|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
28.5.2007 14:39:38   
blanč
user posted image kako nas koala pusti čakati???user posted image user posted image user posted image
srečno koala

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 851
28.5.2007 14:44:49   
ija
shuka, to verjetno misliš izcedek močan? Jaz ga ponavadi nimam, vsaj ne izredno povečanega, ne vem, kaj bi to lahko pomenilo. Ti kar Reša jutri pobaraj, danes je bil zelo dobre volje, gotovo ga bo držalo do jutri user posted image  dobro opravi, pa poročaj o stanju user posted image user posted image
koala user posted image user posted image user posted image  me bomo umrle od firbca user posted image
pozdravček, ija

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 852
28.5.2007 15:06:04   
Shuka
ija - kako je šlo tebi danes na UZ-ju? Si pridno nesla jajčka? user posted image A maš kakšne stranske učinke zarad Menogona? Jest nč ne čutm, razen zadnja dva dni me je pa zabolelo, ko sem se špiknila, prej pa nič. Beli tok sem imela pa včasih le par dni ko "sem" imela ovulacijo, drugače pa ne, zato me malo čudi, ampak me ne moti, če je le res tistaovulacija, ki bi morala biti.user posted image

Ja upam, da se ga bo do jutri ta dobra volja držalauser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 853
28.5.2007 15:14:46   
sayuri
Shuka, jst sm tud kar uporabljala dneven vložke. Sicer imam jaz M na 25 dni in mi je bilo kar običajno, da bi bila 9, 10 dan že ovulacija. Mi ni pa Reš nič rekel, da bi blo to kaj narobe user posted image

Ija, kako je bilo danes?user posted image
Alia, lepo špikanje ti želim!user posted image

Koala ziher že proslavlja. user posted image  Bog ve, kaj si je za kosilo privoščila user posted image  Zihr kakšne doooobre špagete, al pa en orng zrezek, al pa...user posted image user posted image user posted image   KOoooaaaalllaaaaa!!!!!! user posted image user posted image

Aja, punce eno vprašanje. V vsej tisti ekspresni naglici pri Rešu sem preslišala, kaj je zdaj z aspirinom100 user posted image   Koliko na dan jih vzamem?user posted image In zakaj je aspirin dober?user posted image  Res sem preslišala user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 854
28.5.2007 15:26:08   
Shuka
Aspirin ali Andol 100 priporočajo ženskam za preprečevanje strjevanja krvi v endometriju in pomaga pri večji prekrvavljenosti, sploh pri PCOS zanositvah. Tole sem prebrala na eni spletni strani.

NAsplošno je aspirin priporočen za boljši pretok krvi v telesu.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 855
28.5.2007 15:33:15   
sayuri
Aha, a takole je glede aspirina? user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa rabm samo še nasvet - koliko na dan user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
28.5.2007 15:34:03   
GoYa
Sayuri, enega na dan.
Vidim, da je koala gor. Čakam na novičke user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 857
28.5.2007 15:36:11   
koala
Dan punce. vidim da vas firbec matra.
Se opravičujem ampak prej nisem mogla do računalnika sem šele pred pol ure domov prišla, pa je bilo treba nekaj pojest sayuri niso bili špageti, niti zrezek, je kar paradižnikova solata in črni kruh padla.

Zakaj že pišem???user posted image user posted image
user posted image Aja, poročilo je treba napisat, torej sem user posted image z betahcg 2147.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 858
28.5.2007 15:36:37   
Ancy
IZVIRNO SPOROČILO: GoY
Vidim, da je koala gor. Čakam na novičke user posted image

Ja, jaz tudi, tale vaša stran je najbolj zanimiva od vseh.........user posted image user posted image Držim pesti za vse še naprej user posted image user posted image

ps: Koala čestitam za bHCG user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image ali user posted image user posted image   pa srečno nosečnost in zdravega otročka user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ancy -- 28.5.2007 15:37:59 >

