|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
28.5.2007 14:11:56   
Tiamo

No, sem v službi in pogledam skozi okno in zagledam eno nosečko z vozičkom, in to je naša Kety. No, res ima majčken trebušček, če pomislim, da samo še trije tedni do poroda. Upam ,da mi boš poslala SMS, jer bom verjetno lih v Čateških.  

kety kaj pa vlogo, ki si jo oddala? si jo pravočasno?

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
28.5.2007 15:16:50   
Jessy
Tia, kolk si ti pridna! A ta obrazec lahko kar sprintam al kako?
Če sem poštena, nimam pojma, kdaj mi poteče vloga za otroški dodatek. Jaz si teh datumov nikoli ne zapomnim, niti ne zapišem. user posted image  A naj se naredim blesavo in kar pokličem in vprašam?

Kety, a ti pa samo še 3 tedne? Waw, kako gre hitro! Vsekakor bomo držale pesti, da bo šlo vse vredu, pol pa čimprej sporoči, da bomo vedele!!!!

Nanka, to je pa res sranje, če se ne da dobiti vrtca! Saj pri nas je podobna reč. Morda pa ne bi bilo slabo probat to varianto, ki jo omenja Tia!

Pri nas pa tako močno pada, da bomo očitno kar doma. Še dobro, da sta z atijem izkoristila dopoldne v nulo!

Sem mal pogledala, kaj sem nazadnje pisala, pa vidim, da nisem nič omenila, da smo se v soboto zapeljali v Tolmin na izlet. Nazaj grede sem videla, da je Neji slabo (budala, ji nisem dala tabletke, saj sem menila, da je to prerasla user posted image ), vendar je zdržala do mojih staršev. Tam jo ati nese po stopnicah gor, a ni na pol poti bruhala. Po moje je bila tako fertik, da je kaj! Zanimivo je pa to, da je celo pot, ko jo je nesel, nekaj govorila, pol pa kar od enkrat samo bruhala.
In od zdaj naprej bodo tabletke pri vsaki daljši vožnji!

Grem zdaj eno kofe skuhat!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
28.5.2007 15:51:31   
Teya
pozdravljene....

evo, prvič se vam javljam kot gospa P. , do zdaj sem bila namreč kar gospodična V. user posted image . dan poroke smo preživeli in niti ni bilo tako hudo kot sem se bala user posted image . nejc je bil zelo zelo priden!
urejanje dokumentov je pa cela znanost user posted image  pa predstavit se z novim priimkom še večja user posted image

bili smo tudi v žusterni, bilo je lepo, bazenček za male je super, edino kar me je full motilo je bila njegova lokacija...posatvljen je namreč na prehodu med drugimi bazeni, kar pomeni, da ves čas hodijo ljudje mimo in da ves čas norijo mimo večji otroci, saj je tam tudi tobogan....nejca to ni motilo, motilo je bolj mene, saj se ne moreš niti vležt tam zraven in ves čas te šprica izpod nog mimotekočih (otročkov), btw, muzike pa ni bilo skoraj nič slišat...je pa res, da nismo nikoli bili noter po 19h. no, nejc je užival na full! čist je zaljubljen v vodo!

čestitke novi nosečki! user posted image user posted image user posted image

jaz grem k moji G samo še 1x, potem pa me bodo do konca spremljali kar v bolnici, ker imam kao rizično nosečnost. zdaj sem imela full bolj pogoste uzje, saj so spremljali kako mali raste in ni nobene panike...je celo par % pod povprečjem, kar se tiče teže....jaz pa tudi nisem dobili niti 1 kg, kar se meni ne zdi najbolj ok, G pa pravi, da to ni problematično...
mali je full full full aktiven, ves čas se premika, tudi ponoči in tudi med hojo in drugimi aktivnostimi ga čutim kako razgraja po trebuhu...upam, da to ne napoveduje njegovega ritma tudi po rojstvu user posted image user posted image
ta vročina me je pa fajn ubijala, tako, da sem prav vesela, da se je spet malo ohladilo.....

