NRMM
|
Čeeeeeeeer! No pa se le da malo dihat po vroočem dnevu.Tako fin friški luft prihaja od zunaj in fajn ropot tudi,kajti nekdo straši s silkarco ,no dobro,da bo kmalu tema,da ne bo videl kosit in nehal. Mml kar se tiče vročine jo dokaj težko prenašam zdaj v nosečnosti,ker mi kar kaplja in curlja iz nosu ,ampak ne prehlad,da ne bo pomote temveč potim se nenormalno,upam,da po porodu tole mine,ker kljub mojim odvečnim kg nisem nikoli imela problemov s tem,Tako,da je dooosti boljše biti visoko noseč pozimi .Obe skrajnosti sta sprobani in zima je že vedno zakon. Tole družinsko kolesarjenje ti kar zavidam,ker jaz bi tuuuudi . Kar pa se Janinega kolesarjenja tiče,pa sej veš kateri dan si izbere,ko je malo možnosti za to in ima potem tehtni razlog . Jana ti le provociraj .Jep pravi nasedli kit si bla ,če bi mene videla zdej,bi rekla,da ga ni tankerja v primerjavi z mano .Najprej je trbuh viden potem pa dooooolgo dolgo nič,na koncu pa še moja malenkost . Sonček upam,da ti tablete primejo in se slabosti končajo . Upam,da se bomo selili nekje septembra/oktobra,čez poletje bo potrebno še zdržati v starem gnezdecu. Cuma počivaš?Lepo tvojemu možu za tako finega osebnega zdravnika .Pazit edino more,da se mu ne zameri,ker potem se mu slabo piše . Kar pa se tiče potepanja mojega moža.Hmmmm kaj pa vem kaj počne vse na furah,doma pa res nikoli ne gre nikamor sam.Prej,ko sva bila še v dvojini,me je vedno vzel zraven,zdej ko pa imava Marušo pa itak nikamor ne gre,no razen kakšna obletnica valete ipd.Včasih ga prav naganjam (da bi vsaj jaz imela dober razlog za kam it )pa mi ne uspe,kajti vedno mi reče,da je cele tedne zdoma in da ima tudi doma rad svoj mir. Bomo videli kako se bo ob menjavi službe to vse skupaj spremenilo?Verjetno bo samo čakal,kdaj ga bom začela naganjat,ker zdej pa bo imel med tednom mene poln kufer . Danes sem imela zadnji pregled pri ginekologu,čakajo me pa še tedenski CTG-ji in če bo po roku porod,je teh samo 4 .Da pa ne bi bilo vse kot mora,mi je pa v urinu našel levkocite,kar pomeni,da moram popit dnevno 3l vode,da se jih rešim.Sicer so me malenkost na čase bolele ledvice,nisem si pa mislila,da bi lahko bilo to vnetje.In prvi dan napajanja z vodo je mimo,noč pa zna biti kruta,ker bom tak verjetno nonstop na wc-ju . Lepo bodite,naj vam med vikendom ne bo preveč vroče in uživajte. l.p.