|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
24.5.2007 21:58:37   
NRMM
Čeeeeeeeeeer!

No pa je en vrooč dan za nami,Maruša že spi od 8,jaz pa sem že tudi en čas pred pc,Mašo pa na veliko kolca user posted image .Vedno,ko se jaz nažlampam vode se njej začne kolcat namesto,da bi se meni user posted image .Potem pa še naj kado reče,da je voda ok user posted image .

Pegica mmmmmmmm ste bili lepi user posted image user posted image .Sem morala iz kar malo pihnit prah iz najinega albuma in obudit spomine.Midva pa v soboto praznujeva že 6 let kar sva v jarmu user posted image user posted image ,skupnega življenja pa verjetno ni več kot za eno leto user posted image user posted image .

Pa ne ti men zdej rečt,da si ti lahko spala,ko ti je Neli razgrajala po trebuhu user posted image ?Jaz niti pod razno ne morem,ker mi tolče v mehur in imam občutek kot da bom spustila lužico user posted image .

Arielca lepo,da si se zopet javila user posted image .Taka utrujenost ki jo ti opisuješ je mene dajala pred meseci.Več sem spala,slabše je bilo.In vzrok je bil nizek pritisk,očitno se je to pošlihtalo,ker je utrujenost kar zbledela,če normalno prespim noč.

Cuma poooooočivaj,zdej pa brez heca.Boljše tako,kot pa da boš res pristala v bolnici. user posted image user posted image .Glede Eme pa ne skrbi,vse se bo pošlihtalo,samo pozitivno misli.

No grem še malo pofirbcat po rr,potem pa upam,da me vzame spanec.

Lep večer še naprej!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
25.5.2007 8:06:24   
kofetek2010
user posted image user posted image user posted image user posted image

juuuutrooooo!

ajd vstat je treba zaspanke!!!! user posted image user posted image user posted image

tko zdej, ko sem uspela bit prva... pa grem pokledat kaj ste napisale! user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
25.5.2007 8:07:16   
ac
Moram hitro ponudit kavico, preden me spet katera prehiti user posted image

Pegica - ful luštna družinica ste! Si še meni naredila lušte (se samo hecam).

Cuma - pridno počivaj in misli pozitivno, me bomo pa držale pesti in ni vrag, da bo vse ok!

Noč je bila pri nas (smajli-ki-zavija-z-očmi). Od desetih do polnoči je Sara neutolažljivo jokala (to ni ravno v njeni navadi), ampak vsakič, ko smo se hoteli odpravit k dežurnemu, je pa nehala. Opolnoči sem ji dala dve svečki in potem je mirno spala do jutra, tako da jo je ati peljal v vrtec, sedaj bom pa cel dan spet vsa živčna, a bodo klicali, a ne bodo.... Upam sicer, da so zobki; sedaj ji na vseh straneh rinejo ven štirice....

No, zdej grem pa dejansko spit kofe, ko ne bom imela več rok zasedenih s tipkanjem.

Uživejte!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
25.5.2007 8:09:08   
kofetek2010
ac - ni ti uspelo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
25.5.2007 8:39:02   
ac
Jana73: smajli-ki-kaže-jezik-in-se-praska-po-ušesih, 5x

Pa drugič!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
25.5.2007 9:40:00   
Izabela_
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

... Kaj bo z Emico, če grem jaz v bolnico?user posted image  A mislite, da v tem primeru mojemu možu pripada bolniška? user posted image  

Ima katera od vas kej izkušenj s tem?user posted image

Lp Cuma

Hoj Cuma, jaz sem morala lani maja za tri dni v bolnico, sem imela laparoskopijo, in tudi nisem bila takoj ful super, ko sem prišla domov. Zdaj pa ta bolniška! To ni kaj preveč fajn urejeno. Možev zdravnik mu je dal na koncu po posvetovanju z Matevževo pediatrinjo "bolniško za nego žene". Meni se je zdelo skrajno nelogično, da če sem jaz na porodniški in moram nekam nujno stran, da potem nima nihče pravice do bolniške ali kaj jaz vem, nadomestne porodniške, da bi skrbel za otroka. Tako, da, zakonsko to ni urejeno, da se pa nekaj zmutit.

