Pikicapokica6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81 pikabu: za tako lepo poroko....me je zdajle prijelo, da grem po dolgem času pogledat moje poročne slike. Pri meni je blo tko, da je zmanjkalo časa za prvo poročno noč , saj smo se domov vrnili ob 8. zjutraj, potem pa sva dobesedno padla v posteljo..... No če bodo pri vas kakšne posledice, pa seveda poročaj Pri nas je bilo isto. Prišla sva domov ob šestih zjutraj in samo padla v posteljo. Midva res nisva navajena dolgega ponočevanja in je bilo kar hudo zdržat. Če bi bilo po najino, ohceti sploh ne bi imela, ampak bi se po obredu samo domov peljala in uživala, pa je bilo vseeno lepo, edino utrujena sva bila res od tega. Vam pa moram povedati, kaj je bilo prvi večer. Eno nedeljo prej me je takrat bodoči možek pripeljal na novi dom, da sem videla spalnico, ker je še nisem. Pa sva se še pogovarjala o poroki, delaka načrte, razmišljala, kaj morava narediti in vsa utrujena zaspala. Zbudila sva se malo čez enajst zvečer in me je moral peljati še domov, eno uro daleč. Pa sem mu rekla, da komaj čakam čez en teden, ko me ne bo potrebno več peljati domov, ampak bova lahko mirno naprej spala. Pa pride tisti čez en teden. Se zvečer odpraviva proti spalnici. Jaz sem bila itak vsa pod vtisom poroke, vsaka stvar me je spravila v jok, čestitik nisem mogla brati, ker sem jokaaaaaaaalaaaaaaa. No in greva po stopnicah navzgor, pa imam jaz kar eno kepo v želodcu. On je hodil za mano in se obrnem nazaj, pa mu rečem: "A ti resno misliš, da me zdaj ne boš peljal domov?". Saj sem hecna, sva se kasneje tako nasmejala na ta račun, saj, kar je sledilo je pa itak odtehtalo vse. Kar se pa tiče posledic "zdajšnje" poročne noči, jih pa še ne bi smelo biti. Mora še kakšna priti, potem pa mogoče ja..... Najina zgodba je pa čist podobna vajini. Sva tudi midva bila prej oddaljena eden od drugega za celo uro vožnje in me je revež mogu vedno domov vozit. In skupaj sva začela živeti šele po poroki. Ah ja, tud jaz malo jokcam zdajle. Mam tok lepe spomine....Lepo, da je tukaj še kakšna nežna dušica poleg mene . A ne, kolk čas hitro mineva Sem že stokrat rekla, kok bi rada še enkrat podoživela najin poročni dan. Kadar se spomnim na poročni dan, se spomnim tudi na gayo, ki se je poročila isti dan kot jaz. Ampak nje pa ni tukajle, da bi mal pojokcala zraven. Sem jo hotla vprašat, kje se je slikala za svoj poročni album, ker takrat, ko smo se mi slikali, je bila čez lužo tudi ena druga nevesta na sveže oženjena. Upam, da se bo še kaj oglasila pri nas, da jo vprašam, če je to čist slučajno bila ona barby84: pa ti si super girl Ne vem, kako ti uspeva sedeti na dveh stolih
|