nejc ima vneta očka...zjutaj ima tako močno zlimana, da ju sploh ne more odpret user posted image  dali so mi kapljice, ki si jih ne pusti vstavljat user posted image  sploh nevem kaj naj!??!!!

kar težko mi je pri srcu, ko berem vaše plane za morje user posted image  saj ne, da vam ne privoščim, ampak....mi bi tudi radi šli kam na lepše user posted image  pa letos, vsaj pred septembrom, s tem podvigom ne bo nič...pa še septembra vprašanje user posted image

Jessy, cesta idrija-tolmin ni merilo za druge destinacije user posted image user posted image user posted image  ta cesta je pravi kriminal....po njej je še meni slabo user posted image

pozdravček vsem z deževne gorice!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
28.5.2007 17:34:26   
Tiamo
pozdravljena gospa P., me veseli in še enkrat čestitke ob vstopu v zakonski stan. Ja, papirologija v današnji dobi računalništva je močno prisotna. Teya kapo dol, da si se samo za oz. še ne za 1 kg zredila, a imaš sploh kaj treuščka? Daj kako sliko pripopaj, ker si sploh ne znam predstavljati kako je samo z eno pridobljeno kg v nosečnosti. Jessy, ti kar sprintaj in pošlji. Sem šla brat lanskoletni naš form in si isto pisala takle čas, kdaj se odda...se pravi, da moraš zdaj oddat. Demi je bila zeloooo pridna pri zobarju, pokazala zobke in zajokala samo enkrat, ko ji je z ogledalcem pogledala zgornje zobe. Rekla, da se vidi user posted image , da jih redno čistiva (jih ne vsak dan, k se spomem  oz. ko ni preveč zaspana zvečer). Potem me je vprašala, če ima še dudo, sem rekla, da in je rekla, da jo mora imeti zelo malo, ker se ji nič ne vidi..ja, ja..jo ima kar veliko, če primerjam ostale avgustovčke. Potem je rekla, naj začneva uporabljati pikico zobne paste, da naj bi se po 2 letu začela uporabljati zobna pasta. Je pa vseeno katera, ali za otroke ali odrasle, pri odraslih je fora samo to, da so močnejšega okusa. Potem, še napotki o sladkarijah in sladki pijači. No, 10 min in sva bile gotove. Pregled imava čez 8 mesecev.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
28.5.2007 17:35:19   
Tiamo
Aja, Jessy kot navaja Teya tista cesta je res grozna in jaz vedno molim, ko gremo na Bukovo, da bo Demi tisti del prespala.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
28.5.2007 19:51:11   
Kety
Ojla!

Ja, kolk je pa mrzlo zunaj,...brrrr.

SEM PA POZABILA ČESTITAT NOVI NOSEČKI - BRAVO ZOYA IN LEPO NOSEČNOST TI ŽELIM!!!!!

Tia, Jessy, da vaju ne bom preveč zmedla glede moje nosečnosti. Do konca imam še 6 tednov, ampak ko dopolnim 37t ni več panike za rodit, ker user posted image  ni več nedonošenček. Zato sem rekla, da moram zdržat še 3 tedne. Trebušček je pa kljub temu majhen, to je pa res, ampak user posted image  je pa malo nad povprečjem z velikostjo, ampak nosim čisto v križu, zato je tako. No, pa sej konec koncev ni tako majhen, le v primerjavi z drugimi nosečkami.

Teya, zakaj pa imaš rizično nosečnost? Zaradi sladkorne ali je še kaj drugega?? Kot se spomnim, je tudi tebi otrdeval trebušček in upam, da ni kaj v zvezi s tem. Jaz imam namreč pregled šele v 37tednu, to je šele 20.6. , nazadnje sem ga imela pa 9.5.. Meni se zdi blazno daleč, pa UZ-jev tudi nimam več, samo še ctg. Pa ČESTITKE ob poroki. Super, da je bilo vse kot je treba.