Pa saj ne boš šla v bolnico! Ti lepo počivaj doma, kolikor gre in misli pozitivno!

Nana Liza - user posted image  user posted image

Ac- želim vam končno nekaj zdravja! Matevž je zdaj že dva meseca brez bolezni in smo si res oddahnili. Saj veš, tudi mi smo bili celo zimo non-stop bolni. user posted image

Pegica - čestitam za lep dan, slikice bom še pogledala!

Jana73, Pajaca - ograjico za posteljo bomo dobili menda danes v Pikapolonici, ko dobijo "ta dolge". Mene pa tudi bolj skrbi, da se bo Matevž potem lotil plezanja čez, če bo kdaj sam. Potem bo pa res padel globoko, bi bilo potem "bolje", če pada kar s postelje brez ograje? user posted image  Bo treba malo preizkusiti na začetku.

Mml - kolesarjenje rules! Škoda, da je ta teden skoz deževalo popoldne in nismo mogli iti. Komaj čakam, da bo spet priložnost. No, danes imamo vsi trije termin pri frizerju, tako da ima to prednost.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
25.5.2007 11:00:01   
cuma
Hojla pupe!!

Evo mene .... ja ni kej, je treba kar po zajtrku ven, ker je potem prevroče. Zato pride po novem RR na vrsto šele za malico user posted image .

Hvala vsem za skrb in lepe misliuser posted image ... saj bom pridna in ne bom paničarila več brez potrebe. Sem se pa pozanimala glede bolniške za mojega moža in ne bo panike. Ali jo bo dobil zase (njegov osebni zdravnik je hkrati njegov tast user posted image  ... mimogrede, zato ni moj nikoli bolan ... user posted image ), ali pa za Emo, ker imamo kul pediatrinjo. Potem pa ima itak še neplačan dopust, od 25. julija naprej pa  kolektivni dopust ... tako da ... nekako bomo!

Bino: user posted image  ... hvala! A se vidve z Bino še kar potepata? Kako napredujejo projekti?

Jana: no, pa ti je uspelo enkrat kavo skuhat user posted image user posted image user posted image ! Kaj dela Ela marela?A še vedno rada kuha? 

user posted image Dejte mi povedat, kaj je boljše nabaviti za Emico: šlauf ali rokavčke? Glede na to, da še ni plavala (sramota pa taka ... za primorko user posted image ), sem bolj razmišljala o šlaufu...
Kaj pa mi vi priporočate? Danes popoldan se gremo najbrž kopat ... user posted image user posted image user posted image

Mml: sej to je tisto pri meni, da že v štartu vem, da bom ful težko ubogala user posted image . Se pa zelo trudim že zdaj ... da se privadim, če bi bilo treba uvesti nov režim. No, še bolj se bo moral potruditi moj dragi, da bo zreduciral prostočasne dejavnosti in občasne "službene sestanke" pozno v noč user posted image .  

user posted image Zdej sem se spomnila, da mi ni nobena odgovorila, ko sem vas vprašala, če se vaši moški kaj potepajo? user posted image  Ste pa skrivnostne...user posted image

ac: saj si imela dober namen ... jutri se bolj potrudi user posted image

izabela: uau, kaj pa si boste delali? A se Matevž pusti striči? Mi imamo težavo s sprednjimi laski, ki padajo na oči in potem je jok! 

Ema pa ima že dva dni čopek ... user posted image  Ful je kokola!

Nič, grem pogledat, kaj je dobrega v hladilniku. Ema spi, tako da bom lahko vse sama pojedla user posted image  user posted image !

Čau čau!
Cuma

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
25.5.2007 11:18:51   
kofetek2010
cuma - če štejem k potepanjem službene sestanke pozno v noč, potem je odgovor ja user posted image

priporočam ti rokavčke, vendar bodi pazljiva, ker tako majhni še ne znajo pravilno lego držat, a kar kmalu skapirajo (za začetek jo drži za rokice ali pa za rokavček) - oglej Elino fotko z Dubaja, enih par strani nazaj je user posted image

pegica - ful lepa nevesta si bila user posted image

mml & lonja - hvala za prijetno čvekalno popoldne user posted image

mi imamo tud v planu nakup stolčka za kolo, tako, da bomo mogoče šli v nedeljo mal na potep (prej zgleda, da ne bo cajta user posted image )