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 859
28.5.2007 15:37:32   
ija
sayuri, shuka, jst vama bom špegle nabavla user posted image  sem že takoj zjutraj poročala o mojih jajčkih user posted image  kar fajn kaže, sploh glede na prejšnje postopke, en jajčnik super, drugi bolj bogi. bomo videli, kako bo v sredo. v prejšnjem postopku je bilo na 1. UZ skoraj nič videti, je bil zelo nezadovoljen reš, pa so bili na koncu 4 jajčki. tokrat je bil pa z desno stranjo kar zadovoljen user posted image
ja, sayuri, en mali aspirin na dan priporoča reš tudi meni vsakič.
koaaaaaalaaaaa user posted image user posted image  pozdravček, ija 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 860
28.5.2007 15:38:59   
blanč
user posted image koala

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 861
28.5.2007 15:41:21   
GoYa
UAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, koala, sumljivo visok bhcg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke. Upam, da bo sreča dvojna, ker sta imela toliko težjo pot zaradi DS.

Jupi, ful sem vesela.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 862
28.5.2007 15:44:21   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image ,iz srca iz srca ti čestitam vesela nova srečka user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 863
28.5.2007 15:45:06   
koala
Lepo za vaše želje, hvala, smo GoYa midva sva samo enega naročilauser posted image al jih dostavljajo tudi v paketu 1+1 gratis????user posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 864
28.5.2007 15:47:29   
pika74
KOALA DEJ, DA TE ŠE TUKI NA TEJ TEMI POLUPČKAM user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE OD SRCA - ZDAJ PA LE UŽIVAJTA!!!!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 865
28.5.2007 15:49:39   
soncek.djukelica
Koala, čestitke še iz moje strani! Uživaj maksimalno, vsak dan boš občutila novo veselje in radost! user posted image
Pa na zdravje! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 866
28.5.2007 15:51:27   
perlica
Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image E

user posted image
Uživaj nosečnost,lepo božaj bušija user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 867
28.5.2007 15:54:47   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image

saj sem vedla punca user posted image

O tem ni bilo dvoma user posted image user posted image user posted image . Čestitke čestitke in še enkrat čestitke. user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 868
28.5.2007 15:57:11   
sayuri
Ija ups user posted image user posted image user posted image user posted image . Že neki časa govorim, da moram k okulistu user posted image   user posted image user posted image user posted image .  Sem šla takoj nazaj brat...in sem ugotovila, da sem res že prebrala. user posted image  Ma bolje 2x, a ne? SAj bojo še zrasli.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 869
28.5.2007 16:07:13   
konina
koala, čestitam. Želim ti, da ti hitro mine teh čudovitih devet mesecev. Sedaj bo vsak dan lepši. Zaradi tvoje novice, je še moj dan lepši.

LP, Nina

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 870
28.5.2007 16:14:26   
Sanja70
KOALA Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image E.
Želim ti lepo in zdravo user posted image .
SAYURI,tebi pa čestitke za uspešno punkcijo,in uspešen transfer v četrtek in seveda,da čuvaš svoje otročičke celih user posted image
Punce držte pesti jutr zame.
POZDRAVČEK

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 871
28.5.2007 16:41:23   
Staša1
Koala, čestitke tudi z moje strani!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 872
28.5.2007 16:46:27   
alia
Koala SUPER, ČESTITAM user posted image user posted image user posted image in srčno upam, da se ti tudi ostale kmalu pridružimo v pričakovanju...
Hvala vsem za lepe želje, Ija - ja, danes je bila pri Rešu res gužva,...

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 873
28.5.2007 17:14:31   
andreja2000
koala user posted image user posted image user posted image   čestitke  ne morem ti povedat kako srečna sem zate,kar
user posted image user posted image user posted image              user posted image user posted image user posted image
solze so mi stekle policu.Želim ti lepo in zdravo user posted image   user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 874
28.5.2007 17:15:38   
koala
Punce resnično hvala.

In seveda se mi boste pridružile, prav kmalu, saj veste letos je leto prašiča, it no leto je PLODNO!!!!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?