ac
|
Dobro jutro! Kavica diši, a bi katera? No, itak me bo verjetno spet kakšna Jana, al pa Bino prehitela, preden bom spesnila tole sporočilce Teden gre res noro hitro naokrog. Čeprav že zeloooo pogrešam Saro, sploh, ko mi po telefonu reče 'mami, mami' in to s takim glaskom, da bi se človek kar zjokal . Potem pa po prigovarjanju babice pove še 'moja mami, moja, moja'. Drugače ni ravno neka čvekačka. Pove: mami, ati, sici (stric), dedi, tiči (ptiči), Saza (Sara), pa-pa, guga, ga-ga, moj-moj, bim-bam-bim (zvonik), ču-ču. Kakšnih povedi še ne tvori, rada pa ponavlja vse besede za nami in zelo rada prepeva (inga, inga aja (ringa ringa raja), adi, adi, adi (mi se mamo radi), itd... No, skratka, na Gorenjskem zelooo uživa, so non-stop zunaj, se igrajo, crkljajo in ni jim nič hudega. Cuma - čestitke za stanovanje!!!! Jupi Jaz dostikrat začnem sanjarit o kakšni hiški, pa kako bi vse uredila..... Pa smo tako zakreditirani s trenutnim stanovanjem, da bodo to še dolgo samo sanje. Kar se tiče zbujanja v joku, jaz na srečo tega pri Sari ne poznam (že trkam), oz. se, če je zdrava in se zbudi v joku, vedno potolaži, ko jo dvignem k sebi. Zato sem pa zadnjič tudi vedela, da nekaj ni ok, ker se ni potolažila, ko sem jo imela v naročju in nosila gor in dol - takrat sem vedela, da jo nekaj boli in res so bila ušeska! Ema verjetno res kaj takega sanja - npr., da ji mamica nagaja Uživajte v sončku, upam, da nam bo naklonil še kaj več stopinj kot zadnje dni. Čeprav spim pa tele noči božansko (Sare ni, hladno je, zjutraj malo dlje potegnem, ker grem v službo s kolesom in se mi ni treba zaj... s parkiranjem). No, skratka, mejte se fajn, jaz se pa počasi lotim dela...
|