NRMM - nič ti ne zavidam, če samo pomislim na čas tik pred porodom user posted image  še dobro se spomnim, da sem bila nasedli kit user posted image user posted image user posted image

pajaca - Ela pravi boksarce user posted image  

....

uživajte!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
25.5.2007 12:54:10   
mml
danes pa za spremembo delam kot zamorc user posted image , no tako hudo ni, samo do sedaj skoraj nisem imela časa, da bi se vsedla, sicer pa še slabe 3 ure in grem domov user posted image

jana  po moje boste v nedeljo bolj slabo kolesarili, ker je napovedano slabo vreme user posted image (čeprav je do nedelje še presneto daleč...), razem če boste šli na potep že dopoldan, ko bo še lepo vreme

cuma kar se potepanja tiče...pri nas ni kaj hujšega user posted image ...ene 3 - 4x tedensko popoldansko kolesarjenje, občasno za kakšno uro potegnjena služba, vsakih 8 tednov "dežuren" čez vikend, občasno za 4 tedne v Avstriji, konec junija za 3 tedne, po tem pa še decembra in bo konec izobraževanja v Avstriji

ac držim pesti, da so samo zobki in je s Saro v vrtcu vse OK user posted image

izabela dobro opravite pri frizerju user posted image , mi s tem nimamo težav, ker se Manci lasje sproti kodrajo, tako da je sploh ni treba striči user posted image  (če se spoti ali jo dobi kakšna kaplja dežja zgelda kot mali črnček user posted image ). Bi morala pa jaz k frizerju, samo se mi ne da. Mogoče bom šla v torek, ko imam dopust (mogoče mi bo pa do konca junija le uspelo pokoristit še preostale 3 dni dopusta user posted image )

NRMM in bino kako prenašata tole vročino? A je boljše biti visoko noseč poleti ali pozimi? Povejta iz prve roke user posted image . Sicer sta pa tako ali tako že tik pred zdajci, ampak malo pa le še uživajta s trebuščki in brcanju vajinih punčkic user posted image

Glede na vremensko napoved načrtujem za jutri popoldan kakšno družinsko kolesarjenje, dopoldan pa najbrž s kolesi v mesto in potem malo čez tržnico, kar je še posebaj zabavno, ker je Manca brez vozička user posted image  in jo je treba ves čas loviti v sobotnem drenu na tržnici. Upam, da dobim kakšne dobre češnje, ker se mi jih prav lušta user posted image .

Uživajte še naprej

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 4284
25.5.2007 16:23:33   
sonček balonček
Hojla,

vidim, da ste pridno pisela čez teden. Meni to ne znese več! Če sem v službi, nimam časa, če sem doma, sem zunaj z Laro. Zvečer grem pa kar z njo v posteljo, ker sem koma!

Čestike Cumi z novo stanovanje! Jaz bi tudi na morju živela! Z dragim se vedno pogovarjava, da ko bova v penziji, prodava hišo in se preseliva na morje! Ti pa pridno počivaj, da se izogneš ivanju v bolnišnici!

NRMM, vi se tudi že selite?

Pegica, čudovite slike. Čestitam in želim vam, da bi bilo večno!

Lara  je pravi mali divjak. Skoz jo moram imet na očeh. Včeraj je prišla iz varstva z grozno buško na glavi, tak da mi je kar slabo ratalo in sem misilila kar k zdravniku. Ker je bila dobre volje, je izgleda vse v redu. Danes je šla spet z dragim na piknik, jaz pa imam kao čas za faks. Pa ja, imam toliko drugih idej. Najprej sem šla v pikapolonco in Lari kupila tovornjak, nečaku pa zmaja. Potem sem šla frizerju, ki me je prejšnji teden ostrigel za 50 EUR povedat, da me je krivo postrigu (na eni strani falil za dva cm). Tja sem šla, ker je tak naduvanc, da mu malo zbijem njegov EGO. On pa meni: "Ej a se ti da juter prit, dons mam gužvo" Nič se opravičujem, tikanje (on je star 21 let, jaz pa 31, pa drugače mi je kull če me vsi tikajo, ampak on me je pa razp...).