Jessy, vlogo za otroški dodatke moraš oddat v mesecu ko ti poteče. Mi smo za Timona oddali šele novembra za avgust, tko, da smo potem lani oddali julija, in zdej bom tudi oddala julija.

Ampak lena sem pa za tri!! Naslednji teden začnem s pranjem cotic za user posted image , pa lupinco moram tudi oprat, čeprav nimam pojma, kako se prevleka dol sname!

Nič, grem Timona previt, se je posračkal!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
29.5.2007 6:59:50   
nanka
Dobro jutro,

Teya čestitke ga.P.

Jessy, ti kar oddaj vlogo v mesecu juniju.

Kety, ti pa oddaj novo vlogo takoj po rojstvu novega člana, ko bo dobila davčno št. Tako sem jaz oddala ko se je rodila Zoja in sem dobila novo odločbo z višjimi dodatki. ( eno sem oddala maja, naslednjo pa takoj avgusta).

Demi, user posted image  pridna punca, da je tako lepo prestala prvi pregled. Dudo pa ima naša zelo pogosto, včasih ima tudi dve v ustih. Brez dude ne greva nikamor, tudi na sprehod ne ( kaj šele v avto ali kam na obisk), tako da jo ima naša tudi zelo pogosto.

Kam bomo šli na morje še ne vem čisto točno, imam pa dopust od 6.8. do 16.8., tako da ga že komaj čakam. Bo pa zelo delovno poletje, ker bo kar naprej potrebno še nekoga nadomeščat.

Zoya, kdaj pa imaš prvi pregled?

Tole vreme pa meni tudi kar paše, vročina me prav ubija.

Kavica...

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
29.5.2007 12:54:28   
Kety
Dober dan!

Pravkar je šel Timon spat in imam malo časa za RR. Jaz sem totalno brez energije, danes sem res komaj čakala, da bo ura za Timonovo spanje. V takih primerih bi bilo pa zakon, če bi bil Timon v vrtcu, ker je imel zelo malo od mene. Ful sem se težko ukvarjala z njim. Pa zelo mi je mučno sedet na tleh, ker me vse tišči,...pa še to vreme, ker se ne da bit zunaj. To je še najhuje, ker bi on rad bil skoz zunaj!

Danes ponoči me je pa tako bolel trebuh kot pri menstri in sem se res kar malo bala, da gre za kakšne popadke. Prov slabo sem se počutila in posledično nisem spala skoraj nič. Zdele sem pa skurjena v nulo! Bom šla tudi jaz poležat,...mater sem ena lenčina, ane?!

Nanka, glede teh papirjev,...saj drugače skor ne moreš oddajat teh obrazcev kakor po rojstvu, saj moraš napisat ime in priimek otroka, to pomeni, da se mora prej rodit, ane! Sej, včeraj ko sem poskušala izpolnit vse tiste obrazce za starševski dodatek, pa za očetovski dopust, pa za dopust za nego in varstvo otroka,...in še je tega...ma me je kar minilo. Sem se počutila funkcionalno nepismena, res! Pa to sem študirala, pa nisem znala izpolnit teh smotanih obrazcev. Mi je ful žal, da si nisem skopirala, ko sem oddajala za Timona.user posted image user posted image user posted image  No, danes se je moj dragi odločil, da bo šel na porodniško za 260 dni. Tako bom jutri vse lahko oddala, tako, da Tia, to je odgovor na tvoje vprašanje. Včeraj sem dobila samo vse papirje, danes jih izpolnim in jutri nesem tja. Če boš imela čas za kavo povej, pa te pokličem, ko bom tam fertik!

Nič, moram par stvari podelat, pol grem pa res ležat, se res fuuul slabo počutim! 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
29.5.2007 14:33:46   
Tiamo
Da se na hitro javim, sem na izpostavi in me j... en računalnik.

Kakšno vreme? Danes sem se premalo oblekla in me zelo zebe. Upam, da bo kmalu spet sonce.

