mml
|
no tako, pa začnimo od začetka Sem imela že skoraj vse napisano, pa sem nekaj pritisnila in je zadeva izginila Manca je OK, dopoldan je bila včeraj še nekaj zoprna in cvileča, popoldan je bilo pa že vse OK, razen ponoči je še nekaj ropotala po postelji in jokala v spanju (najbrž sem ji kaj prepovedovala in jo kregala ), jaz sem pa slabo spala, ker mi je bilo vroče in sem se zbudial ob 4. in po tem nisem mogla več zaspati , očitno se staram . Danes doma montirajo klimo v bodočo Mancino sobo, tako da je izselitev iz spalnice že v kratkoročnem planu . Sicer imava danes z prosto popoldne, ker pride moja mama in bo Manca polno zaposlena . Nimam pojma kaj bova počela, ker mene daje lenoba in se mi v tej vročini ne da kolesarit v klanec, po ravnem pa nima smisla bino za vse projekte, ki so v teku. Boš videla, da bo vse Ok in sploh ne bo nobenih problemov. A se jutri vidimo? Moja volja je danes malo boljša, ampak me še kar nekaj jezijo v službi, samo se ne dam cuma držim pesti na rokah in nogah . Upam, da Emo "bolezne" hitro mine in ne bo hudo tečkasta arielca za poročilo (sej ni tako hudo a ne ?), uapm, da ti prde spet v navado . tudi za Brinino lulanje in kakanje na stranišle. Pri nas uspe samo na kahlico. Zadnje dni se mi zdi, da je Manca pogruntala, da obstaja povezava med polnim mehurjem in lulanjem , samo zanekrat je to še zelo kratkega trajanja, tako da še ni pravih pogojev, da bi bila brez plenic in bi jo lovial za na kahlico. Sicer se pa potrudi in pravi kahlico vsaj dve kapljici, da je mami srečna Mi bomo z vrtcem počakali do naslednejga septembra, je Manci pri varuški čisto OK , za mojo denarnico je pa tudi bolj ugodno HIMH upam, da je Hana že doma in da ni nič resnejšega NRMM nehaj mi delat lušte s sladoledom. Moram hujšat . Sicer so pa meni všeč takšni bolj bizarni okusi kot so kokos, jogurt,...pa kakšni gozdni sadeži tudi pašejo . Sem zadnjič po dolgem času videla reklamo za Magnum in se mi ga je prav zluštalo...hrustljava čokolada...njammmm jana jaz bi pila kavo nekje, kjer imajo omejen, ograjen prostor, brez možnosti plezanja v višave . Ampak se mi zdi, da je to precej utopično. Jaz lahko poberem Manco tam okrog 15.30 in sem po tem ob 16. (najkasneje) na kavi. Dokaj "realna" varianta je pred Atlantisom, sicer je malo moteč vodomet, ampak vsaj za nekaj minut je mir, ker je tam tobogan. Če iamš ti kakšno boljšo idejo, bom zelo vesela ac upam, da bo poletje dobro delo Sari in bo končno nehala kašljati . Kako kaj tvoja naloga? Imaš kaj časa za takšne stvari. Jaz še redno delo komaj spravim skupaj (mogoče bi morala manj čvekat na RR ) lonja po mojem si se čisto razvadila v tem času, ko si doma . Upam, da se jutri vidimo na kavi, da vidim, kako Ajda šiba naokrog in skrbi za mamino rekreacijo pajaca, kar se plaše tiče je pa menda tako...ne glede na to koliko zaslužiš, bi bilo sedanja plača x 2 = ravno prav, sedanja plača x 4 = super...tako da vse je relativno Tako delovnega denva je konec, grem pogledat, kaj me čaka doma (kup prahu in smeti po montaži klime, kup nezlikanih cunj, neposesano stanovanje, kuhinjski elementi potrebni natančnega čiščenja,... ) Lep dan in upam, da se jutri uspemo dogovoriti za čvek aja...sem včeraj namakala Mancine zasvinjane majčke v Vanishu in so šli madeži za čuda celo stran, samo stran so žli tudi sloni, ki so bili na eni majici, pa ne vem a se naj sekiram za slone ali naj bom vesela, da ni več madežev