Kar se tičeuser posted image  mi je še vedno grozno slabo, le en dan vmes je bilo počutje skoraj božansko, ker mi ni bilo slabo. Danes sem v lekarni zvohala ene tablete Pliva B6, ki naj bi bile v nosečnosti dovoljene in pomagajo proti slabosti in bruhanju. Upam, da bo kaj pomagalo.

Bodite pridne in vesele.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
25.5.2007 21:18:35   
NRMM
Čeeeeeeeer!

No pa se le da malo dihat po vroočem dnevu.Tako fin friški luft prihaja od zunaj in fajn ropot tudi,kajti nekdo straši s silkarco user posted image ,no dobro,da bo kmalu tema,da ne bo videl kosit in nehal.

Mml kar se tiče vročine jo dokaj težko prenašam user posted image  zdaj v nosečnosti,ker mi kar kaplja in curlja iz nosu user posted image ,ampak ne prehlad,da ne bo pomote temveč potim se nenormalno,upam,da po porodu tole mine,ker kljub mojim odvečnim kg nisem nikoli imela problemov s tem,Tako,da je dooosti boljše biti visoko noseč pozimi user posted image .Obe skrajnosti sta sprobani in zima je že vedno zakon.
Tole družinsko kolesarjenje ti kar zavidam,ker jaz bi tuuuudi user posted image .
Kar pa se Janinega kolesarjenja tiče,pa sej veš kateri dan si izbere,ko je malo možnosti za to in ima potem tehtni razloguser posted image user posted image user posted image  .

Jana ti le provociraj user posted image user posted image .Jep pravi nasedli kit si bla user posted image ,če bi mene videla zdej,bi rekla,da ga ni tankerja v primerjavi z mano user posted image .Najprej je trbuh viden potem pa dooooolgo dolgo nič,na koncu pa še moja malenkost user posted image .

Sonček upam,da ti tablete primejo in se slabosti končajouser posted image . Upam,da se bomo selili nekje septembra/oktobra,čez poletje bo potrebno še zdržati v starem gnezdecu.

Cuma počivaš?Lepo tvojemu možu za tako finega osebnega zdravnika user posted image user posted image .Pazit edino more,da se mu ne zameri,ker potem se mu slabo piše user posted image .

Kar pa se tiče potepanja mojega moža.Hmmmm kaj pa vem kaj počne vse na furah,doma pa res nikoli ne gre nikamor sam.Prej,ko sva bila še v dvojini,me je vedno vzel zraven,zdej ko pa imava Marušo pa itak nikamor ne gre,no razen kakšna obletnica valete ipd.Včasih ga prav naganjam (da bi vsaj jaz imela dober razlog  za kam it user posted image )pa mi ne uspe,kajti vedno mi reče,da je cele tedne zdoma in da ima tudi doma rad svoj mir. Bomo videli kako se bo ob menjavi službe to vse skupaj spremenilo?Verjetno bo samo čakal,kdaj ga bom začela naganjat,ker zdej pa bo imel med tednom mene poln kufer user posted image user posted image .

Danes sem imela zadnji pregled pri ginekologu,čakajo me pa še tedenski CTG-ji in če bo po roku porod,je teh samo 4 user posted image .Da pa ne bi bilo vse kot mora,mi je pa v urinu našel levkocite,kar pomeni,da moram popit dnevno 3l vode,da se jih rešim.Sicer so me malenkost na čase bolele ledvice,nisem si pa mislila,da bi lahko bilo to vnetje.In prvi dan napajanja z vodo je mimo,noč pa zna biti kruta,ker bom tak verjetno nonstop na wc-juuser posted image .

Lepo bodite,naj vam med vikendom ne bo preveč vroče in uživajte.

l.p.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
25.5.2007 21:20:07   
ac
Iz vrtca me niso klicali in Sara je bila zelo razpoložena, ko sem prišla ponjo. Ker pa smo se odločili, da gremo jutri na morje, sva jo vseeno peljala k zdravniku, tako za vsak slučaj in mi je bilo še mal glupo, da zdravega, na glas vriskajočega otroka, vozim v ZD, pa je pediatrinja (ne 'naša', ampak je bila popoldne ena druga), ko ji je pogledala ušeska, ugotovila, da ima oba bobniča orng rdeča in smo pristali na antibiotikih. Tako so ponoči revico zgleda res ušeska matrala.