No, sem se spomnila in da vas malo okregam, vse nosečke prosim, če objavite slike trebuščkov (Kety itak vem kakšna je , ampak to druge ne vedo), potem violinski objavi slike novega stanovanja, upam, da bo moji želji ugodeno.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
29.5.2007 14:45:30   
violinski
Dan!

Ma ste super, kako lepo pišete.

Tia, vem, da sem vam dolžna slike (še od takrat, ko sem rekla, da slik svojega starega stanovanja ne bom nič kazala, ker itak ni kej kazat - z eno sliko bi zaobjela celo)

Imam pripravljeno fotko, ampak enostavno se ne odpravim po sobah. Sej nekaj imam že slikano in objavljeno, ampak iz časa, ko je bilo še 'prazno', samo pohištvo, pa nič več, al pa še to manjka kaj kosov. Se bom popravila. Mogoče ta vikend.

Tudi mene je sedaj zazeblo, sem kar okno odprla. Ampak sem čisto nesrečna, ker sem morala dati nazaj spodnjo majico in nogavice. V soboto sem seč isto super počutila, v elementu. Smo bili v KP in je bil 30°C. Moja sestra se je šla kopat. Meni to še ni. Zame morajo ribe 'lešo' ven skakat, da bom šla jaz not.

Kety drži se še te tri tedne. Slaba si po moje bolj zaradi vremena kot kaj drugega. Pa seveda, je napor laufat za enim otrokom in nosit enega s sabo. Jaz med drugo nosečnostjo nisem smela kaj preveč po tleh posedat, sem takoj imela težave s križem. Pa le kdo bi me dvignil, bi morali klicati Greenpeace, da imajo nasedlega kita.

Oj, letim. Me neki rabijo user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
29.5.2007 22:14:55   
petri85
No, prvo čestitke gospa P, za takšno odločitev! Super, da ste tako lepo obeležili ta dogodek!

Drugače Teya, pa mi kar malo hudo, ker si ne predstavljam, kako hudo dieto moraš to imeti, da se v 8ih mesecih zrediš samo za 1kg????Pa saj ima otroček več!user posted image

Kety, to je pa ja čisto normalno, da si na koncu malo bolj, pa hitreje utrujena! 

No, obema želim, čimlepše in lažje dneve do dneva D!!!!

David ima tudi v četrtek zobarja, me prav zanima, kako bo, ker te dni še vedno na veliko odpira usta, ko ga vprašaš, kako bo zobke pokazal zobozdravniciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1961
30.5.2007 7:02:48   
zoya24
Ojla,

danes sem pa čist user posted image , sem včeraj imela zvečer še eno odprtje, sej sem šla ob dveh domov, pa pol ob šestih nazaj, pa sem delala do devetih, pa se mi zdi, da se mi danes kar pozna. Komaj čakam, da junij mine, no prvi trije tedni, zadnjega imam tako dopust, ker imamo ludnico v službi.

Nanka pregled imam šele 3. julija, nima prej časa, pa še zadnji teden v juniju sem na dopustu, tako, da bom takrat noseča že dobrih 9 tednov, no upam, da ne bo vmes kakšnih neprijetnih presenečenj, ali bognedaj na pregledu. Zaenkrat se počutim Ok, kot da ne bi bila noseča. Nič slabosti, niti ne utrujenost, no sam zato se mi zdi, da je še zgodaj.

Žiga gre v petek na izlet z vrtcem in ga moramo namazati z nečem proti klopom, ali imate kakšne ideje, katera maža je najboljša?

Nič grem si en velik user posted image  skuhat, pol pa na delo.

Lepo se imejte!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
30.5.2007 7:11:17   
Tiamo
Dobro jutro,

violinski, prvo kot prvo, prosim nehaj s takimi, kot so nasedli kit itd. Po sliki sodeč, ki ji enkrat objavila, si bila lepa nosečka in čist nič podobna kitu.

Ja in kje so te objavljene slike?

Petri, kar se tiče zobarja ne skrbi, itak mora odprt usta za par sekund in to je to. Če ne bo druzga jih bo odprl, ko bo jokal.

