.2007 8:01:54   
Freycha
Dobro jutro!

wow, danes sem pa celo do pol osmih spala - kak luksuzuser posted image user posted image  Pa zvečer sem šla ob polnoči spat kljub temu, da sem popoldne spala eno urco. Samo sem bila včeraj res celo popoldne čisto zalepljena.

Danes imam v namenu, da sobico do konca uredimo, da nalepim tudi Tweety-je po stenah.... v glavnem, da jo pripravim za našo malo pipiko.

Punce, vsa čast, da še delate te izpite. Jaz imam full ene naloge za nemščino, pa se mi je ne da narediti, kaj šele, da bi se mogla full učit. Respect!!

Aja, pa vesela sem, da sem preživela!! Včeraj sem jedla najprej zelje s krompirjem v solati, potem pa še češnje. In me ni razneslo user posted image user posted image user posted image

No Vesna glej, da mi sporočiš, kako je šlo pri Migecu. Sploh, če ga misliš še kaj zasliševati o trenutni situaciji!

Tejči, mene tudi vse srbi, samo to zato, ker sem včeraj čisto preveč Manner čokoladnih napolitank pojedla, pa v bistvu sem na te stvari alergična....... te pa čisto razumem, kako se počutiš. Jaz se praskam že celo življenje. Včasih se tudi zbudim od tega, ali pa samo zjutraj gledam, kako vojno sem imela ponoči po telesu.....

Evo, jaz že pijem kavico in čakam, da se moj dragi zbudi, potem pa v akcijouser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
31.5.2007 8:03:21   
corfu
Jaz bom danes malo po stanovanju pospravljala, pa za likat mam, sem vse malo zanemarila zaradi izpita, pa počivalauser posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
31.5.2007 8:08:18   
Freycha
joj, ne mi o likanju, ker mi kar slabo postane.... spet imam cel kup. Pa sem si zadnjič rekla, da bom uvedla sistem, kako bom vsak dan 5. majic zlikala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  good joke - tudi en dan mi ni uspelouser posted image  in sedaj imam temu primerno spet goro za likat.....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
31.5.2007 8:30:32   
simi27
Dobro jutro!

No, jaz pa zaenkrat še kar dobro spim. Kljub hoji na wc. No, razen, če ima mali takrat ravno boksarski miting, ne morem več zaspati nazaj. Ampak danes je bilo mirno.

Corfu - čestitke za izpit. user posted image user posted image  Jaz sem pa v fazi pisanaja seminarske, pa mi nekako ne gre.user posted image

Šiškamiška - previjalna je super.

Rumba - super, da je z mamo vse ok. Samo pozitivno naprej!

Imam pa eno vprašanje. Ali boste imele vse v posteljici to večdelno posteljnino. Mislim, blazinice, ki se zavežejo na ogrodje posteljice.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
31.5.2007 8:35:08   
Anonimen
Evo... Prvi stroj plenic se pere. Sem dala prat racmanke, ko se jih ne lika. user posted image  Namreč, morva danes z dragim kupit nov likalnik, ker ta, ki ga mava sedaj je tak švoh, da bi lahko tudi s kamnom po cotah drgnila pa bi bil učinek isti. user posted image

Freycha... Nočem bit pametna, ampak na tvojem emstu bi počakala še vsaj 3 dni z leplenjem Tweeteyev ali kaj so. Namreč stene morajo bit dobro dobro suhe, drugače ti bodo sčasoma nalepke skupaj z barvo odstopile. Če prebereš navodila od nalepk ti tudi piše, da je treba vsaj kak teden počakat.
Sicer te pa tak moram poklicat zaj enkrat dopodlne, da se zmenima vse glede Migeca. user posted image

Jeeehhh... Popolnde grem pred pregledom še k frizerju. Mater, vse čupice mi tako rastejo, da bi lahko za frizerja in kozmetičarke premoženje zmetala, če bi hodila za vsako dlako tja. Kriza...

No, včeraj sva šla z mojim v nabavo robe spet. Projekt sanolabor... Mrežaste hlačke, pa sterilni zloženci, pa vatke, pa vložki zame. 20 €. Sva šla v baby Center. Projekt dudice, stekleničke, škarjice... Mater, tam lahko diplomiraš pred policami, pa še zmeraj ne veš katere dudice vzet, katere stekleničke so boljše, katere... Pa spet 20 €.
Zdaj se moram samo še v lekarno spravit po lanolinsko kremo, pa alkohol, fiziološko raztopino, kremo za ritko in mandljevo olje. To pa že vem, da 20 € ne bo dovolj.

Mater, kak dnar bek leti. user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
31.5.2007 8:37:04   
siskamiska
Simi27, jaz imam tisto za okrog posteljice, ker mi jo je tašča kupila.
So pa te zadeve ful drage in če nočeš imet kompleta kupi peno in blago pa naj ti kaka šivilja zašije. Bo ziher cenej.
Ali pa malo glej po otroških katalogih in trgovinah ko bo kaka akcija.

Men je ravno oči zadnjič govoru da ko smo bili mi mali da rega ni bilo nič - se pravi samo marketinka poteza da postelca fajn zgleda.

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.