Je pa rekla (pediatrinja), da na morje naj kar gremo. Tako, da jutri končno gremo mal uživat (upam), v nedeljo pa Saro prevzameta babica in dedek (upajmo, da bo vreme zdržalo).

Tudi ostalim želim čim lepši vikend!!!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
25.5.2007 21:28:12   
NRMM
Ah ta ušeska user posted image user posted image ,to pa očitno otroke res boli in navadno skozi ponoči user posted image user posted image . Naj čimprej mine vnetje in bolečine,da se boste imeli fino na morju user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
25.5.2007 22:17:55   
HIMH
CUMA kar se potepanja našega atija tiče je pa kr aktiven ob sredah igra basker pol sledi seveda pijača in je ura pozna ko pricota domov, ob petkih če nima kaj druga po šihtu sledi drink, no pol so še tu razni poslovni partnerji njihove firme za katere mora občasno poskrbet.Pa dalje sploh nebom šla.

NRMM če vaš ati negre nikamor ZA TEBE TO NEBI MOGLA REČT A NE user posted image  ko pa gremo vsake tolko babure same ven.

Skratka naša tamala je že skoraj o.k le iz nosa ji teče ko user posted image  pol pa je dreje ko izpiramo nos.
Seveda pa čakamo še izvide iz bolnice.
Jaz pa sem z njo še do torka doma jupiiiiiiiiii za naju.
Se je pa v času hospitalizacije fulll navezala na mene in sem sedaj jaz zakon se me drži ko ceka.

So pa v bolnici tehtali našo tamalo in ma cca 9600g in cca 83 oz malo več cm.Je taka faca ko je naga nima nič ritke 2 suhi špiliki in en malo večji buši lahko ji pa prešteješ vse rebre.
Kako so pa vaši decemberčki kaj?

Besedni zaklad naše male pa se veča in veča brbra za enega malega dohtarja.
V avtu hoče met po vsej sili volan čeprav ma svojega hoče tapravega
Ipiko vzganja za znoret če ni po njenem ( a jo le položiva na mehko podlogo in pustima, da mine)
V stolčku za hranjenje ni več ok ker je že velika
Pri miru ni niti sekunde (tudi v spanju ne)
Spi še vedno celo noč brez prebujanja( le za popit mora bit kaj poleg)

No tu je nekaj malih podatkov o naši babnci

PEGICA1 Ej kako smo bli lepi. Neli je bla prava mala damica.
Tvoj možek si je šefa tud povabo ha? Se mu dobrika bi rad mel sedaj večjo plačo ko ma doma ženo ha user posted image

Sedaj sem se nabasala z lubenico in melono da me bo tak razneslo a je pasalooooooooo.

Evo sem napisala roman sedaj pa grem pod tuš

Mirno noč in lep vikend aja JANA na kolesu pa le ne pretiravaj ker muskelfiber je huda stvar user posted image .

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
26.5.2007 13:03:45   
cuma
Čau babe!

Kje ste? Pohajate ali kuhate, ali se kuhate?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem spet doma, smo pa že pohajali, Ema je bila v morju ... čeprav ni bilo ravno planirano ampak ... tati ima mehko srce in šla sta "metat kamenčke" v bodiju in oblekici in prišla nazaj v mokri plenički ... user posted image  Sicer pa je res toplo in upam, da ne bo posledic zgodnjega namakanja ...
Ema je dobila šlauf user posted image user posted image user posted image  ... in par kompletkov za poletje (kratke hlače +majčka). Zdaj moram samo še zvohat, kje bi imeli kak tanek bel klobuček in smo na konju.

Himh: user posted image  Hana za vragolije ... glede trme pa ja, zdaj bo po moje vsak dan bolj pestro ... ego raste user posted image !

sonček balonček: ta frizer si pa upa ... živcirat mlado user posted image  ... Ne si gnat k srcu, eni so pač taki đeki, da si lahko vse privoščijo ... ti pa boš drugič šla pač drugam po frizuro. Glede bušk pa ti lahko povem, da je pri nas tudi zdaj več nesreč, kot kadar je shodila ... Zdaj namreč teka in ko je že utrujena in nima več pravega občutka za razdalje, se večkrat kam tresne ... user posted image !

mml: ta njegova izobraževanja so pa najbrž res naporna .. predvsem zate! Samo boš pa pol lahko važna, s takim pametnim user posted image . user posted image  Emi se pa laski nič kaj posebej ne kodrajo, tako da ji zdaj že lezejo po vratu in ker se poti, ji večkrat naredim čopek.