Kety pokliči za kavo, si bom vzela čas!

No, ker se ne moremo zmenit za naše srečanje, predlagam datume

2.6 ali 9.6 v Zajčji dobravi ali Mostecu, lahko se dobimo kot je predlagala violinski, za par urc. Samo potem nevem, če se splača unim k so od daleč priti v Lj? No itak, morajo pa te po plenice v Mullerja in malo BTC-ju. user posted image

Kasneje oz. po 15. sva midve že v Čateših, lahko se pa zmenimo tam user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
30.5.2007 8:46:41   
violinski
Presneto, sem že napisala en cel post, pol sem pa nekaj čakala, pa me je poslalo v adijo.

No, kakorkoli, dobro jutro!

Tia, ti si pač videla samo slike, na slikah se pa še kar dobro držim user posted image  Na tleh sem bila pa bolj slaba user posted image .

Za srečanje sem jaz bolj za 2.6. (vem, da je to že to soboto - je malo short notice, ampak meni je kul), ker imam prihodnjo soboto že zasedeno z enim drugim srečanjem. Kako pa ostale? Aja, pa Mostec bi bil čisto super. Upamo na vreme, aneda?

Da se malo oddolžim za slike, pošiljam link do slik kuhinje, ko je bila pravkar namontirana, pri čemer se moram še posebej zahvalit Kety, ki mi je pred časom svetovala Technowindovo napo in sem z njo zelo zadovoljna. Kuhinja na teh slikah ni ne očiščena, ne pospravljena pa jasno, hladilnik še vedno manjka user posted image .

Med vikendom naredim novi photo session ob dnevni svetlobi, potem pa res objavim.

No, linka še vedno ni, ker ga čakam, da pride po mailu. Pošljem takoj, ko bo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
30.5.2007 8:50:06   
violinski
Eko vstopnico, je končno prišla:

http://www.moj-album.com/vstopnica/jbxffilssg/

Neposredna povezava do sporočila: 1965
30.5.2007 9:05:04   
Tiamo
tudi jaz sem za 2.6, čeprav imam delovno soboto, ampak se bom izgovorila na mojega otroka, ki še ni star 3 leta user posted image

violinski lepa, lepa kuhinja, meni so full všeč male kuhinje in prav taka mi je super, vse je na dosegu rok, noben ti ne more stat za hrbtom in te kontrolirat, pa še za pucat ni panike.

Neposredna povezava do sporočila: 1966
30.5.2007 9:11:40   
violinski
Haha, Tia, če nobena druga ne, se medve dobiva, zakaj pa ne user posted image  Če bo lepo

Za kuhinjo pa tako - zgleda mala, ampak je na vsako stran 1m daljša kot tista, ki sem jo imela prej, tako da imam 2m elementov več. Pucat je pa nič ni treba, ker so itak drsna vrata čez, pa lahko zaprem, ko se mi ne da user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
30.5.2007 9:29:18   
Tiamo
violinski zmenjeno, če  ne bo hotela nobena druga priti, se dobive midve v Mostecu na kavi.

Sem prebrale komentarje pod slikami in mislila sem na majhnost razdalje med levo in desno stranjo kuhinje - to mi je ful všeč, se obrneš in ti ni treba narediti več kot korak do drugega pulta.

Upam, da bo Kety kmalu šla na CDS, ker sem res potrebna kave.....spet se nekaj slabo počutim in boli me želodec, kar pojem me tišči in me sili na bruhanje user posted image  Sem pred leti imela vedno obdobja spomladi in jeseni, da me je bolel želodec...pa sem imela zdaj že ene 3 leta mir...zdaj pa se je vrnilo. Al sem pa tok živčna podzavestno, ker čakam na razpis za službo, pa ga ni in ni...po drugi strani se lahko zdaj prjavim na kako drugo šolo, vendar ...mah, sploh nevem kaj bi rada....