NRMM: Zdaj pa samo še ciljna ravnina.... user posted image !To pitje je naporno ja .. ker je treba pol odtočit... samo če je treba , je treba.
Glede možeka: če bi bil moj v taki službi, bi verjetno tudi rad bolj doma poležaval... Pa saj me vedno manj moti ... jasno pa je, da bom, ko bomo v Izoli, tudi jaz malo več pohajala ... user posted image ! Se že veselim!

Jana: a se že ogrevaš za kolesarjenje? 

Bino: Spet si nekam mrknila ... ti ti user posted image

Ac: uživajte na morju!!!Ušeska pa naj se hitro porihtajo!!!

Tako, zdaj pa grem še user posted image  prečitat ... tam mi pa dajo dela ... vsak dan najmanj 3 strani za prebrat user posted image  user posted image  ... a meni težko user posted image ! Zdaj imamo še enega tatija zraven in je treba prav pazit, da ne pišemo v user posted image  spolu, ker se takoj užali user posted image ! Je res zelo noseč user posted image .

Lep vikend!!!

Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 26.5.2007 13:09:16 >

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
26.5.2007 14:25:06   
kofetek2010
da me ne boste prevec opravljale...

vceraj sem kupila Eli stolcek za na kolo (sem kupila Hamax sleepy, cena 89 ojrov user posted image  / mml hvala za namiguser posted image ) , prav kar sem koncala montazo (upam, da sem dovolj zategnila vijake in OK vse namestila), cakam Elo, da se zbudi in gremo kolesarit user posted image user posted image user posted image

useska -  bolijo, ko lezijo, ker se takrat... hmmm... pozabla, a mislim, da se bolj prekrvavijo user posted image  torej, ko jih dvignemo jih neha bolet in nehajo jokat, ko so v dvignjenem polozaju user posted image

Ela se je zbudila... sibam!

uzivajte!

< Sporočilo je popravil jana73 -- 26.5.2007 14:27:23 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
27.5.2007 11:05:50   
arielca
Daaan...

Kakšno zatišje. Še mame cume s user posted image  ni nikjer.

Jaz sem že pripravila stvari za kosilo: juha, ražnjiči, zelejnavni riž, solata in sladoled. Sva pa z gospodično sami, ker oči cel dan dela user posted image . Zunaj se pripravlja na dež user posted image , tako da razmišljam, da bi spakirali na čofanje na Bled, sicer bo cel dan težila z Nodijem.

A ste vašim malčkom že kupavale čevljčke za poletje? Mi2 sva ji kupila sandalčke v Massu in Teve za v vodo. Sicer pa tako najraje skače bosa.

cuma, jaz sem Brini kupila klobuček Pupa; lani je imela belega, letos pa ima takega z rožicami. Enega sem ji pa poleti kupila še v Portorožu na štantkih.

HIMH, tudi naša gospodična je trmasta kot  user posted image . In če se nekaj odloči, ful trmari. Zadnje čase obožuje risanke. In nekaj časa je OK, potem se pa naveliča in teži. Najprej se dere Odi Odi (=Nodi), ko ji ga naštimam, vpije Po, Lili (Telebajski), ko ji dam Telebajske pa že spet sitnari Odi, Odi in potem se skregava in se dere kot jesihar user posted image user posted image user posted image . Baje je to samo faza user posted image .
Je pa kar konkretna punca. Mi imamo oblačila 92/98, merili in tehali pa je že dolgo nismo, tako da nimam svežih podatkov.

jana73, kako je šlo na kolesu?

ac, upam, da je z ušesi že bolje user posted image .

Kje pa je BlankaT? Res se že dolgo ni javila user posted image . Pa Kerensa?

No, pri nas že dežuje. Vseeno vam želim lep dan user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 4292
27.5.2007 21:10:54   
HIMH
L.P
Ekola, da se malo javim, da neboste mislile, da me ni.
Tamala ma še skoz težave z izcejanjem iz noska vsa je pikasta, srbijo jo očke itd.
Jutri bo teta malo preverla če so že izvidi, da vidimo kako in kaj.

ARIELCA BLANKAT je polno zasedena z gradnjo pa še jaz jo gnjavim, da mora prit k nam na piknik.

Ja včeraj smo meli mi3 doma malo ramanja pol popoldne pa smo nekaj meseka vrgli na žar je pasalo.
Prisotni pa so bli seveda Blanka z familijo sta mali2 tak uživali.Ker smo bli pa pozni sma tamali2 vrgli v bano jih skopale in dale v pižamico tako, da je Majo doma samo položla v postlco so šli šele ob 22 od nas no.
Skupno kopanje je bilo tokrat uspešneje kot na morju ( 1. je Maja lulala v vodo, 2. pa je polulala Hano po hrbtu ) no včeraj ni blo nič od tega

NRMM jaz v soboto lahko samo dopoldne pridem ker gremo popoldan ob 15 na 1.R.D od soimenjakinje tvoje 2 hčere saj veš katere a ne.Teta je pa seznanjena le poklicat jo moram ko bo akcija tu.

user posted image  je šel k kolegu zapit sina.Tamala spi jaz pa sem tukaj na RR grem pa malo sadja popapat in malo pred tv.

Želim vam lep teden

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
27.5.2007 21:21:49   
arielca
HIMH, pozdravi BlankoT... In upam, da ji gre vse po planu user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
27.5.2007 21:26:24   
NRMM
NRMM jaz v soboto lahko samo dopoldne pridem ker gremo popoldan ob 15 na 1.R.D od soimenjakinje tvoje 2 hčere saj veš katere a ne.Teta je pa seznanjena le poklicat jo moram ko bo akcija tu.

Čak kdo te je pa povabo user posted image user posted image user posted image .Hecam se.Zmenite se kako in kaj,zaradi mene lahko pridete tudi po porodu,sej jaz bom tavelika dva že poslala od hiše user posted image ,z Mašo bova pa klepetali z vami.
Mi pa javite lepo prosim,da pripravim likalnike,da ne bo prišlo do pretepa user posted image user posted image ,če je slučajno katera tak vneta,da bi likala z dvema user posted image .

Hvala ti za 1x glede tete,ti javim,ko bom drvela v porodnišnico user posted image user posted image .

Vikend za nami,pravkar se vlilo kot iz škafa...........bo pa prav fino za spat,koooončno,ker včerajšnja noč je bila ubi bože user posted image ,vroče fuul.

Arielca lepo,da se javljaš bolj pogosto user posted image user posted image .Jaz sem Maruši kupila sandalčke v Deichmanu,bo potrebno pa še ene kupit najbrž.Je pa tudi pri nas tako,da najraje skače bosa,zaradi česar se prav nič ne jezim,sej je zdravo user posted image .

Meni pa že oči skupi vleče user posted image ,kar pomeni,da bo treba it aj aj.

Lep večer vam želim!

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
27.5.2007 21:41:45   
arielca
Sem se res poboljšala, ja user posted image .

Danes nama je dan kar hitro minil. Uspeli sva ujeti par sončnih trenutkov, tako da sva bili v peskovniku in na igralih, ko je začel dež pa sva s triciklom naredili še par krogov okoli trgovin, kjer je na srečo streha. Ko sva se odpravili domov, je Brina vpila 'Šiiiibam, pada, pada!', zraven pa se je na vsa usta režala user posted image .
Ima pa zadnje čase ene čudne finte s hrano: vse bi jedla sama in vse bi jedla z vilico. Tut juho, golaž, puding ... Imava en kup bitk okoli tega, ampak je precej trmasta in dela po svoje user posted image .
Sem pa oprala kup perila, preoblekla posteljnino, fajn bi blo, če bi še po tleh pomila in dokončala eno preverjanje za sredo. Ampak bomo videli... Bi šla raje pod tuš in ajat.