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 30.5.2007 9:33:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 1968
30.5.2007 11:55:52   
nanka
Čao,
seveda sem za, kavico vedno rada spijem, če je pa družba dobra pa še toliko bolje. Bova pa same z Zojo, ker so ostali full buisy. Katero uro pa ste imeli v mislih, aja pa kje sploh je mostec?user posted image

Violinski, vau krasna kuhinja, meni je ta barva fantastična, sem že razmišljala ( ko jo bomo menjali) da bo v barvi vanilije, oziroma nežno rumena.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
30.5.2007 12:40:12   
Tiamo
Hojla,

midve s Kety sva bile pa na kavi in se zdaj veliko bolje počutim.

nanka mostec v rožni dolini v bližini Rožnika, malo naprej od živalskega vrta.
Predlagajte uro, Demi ponavadi spi ali pa ne spi okoli 13!  Je pa vremenska slika mal čudna

Sobota
02.06.2007user posted image 12°C 20°C user posted image

Nedelja
03.06.2007 user posted image   13°C  19°C
user posted image

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 30.5.2007 12:41:51 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
30.5.2007 13:32:17   
Kety
Dober dan,

evo, Timon spi, jaz pa sem danes tudi malo bolje, očitno mi je pomagal klepet s Tio, sva se imeli fajn, pa še Timon je bil ves čas priden in zdržal v vozičku do konca. Tako mi ni bilo potrebno letat za njim. Mogoče je res malo kruto, ampak očitno mu je pasalo sedet. Se je pa nazaj grede znorel in zlaufal v nulo, je še mene utrudil.

Sem pa danes izvedela, da je Timon sprejet v vrtec. Ne morem verjet, da nam je uspelo...zdej je pa treba razmislit, kako pa kaj....

Moram par stvari podelat, se še pol oglasim...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
30.5.2007 13:46:36   
Tiamo
E, Kety superca nad pozitivnim sprejemom v vrtec....no, nanka tudi tebi bo uspeo dobiti frej mesto za Zojo.

Kety, danes je bil Timon res faca in zelo zelo priden v vozičku. Pa ni nič kruto, sej zato so vozički, meni je bolj kruto, da ti laufaš za njim s trebuhom. Mah, kdaj se preveč sekiramo za malenkosti, ki jih drugi sploh ne opazijo. Pa mislim, da je kar prav za kakšno "krutost", saj se morajo naučiti kaj lahko in kaj ne, kdaj malo potrpeti, itd. Timona tole še vse čaka v večji meri kot mojo Demi, saj si noseša in še 6. tednov in se vam pridruži nov član, ki bo zahteval saj prve 3 mesece celo tebe in Timon bo moral potrpeti. Upam ,da te nisem preveč "naspihirala s temle" odstavkom, ne sekiraj se in se prepusti tokom dogodkov, pa bo vse uredu.

Si klicala na CDS?

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
30.5.2007 13:54:09   
petri85
Oj!

No, mislim, da Mostec v soboto ni najboljša varianta, ker imajo letno srečanje nedonošenčkov in zna bit ful gužva!
Mi bi verjetno morali priti vsi 4je, ker naš mali sinko pobalinko rabi mamico vsake toliko časauser posted image

Violinski, lepa kuhinja!user posted image

Kety, no se super, da ste dobili vrtec...se boš lahko 100% dopoldne posvetila Filipuuser posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
30.5.2007 14:19:04   
Tiamo
aha, potem pa Zajčja dobrava? Za kakšni drugi prostor pa nevem...ali pa še ena brunarica malo naprej kjer smo se dobile lansko leto, samo ta ima to slabo lastnost, da je v gozdu...drugače bi bila uredu, ker so pred brunarico tamala igrala, toboganček, hiška in par un bib za guganje, zadaj so pa gugalnice...edino malo je v hrib?

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
30.5.2007 14:28:23   
petri85
Kolegica b...., ki nas redno bereš, povabljena v naš klepet, da te spoznamo!

Tia, kje je ta Zajčja dobrava??? Če bo vse OK, pridemo kamorkoli!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......