Lahko noč in sladke sanje.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
27.5.2007 22:21:12   
HIMH
NRMM ne ne jaz bi te rada vidla tako lepo okroglo mogoče nam narediš lušte.Kar se pa likanja tiče ti samo pripravi saj veš
1 lika, 2. kuha, 3 ti malo posparavi jaz pa ti bom delala družbo, da ti nebo dolgi cajt user posted image  a nisem jaz to dobro naredla ha. MALO HECA MORA BIT

Nič danes sem tudi sama bla malo pridna zlikala sem perilo, oprala 3 stroje in jih tudi posušila vse razen zadnjega sem tudi zlikala, preoblekla postelje.
Se stuširala in sedaj sem perajt za ajo ajo

LAHKO NOČ

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
28.5.2007 6:42:33   
ac
Dobro jutro! Danes pa ni vrag, da ne bom prva postregla s kavo (pa kaj je s temi dodatnimi smajliji, nič mi ne dela, a je še prezgodej?)! Bi katera???

Vikend je bil krasen. Ne tolk zaradi vremena, ker je precej pihalo, tako da ni bilo za poležavat na plaži in uživat na sončku, ampak že samo zato, ker smo malo spremenili lokacijo. Ker pa je taka slaba napoved, je Sara prišla z nama domov in se bo ta teden namesto na morju merkala na Gorenjskem. Tako že sestavljam seznam, kaj bom ta teden počela: šla mal v šoping, ker sem ugotovila, da nimam nič pametnega za oblečt, pa poležavala pred TV, pa prebrala kakšno knjigo, pa mogoče delala kaj za faks... Komaj pa čakam petek, ko bom spet videla svojo princesko user posted image .

Uspešen delovni teden (delamo itak vse - tako ali drugače) vam želim!

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
28.5.2007 8:57:23   
cuma
Jutro!!!

Ac: hvala za kofe! user posted image user posted image

Jaz pa sem že spet (iz navade) nakuhala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  taveliko kofetjero! user posted image user posted image user posted image  A bo kdo še malo?

Sem že včeraj zvečer tipkala, pa nam je zaradi vremena skozi ven metalo internet ... user posted image . Vikend je bil lep. Včeraj zjutraj smo pohajali (igrišče, tržnica, kavica) popoldan pa poležavali. Zunaj je padalo in treskalo ko noro, jaz sem poležavala s prenosnikom in slovarjem user posted image  ... moja dva pa sta divjala okoli mene...user posted image .

Ema me kliče... se še vrnem!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
28.5.2007 10:00:44   
cuma
Evo me nazaj!

Ema si je priborila Nemota ... saj je zunaj vse blatno in nimava vozička .. (naš tati ga je spet pozabil doma pustit user posted image ) ... sicer pa bo kmalu čas za dopoldanski lepotni spanec user posted image .

Arielca: user posted image  ... tako je treba, 2x na dan ... ne pa 2x na mesec! Glede risank je pri nas tako: si izbere kaj bi- oponaša ribo oziroma leva (Divjina), prinese škatlico Čebelice Maje, Medvedka Puja ... jaz pa potem presodim, ali je dobro izbrala ali ne. Za popestritev dobi včasih kake bombažke, žogico marogico, Frančka ... čeprav prosi večinoma za ene in iste.
Zmišljuje si običajno ne. Saj ve, da bo, če bo komplicirala, ostala brez risankeuser posted image .

Glede hranjenja: žlica je aktualna, vilice pa ne. Jih sicer drži v roki, hrano pa je kar z roko user posted image . Očitno se je odločila, da ni še čas user posted image .
Sandalčki: mi smo nabavili cicibanove in smo zadovoljni. Za v vodo še nismo nabavili, ker je običajno na plaži kar bosa. Ko so kamenčki sicer malo kislo gleda ... ampak potem gre.

Včeraj zvečer sem imela potem še likalni maraton in moram reči, da mi je lažje likati sede .. me vsaj ne začnejo po 10min pečt podplati ...

No, jaz bom najbrž še kej brkljala po RR, vi pa se oglasite!

Pajaca: kako je bilo v petek?user posted image  

NRMM: si dobro spala?

jana: je kolesarjenje uspelo?

Bino: kjeee siiiiii?

Ostale: dejte malo poročat, kako ste ...

Jaz vas pozdravljam, Ema pa pošilja vsem en user posted image !

mml: Tale s čopkom, pa je samo zate user posted image !

user posted image

Čau čau!

Cuma

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.